Автобус и камион се блъснаха край Симитли

Катастрофа между автобус и камион затвори пътя Симитли - Банско. Няма загинали, ранен е шофьорът на автобуса.

Обратно в новината

Коментари - Автобус и камион се блъснаха край Симитли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПО-МАЛКИЯ ДЯВОЛ !!!!!!

Пътнически превози ЕАД е със самочувствие ,че са единствената транспортна фирма в Благоевград и се ползва със специално внимание от от органите на КАТ и ДАИ ,където определени лица имат акции. Не вярвам ,че шофьора на камиона е виновен само или въобще,защото шофьорите и автобусите на тази транспортна фирма са под всякакво професиално ,техническо и здравословно състояние. Често пъти и в градския транспорт врати не се отварят или затварят или полу се отварят ,не са съобразени с инвалидите,потеглят без да са сигурни,че пътницити са се качили или слезли от даден автобус. Крайно време е тази фирма да бъде заличена от регистрите на транспортното министерство и повече да не застрашава живота и здравето на пътниците.

И да я заличат, ще дойде друга такава, после още една и т.н. до безкрай, докато не се промени системата за контрол и не се наложи със сила спазването на правилата за честна конкуренция и еднаква среда за всички.

некомпетентен е шофьора на камиона няма представа къде са му задните оси на прицепа

Ти ЛИЧНО видя ли? -Единият се изнася навън,за да вземе ДЕСНИЯ завой/автобуса/. -Другия-"сече" завоя и минава в другата лента засичайки автобуса. Два варианта с еднакъв изход! Добре поне ,че са живи.

Така ще е! Отиде си Бат Бойко и "лошият материал" започна да се саморазтребва!

Истината, която се знае от всички и най-вече от КАТ, е че шофьорите на ТИР-ове, автобуси и др. товарни коли винаги карат с превишена скорост.

Точно до с. Градево има много предпоставки за пътни инциденти. С изключително внимание трябва да се шофира там.

Пред очите на шофьора на камиона е имало само дърва и пачки и затова не е видял автобуса.

А дали ако имаше магистрала щеше да има толкова жертви в тоя участък? За съжаление ония дето твърдят че асфалта не се яде пак ще яхат държавата (съответно всички нас) за собствен интерес...

То щото по магистралите дето ги имаме не стават катастрофи. Ако ще и самолет да кара, идиота си е идиот на пътя.

Провери какво казва статистиката и тогава говори глупости! Да, стават катастрофи на магистралите, но в сравнение с двупосочните първокласни пътища са в десетки пъти по-малко.

Дай да не строим магистрали щото има идиоти !!! Глупава логика ...

Алооо, а направи ти магистрала на Предел. 90% че и автобуса и камиона са карали с повече от разрешените в участъка 50 км/ч

Смяташ че е нещо сложно да се построи там магистрала ли? Не е. Но няма да стане в близко време поради малкия трафик извън ски сезона - просто е безсмислено от икономическа логика. Освен ако Цеко Минев не я финансира, но едва ли :)

Един идиот среща друг идиот добре, че поне няма жертви този път. Всеки е изправян на нокти от тираджия или автобусен шофьор.

Благодаря ти боже! Дано вече няма лоши вести.