Такси се вряза в спирка с хора на Цариградско шосе

12 души бяха ранени, след като такси се вряза в спирка на бул. "Цариградско шосе" в столицата, съобщиха от МВР. Най-тежко бе ранена млада жена, която почина в болницата, съобщи БНР. Дете е с тежка мозъчно-черепна травма. Тежко пострадал е млад мъж.

Обратно в новината

Коментари - Такси се вряза в спирка с хора на Цариградско шосе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4erven POKLUO otrepa horata dano zabremenee v zatvora.

Samo edno 4erveno govedo moje dase ka4i piqn da Kara.Pojelavam my priqten meden mesec v zatvora

Не разбирам, защо хората продължават да ползват толкова много тази фирма ОК такси? По-голямата част от шофьорите са крайно нагли, невъзпитани и арогантни. Не са малко случаите на ползване на помпи. Преди поне колите им бяха хубави, а сега по-старите им возила са направо едни миризливи строшени таратайки. Голяма част от шофьорите вече са само арендатори, което ще рече нечистоплътни, пропаднали типове, цигани, а, както се видя, и пияници.

направо си го казваш. Простака си е простак на всякъде. Иначе говориш за АНГЛИЧАНИ НАЛИ? Айде то дира изтрийте го пак.

камери навсякъде и то незабавно.простащината,самочувствието на т, н БАРОВЦИ комплексари когато са на волана трябва незабавно да се превърне в национален капитал,над 50 км -глоба.космата пушешта ръка отвън колата -глоба.без колан-глоба,говориш по телефон-глоба,пиян-затвор.ПАРИТЕ на балгария са по пътищата господа управляващи.не ги ли виждате тези разюздено каращи отрепки със самочуствие до небето.Стига сте играли на баджанаци когато трябва да се глобяваме.КАМЕРАТА НЯМА БАДЖАНАЦИ доста от вас може би се припознаха в образа на джигита -чобан.като сте на колата дами и господа не сте най-великите.като говорите по телефона шофирайки не сте най-големите баровци.а просто сте същите смотаняци.колата смотаняци не е средство за изява .чобани.тя просто е едно превозно средство което трябва да се управлява по правила.РАЗБЕРЕТЕ ГО .

драги камерата се управлява от БГ МИЛИЦИОНЕРИ ИЛИ ЧЕНГЕЛИ. КАМЕРАТА НЯМА Д А ТЕСПАСИ! ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА.

А защо общината не е поставила колчета по спирките на Цариградско? Масово по булеварда ограничението е от 80 км/ч, но хората по спирките не са защитени по абсолютно никакъв начин и всеки може да си връхлита както си иска...

Аз не мога да разбера, защо трябва да се случи някоя трагедия за да се вземат мерки за нещо, каквото и да било. Но може би всичко е до самите хора, а може би ако законите са по строги хората ще се замислят преди да шофират пияни? Знам ли. Само че ,когато едно общество е прогнило отвътре и без ценностна система, едва ли някакви закони могат да помогнат. Но знам едно, че няма нищо по ценно от човешкия живот.

Предлагам виновният шофьор да бъде прегазен от кола по същия начин и така да осъзнае каква трагедия е сътворил с пиянството си

Не е руснак,а е тъпак като теб

Ако не знаете, в по-повечето случаи таксита "ок супертранс" разнасят наркотици и обслужват проститутките,а преди бяха и дарители на мвр, а по нататък ще ви разкажа и за жестоката карма която тегне над България.

Ето на този сега трябва съда да му наложи доживотна присъда, защото явно не е разбрал от предишното си провинение, че не трябва да се кара като си употребил алкохол. Обаче като знаем колко е снизходителна нашата българска, родна съдебна система към провинилите си многократно в какво ли не сънародници, то трябва да очакваме едно дълго и протакано във времето дело, което ще завърши с двугодишна присъда. В този ред на мисли бих казал, че плана Ран - Ръд е много по-милостив пред това, което съдебната система с тези така невинни и затормозени от работа съдебни състави /чак да ги съжалиш, че са решили да станат съдии/ прави и спомага за унищожаването и заличаването на българската нация по най-жесток начин.

Фъндъкова да престане да разрешава на тези лумпени да се разхождат и блокират улиците на София.Колко хора трябва да умрат ,за да разбере,че да блокираш улици е нередно

Протестиращите пък какво са ти виновни за инцидента, който е далеч от центъра и няма нищо общо с протестите?

Има библейска приказка: по делата им ще ги познаете.За нашите условия важи: по колите им ще ги познаете: джипове ,луксозни коли с еднакви номера.Без да гледаш ,ще познаеш че вътре стои мутра с неадерталска физиономия,кифла -мутреса или пиклю,синче на така наречения лайнян елит.Без изключение всички от тях са безкрайно нагли и те изтласкват от пътя без да им мигне окото.Но и те си го намират рано или късно.

Това с мутрите, мутресите и синчетата какво общо има с инцидента?Пиян шофьор с висока скорост кара в забранена лента...че то там може да го засече и ниско прелитащ гълъб, като не е на правилното място....

Няма случайности! Има ниска култура и никакъв контрол! А, бе откъдето и да се погледне - ориенталско-чалгарска държава!!

Мнението не е за харесване, но си ужасно прав!

Фандъковааа, вместо да даваш 90 млн. лв. за вело-алея по бул. България по която преминават средно 2,5 велосипедисти дневно, защо не дадохте половин милион за инсталиране на стомано-бетонни предпазни колчета (такива като в подлеза на НДК) по всички опасни спирки на градския транспорт. За случилото се снощи, за пореден път, на същото място е ВИНОВНА СТОЛИЧНА ОБЩИНА И КМЕТИЦАТА ФАНДЪКОВА. Близките на пострадалите да ги съдят безмилостно!!!!

Я се стегни малко, изпии хапчетата...при тази скорост нищо не може да спре колата. Все Фандъкова ви е виновна,станеш сутрин, няма ерекция,Фандъкова пак виновна...как пък не ви свърши плюнката.

Само за сведение има различни "антитурористични" колчета, които спират и танк и такси със 120 км./ч. но нищо не се прави. Ваш Бойко на времето похарчи 100 хил. лв. да инсталира такива прегради и то автоматични по Гр. Игнатиев, та да не минава Румен Петков оттам, а няма пари за истински предпазни мерки за обикновените хора и висят по спирките като пушечно месо за всякакви джигити. А това с ерекцията май е твой хроничен проблем, та го споменаваш навсякъде....

Радо

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ ЗА ШОФЬОРА, а за НЕХАЙСТВОТО на таксиметровата компания, в която е бил назначен след аналогичен случай преживе - ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА за работа за срок от 1 година !

Май Волен ще се океже прав за много неща.

Вън на тази аборигенска държава от ЕС. Помия

Слаб контрол от фирмата,липсват ежедневните технически прегледи и прегледи на водачите,това е повсеместно.КАТ и ДАИ си затварят очите,чакат някой лев...

Не зная как е била точно ситуацията, но по принцип - Не смятам, че трябва да се говори за "засичане" от страна на джипа след като таксито е карал с толкова висока скорост и не където се полага. Какво е търсил в бус лентата? Като излизаме, за да се включим в движението, минавайки през бус лентата, трябва да изчакаме освен автобусите и всички селски тарикати да минат, така ли? Предполагам, че шофьорът на джипа го е видял, но е очаквал да се движи с 60-80 км/ч, а не с двойно по-голяма скорост. А на всичкото отгоре и пиян като задник, пък някой го засекъл. Според мен да "засечеш" друга кола означава да попречиш на движението му, когато той се движи по правилата.

шофирането след употреба на алкохол да се смята за опит за предумишлено убийство и да се наказва ефективно от закона.

...тъжно, Бог да прости починалата жена, дано другите оцелеят!Недоволни сме, искаме смяна на политическата система - защото винаги "някой друг ни е виновен", но като гледам колко паплач шофира по улиците?!? как, кой ще промени манталитета на българина, тази престъпна небрежност, нехайство, самонадеяност??? колко кампании срещу алкохола се проведоха? ето това е най-страшното, защото тук е виновно самото общество. Само половин километър по-надолу, при колелото до зала Армеец има една пешеходна пътека - често минавам от там - от 10 коли сигурно една благоволява да намали, за да преминеш, другите прелитат буквално със 100 км/ч!?!какъв е този народ? българина само негодува срещу лошите закони , или срещу неспазването им, после отива, удря една-две бири.....или ракии и се качва зад волана, защото "мен закон не ме лови"!?! колкото до произшествието, си мисля, че освен пияния шофьор, трябва да се издири и водача на засеклият го автомобил, който също е участник в катастрофата. и друго си мисля - след като този негодяй вече е имал присъда, как са го назначили в таксиметрова компания??? ръководството е било длъжно и е могло да предвиди, че този човек може да извърши рецидив!?!! Къде са Оставките и уволненията в "ОК Супертранс"? Живея на булеварда, точно срещу Мола.Снощи, отвратително впечатление ми направи това, че от увеселителното паркче пред Мола, което е на 20 метра от спирката, продължаваше да се носи пулсираща техно музика???? докато на платното се бяха събрали коли, техника..... като се казва - Без коментар, уви...

Явно не сте на ясно как седи въпроса с такситата в София. 1. Такситата не са на таксиметровата фирма (в случая ОК супертранс) а са лични автомобили които ги подържат по възможно най-лошия начин. Това са бараки които се движат на някаква магия. Плащат се пари на ОК супертранс за да им осигурят радиочестота за да могат да возят клиенти от адреси. Лично този идиот е виновен за трагедията. На ден изминавам поне 50км в София и поне 5 пъти съм засичан брутално от таксита. Няма по-нагла сган от тях!

На бесилото!

бесило и смърт си е направо подарък за него,такива само изтезания и бял ден да не видят,няма ние да му плащаме кръвнината от 24 часа 25 яко гърч и гавра

Около всички спирки да се поставят противотонкови заграждения и капани за камикадзета, а този таксиметров пияндурник да се набие на кол и се постави за паметник на Цариградско шосе!!!

СМЪРТ ЗА СМЪРТ - ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ АГИТКИТЕ НА ЦСКА !!!!!!!!!!!!!!

Bbпроснят Mихаил Kyртев има присbда за шофиране в пuяно сbстояние !!!!!! явно присbдата не е ефективна ! т.е. меко казано "сbдебна система "хризантема" пардон някои каза сbдебна система - сbдебна яма !

На мен само едно ми е чудно защо след като има присъда от 1998г. има книжка?За мен при каране след употреба на алкохол книжката трябва да се отнема завинаги,защото ако веднъж си го направил и ти се е разминало ще го направиш пак.Друг е въпроса,че много от таксиджийте карат без книжки и без редовни документи.

Защо от фирмата са назначили такъв доказал се потенциален убиец?При всякакви обстоятелства резултата нямаше да е такъв ако не е бил пиян и карал с такава скорост.Ако беше блъснал този който го е засякъл нямаше да пострадат невинни хора.Ако се изграждат правилно предпазни съоръжения край опасните спирки те биха изиграли ролята си но докато ги правят фиктивно само за да вземат парите и те няма с нищо да помагат а на против.

кико, трябват яки закони ! Tова е цялата магuя ! бbлгарските закони позволяват да се вbршат престbпленuя ! Tова са закони с вратички за мнооооооого парички ! Hе слyчаино младите високообразовани бbлгари погледат, погледат и хаиде през терминал-2 с еднопосочен билет ! Aмериканеца си има поговорка "на богатите не им пyка за бедните" Tyк има оT4аиващо бедни хора ! Oт оT4аянuят човек може всичко да се очаква ! TE, yправляващите много добре познават психологuята на бbлгарина. Tои е тbрпелив ! 5 века под тyрско робство ! преди това 2 века под дрyго робство ! Cега ще подкрепим младите протестиращи хора в BULGARIA! Tova e naglasata na vsichki nashi blizki, rodnini, priateli i poznati !

не скоростта ви е виновна ,а каращият стига сте плюли че ви е висока скоростта.и с 200 км/ч да караш,който е опитен и не живее сред говеда(дето пресичат където им падне насред пътното платно) няма да има злополуки. и за бакшишите ,като не ви харесват НЕ ГИ ПОЛЗВАЙТЕ,стига сте ги коментирали.аз пък после около 30 000 човека останат без работа ,кво ви боли,нали ВИЕ работите...

А зашо е карал в бус лентата ? Нима е разрешено ?

бус лентата е за градския транспорт и за такситата

Говедата пресичат където им падне защото тъпоумници като тебе не им спират на пешеходните пътеки. А и копеле как ще караш с 200 в града при ограничение на скоростта - кой в случая е говедото? Ходи си на пашата и не се пречкай по асфалта - там тревичка няма за теб

.като тебе с плиткия си мозък че е опитен и безгрешен

Ти още малко ще кажеш че бакшишите и пияни може да карат само и само да не останете без работа... мързеливи и вмирисани ето това е племето на бакшишите в София - трябва да се поучим от Германия за тази професия...

"Очевидци разказаха пред БНТ, че таксиметровичт шофьор е карал много бързо, с над 100 км.в столичната полиция." Оправете това, моля ви.

не съм чел всички мнения ,само последните.и никъде не видях понеже само плюете по бакшиша ,че ако не беше пил полицията трябваше да търси колата която го е засекла(тя е виновната в случая).и да не кажете че говоря глупости пример-на мой познат каращ с 160 км/ч в София го насичат и се удря в стълб,виновен и получаващ акт е ЗАСИЧАЩИЯТ

коментирай. Първо да го засече трябва засичащия да се е движил по тророара,защото има правило за дясно стоящия. 2-ро не съобразена и превишена скорост.3-то употреба на алкохол.

Прочети правилника!! Не се кара с 140 в населено място, да не говорим за твоя познат с 160!!!

И по този булевард трябва да се поставят "полегнали полицаи". Само така ще се принудят безмозъчните комплексари да намаляват скоростта. Постоянно по този булевард хвърчат коли и МОТОРИ с бясна скорост и стряскат хората.

горките хора и деца!!!!! даногоспод им помогне да се възстановят!!!! бог да прости починалата млада жена!!!!

Господинът прабългарски монарх е русофоб и е решил и тук да се изхрачи. Явно намеква за Максим Ставийски.

защо не си вряза тъпата пянска кратуна,докога невинни ще страдат заради малоумници

Глупости пак ли ръсиш? Ти пък от къде го измисли това бил ли е руснак? Та каква е връзката ?

Връзката е Максим Стависки. Това е малко циничен хумор за друга трагедия, която се размина на виновния.

Преди години същото се бе случило на спирката на Оркъжна болница- автомобил се вряза в спирката и загинаха хора. След това там поставиха бетонни колчета. Спирката на мола е новооткрита, но все още няма бетонни колчета поставени на нея. Пияни шофьори и джипове ще има, но ако бяха поставили някакъв вид заграждения това може би нямаше да се случи и то в такава сериозна степен. При нас всичко се случва по правилата чак след като има жертви и загинали.

Само да ти поясня, че въпросните бетонни колчета не спират нищо! Да, съгласен съм, че намаляват скоростта, но дори с 40 км. кола може да ги изкърти. Говоря от личен опит защото преди известно време минаващ на червено бакшиш ме изпрати на отсрещния тротоар като отнесох три такива бетонни колчета.

И ТУК В РУСЕ НЯКАКВИ ДЖИГИТИ ХВЪРЧАТ КАТО ЛУДИ ПО УЛИЦИТЕ ВСЕ ЕДНО СА НА РАЛИ! И НИКОЙ НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМА, МОЖЕ БИ СЕ ЧАКА ПОРЕДНАТА ТРАГЕДИЯ , ЗА ДА СЕ СЕТИ НЯКОЙ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! БЕЗНАКАЗАНОСТТА КАРА НЯКОЙ ДА СИ ВЪОБРАЗЯТ, ЧЕ СА ВЕЗДЕСЪЩИ И МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ!

защо карат така тези червени терористи !имало е засичане от дръг червен терорист с жип! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ах мака ти да еа скпано кпеле. Пияница см*тана.Отне живота на невинна жена.Дано същото да се случи с твоето семейство да видиш каква е болката на родителите и. ХОРА МОЛЯ ВИ,ПАЗЕТЕ СЕ и стойте по долеч от спирките заради такива некадърни и пияни шофьори! Лек ден

Тъпо е да искаш да се случи това на друг човек,за да усетел той болката. Защо да страда невинен,нека страда той!

сега да видим какво правосъдие ще раздадът. ако на тоя боклук не му да дадат 20+, оставка на целия бг съд,до дупка!

тоя боклук не е за затвор,тоя е за публичен линч и да го обесят на едно дърво и там да виси за назидание...

Като прочетеш наказателния кодекс Раздел:Убийства,ще разбереш,че и при най-светия съд няма да им е възможно.

Колко хора трябва да дадем курбан на тоя маниак Бойко Борисов ?Колко се самоубиха , а сега все нови и нови жертви , полицай, сега млада 25 годишна ....Бойко , Герб,"Типинг поинт", или си подвийте койрука или ще Ви го отрежем !БТВ и Нова ТВ ,веднага почваме подписка да им се отнеме лиценза поради умишлено насаждане етническа омраза и на напрежение в обществото!Б-я е ПРАВОВА държава , накъде сте тръгнали ???

Абе, боклук, май и вие в позитано сте в нетрезво състояние!

Те на "Позитано" не пият,само консумират:-)Като гледам поста авторът му е на двойна доза "олигофренин"

кире оди се пери какво ти е виновен боико бе червено такси такова *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много тъжно! Едната жена е починала. Борят се за живота на 6-годишното детенце и майка му. Дано да имат сили да се справят!

Дано се оправят невинните жертви.А Прокуратурата да разследва не само убиеца таксиджия ,но и поведението на джипа ,има ли закъснение за отиването на линейките и ако има кой е виновен.Касае се за живота на 12 човека.

Линч за манафа от жълтата кола, много боклуци в тая малка държавица, почти съм сигурен, че е бил и надрусан. Оня беше прав за ''лошия материал''.

Не сме в " Дивия Запад".Нали искаме правова държава. Подписка за доживотен затвор ,без право на помилване и конфискуване на цялото имущество на убиеца.Разследване на джипа и поведението на Спешна помощ.

Права сте, не сме, но е необходимо за известно време да има такива публични екзекуции, та да може на някой пилот-малоумник да му светне, че той може да е следващия. А съда като започне да работи както трябва и ги вкарва за по 15-20г. пак много хора ще се замислят къде и как карат.

майка- ругателка да разследват бърза помощ-защо

Защо още минават тънко на годишен технически преглед с познати и само отиват да си вземат хартийката? Кога ще се разбие тази мутренско-бакшишка мафия от простаци? Дори нормални техни колеги не смеят да изчакат някой клиент пред Централна гара - там се знае кой има право и става страшно ако дойде някой друг. И така нататък. Четири пъти ме засичат такива наглеци за този месец и едва избягнах катастрофа. Вервайте ми, ако се случи ще бъде безпощадно и докато повикат приятелчетата си, ще си изръфат волана.

говориш пълни тъпотии. Няма никакв регламен на централна жп гара а на автогарата ОК ците са със спечелен конкурс. Пред някой дискотеки е регламентирано основно и това не прави такситата мафия а там си искат охраната на заведението пари за престой. А че много шушляци се навъдиха е друга тема на разговор

ХМММ! колко и кави щяха да са мненията ако в БМВ-то се беше возил някой от тройката спатии гей,бей и злодей??????????

Що, бившата мутра от СИК - спасителя Боко на какво се вози? А да, на брониран автомобил за 370 хил лв, купен от държавни субсидии - тоест - от нашите пари.

"Спукал гума". Гумата е спукана вследствие на удара. То така се пукат гуми на "Цариградско шосе".А,че те бяха износени се виждаше от кадрите.На всичко отгоре съдейко по облеклото, явно е запалянко.На такива трябва да им се бият шамари само като ги срешнеш, без да са направили нищо.Имах такъв колега.Това си е диагноза,дори висшето образование не променя нищо.

Таксиджия и БМВ - какво друго да се очаква?