Катерина Клинкова: Българската жена е оставена сама да се спасява

Жертвите на домашно насилие от началото на годината до май са 1738. Сред тях жените са 1194, а децата – 409. Само от началото на месец ноември са починали четири жени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българският мъж не е...

След като спечели битката с другите конкуренти за ръката на жената, мъжът води още три битки, както следва: За надмощие За равенство За оцеляване

Хубаво е да се уточнява колко от тези деца са жертви на насилие от страна на майката, както и колко от пострадалите жени са пострадали от жена си (тъй де модерни времена).

Не ни трябват жени Пералнята пере Рецепти за готвене в нета бол. Пък и готвено продават във всеки маркет. И за какво ни е мрънкало, дето все е в мензис

Дженджерска акция на стерилни особи, които биха могли да са жени, ако имат деца. Но не са.

Жоро Торнев, зарязал Мира Добрева. Сега Мира реве. Мара отварачката и тя зарязана от поредния. Явно има нещо гнило в жените

Е те тва си е ваша вина за възприемането на жената по този начин, първо да започнем с това, че не е за ръката а за един съвсем друг анатомичен орган който трябва да имате нагласата да го оставите на другите кандидати (то и без това нямате контрол върху лизинга ) ако благоверната ви изплиска легена и да си търсите друг. Изобщо излизането извън приемането на жената като този анатомичен орган е генерална грешка

Вярно е! Повечето българи са примитиви, а по селата е страшно, защото там е примесено и с алкохол.

Че за какво сте ни? Книги да четем? Нали трябва да се възпроизвеждаме

Защо нямало кавалери Защото няма дами

В момента жените са свободни да избират с кой мъж да са. Хем искат батка с пари, хем батката да бие всичко останали но не е и тях - ами няма как да стане ... Също немотията и мизерията води до битови проблеми. Немотията в България е основно и главно поради корупцията и кражбите, както и това че продажни политици дават ресурсите на страната ни на чужди държави, както и че ни поробват със заеми. Тези жени защо не борят този тип проблеми? В целият процес на жената срещу мъжа, тези жени губят идеята за семейство, за това че трябва да се създаде такова да се отгледат деца и т.н.

Простаците нямат право да имат житейски партньор жена, да си ползват надуваеми кукли. Кеф им женски, но има и мъжки артикули:)

Мислим същото: перем си своите дрехи,готвим за себе си и си гледаме сериалите по телевизията.За какво ни е мъж,който се напива.

Ако не се сещате , мога да ви помогна да асоциирате образа на днешната българска жена . Майката на Сашко от Перник е подходящ пример !

Нито българският мъж, нито българската жена са мъж и жена, защото нямат деца. Една безплодна маса, която се прави на нещо. Но са всъщност мъртви след едно поколение. Колко цигани и турци, които успешно се възпроизвеждат на гърба на тези "жени" скопени от кариерата си има на снимката? Те си имат семейста и деца. А тези тука имат по едно дилдо, понякога мъжка част, облицована в латекс и подкукоросани от кирчовци и кокорчовци викат на улицата, защото друго не им остава. То в биологията вид се определя като нещо, което дава поколение, не като безплодна маса мулета. Така че това е някакъв Хибриден сорт на Монсанто и Брюксел, а както знаем, без да се купи семе от фирмата всяка година за нищо не става.

Убийте ме, но няма как да ме накарате да си легна с представителката на САЩ в ООН, или с говорителката на Белия дом

Ще има голям натиск от НПО-та за реклама на домашно насилие и жени срещу мъже....само погледнете към щатите и ще видите, какво е бъдещето

Всяка година едно и също. Жените на протест, властите с все същите обещания и накрая нищо. Нищо защото така желаните законови промени са изключително сложен въпрос и никой не му се занимава с него. А ако сериозно се наблегне на темата пак ще отнеме няколко години или десетилетие преди да има и малък резултат. "В момента пристигат много майки с малки деца от Украйна. Тук те са в непозната атмосфера, трябва да си търсят работа, някой трябва да се грижи за децата" Я почакай!!!! Преди няколко седмици при поредният протест на украински жени с деца, които отказват да напуснат хотелите заявиха, че са си намерили не само лични лекари, но и детски градини за децата си! И това на черноморските ни курорти!?! Само за работа никой нищо не казва ама като държавата ти плаща всичко за какво да си правят труда, не е като в Испания или беше Италия където ще направят "които се откаже от работа, край на социалните". "Те нямат роднини, баби или някого другиго, а и не е нужно държавата да преотстъпва изобщо грижата за децата, така удобно и безплатно, за деца, близки, роднини и възрастни, винаги на жените. Затова държавата следва да поеме отговорност и за тези проблеми." Държавата в момента чеп за зеле не става! От година и половина нямаме редовен кабинет и разходите продължават да растат и растат, докато хората които трябва да променят това отлагат задълженията си за да не пострада имиджа им. Кой ще поеме отговорност когато няма кой да бъде задължен? Да се радват че въобще че им се предоставя нещо след като по международно право нямат право да търсят убежище където им е кеф, и че получават на ден повече от колкото всеки гражданин от началото на демокрацията.

Съгласен! Има си и проститутки Плащаш си и нямаш грижи Нямаш главоболия Някаква кифла да ти пили на главата

Някоя от тия бити жени, може ли да ми каже какво прави при тоя дето я бие?

Било е, е и ще бъде! Жените не са се променили. Творецът ги е описал най добре Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни жени, като Тана Папучкина, като разчекнат едни уста - като ханджийска порта!

Или ни ло.

Жалко, че и майка ти е "образа на днешната българска жена" :) Сигурно имаш психически проблеми за да генирализираш по този начин! Тотален боклук си!

Като гледам мацинките в Кайени , Мазератита и Мерцедеси и си мисля, че това е минорно парти на крокодилите, на които никой нищо не иска да пусне и трябва да работят по 8 часа.

Много еманципация. Както казваше бате Миодраг Едно време нашите бащи се женеха за жени, които готвеха като техните майки, сега се женят за жени, които пият като техните бащи

Тази на мъжете, и на жените! Прост човек == беден човек! Ама масата сте толкова прости, че дори не го осъзнавате! И за това се избивате! Прогнила и пропаднала нация!

Сега за кучетата пуснете статия и цъкайте фалшиви плюсове на "правилните" мнения. Жалка продажна медия.

Предлагам да не се омъжват и въпросът е решен. Така и мъжете ще са по спокойни защото няма кой да ги краде и да ги ядосва.

Ето за това ядете бой! Сложили минус на Чудомир. Простотия до шия

Семейството е примерът за всички ни. Явно твоето е мизерия!

Българската жена наистина е изпаднала в тежки състояния. Например статистически всяка 3-та майка сама си отглежда детето, тоест бащата я изоставил, изгонил, натирил или пък тя го е оставила. Причините не са една и две. Като се започне от безпаричието, че стигнем до омръзването и изневерите. Всички знаем, че сегашните жени не могат да изкарат и месец с един мъж, да не говорим цял живот.

А с Урсула с кривите крака тип футболист, как е?

Представете си следната хипотетична ситуация .На мен ми се случи само в първата част .Моята съпруга ровила в кухнята в един висок шкаф и една форма за сладкиши пада и я удря по носа .Следователно се надува ,посинява и т.н .Прибрах се и аз малко по късно ,замразен грах съчувствие и т.н .След два три дни всичко ок. Ако вместо това тя се беше обадила на 112 - със сълзи и сополи ,то какво според вас ще се случи .99,5 процента вероятност е да спя в РПУ то една седмица .Закони има .Работят .По скоро жертвите на насилие не смеят да се оплачат ,защото са в безизходица -няма къде да отидат живеят .вместо да врякат да работят в тази насока.

Я питай тъпичките що си избират такива говеда, какво точно са им харесали? Да не забравяме, че жената контролира секса и тя си избира мъжа. След жената търчат десет мъже, и съответно всеки мъж се конкурира с други девет (образно казано). Обратно положение в света няма, никъде. При тоя голям избор що се хващат с уроди и що не ги напускат и що все им дават "още един шанс"? Питай твоите бити приятелки, каквито не може да нямаш след като по "официална" статистика всяка четвърта е бита пребита. После докладвай какво са ти отговорили, че сме изключително любопитни да разберем.

Какви изводи! Цитирам Миодраг Иванов, тя за семейството ми говори

воините на сорос.. тия никога няма да родят и ще си останат с по 3 котки..

Тая скоро шамари май не е яла.

Бе аз май знам за повече мъже дето си отглеждат децата сами защото жените им са духнали. На тоя Сашко дето го търси половин България майка му се хилеше малоумно от Англия.

Насилникът създава зависимост, жертвата - чувство за вина.

Какво значи българската жена е оставена сама да се спасява? Това е толкова неадекватно изявление, че възниква въпроса как е възможно обществено значими проблеми и тематики да бъдат озвучавани от напълно неадекватни хора. Не ви ли стана ясно, че някоя фашизоидна късо-подстригана лесбийка няма как да говори от името на жените, защото е толкова жена, колкото и бордюра на улицата. жените нямат нужда от права и защита, защото имат всичките права и всичката защита. В нашия квартал някакъв преби жена си и сега излежава 20 годишна присъда. На такива в панделата им пръскат задниците. Има си закони, има си система. Ако някоя жена се е хванала с някой дегенерат това е преди всичко неин проблем. Някои женички обичат да ги нашляпаш и да ги овикаш - кефят се. Харесват примати. Падат си по такива мъже. Докога разни комсомолски секретарки и мускулести лесбийки ще "защитават" жените. Това е гротеска и ще роди съответните плодове.

За това! Сменям ги жените като носни кърпички! Само да почиствам, че почват да ме имат за тяхна собственост и шут Елегантно, но твърдо. Пък и в крайна сметка омръзват. А има наоколо толкова предизвикателства в кавички

Щом си боклук и жена ти е такава :) Обратното също е вярно! Мъжете масово в БГ са малоумници без образование и никакви умения! Заслужавате същите парцалеси да ви набиват канчетата! В България има и интелигентни мъже и жени и не се смесват с вас простолюдието! Вие пийте една ракия и се млатете :) Нормалните хора и без това не се смесваме с вас!

90% от мъжете сме доволни и на малкото което имаме. Дори хобито ни е от полза за жената. Забляни в него, оставяме пълна свобода, за всичко, което ѝ харесва и тя живот си живее. Виж ако и на него посегне, може да се сблъска с домашно насилие, предимно вербално. Тези обаче, които са избирали с всичко друго, но не с главата си, не ги съжалявам и колкото и да протестират, няма да съм на тяхна страна, нито на европейските дивотии, привнесени в нашето перфектно общество и рушащи го от вътре.

С цем избягвабе на всички форми на домашно насилие се предлага да се въведат следните мерки: 1 . Да се забрани съвместното съжителстване на лица от различен пол, както и на педеради, лезбийки, транссексуални, джендъри и пр. 2. Ебането да става само по предварителна заявка до кмета и полицейския началник на населеното място. В заявката да се посочва всичко необходимо - час, място, процедури, продължителност и пр. Ебането задължително да се записва като доказателсъвен материал от камера ,задължително цветна и минимум 4К. При желание може да се използва оператор. 4. Заявка за производство на деца да се извършва по горната процедура, като изрично се посочва че ебането е с производствена цел. 5. Новородените живеят с един от двамата детепроизводители или се отглеждат от държавата. Съвместното съжителстване на детепроизводителите се забранява.

Познавам една, която засега трима поред така си ги избира и все по-зле. Първият я зарязал на една спирка в Чехия, с него изкара май две години. Вторият беше пиянде и я плашеше с убийство. С него беше година и половина и сега май пак ще се събират. А доскоро беше година с един друг дето й взимаше заплатата и не я пускаше да излиза сама и я заплашваше, с него осем пъти се разделя и се събира. Е на такива не знам как може да се помогне. Интересно какъв ще е следващият сладур.

Повечето от оплакалите се... не са били омъжени. Живели там на начала. :D Че при първа проява на нещо, което не ти оттърва - марш при мама и тати с детето. Ако и те те търпят. :D Никой не те е вързал! Същото се отнася и за мъжете. :D

Докато някой твърди, че насилието е само спрямо жените,няма да го подкрепя, защото това е равнозначно на расизъм. Като все едно да кажеш, че понеже си черен, знячи не си расист, или понеже си бял , значи може би си расист... Аз като съм мъж насилник ли съм по предварително определение? Че и законово искате да се напише това. Ами няма да ви подкрепя, защото сте слепи за истинското страдание, защото не виждате страданието на всички, а само своя интерес.

Не всяка грозна или проклета жена е жертва на домашно насилие. По-скоро е жертва на домашно безсилие. Прекалено е проклета, за да завъди дом!

Силно бих желал (направо да си го кажа - ЖЕЛАЯ) лична среща с тази госпожа Катерина Клинкова. За да й задам конкретен въпрос: Вие, госпожо, след като сте толкова голям специалист, не забелязахте че във вашите данни липсват мъжете - жертви на семейно насилие. Не забелязвате ли несъответствие и дисбаланс в данните. Келява работа, вдигаме пушилка за да УСВОИМ некой грант.

домашно насилие значи? ее нъл се натискате на лоши момчета дето гледат кофти и имат много мускули?? що ревете после????