Двама са загинали при три катастрофи, трима в болница

Край Драгоман на пътя са убити двама мотористи. Трима са пострадали при катастрофата на АМ "Тракия". Минути по-късно е възникнал друг инцидент в района.

Обратно в новината

Коментари - Двама са загинали при три катастрофи, трима в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...опитва да маневрира, изтърва контрола над колата и се удря в мантинелата... Научете Българския език и тогава пишете!

На "флайт радар24" в лявото меню има графики за височината и скоростта на самолетите. Всички излитат между 95 и 130 км/ч. Вашите МПС-та имат ли органи за управление като самолетите

Като идвате в София, поне се научете да се изразявате правилно вие от провинцията, че аман от вас - - -"управляван от 29 годишен водач, опитва да маневрира, ИЗТЪРВА контрола над колата и се удря в мантинелата." Казва се - губи, или изпуска от... почетете малко...

До преди 15 години (нямах навършени 30 години), карах с 220-240 на тогавашните магистрали, винаги съм карал бързи коли. Сега ако не бързам не вдигам повече от 110-120, повярвайте ми през годините опит, отрезняваш и си даваш сметка как да не си опасен за околните и за себе си. Пък нека някой малък дришльо ми вика деде, с няколко милиона километра опит като професионален шофьор съм.

Милионите километри няма да ти помогнат когато те изплющят отзад или отпред, а може и странично. Питай двамата мотористи, пометени рано тази сутрин.

Заглавие 'Двама загинали в три катастрофи' - ха сега де - как е станало, че не ми е ясно как са се разпределили.

За да изпълним повелята на Партията е важно Кръв да има. Само този път са забравили да напишат и дежурното "Очаквайте подробности!".

Не са ви виновни полицаите! Пътят не е добър,карам със 70 -75км/ч,покрай мен минават коли,мотори с бясна скорост ,само след няколко секунди и изчезват от хоризонта.Повиших скоростта на 90 км/ч,еми едвам държа пътя и намалих,инстинкта за самосъхранение се задейства... Мисля,че инстинкта за самосъхранение при повечето хора липсва.Животните учат малките си как да оцеляват,а хората правят ли го?

Не липсва инстинкта за самосъхранение, а простотията е по-силна от него. Очакването подобни индивиди да се само превъзпитат няма да се случи никога.

90 с трабантката ли вдигна?

С ГОЛФ,който спокойно си вдига 130 магистрала,само че имаше много дупки на околовръстното на Добрич,пък и ограничението е 70 км/ч.

Тези терористи дали са ръководени от Ислямска държава или са самотни вълци! А забравих, може да имат психически проблеми и да са изпаднали в депресия!

Дали е от амок или са шиити, сунити, уахабадисти...или най-паче посткомунисти с мутренски комплекси. Да имат късмет да карат така в Саудитска Арабия - ще съжеляват че са останали живи. Ще им сцепят ....портфейлите от глоби. В Гърция е същото. В Румъния е същото. В САЩ само видът на полицейската кола кара всички гяволи да скачат на спирачките. Че някого правят и катастрофи от рязко набиване на кучките. Точно както червената лампа на доктор Попов. Ако в България 60000 фатмака не играеха джобен тенис а си вършеха работата по устав (не: к'во с'я ши прайм) десетки хиляди български камикадзета щяха да са живи. Ако ислямистите знаеха какви самоубийци има в България, нямаше да правят курсове и да потъват в разходи и обещания от имами за 72 девици чакащи в Рая. На българина му кажи само, че има по-голям гявол от него и му гледай сеирът.

за какво задръстване в отсрещното платно става въпрос???

точно така, катастрофата е в посока пловдив а отсреща я заобикалят ??????? много умно, дира

като все още има зомби да кретат по магистралата с 80км/ч в колици без климатик. Или зомби да карат със 100 в лявата и само в лявата лента.

Ако смяташ, че по това подобие на магистрала може да се кара със 140 км/ч, то ти си или много наивен или много тъп.

Онзи ден се прибрах по нея с точно 140км/ч. Трябваше да заобикалм разни идиоти каращи с 80. А магистралата е доста по-добра от доста германски магистрали.

каква е разликата между тъп и наивен ?

Българска лятна традиция. Голямо пътуване. И нека голямото,жегаво избиване по пътищата започне сега! Съвсем научно е доказано,че жегите водят до агресия.Умора.Повишен пулс и ниво на тестостерон. Зимата пък,сме все неподготвени за хлъзгав път,лед и сняг. Изобщо,за българите има 2 годишни времена-"егати жегата и е-аси студа!"

само дето този път турски гастербайтер е блъснал 2 та мотористи...вероятно заспал ,предвид ранния час и дългото пътуване..

Споко, няма да има война в българия...........ние сами ще се избием по пътищата. Докато МВР не излеза на пътя и озапти идиотите ще е така. Няма армия,няма МВР......това е дереджето.

особено за зомбираните продажни идиоти пишещи името на родината си с малка буква.

Родина се пише с главна буква, ама нейсе, важно е да изпуснем парата, че от тая жега чорбата в главата е кипнала.

ами не е останало много за да го пишеш с голяма буква,малка страна,малки хора,малко мозък.

Докато МВР отглежда идиоти, ще има идиоти по пътищата. Не става само с ядене (т.е. забрани), трябва и акъл. В статистиката на същото това МВР близо половината жертви са в ПТП поради НЕСЪОБРАЗЕНА скорост, която не е превишена. Ако от МВР искаха да намалят жертвите, може би щяха да организират кампания да научат шофьорите да СЪОБРАЗЯВАТ скоростта, а не само да спазват сляпо ограниченията.

С фразата несъобразена скорост КАТ измива ръцете на държавата, защо три години не е запълнила дупката с която шофьора не се е "съобразил"