Майката на блъснато от бивш кмет дете: Искам присъда!

Две години, след като бившият кмет на Трън Станислав Николов блъсна с джипа си дете, процесът срещу него буксува.

Обратно в новината

Коментари - Майката на блъснато от бивш кмет дете: Искам присъда! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарван гарвану око не вади! Това не е само българска поговорка, но важи със страшна сила в тази пост-комунистическа страна!

Хора, пазете децата си! Възпитавайте ги как да пресичат. Да, има шофьори, които не спазват правилата, но и да ги спазват, понякога неправилното пресичане пак може да струва живота или здравето на децата ни. За съжаление всеки ден виждам изскачащи, не само деца, зад големи превозни средства или с тичане. Каквито и да са реакциите на шофьора, подобно действие може да е пагубно. Случвало ми се е дете с колело буквално да ми се завре под гумите, чист късмет, че завивах и почти бях спря. При други обстоятелства, каквито и реакции да има човек, пак не може да предотврати трагедия.

корумпираният съд съзнателно причинява психически тормоз и терор върху тази бедна женица и детенцето и. как може да влачат делото толкова години и отгоре на всичко даже не смеят да притеснят подсъдимия и да го призоват в съда?! докога ще продължава това безобразие с тези подкупни, нагли и алчни съдии?!

Това са европейските ценности и демокрация невинния виновен виновния невинен плюс тва кмет и още повече че кара джиб тоя боклук ако беше ударил моето дете щях да го разчленя на парченца и да занеса трупа му в ЕП да му се надладят онези гадове

Тази жена, тази майка трябва да получи подкрепа от цяла България. Аз имах възможност да проследя това престъпление на бившия кмет срещу детето и трябва да ви кажа, че този, И този гербер е пълен боклук и отрепка със самочувствие, поредният дерибфй от типа селски мачо, който се е качил на джип и се е видял с пари и власт и се е разпищолил, с помощта на местните, естествено, полиция, съд и прокуратура, или т.н. измислен местен псевдоелит, който по традиция подкрепя бабаита-рецидивист, управляващ съответния град или област. Като суджука, като братя Бегслеви, като Ценко Чоков, като тимаджиите във Варна,... Така че справедливото искане за своевременна и справедлива присъда на поредния самозабравил се местен дерибей и боклук е всъщност битка за нормален живот в нормална България!

Миналата година по чиста случайност в една институция открих че са ми фалшифицирали подписа .... след 9 месеца органите на реда ми върнаха писмо в което пишеше че това е "техническа грешка" и не се знае извършителя..... смешно но факт. След това едни големци ловджии стреляха на метри от къщата ми на село и пак нищо не им направиха защото не нарушавали Закона... ! След месец заминавам да живея в друга държава и ви оставям да си тровите нервите с правосъдие, здравеопазване, образование, икономика и т.н.т НА МЕН МИ ПИСНА

Каква присъда иска майката на това дете? Не стига, че е потрошило джип, нанесло е такива поражения, създало е проблеми на "изрядния, неопетнен, честен и достоен" кмет, нанесло е морални щети на този "прекрасен" човек, създало е условия, за опетняване на партийните кадри, та сега иска и присъда за "невинния" човечец!!! Никаква присъда няма да има за тази мутра. Ще се притиснат свидетелите, ще се откажат от показанията си и делото ще се прекрати. Това е схемата на действие на мутрите, които са в комбина със всяко едно правителство.

Ами да беше попрочел, какво точно и как е станало. Вчера новините бяха доста обстойни по случая...детето буквално отнася задницата на едва движещ се джип. Дебилството е тежък недъг, да знаеш.

Защо ли липсва предисторията от тази статия. Май някой целенасочено подлива вода на кмета, а хленчещата майка усложливо пропуска да спомене че детето и се удря в джипа....Бегейски лицемерни троллове, селяни коментират, подли журналистически интерпретации.

да, детето се засилва към джипа и си ''разкъсва дроба''...решило е да се самоубие като скочи върху джипа... ти какви мислиш че посещават дир.бг? нарушителят е от категорията: ''разкараj се, че правиш сянка на маjбаха ми''.

Другия път гласувайте пак за демокрацията

не е ганония, а показва само едно: че в съдебната система има хора, които приемат поткупи. ако нарушителят беше обикновен човечец с лада досега да е тикнат зад решетките, но нали е от ''туарегите'' - съдът внезапно губи ''ума и дума''. затворите са пълни с кокошкарски престъпници, а за отявлени мафиоти, все не стигат доказателства; все са внезапно невменяеми; и т.н.

Туарег-а е класика от бг провинцията на субсидии!

сам

как е детето в момента?

Майката иска присъда защото детето и е отнесло задницата на джип който се движел с не повече от 20 км/ч. Интерестно!?

Наистина не си разбрал-джипът е бил спрял,а 6-годишното дете го е ПОТРОШИЛО с глава./БОГ да пази България и българите-няма друг кой./

Същият този БОКЛУК искаше да даде концесия в следствие на която щеше да унищожи природата в общината.Хората се противопоставиха, дори господари на ефира помогнаха за да ги спрат.Проведе се и референдум на който ако не ме лъже паметта 98 процента са гласували против отдаването на зема на концесионер за рудодобив.

Не е лошо журналистите да се заинтересуват има ли заведено дело срещу разследвашия полицай и прокурора, извършили първоначалното разследване по делото и стигнали до заключението, че детето само се е блъснало в джипа и си е разкъсало далака.

Не знам, на какво се надява в държавата на мутрите.

Дано по-скоро го осъдят , и да го осъдят добре !

Другия път дано да блъсне син/дъщеря на съдията. Тогава може и да го застигне правосъдието, което заслужава.

Не че ги защитавам съдиите но вината не е само в тях. Според мен по скоро е в полиция, прокуратура и парламент. Ако полицията и прокуратурата съберат нужните доказателства по правилния начин, без да се размотават с години и законите гласувани от парламента са добри всичко ще си е на мястото. Съдията и да иска няма да може да го отърве.

Не се притеснявайтеабсолютно прав сте.

каква присъда очаквате , та той е от "шайка"-та? Условна най-много...