Йоско си призна за катастрофата, за да се спаси от затвора

42-годишният Йосиф Йосифов-Йоско, който миналата година причини катастрофа с двама загинали и двама ранени, днес призна в съда всички обстоятелства около инцидента в столичния квартал Бояна.

Обратно в новината

Коментари - Йоско си призна за катастрофата, за да се спаси от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ може за тежки престъпления да има олекотена присъда!Трябва да има определение за кои престъпления може и за кои не може. При причинена смърт, не трябва не може да бъде така, колкото и да си признава!

Абе аз мога ли да утрепа няколко съдии, пък после да си призная и да си ходя дома??

Евала на него, и на българския православен съд, ако си признае, че е написал "Под игото " !?

Хора, трябват спешни и сериозни промени в Наказателният Кодекс!!! Това да направят депутатите, а не да си чешат само и аз не знам какво вече...Ама и на тях май не им отърва това да стане и да имаме нормални и строги закони за такива хора...

+1

Предлагам нашенският Робин Худ да се самосезира и тоя да влезе в списъка му-за отстрел. Няма иначе справедливост, просто са ни такива законите..

Добре де - като виждат, че човека не е добре здравословно, защо го мъчат, а направо да го обяват извън закона и да не го търсят повече полиция и съд...... ? Странно е на този свят, че най-голямите боклуци са най-защитени....

Знаете ли откога предлагам - в официални документи до уж отговорни инстанции,вкл. и на депутати от нашия район - СЪКРАТЕНОТО СЪДЕБНО СЛЕДСТВИЕ ДА БЪДЕ ОТМЕНЕНО НЕЗАБАВНО.Но нищо засега на хората не им се чува.Така ,че в случая съдът не е виновен - той е длъжен (така пише в НПК) да разгледа делото по този ред и като определи наказанието по общите правила - в случая границите са от 5 до 15 години - да намали така определеното наказание с ЕДНА ТРЕТА.Хора ,какво да ви кажа - такава ни е цялата държава

Приятели този човек не е случаен над него има такъв чадър, и храни толкова влиятелни хора, че това че са убити двама и че той е бил пиян и надрусан въобще не са фактори. Този човек няма да прекара и 1 ден в затвора за това престъпление.

убил двама ранил двама а колко краиници е счупил знае ли се ?

Електрически стол за този БОКЛУК УБИЕЦ!

по добре така иначе добре платен адвокат и у дома/по нашите эакони/

До всички дето пак се заяли със съда (не че е цвете). В тази държава има закони и съда понякога е с вързани ръце щото така са решили великите ни депутати ! Първо да се оправят законите - ГЕРБ са вече 2 години и половина на власт - ами да ги променят тази закони. Не Цецо да реве, че народа искал спреведловост едвали не от МВР - МВР няма такава функция - справедливостта я дава съда СЪОБРАЗНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА СТРАНАТА. Другото го знаем от американските филми за "Дивия запад"

СЪОБРАЗНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА СТРАНАТА, Ставийски трябваше да е в затвора. Причината не е в ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО а в СЪДИИТЕ.

Ами не си прав - събразно законодателството на страната неговата присъда е законово възможна. Това искам аз да се промени - да се прегледа законодателството и пододни дупки да се махнат - просто няма да има как съдията съобразно закона да му даде подобна присъда. Това е начина да се вкарат в пътя съдиите, които очевидно са решили, че са богоизбрани (е не всички, но...)

Алоо, малоумниците в НС! Седнете си на гъзовете най-накрая и го махнете това срамно спазаряване с човешкия живот!

Толкова е зле че няма да може и бело да шмърка скоро....

излиза, че всеки който си признае престъплението отърва затвора. Ми то тогава много лесно станали в България. Убиваш изнасилваш отиваш в полицията признаваш си и ако си паралия минаваш само с глоба. ЕЕЕЕ то така хубаво бе

и Маргините се попикаваха и сие, а сега не се знае под коя палма си живеят и пеят ЦИРК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! корумпиран съд шибана държава политици= подлоги на престъпници

хахахха...признал си, имало свидетели....следователно най-тежката възможна присъда- условна или в общежитие. Така е в корумпираният БГ съд.

Ако бяхме нормална държава, този трябва да лежи до живот. На всички е ясно, че има политически чадър над тази отрепка. Ще разиграят малко театър и ще го пуснат. Апропо, жив и здрав си е.

Размаза мочетата, и решил да си признае !? Ама това съд ли е или е филиал на "Сълза и смях "!? Ми направо да го пускат да си ходи поживо-поздраво,както я карат?

Може да съм последен,но ти си този ,който не е резбрал нещо още по-важно:съдиите не прилагат закона,а защитават беззаконието!

Прилагат закона съдиите .Така е по закон. Закона го гласува мнозинството в парламента ! Значи топката от две години е в ГЕРБ.

Ако няма доказателства си невинен. Ако има неуспорими доказателства се признаваш за виновен и взимаш минимална присъда.

я да става от таз количка мръсната му гад да не се прави и му дайте 15 години тва са 2 живота..е.ти и "държавата" сме

Eеее.. и как така Не иска ?? 1. Пребил - двама ! 2. Осакатил за цял живот ..още - двама ! 3. Престъпник и бандит от всякъде! Е..еееее.. и не иска да си "почине" - в затвора !! :-))) Той е за "дръвника" Не за затвора ..хора!!!

Мръсна измет е този нещастник! Трябва да го осъдят на доживотен затвор без право на замяна. Да му включим инвалидната количка към ел. захранватено, та да го подгреем малко с терапевтична цел. ТАКА НЕ МОЖЕ повече да продължава! Трябва да организираме протести за промяна в законодателството!

Гспода съдии заради Вас на следващите избори 80% от народа ще гласува за ГЕРБ.

"Снегът забави малко старта на заседанието днес, тъй като прокурорът по делото закъсня заради усложнения в пътната обстановка" ... нали е почистено ... "правим каквото можем" ... демек нищо.

Защо въобще му се предлага сделка и намалена присъда? Можеше да убие децата на тези магистрати, които сега ще го оставят да живее под охрана. Ааа - забравих, децата на магистратите се погубват сами, кататрофирайки със скъпите си спортни коли, тях мутри не ги блъскат пияни. По-страното обаче е, че онова торно създание Ивайло Дражев го осъдиха. Йоско трябва 2-ри пъти и той да убие явно, за да го оценят.

глупав ли си? "Според закона, щом признава вината си и всички факти в обинителния акт срещу него, делото ще се гледа по съкратеното производство и той трябва да получи присъда под минималната. " Къде прочете някой да му е предлагал нещо? Чети, осмисли прочетеното и тогава пиши.

Спокойно, и да го осъдят на 15 години, ще го амнистират да края на годината.....

Тежка,страшна пробация чака този тиквеник,убил двама души!Да благодарим на предишния президент "Агент Гоце" и на онзи малоумник от Херсон,за избраните със тяхната квота съдии от висшия съдебен съвет и Апелативния съд!Народе,докато избираш с червената бюлетина,не искам да се оплакваш!Сам си избрал тази съдба!

Абсолютно си прав! И като чета за Марин - това жалко подобие на генерал, което е помилвало сума ти престъпници и дори убийци с току-що влезли в сила присъди, направо ще се пръсна. Бойко може да е всякакъв - със съмнителен манталитет и история, но поне е мъкар и им го ... на тия п...

ББ е мъкар -не разбрах? най-достойният политик е Костов. Сега сме 2012 ..много вода изтече. Мъжкарът да направи един "октопод" за себе си.

Ти май си последния който не разбра едно много просто нещо. Съдиите ПРИЛАГАТ ЗАКОНА, но парламента КОВЕ закона.

Да им го ту....ш и на прилагащите и на ковачите .Баси смотаната държава сме:((

Този зад качулката наистина ли е подсъдимия? Откъде да сме сигурни и защо питам си крие лицето? Всъщност дали е той или не все ми е тая. И аз искам като останалите да получи наказание и то справедливо. И на такива не бива да им се позволява да шикълкават. Признал си бил! Много хубаво, но присъдата да бъде още по-тежка сщом си е признал. Така поне ще сме сигурни, че няма да изгори невинен.

" ...трябва да получи присъда под минималната." Няма ли да смените тъпия закон най-после?!? Всяко рц си признава като на изповед и получва присъда ПОД МИНИМАЛНАТА! Няма ли край тази глупост?!? Как се осъществява превантивна функция с този закон?!?

Ако е в САЩ, при признаването на деянието присъдата ще е под минималната. Вместо 2 х 150 години затвор да му дадат 2 х 90 години. И всички ще са щастливи!

към органите раздаващи инвалидните колички, ако многоуважаемият закон позволява, не му давайте бронирана инвалидна количка, на този уважаван член на обществото ни, за да не прегази и други "самозабравили" се пешеходци стоящи на неподходящи места.

яснооооо...правиш каквото си искаш престъпление, признаваш пак каквото си искаш и спасяваш панделата...боже, боже...

Писна ми от убйци и корумпирани съдии.

Я стига сте ги галили с перце тия убийци ,безсрамници такива!!!!

Кво е рекордното на иска бре. 2 живота за по 650х. 4млн. тряя е минимума

Какво значи "Призна за катастрофата"???? Какво има да се признава?! Ненормална работа

какви са тези закони,кого обслужват? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кух си като кутия "чичко" Признал си е вината значи че осъзнава какво е направил и се разкайва за стореното. Това е първият въпрос към него още преди да почне делото и е нормално при тези обстоятелства да си признае вината. Друг е въпроса че закона (който определено не е измислен от него) му дава шанс на присъда под минимума ! За разлика от него други нагли обвиняеми който затриха 6 момчета при сходни обстоятелства наглеят и пледират невинни !

Я му турете една скрита камера да видим дали не можел да се движи. Кога ще махнете тази глупост от закона при признаване да получаваш под минимума? Аз ако застрелям някой управляващ и си призная ще получа ли 1-2 години затвор само ?

Я са му дали условна присъда я този път и аз излизам на улицата!