Затвор за ексшеф на общинска фирма, прегазил 18-годишна

Върховният касационен съд остави в сила присъдата на Апелативен съд-Бургас срещу бившия шеф на „Бургасинвест“ Атанас Щерев, който прегази 18-годишно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Затвор за ексшеф на общинска фирма, прегазил 18-годишна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водете го в затвора! Но след като е избягал, трябва вече да е за 6 години... поне за шест.

ЗАЩО ЧАК СЕГА ПРЕДИЗБОРНО ГО ОБЯВЯВАТЕ ТОЯ ЧЕ ЩЕ ВЛИЗА В ЗАТВОРА. Аааааааааа, сега трябва и неговите защитници/чки да махнете от директорските постове в града.

Само знаете да говорите за нас българите все някой трябва да ни е виновен за нещастен случей несте ли чували кмета общината правителството а ние какво правим само критикуваме и нищо

Както някой по долу писа, не всички не спазват правилата за движение! Обикновено точно тези спазващите, го отнасят от други -неспазващи го.

сега уча жената да кара, понеже на курсовете нищо (нали се сещаш), е като загасне на светофар или спре където трябва - веднага свиркане, кола от дясно, кола от ляво, трима се предреждат - тя се сдухва и потегля с мръсна газ :) нали се сещаш; не знам къде сте толерантните, аз такива по пътищата не виждам

кой е виновен и наказан ли е за НЕОСВЕТЕНОСТТА на пешеходната пътека???!!!! ДОКАГА отговорните държавни служители ще се държат БЕЗотговорно!!!

да се оглеждат и тя е виновна и тои и общината

Око за око,Зъб за зъб.

Да беше пийнал и той две големи гроздови, за да му гарантират условна.

няма култура на движение по пътищата, нито от шофьори, нито от пешеходци, а всеки от нас нарушава правилника поне 2 пъти дневно; за кво са Ви тия глави, не знам

Ей такива небивалици изписани ме карат да се ядосвам! Не всеки нарушава правилата! ЗАПОМНИ ГО! Много сте малко, които го правите - на 30-40 човека -1-2 да сте! Но все мрънкате - всеки го прави, та всеки го прави!

е такива като теб дори не си дават сметка, че не познават правилата

Аз не искам този убиец да лежи 3г,искам Бащата на момичето да го сгази,както онзи убиец щерка му,око за око,зъб за зъб.

след малко ще предложиш да му сгазят и децата... зъб за чене

А като пишеш идиотизми, как да ти го върнем?

gangnam style

Дано сгазят някой твой близък,тогава да видим каква песен ще запееш,Мушмуроко,или Мушмлул.мен слабо ме интересува какво ще ви върнете,за мен е без значение,но на човека щерката няма кой да му я върне.и както виждаме няма ефективни присъдо от по 30г за подобно убийство на пътя.Ако мен някой ме удари на пешеходна пътека,и все още дишам,излезе ли от колата да ме види шофьора го оставям на място.

"обстановка" разбира бащата на загиналото дете, бе муньо нещастен? Единствено бащата разбира , че е останал без дъщеричка!

А случайно някой да се сети да съди чичо Кмет за това, че улиците в "най-добрия град" са тъмни и не се вижда нищо? Специално тая улица и смениха лампите, но пак е с тъмни петна и такъв инцидент пак ще стане!

Български съд, това е. Един човешки живот за три години.

в "общежитие отворен тип" !При този режим само нощуват в "общежитието"! Пък и на първата година той ще излезе за "добро поведение"!

Но ще е "осъждан"...