17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можете да плюете колкото си искате,ама байдрън даже не смее да му спомене името;)Защото лудият Кимчо им каза директно,че ще ги бомби,ако много започнат да го напъват:))))И тромпетът му стана приятел,а бидоня даже и не го споменава,за половин мандат досега:))))Шубето е голям страх,да знаете;)

Щом една държава под толкова ограничения и ембарго може да произвежда ракети и да развива военна индустрия на такова ниво... Какво се учудвам, другата половина от корейците развиват на 6 останалата индустрия, тези са извънземни

все някой им нахлува . стискайте си краката и всичко ще е ок.

Така е руски бот!

Защо никой не чете внимателно макар и зензурираните "новини": Северна Корея изстрела балистична ракета...в момента в който Южна Корея ПРИКЛЮЧВА ЕЖЕГОДНИТЕ ВОЕННИ УЧЕНИЯ...Излиза че не Северна Корея е започнала първа оръжейните провокации,ТАКА ЛИ Е???

Тези учения са всяка година и се обявяват месеци предварително. Но разбира се за платен руски трол като вас те са провокация.

Знаеш ли,току що получихте чек с 100000 допга (10000 долара) от Пхенян.Дай съвет за какво да ги изхарча

Моето лично мнение е да си купите билет за някоя от така бленуваните от вас страни северна корея русия китай или беларус. За да си живеете богато и свободно и да не ви притесняват гадните капиталисти.

Доналд Тръмп ,след изборите,ще изстреля няколко,но атаката ще бъде истинска.

Гнусен трол-педал.

Само в майка си може да нахлуе тоя дебелият рокетмен!

И в твоята може.

А твоята отдавна не става за тая работа.

който се справя отлично !

може изстрелва. България за 30 години демокрация единственото което може да изстреля за 6 май са фойерверки. имаме 8 самолета на хартя, но сме толкова доволни от тези картинки че искаме да изтеглим кредит и да платим още 8 самолета. разбира се не е ясно кога ще дойдат, но важното е да ги платим и да ги чакаме. все някога ще дойдат. Ако САЩ си стоят при тях и не ходят да сеят насилствена демокрация, всичко щеше да е ОК.

Защо такива като вас непрекъснато говорят как кой и по какъв начин му нарушава правата, обаче за сметка на това хвалят държава където човешките права нямат никаква стойност.

Ами време е Ю. Корея да бъде освободена от американска окупация и да се присъедини към С. Корея.

Отивай да освобождаваш.

Джуджетата сигурно са полудели.

Само така Кимчо ! Айде, успех, пък следващия път да отърве света от реднеците !

Милия Ким - чул че някъде се води истинска война и той се пъне - ракети та ракети :-).

Той и путя така.