Трима загинаха след удар на лека кола и цистерна

Трима души са загинали при тежка катастрофа на пътя Костинброд-Петрохан, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Трима загинаха след удар на лека кола и цистерна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти сигурен ли си че човека е виновен. Ако на тебе ти се случи друга песен ще запееш.

Тоталното опростачване е причината! Вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме! Тука е заровено кучето!

Този, като е излетял от ускорителя за елементарни частици и натам вече скоростта само му се е повишавала.Опитал се е да докаже телепортация. Но нема страшно, нищо им нема! Добре, че шофьора на цистерната не е пострадал.

Добре,че отсреща не е бил пак лек автомобил.при тези пътища,неизправни автомобили и раздаване на книжки на кой си плати ЖЕРТВИТЕ У НАС СА ТВЪРДЕ МАЛКИ!

Докато не станат солени глобите и не стане събираемостта им 100% все ще е така. Бръкни на ганьо в джоба и да видиш как ще стане образцов европеец.

много вЪрЪт теа гоуфовее !!

Прост народ и затова и държанието по пътуищата ни е под всякаква критика, т.е. все се мъчи да се покаже, че владе до съвършенство колата си и само секунда недоглеждане и смърт... само веднъж се случва! Лошото е, че всичко започва с разрушената система за образование и премахването на всякакви задръжки у подрастващото поколение, защото ако забелязвате в позледно време всички откачиха и карат беозобразно... ами точно преди около 10-ина години комсомолеца Станишев и Онзи тъпия адвокат- Даниел Вълчев затриха образователно-възпитателната система, затова сега децата се възпитават само в семейна среда... ето ви и последствията след 10 години образование, а ще става и още по-лошо, защото по-старите шофьори като нас ще намаляват процентно още повече, ако не се коригират нещата с образованието ще продължи системата да генерира все повече и повече келеши без никакви задръжки и пиещи редбули докато карат колите...... откачалки т.е.

Някак си статистиката на КАТ те оборва. В годините на "развит социализъм" жертвите в ПТП са над 1000 годишно при значително по-малко МПС. За миналата година са 708.

Заобикаля се най-важната причина: ВИСОКАТА, БЯСНА СКОРОСТ! Ако тази дивашка страст, обхванала 90% от водачите на МПС, не се криминализира, кървавата сеч по пътищата ще продължи! Ето рецептата: 1. Забрана за внос и продажба на частни лица на возила с мощност над 75 конски сили или над 1200 куб.см. 2. Строги ограничения на скоростта: до 60 км/ч извън магистралите; до 80 км/ч по магистралите; до 40 км/ч в населени места. За нарушителите: пожизнено лишаване от право на управление на МПС или СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! И вакханалията ще секне !

Айде на каруцитеееее... Забрави да забраниш и двуколките, щото и те могат да се движат с превишена скорост...

Ти къде улете у космоса, съвсем изперка...осъзнай се бре момче, стига плещи небивалици, излагаш се като кифладжия!

Преди малко минах от там. Удара е бил зверски, колата е Пасат Б3 комби и беше смачкана до неузнаваемост до след предното стъкло.

пак ли с гооуфу брe

izratat ,LEKA KOLA,, e sovershenno nipravilen,noe pugreshen.... ,,Leka,, zhena razbiram,noza Aftomubil-ne .

Може би ако г-н Цецо Цветанов пътуваше по-често до родителите си в с.Шума (след разклона за Годеч, първото селище) може би щеше да има хубав път...

Крайно време е този участък на II-81 да се ремонтира и да заприлича на път и да се намалят завоите където е възможно, особенно в участъка от Костинброд до разклона за Годеч. Преди една година имаше такива обещания от областната управителка на СО и от г-н Цветанов, но оттогава насам нищо не е напавено! Между временно ОДМВР-София област може да вземе мерки и да спре движението а ТИР камиони през прохода Петрохан, и в момента има ограничение за движение на МПС до 12 тона, но не се спазва!

Не камиона е виновен, брат! Ако насреща не беше камион, а лека кола, загиналите щяха да са повече!

В случая може и да е вярно това, но този път не е подходящ за тир-ове. Минавали ли сте скоро оттам?

Че то от Костинброд до Годеч е по-лекия път :) После става по-интересно.

Ако си изпуснал контрол над колата, значи никога не си го имал.

Току-що минах оттам! Цистерната се е изкачвала,така че няма как да е била с висока скорост и водачът ѝ вероятно е навил волана вдясно за да избегне удара, та цистерната беше излязла в в канавката. Леката кола се е спускала по дълго нанадолнище и завоят не е особено остър ... може би шофьорът го е подценил или е правел изпреварване ... не мога точно да кажа. Освен това колата ми заприлича не на Голф, а на Пасат B3.

Вчера за пръв път от години карам по Искърското дефиле (завой, след завой) и ... а, бе все едно, че съм на Монца: летят, изпреварват на завои, малиий.... все бабаити "професионалисти" ... И после, всички се събираме, да речем в Нови Искър. И за к'во това фукарско шофиране?

Постоянно пътувам в тази дестинация. Ще ме прощават от северозапада, но монтанци карат като луди. Не веднъж съм попадал в рискови ситуации и много често има катастрофи...Мисля, че една средно скорост от порядъка на 80-90км си е разумна, но те под 120 не падат...Луда работа. А и пътя не е от най-добрите. Особено като падне и дъжд...и става веселба.

Напълно съм съгласна с вас Сладунчо, и аз вчера се прибирах от Клисурския манастир , и наистина изпреварващите коли са с Монтанска регистрация, на 1 от завоите имаше много рисково изпреварване като идваше кола отсреща , тройни разминавания , ето за това се стига и до бой понякога, защото на някой потърпевш не му издържат нервите, караш си нормално , спазваш дистанция и изведнъж се появява някакъв безсмъртен ,който ако не те убие ще те осакати за дълго време ....

Монтана от единия край до другия е половин час пеша, но там не слизат от грамадните си коли и карат като на рали. Беден народ... по-точно продават и бъдещето на децата си за яка кола. Една ми казваше, че имали камиони за търговия с Търция, но нямали пари за учебници на децата си, та учителката им купувала...

Не разбрах: -Тримата починали от цистерната ли са ?:)

Стига с тези ТИР-ове и цистерни по Петрохан. Те карат много бързо, тру3дно взимат а и въобще не взимат завоите и се получават катастрофи и задръствания. Спряха големите камиони по магистралата и ги насочиха през Петрохан и др. такива пътища. И те не спазват нито време за преминаване нито забрани и т.н.

Не карат бързо тирове и цистерни, а дивакът с голфа най-вероятно е карал с над 150км/ч за да стане тази трагедия....

Там няма къде да се кара с голяма скорост. Освен ако се избягва голяма дупка по пътя, а те са много. И аз съм се разминавал на косъм с тировете а карам с 50-60.

на този завой ако влезеш с голяма скорост и без да има цистерна си готов просто излиташ и се търкаляш този го е спряла цистерна жалко за водача на цистерната че ще му тежат на съвестта иначе с тази скорост резултата за този бабаит щеше да е все същия ако си добър шофьор не ти пречи никой ако си лош и мухите ще ти бъдат проблем

Че шофьорът е аджамия е ясно. Не е ясно с колко е карал. Сигурно с 60 км/ч ! Що ми се чини обаче,че скоростта е била двойно по висока. С 60 трябва да си много талантлив за да изпуснеш завой. Постоянно повтаряме едно и също. Скоростта, скоростта и пак скоростта! Никой не слуша обаче.В България царете на волана, за които 80 км/ч е просто обидна скорост са хиляди. Лошото е,че за идиотизма на едни плащат други. При това невинни. Плащаме всички ние, които сме се оказали на неправилното място на пътя!

Пътувам често през Петрохан. Много Тирове по пътя. И лошото е, че не могат винаги да вземат завоя, а навлизат в насрещното платно. Отделно пътя който го поддържат софиянци е страшно много в дупки. По северния клон няма такива. Монтанци са се справили много добре.

Няма ниска и висока скорост, а съобразена и несъобразена. В случая е било второто. Съобразената скорост е функция на много неща, но най-вече на обстановката, възможностите на шофьора и колата.

Нация техническа! Като щофьорите са ОЛИГОФРЕНИ, няма ли читави от НАП, КАТ, ДАП и прочие институции НАЙ-СЕТНЕ да вземат КАРДИНАЛНИ мерки, а не само гледжосване на случаите! Слага се една джаджа на километража и МУТЬО МАРИЙКИН много трябва да се мори, докато стигне заветните 90 км/ч! РЕАЛНО ДЕЙСТВАЩИ закони, а не ПРИНТОВЕ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ! СЛРД ТАЗИ ПРОЦЕДУРА автомобилът трябва да бъде "прегледан" на компютър за четирицифрена сума с последващ психопреглед на кухия комплексар! Само така на българина може да му се помогне!

Все повтаряме "скоростта, скоростта"... ама пустите тикви не го разбират, даже ич... щото не знаят как при членуване Т-то се удвоява... Апропо, виновните са в МОН...

Вече незнам кой е по-опасният голф ....М или РК..... Много бързо и безрасъдно се кара....всеки си мисли че на него нищо няма да му се случи

докато на българите им се втълпява,че господ е българин и те могат да правят всичко безнаказано,че само те заслужавали да живеят на този свят и т.н.,няма да споменаваме измисленатавеликаистория,но резултата е този,един самозабравил се народ,напълно загубил връзка с действителността

Гоуфа си върна част от славата. Напоследък бемеветата го бяха изместили.

казвал че проблема е в задкормилното устройство,без значение какво караш. На пътя съм от 78-ма но такова престъпно каране не съм виждал.

Sangre sica

Колега като "оптимист" ти го казвам : -Още по престъпно могат,могат бе гадовете!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всичко е правилно: по българските пътища - "На война, като на война". И не се паникьосвайте, следвайки балканската генетика ще става по-зле: по умствената деградация "младият" мат'риал, утроява бащиния такъв ....

Докато ситуацията се описва като "война", хората ще се държат така. Според статистиката на КАТ от 1968 г. до 1990 г. жертвите на ПТП не са падали под 1000 годишно (за миналата година са 700), но тогава в "Работническо дело" никой не пишеше за "война по пътищата" и хората бяха спокойни.

гоуфу на свръхзвукова ли е бил?

и на пределно малка височина!

"водачът на лек автомобил "Фолксваген голф" е изпуснал контрол над колата и се е ударил челно в цистерна" СТИГА ГЛУПУСТИ! ГОЛФА Е ИЗПРЕВАРВАЛ НЕПРАВИЛНО И СЕ Е НАЦЕПИЛ ФРОНТАЛНО В ЦИСТЕРНАТА