Коментари - Шофьор загина при катастрофа по пътя Видин-Монтана | dnes.dir.bg
назад

Шофьор загина при катастрофа по пътя Видин-Монтана

Тежка катастрофа блокира движението по международния път Е79 между Монтана и Видин. Един човек е загинал.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор загина при катастрофа по пътя Видин-Монтана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минаването през Арчар е опасно! На около 2 км. преди селото започва спускане на баир със завои.Там е циганската махала. Селото е след още километър. Преди време през зимата циганите изливаха кофи вода на асфалта за да замръзне. Така тировете неможеха да изкачат баира и се налагаше да бъдат бутани. А там има достатъчно хора за това...Естествено тираджията е принуден да плаща на циганите или по-точно на тартора им.

На този път миналата седмица стотици местни хора протестираха за подобряване на инфраструктурата. Пуснаха репортажи във втората половина на новините и вестниците. Реалните проблеми на хората се неглижират също като преди 30 години.

Шофьор загина но друг ще го смени... в БГ шофери много и всички мноого му разбират на занаята... ама от време на време мрат....

Колко човека трябва да загинат между Видин и Монтана за да се направи магистрала за Дунав мост 2? Със сигурност има човешка грешка, но и пътя е много натоварен главно с тирове. Сега откъде ще минавате за Дунав мост 2 като основния селски път натам е затворен за пореден път заради катастрофа?

По закон дете не би трябвало на 4г да се вози на мотор или моторна шейна,какво предвижда закона за нарушили закона,и причинили смърт на малко дете?Име няма да казвам,вие ще се сетите сами!!Колко години затвор се предвижда?

това, дето си написал, кво общо има със статията или за вас, червените дебили е важно да си излеете простотията, независимо от всичко

А министър Московски, който уби детенцето си, задържан ли е?

не, задържана е майкати, че те е родила дебил

явно не се четат приказки на малките деца! Има една за двете козлета на тясното мостче. Явно никой не я знае! Лошооо.

Е НЕЩО НОРМАЛНО ПО ПЪТИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ !!! ТОЛКОВА НОРМАЛНО , ЧЕ НЕ СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО НАРУШЕНИЕ - Е , БЛЪСНАЛИ СЕ ТАМ, БЪРЗАЛИ !!!! ТОВА Е ПРОСТОТИЯ ГОСПОДА !!!! УТРЕ ВСЕКИ НОРМАЛЕН МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ ОТ НАСРЕЩНО НАВЛЯЗЪЛ ИДИОТ !!!!! ДА БЪДЕ УБИТ ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ В КОЛАТА !!!!! ТАКА ЧЕ, ДА!!- ДЕБИЛИ СА , С КУПЕНИ КНИЖКИ, ШОФИРАЩИ ПИЯНИ !!!!! И КОЙТО ГИ ЗАЩИТАВА Е СЪЩИЯТ КАТО ТЯХ !!!!

Ако е обикновен БГчовечец причината ще е "несъобразена скорост", ако е висш полЮцейски шеф със шофьор - майор, то това коренно обръща нещата и причината вече е "заледяване на пътното платно". ОВО Е БГ СТАНДАРТ!

Още един дебил по малко,Бог да го прости,да почива във мир,кой каквото сам си го направи,друг не може да му го направи.

да станеш в 10 ч. да сложиш кафето пред компа и да дрискаш тъпотии, а тия хора в 6 ч. сутринта са отивали на работа

gangnam style

Е,ти па сега аз ли съм им виновен че ни си били доспали,или изтрезняли,и аз съм бил по този път момко,преди години работех на една работа която пътувах от София до работата по 30км всеки ден отиване и връщане,така че това не е оправдание,просто са си били дебили.

затова работно време от 9:30 до 14:00.

Ти как разбра, че загиналият е дебил?

gangnam style

Еми на прав участък да се забиеш във насрещтното платно във бус,какъв трябва да си според теб?