Коментари - Катастрофи задръстиха ключови булеварди в София в час пик (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяндури кой да ви смени гумите ?! Фандъкова ли ?!

Традиция - първият сняг винаги ни изненадва.

Трябват зверски глоби за тези, които запушват кръстовищата.

Даже на мига! Как какво? Тотална забрана за движение на МПС не заради годините му, а заради младенческата възраст и опит на водача, а защо не и заради произхода му? Че къде преди това е виждал улици и голям град, като се е довлякъл направо от порутения си керпич на село и от каруца е седнал направо в автомобил? Направете статистическо проучване и ще видите, че почти всички от тях са "столичани" от не повече от 3-5 г. и изпитват затруднения в комуникацията заради диалекта си....!!!!!

Нормално. Валнаха 2-3 снежинки и съботно-неделните "шофьори", сакън да се не намокрят, изкараха каляските и юруш по пътищата. Драги мой, шофирането не е само по суха настилка, държейки геврека в права посока и натискане на газ и спирачка. От време на време и на съединител. Ама, ще се научите... Някой ден, евентуално...

И тия още сънуват този сняг щом непрекъснато им се привижда ....

Няма по-слаби, недисциплинирани и арогантни шофьори от българите.

Дори и когато го няма:))))))

Явно не си ходил в Италия ... Ама нищо, важното е да избълваш това, което си насъбрал ...

А ти като типичен шопски цървул говориш книжовен български и караш по правилата, нали?

Нямаше коли-нямаше и катастрофи:))))?

комунизъм драги нямаше !! Явно не си хванал социализма и НРБ! Само за такива като теб: тогава курсовете бяха 6 месеца, имаше теория, полигон и чак тогава излизаше на градско кормуване!! възпитанието и отговорноста бяха на много по високо ниво от сега!!

Подобна тъпотия може да сътвори само завършен идиот. Сигурен съм, че ти конкретно всяка събота и неделя ходиш да мааш мотиката и да ринеш оборска тор точно на място каквото си описал. Не искам да кажа нищо лошо за хората от малките населени места, а че е признак на чиста кретения и много нисък коефициент на интелигентност да правиш асоциация на шофьорски умения с това къде е роден и къде е живял някой. Може например да си замислиш за това как се раздават шофьорски книжки, особено на най-големите граждани и с какви умения преминават през изпитите. Може също да се замислиш за наказателната отговорност, за глоби, тяхната събшраемост и т.н На цървула - селяните му виновни :)

Коли имаше ,но бяха много по -малко.Вярно нямаше семейства с двама шофьори ,но с три стари коли, а това е масово.Книжки се вземаха след сериозна подготовка и сериозен изпит , а не срещу +500 лв.В ж.к "Ленин" сега "Яворов" след като го направиха платена зона ,разни чужди коли рязко намаляха, по-точно изчезнаха.

Проблема може да се реши много лесно ! Искаш да караш в центъра - 80лв на ден и караш !

Измислица!

Движението е ужасяващо. АКо не се буташ не мионаваш. Мразя скутерите. Ама такива катастрафи не стават. Освен ако не участват бжългари.

Само че катастрофите са извън центъра. Иначе в центъра карат само кифли с танкове, пъплят и се мъчат да паркират.

дано навали снег до гърди и да се пусне студ та да го държи да март

Капна 2 капки дъжд/сняг и получовеците се изпопребиха моментално...

Каква зима, каква подготовка за зимни условия. Нито сняг виждам, нито кал и луга. Само задръстеняци с голо самочувствие и не познаване способностите на автомобила си.

И за кола се чакаше между 10 и 20 години. Затова и нямаше коли. И за разлика от тебе другарю, и в н ръба съм живял и в бна съм служил. Я кажи колко коли имаше в софия например?

Пак ли непочистените пътища пречат на кривите ракети?

Точно така както съм написал-няма кола няма проблем. И откъде да има коли, като за автомобил чакаш 10-15 години. И като гледам навсякъде в българия и по света предпочитат в стар mercedes отколкото нов москвич.

Няма значение кой къде е роден и кой откъде е дошъл, проблемът е във възпитанието. Когато родителите не са научили детето на това, че живее в общество и е необходимо да се спазват редица правила, оправия няма. Освен това, има немалко хора, които седнат ли зад волана, озверяват.

Не си прав ! Всичкото селяндур кара по булевардите ! И аз говоря за широк център , а не за баш центъра ! А и щом слагат минуси явно карат и по центъра !

Аркадаш не е случайно , че напоследък все по усилено се говори за възпитанието на родителите !

коли. Горките Зима и Снежко. Толкова са красиви, а някакви си ги мачкат. Едни тичат да ги мажат по пътищата и тротоарите, други мажат колите по намазаните пътища. Грозно.

изроди има навсякъде. Никак не е весело, че сме в една група с Италия, ама никак.

е странна дума. Та как възпитаваш родено зло, че не се сещам?

са строени и почиствани от ангели невинни, нали? Айде, стига, всички сме в калта. Иначе щеше да е Рай.

Майка ти да ги смени. Като на всяка гума, като се навежда, я чака по един мангал( може и негър).

"Бизнесът" с гумите, айде и там се намърдайте.

Пич, няма родено зло, има "създадено" във времето такова зло, именно при липса на адекватно възпитание. Когато родителите, обикновено бащите, учат децата си, че колкото си по0слием толкова си по-прав и други подобни мисли, когато с личния си пример показваш колко си велик, това се получава - сбирщина от "хора", без уважение към себеподобните си, комплексари и прочее.

Ти, в кое Очилище Очиш?

Снимали една катастрофа и то на "софиянец съм отскоро"... СО... тия са зле колкото КН, М, ЕН... анаболни агресивни селяндури... ААС.

Ти като няма какво да кажеш що пищиш? Кой те натиска по сфинктера с квадратен кол?

Селяндур Отдавна !

А РК, които си имат някакви техни си правила, по които си карат и нямат абсолютно нищо общо със ЗДП? Отделно, че са по-хитри от всички "прости" софиянци, които чинно си чакат по светофарите, а РК-тата правят 3-4-5-та лента, хвърчат в насрещното, от най-лява лента пресичат 2 ленти, за да направят десен завой.... Ехееее, тия винкели са шампиони! И хитри, де. По винкелски. Как да не ги "обича" човек, а?

шофьорие не да тръгват на път с подготвени за зимата автомобили а да си гледат пътя и да внимават в движението. Масово в София си гледат телефоните и главите им наведени надолу щото четата нещо или пишат я статус я жизненоважен смс.... Масово в София не се дават мигачи и се отнема предимство. Не се кара с наглост. С наглост се отива в сервиз или болница. Шофьори гледайте пътя и останалите МПС-та, в София трафикът е много интензивен скоростите не са високи, но разтоянията между колите са малки и ПТПто става много бързо. Уважавайте останалите шофьори и не им отнемайте предимството и не тарикатейте. Всеки в крайна сметка е тръгнал нанякъде да върши важна работа за него. Казвам ви го като шофьор с вече 24 години непрекъснат шофьорски стаж предимно градско. Ще стигнете до крайната цел само ако сте внимателни, Едно ПТП ще ви отнеме няколко часа за да се оправите с КАТ, послед няколко дена оставате без кола заради сервиза. И това е щото за една секунда сте си навели главата за да видите колегата ви какво прави във фейса. Аре стига тъпотиии...

Пак ви изнендах, нали?? Много сте тъпи това софиянци, че и останалите гледат от вас и те оглупяват! Някой от вас, малоумници да е чувал думичаката ДИСТАНЦИЯ?? А случайно, ако я е чувал, да знае какво означава?? Защщо карате на "една боя" разстояние, а?? Защото сте диви, глупави и супер проЗти! - а това!!! Желая ви здраве и да поумнеете!

Пич, не си ходил в Пловдив явно. Или във Варна.

Широк, широк, колко да е широк.....цяла София,а? Че то Сточна гара е много далеч от центъра

Ама от всичките тия катастрофирали ако има и 10% софиянци пак добре.

абе ти виждаш ли буквите на колите на снимките?

Клющови булевард, а пък затовирли само един.

То на всеки колите вече са с такава регистрация, напулни се с всякакви.

Варненци са центъра на вселената. Там лафа е, че не могат да се отърват от тексаски селяни - ТХ...

Качило се секо на кола и писка!

Штереф што не одиш да пикаеш и да се пръзаляш ами се занимаш моито убазование