Коментари - Влак помете кола с пиян шофьор, спътниците му се борят за живот | dnes.dir.bg
назад

Влак помете кола с пиян шофьор, спътниците му се борят за живот

Лек автомобил "Фолксваген" бе ударен от товарен влак тази нощ на жп прелез край сливенското село Гавраилово, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Оказало се, че шофьорът на колата е без книжка и е употребил алкохол. Двамата му спътници са тежко ранени.

Обратно в новината

Коментари - Влак помете кола с пиян шофьор, спътниците му се борят за живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ЮДЕИТЕ ВНУШАВАТ НА НАРОДИТЕ СВОБОДА, ЗА ДА ГИ ТЛАСНАТ В ПИЯНСТВО И РАЗВРАТ. Погледнете пияните, оглупели от вино гои, на които правото за безмерното му употребление е дадено заедно със свободата. Народите на гоите са зашеметени от спиртни напитки, а младежта им е оглупяла от класицизъм и разврат." Чи...тите са виновни.

Жалко,че в колата не е имало още цигани!Когато държава обрича на геноцид българите и толерира циганите,само на това можем да разчитаме!

Винаги става така. На пияния нищо му няма, другите пътници тежко ранени.

Заради тези "супермени" машинистът що ядове ще бере...

Сигурно са поредните троми които по телевизията обясняват иначе ,че не им трябва образование и ,че са много добри шофцори и без книжка.Даже и алкохола не може да им попречи на виртуозното шофиране.Шофьорски книжки,граждански,прегледи и други простотии не ги интересуват.Айде бе....

Двамата спътници като се оправят, дай Боже, много хубаво да си помислят, преди отново да седнат в колата на пийнал шофьор без книжка. Да го отгледаш до 20 години, а после то само да се затрие... Ужас! Да пази Господ!

Машинистът не е спазил предимството на стоящия отдясно.

... и не самo! Несъoбразената скoрст същo!

тоя машинист да не е минал на червено?

Иначе тия боклуци можеха да пометат някой невинен

Защо млади, здрави, прави деца си мислят, че са супермени? То не стига ниската раждаемост, два милиона българи/ ако не и повече/ зад граница, ами и тези дето останаха тук ще се затрият от простотия, от пукница!

Кой каза че са българи?

Откога на мръсните цигани им викате българи?

само дето оня, който наистина е карал е син на един другар... дето по-добре да се стои настрана от такива, а сега братовчедите ще операт пишкира. защо мислия толкова го протакат това дело...

Пълен туш. 5:0 съдииски гласа за влака.

На този прелез насред полето с огромна видимост и на двете страни изобщо не вярвам само толкова малко да е пил шофьора. Ако пък не е бил кирка, понеже прелезът е гумиран и само със звукова сигнализация без бариери вероятно е решил да се прави на мъж и да си вдига адреналина. Съжалявам машиниста за шока, който е изживял!

Пиян, без книжка, в открадната кола, пълна с наркотици... Целият букет от идиотщини а ла мафия булгара е налице. С незавършено основно образование, без адресна регистрация, с криминално досие за кражби и бандитизъм - какво остана още неотбелязано?! И това явление е типично за българската дребва престъпност, душаща нацията ни и връщаща ни в средновековието на Анадола. Забравихме да отбележим, че е яростен любител на маанетата, гюбеците, кючеците и субкултурата на турските диванета...

Бате Бойко ще загуби няколко избиратели май... Остават още 7 милиона кретени.

Нали знаеш каква е грубата действителност, когато на някого останалите му изглеждат като кретени?

Като си представя машинистът на влака колко пъти ще бъде привикван в следствието! Накрая може да излезе,че той не е спрял навреме!

Не е можел да спре, щото влакът се движи с определена скорост и има определен спирачен път. Трябвало е да ги заобиколи, таквоз...

Сигурно е карал и без запалени фарове, та машиниста не го е видял!!! Нали катаджиите решиха да борят корупцията и катастрофите, като задължат целогодишно да се кара със запалени фарове! И к`во стана? Май проблема е в "материала", а не във фаровете!

Ами то в 0:40 да караш без фарове си е убийствено.

Пияницата е застанал на линията и е зачакал влака да го пита "Хлъц, ти уважаваш ли ме?", а влакът го е уважил :)

много неприятности може да докара един пиян на локомотивен машинист ееех Дарвинеееее дали щеше да съществува естествения подбор ако не го беше открил ?! или щяхме да си мислим , че боговете нещо са се ядосали ?!

Селска идилия, аз предлагам да се разреши карането с 200 в населени места, както и употребата на алкохол зад волана. Просто ще спрем да управляваме автомобил за около 1 година нормалните хора, докато селските пръчки се изпотрепят... Естествения подбор ще си свърши работата...

Пияни сливенски младежи срещу товарен влак. Естествен подбор.....

Че що са били пияни, при пиян шофьор без книжа ? Но както винаги, пияния виновник се отървава без наранявания. Кво беше онова там, че лудите и пияните, господ ги пази.