Коментари - Трима загинаха при катастрофа на ”Хемус” | dnes.dir.bg
назад

Трима загинаха при катастрофа на ”Хемус”

Трима души са загинали при катастрофа на магистрала "Хемус", съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Трима загинаха при катастрофа на ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистралата в района на Невша не е санирана поне от 30 години и повече прилича на картофена нива, от колкото на път! Повечето "шофьори" карат по аварийната лента, за да избегнат неравностите, което си е ЗАБРАНЕНО! Така че този "шофьор" си е виновен: 1. в аварийната лента не се кара! 2. магистралата не е писта на формула 1. По тази част може абсолютно нормално да се премине и със 100 км/ч. Може и малко по-бавно да се кара по магистрала която поради финансови затруднения на държавата не може да бъде санирана!

Тези са били толкова надрусани, че ,,са се реели,, в Космоса, бе! Радостно е, че са свършили тука!?

Късметът е въпрос на навик. Трябва да се сложи ДОГМА на тези, които карат в аварийната, не спазват правилата за движение И се държат нагло с останалите участници в движението. Това са БОКЛУЦИ и мястото им е там - на гробището. На родителите и близките им НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ. Ако бяха имали нетърпимост към глупостите им, щяха да са живи - те са виновни и както се казва ДА МРАТ ПО КОФИТЕ!

радвам се когато няма невинни убити. наздраве, спасили са се много.

Още трима дебили по малко.Леко по леко щв се изчистим от тях.

какво обидно видяхте в написаното с надслов "глоба"?

Все по засилваща се шезофрения жалко.

Така е, Дир вече си избира това, което съвпада с мнението на неговите журналя.

селяния, селяния.....

Най-големите некадърници на пътя са русенлии. Не знам защо, но е така. Казвам го от личен опит. 200 км. всеки работен ден. Този тъпак е изпреварвал отдясно в аварийната лента. Отнесъл е със себе си двама невинни. Бог да ги прости всичките

Значи не познаваш водачи с регистрация ТХ!

А КН, Е, ПК ? Къде ги оставяш тези легенди?

Аз съм размишлявал по темата и защо е толкова масово и толкова типично за тях да не могат да карат. Стъгам до извода, че това е така защото почти всички улици в Русе са еднопосочни. Тези хора не са виждали насрещно движение като млади шофьори и това ги е бялязало и осакатило завинаги.

За съжаление си прав!

Напълно подкрепям твърдението! За варналии ТХ е " транспортен хаос" на пътя, но не са се сблъсквали с некадърността на русенските си колеги! Знаци, предимство, мигачи, пешеходна пътека, светофар са излишни притурки на пътя за русенци и са създадени да пречат на " нормалното" им предвижване! Не дай Бог да изпревариш русенец пък- сякаш вижда мястото, откъдето се е пръкнал и гледа да се върне пак там! Лека им път на загиналите невинни!

Това с регионалната некадърност на шофьорите в България вече не е валидно съвсем! В цяла България е пълно с некадърни, но за сметка на това много самоуверени и нагли шофьори. Прост народ. Шофирането не е нещо много сложно, но все пак се изисква мислене и елементарно чувство за самосъхранение. Глупакът няма такова чувство!

Напълно подкрепям това твърдение, браво, така си е!

Пак ли караме по АВАРИЙНАТА със съдраните си гащи на висока скорост?

Да се блъснеш в спрял в аварийната лента и то камион? Ъ? КАК?

Има и по зле в кръгово от бързане се блъскат в лайнарки. Нали се сещаш КАТ с каква скорост идват да констатират. След това: "Ма то много миришело бе."

Е не виждаш ли как карат без никаква дистанция. В ляво пък се е образувала колона да изпреварва и тариката с нулева видимост резачка и у дясно. И хоп ама то и тука заето.

Кретенът с Мерцедеса по всяка вероятност е изпреварвал в аварийката и то поне със 180км/час. За това не са го спасили нито еърбеци, нито спирачки. Каквото търсил - намерил, както е написал един по долу. Добре, че не се е халосал в аварирала лека кола а се е наврял под тира.

Най-агресивните и безпардонни шофьори са русенци, не им е проблема пътят Русе-Бяла

Нормален резултат!Висока скорост в авариината лента, удар в камион и адио маре!Какво има за чудене!

какво маика си търсиш в авариината лента

Каквото е търсил, го е намерил :)

Здравете на всички, имам няколко въпроса към Вас. Защо когато карам извънградско и ограничението е 90 км/ч, масата (около 90 % от колите) карат на 30 см. с огромната им цел в живота им, да ме изпреварят или ми бибиткат? Още един въпрос ме озадачава. Какво да направя, така че да си спазвам правилата и да не ми бибиткат и да гледат лошо? И още един въпрос: Ако някой се припознава от тук коментиращите, моля да ми обясни, тези негови действия? Благодаря предварително!

ВНИМАВАЙ - ЩЕ ТЕ ИЗПРЕВАРВАТ И МОЖЕ ДА ТЕ ЗАСЕЧАТ! ТОГАВА ЩЕ СИ ВИНОВЕН ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ДИСТАНЦИЯ! ИНАЧЕ - СКАПАНОТО ЕГО КАРА НИСКОЧЕЛИТЕ ДА ВЪРШАТ ПРОСТОТИИТЕ! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ КАК ТЕ ГЛЕДАТ, ПРОСТО НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ !

врачанските регистрации карат ужасно

Ако са изпреварвали през аварийната лента (както най-вероятно се е случило), новината за налитането на ТИР е много добра, защото не са убили наистина аварирал.

Добре че в аварийната лента е бил ТИР,а не някоя маломерна колица с две деца на задната седалка.

Карат като малоумници изпреварват от където им дойде мислят си че са хванали Господ за шлифера .... и не правят никаква разлика между средна и моментна скорост....какво да ги правиш като облекат анцунг с кантове и стават БЕЗСМЪРТНИ

Гледай в Германия да те снимат в аварийната лента как преминаваш и каква случка ще ти се случи. Тук аварийната лента се ползва за по-бързата лента, когато останалите се движат с под 160 км/ч

Едно време имаше много зли КАТ-аджии, които късаха книжки и всички ревяха от тях. Сега няма и какво стана? Масови самоубийства!

Не е ясно какво е станало, но е нелепо. Трима души се си отидат по такъв абсурден начин. Според мен възможностите са две. Или е бил от големите карачи, които нямат търпило и изпреварват от дясно, като за целта използват аварийната лента; или просто е заспал и се е врязал в ТИР-а. Варианта "цигани" го изключвам, защото там всичко е възможно. Циганин с кола и маймуна с автомат е нещо страховито!

Паралелно с борбата против джендърите, джендърът Вулгаропитек ускори темповете на Голямата селекция...

Австралопитек с купена книжка и изпеварващ отдясно. Култов идиотизъм и класика в жанра в Булгаристан.

Всъщност е с. Ветрино, а не Ветрено, ама карай. Не знам кой е виновен, ама не знам дали и камери и видеорегистратори ще помогнат нещо..., трябва да си внесем манталитет от чужбина.

Винаги ме е страх от такива малоумници, които изпреварват отдясно на магистралата. Голяма част от шофьорите според мен не знаят за какво е аварийната лента.

ТИР-а в аварийната лента, мерцедеса се блъснал в него, интересно. Или мъгла, силен дъжд или шьофьора на мерцедеса се е отплеснъл нанякъде. Жалко, трима души.

единият спрял да се изпикае, другият изпреварва отдясно - кой е по-виновен?

а ти как разбра че е спрял да пикае? много си просТ

Камиона е спрял бе примат. Предполагам ти също си от рисковата група, която си кара таралясниците в аварийното на пълна...Ех, такива новини ме радват!

Ако не е БМВ, ще е Мерцедес.

добавката към статията. Защото се отнася за невротизирания участък от международен път Е79, за който, не е нужен кой знае какъв интелект, за да се изведе логичното последствие от отварянето му с мост към Европа, без път за достъп до последния. Огромен поток автомобили се насочи през баири и пущинаци, за да се свърже с централна Европа, подлагайки се на офроуд рали в северозападна България, само за да отчете другарката Фандъкова няколко метростанции, а по първобитния път през села и паланки тирове и цистерни таранят къщи и навъртат по серпентините с 200 км над необходимото. Не визирам екологичното въздействие на това безумие, размахано като боздуган, в отмъщение към българското население, обитаващо тези райони, обявявано за комунистическо, въпреки, че десетки години, кметските длъжности в регионите се изпълняват от хора, избирани на съответните избори и са представители на ГЕРБ. Някой наистина се опитва да подменя чисто икономически параметри, с политически, макар и доста несръчно и неуместно. Там гинат хора и се унищожават товари, които дори не са български граждани, нито товарите са собственост на България. И това ли е комунистическа пропаганда, уважаеми лузъри?

Има една инициатива, която може драстично да смаже ИМБЕЦИЛИТЕ по пътищата на Родината: Roadmadnessbulgaria! Железният и неподкупен юмрук на гражданския контрол!

Моля, пояснете, къде раздават базуките (това, последното мога да командвам, ма не знам името му)? Искам и аз!

Не базука, а видеорегистраторът ще е наше оръжие!

хаха

В 30% ОТ ВРЕМЕТО, ЗАРАДИ КАТАСТРОФИ !!! ПРАЩТАТ ПО ОБИКОЛНИ ПЪТИЩА ! Е ЗАЩО СА НИ ТОГАВА ТИЯ МАГИСТРАЛИ - ДА СЕ ПРЕТРЕПВАТ ТЪПИ ИНДИВИДИ ЛИ ПО ТЯХ ?

Камиона е виновен, зашото не се е движил с подходяща за дръвниците зад него скорост, напр. с 200км/ч. Така, те (селските бегове) щяха да са живи и да утрепят някой друг невинен.

Камиона не се едвижил, бе тъпак!

Чудя се има ли смисъл да се публикува тази информация. Очевидно нито дебилното население, нито държавата имат интерес нещо да се промени, така че движението ни по пътищата, наистина да прилича на това в другите ЕС държави.

Стандартно изпреварване отдясно в аварийната лента?