Кола се заби в къща, 16-годишен е тежко ранен

Тийнейджър е тежко състояние след зловеща катастрофа, станала тази нощ във врачанското с. Хайредин, съобщава "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Кола се заби в къща, 16-годишен е тежко ранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Населението на Хайредин, както и на много други села в района, се състои от български креоли - причудлива смес между българи и цигани. 99% от тях са безработни, и колкото и да ви е странно, вината за това не е тяхна. Освен да форсират стари аудита и продънени мерцедеси на по 25 години, тази момчета нямат друга работа. И никой не се интересува от тях. Преди 3 месеца кметът на село Хайредин уби с колата си възрастна жена на селския път. Какво да очакваме от останалите?

СЕВЕРОЗАПАД...

В Хайредин пътища няма,само трапове,къде успяха да развият тази висока скорост.

хахахаах! поредният мАж шафьор (не)кадърен, зад волана! само мАже! един утрепа една женица на пешеходна в Пловдив! друг утрепа двама на жерково (единият умрел лично го видях като се прибирах от село в понеделник в 9:15)... не знам какво става с 3-тият дето е блъснал. Владко се казвало шоферчето от жерково... внимание жени, деца и старци - мАже зад волана! голяма опасност! не моат да кормуват - некадърници са! ПАЗЕТЕ СЕ!

Некадърници!

Никаква жалост и съжаление. Най-хубавото е, че тези твари не са убили някой невинен. Да му мислят тези, които са ги създали и възпитали. И отгоре на всичко са им връчили ключовете на колата. Естественият подбор е велик природен закон и простотията е добре да не го забравя.

Там е така- карат пияни, местният полЮцай му е братовчед, оня у окръжното - му е вуйчо или мъж на майка му.Санкции- няма .АМИ - ДА МРАТ!

Е, как да не го забравя, като , не е чувал за този закон ??? Трябва , да си средно интелигентен, за да си запознат с житейските закони. А, приматите, хич не ги е еня, за стойността на човешкия живот. След мен..... И потоп !!!!

d4

в 99% при подобни ситуации идиотите, които ги предизвикват се отървават с охлузване, порязване, натъртване и пр. незначителни щети по телата им. но загиват с нищо невиновните им спътници или други участници в движението.

Типичният случай на българската селяния- във всяко българско село тийнейджъри избиват комплекси с висока скорост и гонки.

За пореден път!!! link... НЕграмотни писачи (преписвачи)!!!

gonzales

"...столичния Пирогов..." все си мисля , че болница е от женски род - столичната журналиста ли е виновен ?

.....институт по.....Пиргов. И не журналиста е идиота, а GONZALES1. Характерното самочувствие на неграмотниците! Плюс графоманщина. И в поста става дума за безумието и липсата на възпитание на бъдещият ЕЛИТ на нацията.

Лека поправка. Пирогов е УМБАЛСМ -Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина. Та Гонзалес1, си е прав. Болница е в ж.р.

Качили се двама хъшлака на колата.Шофьорът се е правил на велик.Другият де ли е викал-Газ мама и мръсна,докато са паркирали в къщата!

Крайно време е г-н Насименто да научи българския. "Тийнейджър е В тежко състояние..." "16-годишното момче билО пътник..." Мъка, мъкааа, мъка...

И са били трезвени, нали ?

Мангусти или от често срещаната ,напоследък , порода "циганизирани българи".

всеки шофьор знае кога пътникът е тежко ранен а шофьорът леко - когато се кара без колан

Комплексарска селяния + сополанковски келешлък = смъртоносна комбинация.

Прости чалгарчета

В Козлодуй имат приказка - като даде ляв мигач отива навсякъде другаде, но не и наляво!

селячета нарат без акъл

Подразбира се, че придружителят е бил без поставен предпазен колан. Безсмъртните не ги ползват.

А как в бедния ни Северо-запад карат само Меровци и германски возила и се изтребиха без Джихад?

Има Аудита на по 20 години с по 200 коня за 3000 лева.

Естествен подбор. Важното е да не страдат невинни участници в ПТП. Тези, които са решили да се трепят и техните "жертви/другарчета" седнали в техните коли - каквото Господ е решил това да става ....

преди време бях по работа там и им казах на местните че са дълбока провинция 9 - то тия взеха че са засегнаха и даже искаха да ме бият - добре че бягам бързо

Вазелин си носи

е не щерев не мисля да правя близки срещи от третия вид

следващият път в магнолиите !

Селянин, кола, завой. Даже не е необходимо да е пил. Но вероятно ... е!

21 -год възраст и до 3год. стаж, младите водачи трябва да бъдат със придружител!При нарушение да се конфискува автомобила, защото най-често той е на фирмата на тати!И ще бъдат спасени стотици животи на година....!

Утре ще трябва и децата да му направим. Да не се мъчи.

имал е придружител... на 16 години.

ти болен ли си, 21-години и 3 годишен стаж с придружител ? убий са

Началник

тъпак! наемал ли си кола под наем в сащ? ако нямаш 25 години - ходи се снимай! нема кола под наем! не дават! трябва да си на 25, за да ти дадат! нещастник!