Жена и дете загинаха при тежка катастрофа

На главния път Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич са се ударили лек автомобил и зърновоз. Двамата загинали са пътували в леката кола.

Обратно в новината

Коментари - Жена и дете загинаха при тежка катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минах оттам малко след катастрофата. На прав участък с отлична видимост, близо до Шумен и далеч от прохода. Зефирата беше пресякла пътя на камиона и беше размазана отдясно. Предполагам, че е искал да завие към селото или пък някой друг го е засякъл него на кръстовището и го е изхвърлил към тира. Иначе пътят е хубав и е добра алтернатива за София-Варна, но според мен няколкото завои в прохода с ограничение 30 никак не са подходящи за тирове.

Тъпо. Нелепо. Безсмислено, отвратително. Гледайте филма "Дух" - дано ви олекне и пуснете някоя сълза.

Аз карам бързо но видя ли камьон на далеч пред пътя ми първата ми реакция е отнемането на газта и с готовност на спирачки, че тия тирачии много нахално карат

ако караш така ,както и пишеш?!

Докато са позволени тези високи скорости по пътищата на България ЩЕ МРАТ и ГИНАТ децата ви, мъжете ви, жените ви, майките ви, бащите ви, близките ви!!!... Проумейте, че най-големият убиец на пътя е ВИСОКАТА СКОРОСТ!!!... Няма висока скорост - няма смърт!!!... Е - Л - Е - М - Е - Н - Т - А - Р - Н - О!!!... Иначе, ако толкова искате, карайте си със 180, НО свиквайте с ежедневните смъртни случаи и не ги правете сензация, защото те вече наистина са ежедневие!!!

Нещата не са толкова елементарни. Би ли обяснил как така в държава като Германия, където няма ограничение на скоростта по магистралите, жертвите са толкова малко?

спазват дистанция и не предприемат необмислени изпреварвания

Магистралите им са съобразени с натоварването, има две ,три и четири лентови, а тук е като селски криволичещ път. Освен това някой им е обяснил , че не са безсмъртни.

Там има закон, като караш бавно пак те глобяват, то по точно тия бавно(развиващите)движещите причиняват хаоус из пътя виждал съм как тираджиите нервно карат зад такава лека кола

В Германия няма ограничение само в определени участъци от магистралите. Дори и там има динамични ограничения, ако се налага. Немец никога няма да ти светка отзад, а ще те изчака да си завършиш изпреварването. Няма ги и простотиите с каране в аварйната лента. С две думи - елементарно, по-висока дисциплина и култура на пътя. Това, което у нас няма да го има и след 2000 години.

Какво общо има Сопот-Микре?

И там имаше много сериозна катастрофа.

шофьорите олигофрени ли са. Нямало пътни полицаи и камери по пътя - деца ли са та трябва да има непрекъснато наблюдение. Не са ли имали изпит по правилника за движение. Това са не само самоубийци, но още по-лошо - убийци. Винаги се радвам и не съм единствен като разбера, че "шофьор" причинил тежка пътна катастрофа се е убил. Един убиец по-малко.

Тоз не се е убил. Убил е тия, дето е возел у Опела. Така че този път, по изключение, не се радвай.

За протокола: не е карал БМВ.

А,че това заседание не беше за намаляне на жертвите по пътищата,а за увеличаване приходите от глоби!

От както се проведе извънредно съботно заседание на Кабинета,имам усещането ,че броят на убитите по пътищата на Родината ни,се увеличиха.

Рядко катастрофите са без жертви.

Над 95% от катастрофите са без жертви.

Хубав път. Провокира високи скорости. Полицаи йок. Камери йок.Ама това е Ришки проход и трябва да се внимава. Пък и някои жени не проумяват, че сегашните товарни автомобили на са Шкода - Шуменка. Жалко!

gonzales

закон, правила и спазването им. дори и пътят да е прав като конец , дори и да няма КАТ пак ще оцелееш ако всички ги спазват.

Какви жени са те подгонили пак бре. Жената е загинала, шофьорите и на двата автомобила са пострадали.

Водачът на МПС е бил мъж. Оцелял е засега, пишат.

Пак пътят виновен - щото бил хубав. И полицаите също виновни - не са стоели на всеки километър да напомнят на малоумниците в колите да не карат като изоглавени! Мъж-джигит от село някое си убил жена си и детето - юнак балкански, кво да каже човек! Той - ранен, с опасност за живота ... Дано да си го прибере господ, да не тежи на други хора да го гледат ...