Коментари - Катастрофата с Милен Цветков се повтори: Пиян и дрогиран помете спряла на светофар кола | Днес.dir.bg

Коментари - Катастрофата с Милен Цветков се повтори: Пиян и дрогиран помете спряла на светофар кола | Днес.dir.bg

Коментари

Ще се случват такива инциденти след тъпото регулиране на кръстовищата в Младост. Не оправдавам пряко виновния, надрусан шофьор. "Капани" за заложени в регулацията и нормални водачи ще попадат в тях.

Уж нямат пари, а всеки втори се налива и зоби наркотици.

Под такива новини е добре да се вмъква от авторите, че други такива убийци на пътя като копелето на оная курва, дето помля Милен Цветков, както и друго едно прокурорско копеле, което пък уби мъж и жена на пл. "Ручей" преди 12 години, са на СВОБОДА и продължават да шофират, което е най-чудно! За Милен всички помнят, щото случаят е пресен, но оня кретен на "Ручей", който качи двамата на едно дърво, след като ги размаза с над 150 км. ч. при гонка в полунощ, явно е позабравен. А не бива, защото е копеленце на софийски прокурор, при това все още работещ прокурор, не бивш. Лайното беше прибрано за месец и после пуснато, без право да управлява автомобил доживот, поне според постанолвението на съда. Само дето лично съм го виждал зад волана на бул. "България" две години след инцидента - посочи го моя спътник в автомобила, дори го повика по име, били познати, и оня се ухили на въпроса му "нали беше наказан". Не мога да забравя мазната му мутра, самодоволна и гнусна...У нас е така, деца. Не спете спокойно, следващите сте вие.

Ние сме тъпа нация - не се учим от грешките си и не правим нищо за да ги коригираме! Какво можете да очаквате от комунисти, пребоядисали се в синьо, от агенти на ДС и от русофилистици! Не очаквайте те да променят законите за да не се случват тези престъпления.

Gugnelid

Написахте ли, че причинилият смъртта на Милен Цветков все още "маа гащи" извън панделата?

ВИДИМО ОТ КОМЕНТАРИТЕ,Е ПЪЛНО С ХОРА,КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ СЪС ЗАКОН МОГАТ ДА СЕ-“ЗАБРАНЯТ КАТАСТРОФИТЕ”! ИЗВЪМ МЕДИЙНАТА ИСТЕРИЯ,ИНЦИДЕНТИ СЕ СЛУЧВАТ,ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА! ПАДАЛИ СА ОТ КОНЯ,ИМА ПРЕГАЗЕНИ ОТ КАЛЯСКИ..ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН! ТАЯ-“БОРБА С ПИЯНИ,НАДРУСАНИ”,МЕДИЙНИТЕ ИСТЕРИИ ОКОЛО ВСЕКИ ИНЦИДЕНТ ДОБИВАТ-БЕЗУМНИ ИЗМЕРЕНИЯ! ЖАЛКО ЗА ПОСТРАДАЛИЯ,И ЕСТЕСТВЕНО ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАНИЕ!

В ТОЯ СЛУЧАЙ,ЛИПСВАТ ЗАДЪХАНИ РЕПОРТЕРКИ,БЕЗКРАЙНИ-ТВ СТУДИА,АВТОБИОГРАФИЯТА НА ШОФЬОРА,И ФАМИЛИЯТА МУ ДО-ДЕВЕТО КОЛЯНО! ИНАЧЕ,КАТАСТРОФИ СТАВАТ-ЕЖЕДНЕВНО,УБИТИТЕ НА ПЪТЯ СА КОНСТАНТНО ЧИСЛО ОТ МНОГО ГОДИНИ(ОКОЛО-600 ГОДИШНО),А САМО-5-% ОТ ПТП ЗАВЪРШИЛИ СЪС СМЪРТ,СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ:ПИЯНИ,НАДРУСАНИ! АКО ГЛЕДАШ-ТВ ИЗЛИЗА,ЧЕ ДРУГИТЕ-95-% НЕ СЕ СЛУЧВАТ! ТАЯ МЕДИЙНА ИСТЕРИЯ,БЕЗУМНИТЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНИТЕ,НЕ ПРОМЕНЯТ НИЩО,ОСВЕН ДОХОДИТЕ НА-КАТ!

абсолютно и виновният е наказан със строго мъмрене и кафе за съдията 100 к кв

Директно в панделата този отпадък !

Докато няма осъдени и излежаващи присъди,така ще бъде. 55 годишен пиян и дрогиран в 4 часа сутринта???!!! Невероятен идиот!!!

така ще е докато дрогираните не започнат да получават по 25г.

Без държава е така, свиквайте.

Не се научиха тези хора, че не се чака на червен светофар.

Stanko

Странното е че реното е смачкано до предната седалка а ситроена който го е блъснал не изглежда толкова смачкан.

Stanko

Днес попрочетох какво се случва във Франция 1)някакъв наръгал трима човека на гара в Париж 2)Четирима загинали при катастрофа с дрогиран Южна Франция 3)Баба намерена убита в дома си. Имаше и още но не ги помня Сега демокрацията няма общо с това,че има катастрофи с дрогирани и пияни.По комунистическо просто нямаше дрога.За сметка на това пили си караха по селата ей тъй.Ама нямаше интернет ,че да разберем след 2 часа.Да се прави връзка между демокрация и катастрофи е пълна глупост или просто злоба. Няма как да се пресече от раз употребата на алкохол и наркотици зад волана.

в Бг и Франция ме знам ама тук в,UK ако те набарат дрогиран зад волана получаваш 1г. а ако убиеш човек с колата докато си пиян или дрогиран може да получиш доживотна или поне 25г.

Нормално като за бананова република управлявана от посолство. Нищо не работи.

и 'Снежната Нигерия' тебя ждйот.. Побързай обаче щото и предстои да се превърне в Сомалия.

Ех, че е хубаво през демокрацията! Нека позная - и през соца е било така, ама гадните комунисти са криели!

демокрацията не е концлагер и никой не те държи насила - не ти е нужна изходна виза за да намерищ щастието там където по би паснал по култура и манталитет. Не се хаби, прекалено съвършен си за тук..

Дами и господа, Колкото и да ни боли и да говорим разни верни и неверни неща за нотариуси, НСБОП, магистрати,... ...манталитет... ИСТИНАТА Е ЕДНА ! С такъв вид събития (някога им се казваше "противообществени прояви") може да се справим САМО АКО ИМАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА В ПОЧТИ ВСИЧКИ АСПЕКТИ на тои израз ! В повечето европейски държави, както и (най-вече) САЩ, Канада, Австралия АЛКОХОЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ЛЕСНО СЛЕД ОРЕДЕЛЕН ЧАС ! Въпрос на държавна политика... В повечето от тези държави АЛКОХОЛЪТ ИМА ЗАБРАНИТЕЛНА, ОТРЕЗВЯВАЩА ЦЕНА ! Въпрос на държавна политика... Няма бутлка с концентрат, която да се купи за под 50 лв. във Франция, Италия, за скандинавските държави да не говорим ! В повечето от изброените държави за местние жители УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ НЕ СЕ ЗАЩИТВАТ ОТ НПО ЧУЖДЕСТРАННИ ОРГАНИЗАЦИИ ! Въпрос на държавна политика... Е малко конфузно, но в ЕС през последните 10 години имигрантските бандити май имат НПО права .... Пак в тия държави и в много от тоталитарните, не може да те предвожда милиционерска патрулка до вкъщи ако си платиш достатъчно ! Въпрос на държавна политика ! В повечето от така цитираните държави, няма такива либерални закони за подобен род престъпления ! И тъй нататък и тъй нататък ....

Ефективно и действащо решение за този казус - режат главата на този боклук, набива се празната кратуна на кол и се поставя в центъра на София за назидание на всички други подобни боклуци. Само след такова наказание гаратирам, че може да има ефект срещу подобна измет. Всичко останало е вятър работа и "права на човека", разбирай права на престъпниците. ... Сър, трябва да се режат глави публично, Сър, само така можем да спрем боклуците и варварите, които прииждат на талази, Сър, ...

"шофирал след употреба на алкохол в кръвта" Венозно ли го е приел, журналята?

Смъртното наказание в България ще ни оправи държавата за 2 седмици.

Принципно не съм против смъртното наказание, но то АБСОЛЮТНО нищо няма да 'оправи'. Търсите панацея там където няма да я намерите.

За 2-3 месеца със сигурност!

Ей това ни чака, като узаконят наркотиците, но в пъти!!! Който не е виждал цели улици със зомбирани наркомани, той не знае за какво иде реч !!!

Супер, тъкмо плявата/простолюдието ще се изтрови само и останалите ще си живеем щастливо.

Ами в Нидерландия са узаконени някои наркотици и карат съвсем културно. Не съм виждал да хвърчат като ненормални. Може би имат закони и ги спазват и който не слуша ходи в затвора…за разлика от тук където колкото по голямо престъпление правиш толкова ти намаляват шансовете за затвор

Ама това не е новина, това е ежедневието ни. Новина за България ще бъде, ден в който няма нито една идиотия.

Пак трие. що бе, не са те газили демократично днес? Няма проблеми, утре е ден също

а ето как френският производител може да предлага Мини-Рено на пазара и да се конкурира със Смарт.

Ти вероятно си на 19 и 55 ти се струва сенилна възраст. Иначе всякакви low life creeps маат гащи из тези земи. Без значение от възрастта

Спешна нужда от връщане на СМЪРТНОТО наказание! Аман от пияни и дрогирани боклуци правещи мазочи !

Първо, на 55 няма как да си жив ако си пил и с кока. Второ няма как едно борче да пенетрира така една пичка хахаха Със сигурност е било нещо сериозно, като немец или американец. Извода, е че прикриват някой партиец демек мафиот.

Ти вероятно си на 19 и 55 ти се струва сенилна възраст. Иначе всякакви low life creeps маат гащи из тези земи. Без значение от възрастта

бате знам колко струва кило бело нема начин да караш такъф кенеф кат тва борче и да шмъркаш кока нема начин брат нема начин белото е за ора с кеш а тоя дрипав помияр е с френски кенеф на 20 год за нема и 3К каква кока какви 5 лева ве освен тва борчето нема сила да сгъне пичката тоа дето го е треснал е як немец или американец и ся се крий тоа играе за отвличане на фниманието и са му платили да е поеме вината на 55 ако се назобиш умираш па тоа и пил нема начин лъжат и не сам на 19 а на 46 и съм зобил яко кат млад и знам кое как е брат ама бело нема начин с тае паре наимного амфетки и хероин ама хероина е кофти качество иначе е як

Нали демонтирахте паметника на Съветската армия сега ще станат хората добри няма да има белене.

Да се върне смъртното наказание.

това племе трябва да мре, докато му деойде акъла от ценности. до 1989 наркотици ги слушахме по восоко ценностните холивудски филми, какот и мноого други бе зценности. Цената на банана е това, да си знаете родените след 1989

щом пенсиите почнаха да шмъркат кока значи няма кво да говорим... Соцялните пендели да вдигнат още добавките

ако се убиват на място такия с алкохол и дрога случайте драстично ша намалеят.

И така , до края на света!

Същото и пак тоя дрогиран парцал ще се измъкне.нали няма правосъдие в българия.дано се оправи човека и да си е жив и здрав а тоя сега ще има да реве че е пил аспирин и аналгин а не наркотици.утрепка

Тая Xsara струва по-малко от дозата кокаин. Нещо ме съмнява...пак да не са от тестовете минте...Алкохол 100% но другата нещо не се връзва.

бугаристан сър....

Щом убийците на пътя се измъкват със смехотворни присъди, никой и нищо не спира джигити, всеки си мисли, че ще му се размине леко, ще си признае, ще хленчи, че иска при семейството, ще се разболее, делото ще се влачи, ще има 111111 експертизи, такива неща. Дано пострадалият оцелее, а де.била да лежи в затвора.

Светлофари на жълто?

Никой не коментира условията в които изтърпяват присъди “привилегированите” затворници, като убиеца на Милен Цветков. Става въпрос за частни фирми работещи със затворници, които имат отделни помещения за престой на затворниците. Полицейските проверки са през прозорците за секунди, претърсвания няма. Четете за ефективни присъди и мислите за справедливост, докато убийци преживяват няколко години на пансион. Имаше случай на прегазено и убито дете от шофьор на джип, който обикаляше София със същият този джип, докато тече ефективната му присъда.

Тоя бедняк ще лежи, а на Милен убиеца нов нотариус ще го прехвърли на свобода. Никаква вяра в държавата и правосъдието - корумпирани п%тки.

Делото за катастрофата с Лютви Местан, при която загина бебе, започва отначало https://bntnews.bg/news/deloto-za-katastrofata-s-lyutvi-mestan-pri-koyato-zagina-bebe-zapochva-otnachalo-1246345news.html

В този случай и бащата на детето е виновен,че е карал доста над ограничението.

дупедатите винаги са с предимство..... дори и на коларски път

В този случай е трябвало да предвидят, че предстои пенсиониране и да назначат резервен съдия. Тези дела са сложни и се точат, въпреки че плебеите смятат, че можем да ги бесим след 1 месец заседания. Тук съдът е виновен. Реално погледнато ОС Кърджали е вероятно няма достатъчно съдии, тъй като е малък съд, но все пак. Делото е с голям обществен интерес. Техен пропуск. Факт, че са допуснали грешка, но станалото станало. Няма какво да се мрънка, защото законът е категоричен! Един и същ състав трябва да гледа делото след давене ход до постановяване на присъдата. Наказателният процес е строго формализиран и това щеше да е основание за отмяна на присъдата, ако бяха продължили. Така или иначе не го виждам да го осъдят на повече от 4-5 години, макс. Мисля, че имаше съпричиняване от бащата на детето. Да се повторя от преди, ако беше станало преди 10+ години щеше да е условна, но сега плебеите искат кръв и вероятно ще полежи 1-2 години преди да го пуснат предсрочно.

А бе, вие азот нямате ли ?? Такива не са за Този свят!? Могат да нахранят червеите . Амин!

Хубаво ще е да напишете какво се случи с К. Николов. В затвора ли е и за колко време?

много искаш от дезинформационна медия

Дано се пребори за живота си! А за дрогираното създание какво може да се каже... Нагло, безотоговорно, неграмотно, комплексирано и незначително същество, което не само то, но и хората които са го отгледали, е трябвало да останат в презерватива...

лае, кучето си върви

За сглобката е най важно,,да дават помощ за украйна,да ни набутат еврото,как да си разпределят европарите,уж шенген,НО НЯКЪКВИ НОРМАЛНИ ЗАКОНИ С ЦЕЛ ДА НЕ БЪДЕ ОЩЕТЯВАН ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК,НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.СЕГА И РОДАЦИЯ КАТО СТАНЕ ,НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ С МАРА ПОСЛУШНАТА,НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПЪНЕ НА ШЕФОВЕТЕ СИ.НАС ЩЕ НИ ТРОВЯТ С ХРАНИ БОКЛУЦИ,БОЛНИЦИТЕ ЩЕ СА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ И ТАКА ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ

Наистина е мъка да живееш с тежки психични отклонения

"е шофирал след употреба на алкохол в кръвта"

Инжектирал си е ракията венозно :) Жалко, че не става със салатата или мезето.

и "изчакващ на зелен светофар лек автомобил "Рено Модус"...

тази новина никой не го учудва, и това най-вече не е новина. Новина би било ако убиеца на Цветков беше осъде след половин десетилетие. От тогава до сега да има някой осъден въпреки повече от десет такива случай на убииства. НЯМА и няма да има.

До болка си прав,а сега измислят всякъкви врътки да бъде спасен генералският внук.Но мафията си има държава,как ще има осъден

Само ти не си разбрал, че не е генералски внук.

Жестоки санкции за такива убийци, БЕЗ МИЛОСТ! засилени проверки, но постоянно и ефективни присъди. Докога ще се търпи това безумие?!...

Докато нормалните хора се опитват да шофират според закона, разни пияни и дрогирани шофьори ги убиват, в прекия и преносен смисъл! Само че, на онези гадове в Парламента изобщо не им пука за норада, важно е да крадат на воля! Това е България?! И още по-зле ще става!

Коментари - Катастрофата с Милен Цветков се повтори: Пиян и дрогиран помете спряла на светофар кола | Днес.dir.bg

Коментари - Катастрофата с Милен Цветков се повтори: Пиян и дрогиран помете спряла на светофар кола | Днес.dir.bg

Коментари

Ще се случват такива инциденти след тъпото регулиране на кръстовищата в Младост. Не оправдавам пряко виновния, надрусан шофьор. "Капани" за заложени в регулацията и нормални водачи ще попадат в тях.

Уж нямат пари, а всеки втори се налива и зоби наркотици.

Под такива новини е добре да се вмъква от авторите, че други такива убийци на пътя като копелето на оная курва, дето помля Милен Цветков, както и друго едно прокурорско копеле, което пък уби мъж и жена на пл. "Ручей" преди 12 години, са на СВОБОДА и продължават да шофират, което е най-чудно! За Милен всички помнят, щото случаят е пресен, но оня кретен на "Ручей", който качи двамата на едно дърво, след като ги размаза с над 150 км. ч. при гонка в полунощ, явно е позабравен. А не бива, защото е копеленце на софийски прокурор, при това все още работещ прокурор, не бивш. Лайното беше прибрано за месец и после пуснато, без право да управлява автомобил доживот, поне според постанолвението на съда. Само дето лично съм го виждал зад волана на бул. "България" две години след инцидента - посочи го моя спътник в автомобила, дори го повика по име, били познати, и оня се ухили на въпроса му "нали беше наказан". Не мога да забравя мазната му мутра, самодоволна и гнусна...У нас е така, деца. Не спете спокойно, следващите сте вие.

Ние сме тъпа нация - не се учим от грешките си и не правим нищо за да ги коригираме! Какво можете да очаквате от комунисти, пребоядисали се в синьо, от агенти на ДС и от русофилистици! Не очаквайте те да променят законите за да не се случват тези престъпления.

Gugnelid

Написахте ли, че причинилият смъртта на Милен Цветков все още "маа гащи" извън панделата?

ВИДИМО ОТ КОМЕНТАРИТЕ,Е ПЪЛНО С ХОРА,КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ СЪС ЗАКОН МОГАТ ДА СЕ-“ЗАБРАНЯТ КАТАСТРОФИТЕ”! ИЗВЪМ МЕДИЙНАТА ИСТЕРИЯ,ИНЦИДЕНТИ СЕ СЛУЧВАТ,ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА! ПАДАЛИ СА ОТ КОНЯ,ИМА ПРЕГАЗЕНИ ОТ КАЛЯСКИ..ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН! ТАЯ-“БОРБА С ПИЯНИ,НАДРУСАНИ”,МЕДИЙНИТЕ ИСТЕРИИ ОКОЛО ВСЕКИ ИНЦИДЕНТ ДОБИВАТ-БЕЗУМНИ ИЗМЕРЕНИЯ! ЖАЛКО ЗА ПОСТРАДАЛИЯ,И ЕСТЕСТВЕНО ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАНИЕ!

В ТОЯ СЛУЧАЙ,ЛИПСВАТ ЗАДЪХАНИ РЕПОРТЕРКИ,БЕЗКРАЙНИ-ТВ СТУДИА,АВТОБИОГРАФИЯТА НА ШОФЬОРА,И ФАМИЛИЯТА МУ ДО-ДЕВЕТО КОЛЯНО! ИНАЧЕ,КАТАСТРОФИ СТАВАТ-ЕЖЕДНЕВНО,УБИТИТЕ НА ПЪТЯ СА КОНСТАНТНО ЧИСЛО ОТ МНОГО ГОДИНИ(ОКОЛО-600 ГОДИШНО),А САМО-5-% ОТ ПТП ЗАВЪРШИЛИ СЪС СМЪРТ,СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ:ПИЯНИ,НАДРУСАНИ! АКО ГЛЕДАШ-ТВ ИЗЛИЗА,ЧЕ ДРУГИТЕ-95-% НЕ СЕ СЛУЧВАТ! ТАЯ МЕДИЙНА ИСТЕРИЯ,БЕЗУМНИТЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНИТЕ,НЕ ПРОМЕНЯТ НИЩО,ОСВЕН ДОХОДИТЕ НА-КАТ!

абсолютно и виновният е наказан със строго мъмрене и кафе за съдията 100 к кв

Директно в панделата този отпадък !

Докато няма осъдени и излежаващи присъди,така ще бъде. 55 годишен пиян и дрогиран в 4 часа сутринта???!!! Невероятен идиот!!!

така ще е докато дрогираните не започнат да получават по 25г.

Без държава е така, свиквайте.

Не се научиха тези хора, че не се чака на червен светофар.

Stanko

Странното е че реното е смачкано до предната седалка а ситроена който го е блъснал не изглежда толкова смачкан.

Stanko

Днес попрочетох какво се случва във Франция 1)някакъв наръгал трима човека на гара в Париж 2)Четирима загинали при катастрофа с дрогиран Южна Франция 3)Баба намерена убита в дома си. Имаше и още но не ги помня Сега демокрацията няма общо с това,че има катастрофи с дрогирани и пияни.По комунистическо просто нямаше дрога.За сметка на това пили си караха по селата ей тъй.Ама нямаше интернет ,че да разберем след 2 часа.Да се прави връзка между демокрация и катастрофи е пълна глупост или просто злоба. Няма как да се пресече от раз употребата на алкохол и наркотици зад волана.

в Бг и Франция ме знам ама тук в,UK ако те набарат дрогиран зад волана получаваш 1г. а ако убиеш човек с колата докато си пиян или дрогиран може да получиш доживотна или поне 25г.

Нормално като за бананова република управлявана от посолство. Нищо не работи.

и 'Снежната Нигерия' тебя ждйот.. Побързай обаче щото и предстои да се превърне в Сомалия.

Ех, че е хубаво през демокрацията! Нека позная - и през соца е било така, ама гадните комунисти са криели!

демокрацията не е концлагер и никой не те държи насила - не ти е нужна изходна виза за да намерищ щастието там където по би паснал по култура и манталитет. Не се хаби, прекалено съвършен си за тук..

Дами и господа, Колкото и да ни боли и да говорим разни верни и неверни неща за нотариуси, НСБОП, магистрати,... ...манталитет... ИСТИНАТА Е ЕДНА ! С такъв вид събития (някога им се казваше "противообществени прояви") може да се справим САМО АКО ИМАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА В ПОЧТИ ВСИЧКИ АСПЕКТИ на тои израз ! В повечето европейски държави, както и (най-вече) САЩ, Канада, Австралия АЛКОХОЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ЛЕСНО СЛЕД ОРЕДЕЛЕН ЧАС ! Въпрос на държавна политика... В повечето от тези държави АЛКОХОЛЪТ ИМА ЗАБРАНИТЕЛНА, ОТРЕЗВЯВАЩА ЦЕНА ! Въпрос на държавна политика... Няма бутлка с концентрат, която да се купи за под 50 лв. във Франция, Италия, за скандинавските държави да не говорим ! В повечето от изброените държави за местние жители УБИЙЦИТЕ НА ПЪТЯ НЕ СЕ ЗАЩИТВАТ ОТ НПО ЧУЖДЕСТРАННИ ОРГАНИЗАЦИИ ! Въпрос на държавна политика... Е малко конфузно, но в ЕС през последните 10 години имигрантските бандити май имат НПО права .... Пак в тия държави и в много от тоталитарните, не може да те предвожда милиционерска патрулка до вкъщи ако си платиш достатъчно ! Въпрос на държавна политика ! В повечето от така цитираните държави, няма такива либерални закони за подобен род престъпления ! И тъй нататък и тъй нататък ....

Ефективно и действащо решение за този казус - режат главата на този боклук, набива се празната кратуна на кол и се поставя в центъра на София за назидание на всички други подобни боклуци. Само след такова наказание гаратирам, че може да има ефект срещу подобна измет. Всичко останало е вятър работа и "права на човека", разбирай права на престъпниците. ... Сър, трябва да се режат глави публично, Сър, само така можем да спрем боклуците и варварите, които прииждат на талази, Сър, ...

"шофирал след употреба на алкохол в кръвта" Венозно ли го е приел, журналята?

Смъртното наказание в България ще ни оправи държавата за 2 седмици.

Принципно не съм против смъртното наказание, но то АБСОЛЮТНО нищо няма да 'оправи'. Търсите панацея там където няма да я намерите.

За 2-3 месеца със сигурност!

Ей това ни чака, като узаконят наркотиците, но в пъти!!! Който не е виждал цели улици със зомбирани наркомани, той не знае за какво иде реч !!!

Супер, тъкмо плявата/простолюдието ще се изтрови само и останалите ще си живеем щастливо.

Ами в Нидерландия са узаконени някои наркотици и карат съвсем културно. Не съм виждал да хвърчат като ненормални. Може би имат закони и ги спазват и който не слуша ходи в затвора…за разлика от тук където колкото по голямо престъпление правиш толкова ти намаляват шансовете за затвор

Ама това не е новина, това е ежедневието ни. Новина за България ще бъде, ден в който няма нито една идиотия.

Пак трие. що бе, не са те газили демократично днес? Няма проблеми, утре е ден също

а ето как френският производител може да предлага Мини-Рено на пазара и да се конкурира със Смарт.

Ти вероятно си на 19 и 55 ти се струва сенилна възраст. Иначе всякакви low life creeps маат гащи из тези земи. Без значение от възрастта

Спешна нужда от връщане на СМЪРТНОТО наказание! Аман от пияни и дрогирани боклуци правещи мазочи !

Първо, на 55 няма как да си жив ако си пил и с кока. Второ няма как едно борче да пенетрира така една пичка хахаха Със сигурност е било нещо сериозно, като немец или американец. Извода, е че прикриват някой партиец демек мафиот.

Ти вероятно си на 19 и 55 ти се струва сенилна възраст. Иначе всякакви low life creeps маат гащи из тези земи. Без значение от възрастта

бате знам колко струва кило бело нема начин да караш такъф кенеф кат тва борче и да шмъркаш кока нема начин брат нема начин белото е за ора с кеш а тоя дрипав помияр е с френски кенеф на 20 год за нема и 3К каква кока какви 5 лева ве освен тва борчето нема сила да сгъне пичката тоа дето го е треснал е як немец или американец и ся се крий тоа играе за отвличане на фниманието и са му платили да е поеме вината на 55 ако се назобиш умираш па тоа и пил нема начин лъжат и не сам на 19 а на 46 и съм зобил яко кат млад и знам кое как е брат ама бело нема начин с тае паре наимного амфетки и хероин ама хероина е кофти качество иначе е як

Нали демонтирахте паметника на Съветската армия сега ще станат хората добри няма да има белене.

Да се върне смъртното наказание.

това племе трябва да мре, докато му деойде акъла от ценности. до 1989 наркотици ги слушахме по восоко ценностните холивудски филми, какот и мноого други бе зценности. Цената на банана е това, да си знаете родените след 1989

щом пенсиите почнаха да шмъркат кока значи няма кво да говорим... Соцялните пендели да вдигнат още добавките

ако се убиват на място такия с алкохол и дрога случайте драстично ша намалеят.

И така , до края на света!

Същото и пак тоя дрогиран парцал ще се измъкне.нали няма правосъдие в българия.дано се оправи човека и да си е жив и здрав а тоя сега ще има да реве че е пил аспирин и аналгин а не наркотици.утрепка

Тая Xsara струва по-малко от дозата кокаин. Нещо ме съмнява...пак да не са от тестовете минте...Алкохол 100% но другата нещо не се връзва.

бугаристан сър....

Щом убийците на пътя се измъкват със смехотворни присъди, никой и нищо не спира джигити, всеки си мисли, че ще му се размине леко, ще си признае, ще хленчи, че иска при семейството, ще се разболее, делото ще се влачи, ще има 111111 експертизи, такива неща. Дано пострадалият оцелее, а де.била да лежи в затвора.

Светлофари на жълто?

Никой не коментира условията в които изтърпяват присъди “привилегированите” затворници, като убиеца на Милен Цветков. Става въпрос за частни фирми работещи със затворници, които имат отделни помещения за престой на затворниците. Полицейските проверки са през прозорците за секунди, претърсвания няма. Четете за ефективни присъди и мислите за справедливост, докато убийци преживяват няколко години на пансион. Имаше случай на прегазено и убито дете от шофьор на джип, който обикаляше София със същият този джип, докато тече ефективната му присъда.

Тоя бедняк ще лежи, а на Милен убиеца нов нотариус ще го прехвърли на свобода. Никаква вяра в държавата и правосъдието - корумпирани п%тки.

Делото за катастрофата с Лютви Местан, при която загина бебе, започва отначало https://bntnews.bg/news/deloto-za-katastrofata-s-lyutvi-mestan-pri-koyato-zagina-bebe-zapochva-otnachalo-1246345news.html

В този случай и бащата на детето е виновен,че е карал доста над ограничението.

дупедатите винаги са с предимство..... дори и на коларски път

В този случай е трябвало да предвидят, че предстои пенсиониране и да назначат резервен съдия. Тези дела са сложни и се точат, въпреки че плебеите смятат, че можем да ги бесим след 1 месец заседания. Тук съдът е виновен. Реално погледнато ОС Кърджали е вероятно няма достатъчно съдии, тъй като е малък съд, но все пак. Делото е с голям обществен интерес. Техен пропуск. Факт, че са допуснали грешка, но станалото станало. Няма какво да се мрънка, защото законът е категоричен! Един и същ състав трябва да гледа делото след давене ход до постановяване на присъдата. Наказателният процес е строго формализиран и това щеше да е основание за отмяна на присъдата, ако бяха продължили. Така или иначе не го виждам да го осъдят на повече от 4-5 години, макс. Мисля, че имаше съпричиняване от бащата на детето. Да се повторя от преди, ако беше станало преди 10+ години щеше да е условна, но сега плебеите искат кръв и вероятно ще полежи 1-2 години преди да го пуснат предсрочно.

А бе, вие азот нямате ли ?? Такива не са за Този свят!? Могат да нахранят червеите . Амин!

Хубаво ще е да напишете какво се случи с К. Николов. В затвора ли е и за колко време?

много искаш от дезинформационна медия

Дано се пребори за живота си! А за дрогираното създание какво може да се каже... Нагло, безотоговорно, неграмотно, комплексирано и незначително същество, което не само то, но и хората които са го отгледали, е трябвало да останат в презерватива...

лае, кучето си върви

За сглобката е най важно,,да дават помощ за украйна,да ни набутат еврото,как да си разпределят европарите,уж шенген,НО НЯКЪКВИ НОРМАЛНИ ЗАКОНИ С ЦЕЛ ДА НЕ БЪДЕ ОЩЕТЯВАН ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК,НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.СЕГА И РОДАЦИЯ КАТО СТАНЕ ,НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ С МАРА ПОСЛУШНАТА,НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПЪНЕ НА ШЕФОВЕТЕ СИ.НАС ЩЕ НИ ТРОВЯТ С ХРАНИ БОКЛУЦИ,БОЛНИЦИТЕ ЩЕ СА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ И ТАКА ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ

Наистина е мъка да живееш с тежки психични отклонения

"е шофирал след употреба на алкохол в кръвта"

Инжектирал си е ракията венозно :) Жалко, че не става със салатата или мезето.

и "изчакващ на зелен светофар лек автомобил "Рено Модус"...

тази новина никой не го учудва, и това най-вече не е новина. Новина би било ако убиеца на Цветков беше осъде след половин десетилетие. От тогава до сега да има някой осъден въпреки повече от десет такива случай на убииства. НЯМА и няма да има.

До болка си прав,а сега измислят всякъкви врътки да бъде спасен генералският внук.Но мафията си има държава,как ще има осъден

Само ти не си разбрал, че не е генералски внук.

Жестоки санкции за такива убийци, БЕЗ МИЛОСТ! засилени проверки, но постоянно и ефективни присъди. Докога ще се търпи това безумие?!...

Докато нормалните хора се опитват да шофират според закона, разни пияни и дрогирани шофьори ги убиват, в прекия и преносен смисъл! Само че, на онези гадове в Парламента изобщо не им пука за норада, важно е да крадат на воля! Това е България?! И още по-зле ще става!