Джип изгоря след удар в ТИР - шофьорът загина

Един човек е загинал при катастрофа на пътя Русе–София рано тази сутрин, съобщиха от Националния медицински координационен център (НМКЦ).

Обратно в новината

Коментари - Джип изгоря след удар в ТИР - шофьорът загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги Софиянец с голф II (11.09.2009 г. 23:21ч.) Веднага си попрвавих грешката, когато я забелязах и го пуснах наново, но понеже шефчетата тук са ми политически приятелчета и не сметнаха за нужно да пуснат редактирания вариант на изказването ми:)) Кво да ги правиш софиянчета :)) ама ти си добре запознат със случая кво ти обяснявам ...Айде със здраве:)))

nedeite govori gluposti samo mom4eto mi be6e priqtel rusenec e i djipa e na ba6ta mu mnogo xubavo mom4e be6e naiveroqtno djipa e na izpla6tane i za tova e s cofiiska registraciq

Защо най-неграмотните шофьори винаги са зад волана на джип? И кой им набива в главите, че като си купят джип, стават безсмъртни?! Даже, в повечето случаи, не ги карат off road. Поведението на един автомобил на пътя е в пряка зависимост от шофьорските умения. При собствениците на джипове се наблюдават само финансови възможности, но никакви шофьорски способности. А в комбинация със слънчеви очила, направо са неадекватни на пътя! : ( RIP

Мила Мими, пише се необуздан тестостерон. Явно имаш проблеми с по-сложните думички.

АБЕ ЦЪРВУЛАНИ,ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ КОЙТО СМЕ С ДЖИПОВЕ СМЕ МУТРИ? ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА.

Защо откачалките все в тирове се блъскат. Намерете си бетонни стени или нещо по-евтино и здраво и си трошете главите там!!!

Тези които ме оплюха доказаха на всички, колко са нагли софиянци в самозаблудата си на качествени хора. Показаха, че както се държат с хора като мен, които изказват мнение , така се държат и на улицата с тракторите си. Между другото сте си баш комбайнери с огромните си джипове, излезли от полето, където до преди млако сте жънали на воля, неограничавани от правила и за това не можете да карате на път регулиран с мантинела. Вие въобще на полигон стъпвали ли сте? Във всеки град ви знаят колко сте нагли , как не спазвате правилата , как размахвате средни пръсти през прозорците си псувайки, как дори слизате да се биете от нелекувани нерви. Вместо да се занимавате с моята незадоволеност , защо просто не хванете гората , и когато се научите как се живее сред други хора, тогава да се приобщите към останалите? Аз не искам да умирам с детето си, заради вашия неубоздан тостестерон или нелекувана неврастения!!!!!!!!!

И наградата за ХУМАНИЗЪМ за 2009 година печелиии... тираджията! - неволно отстранил един от факторите ВИЕ (да, вие, дето четете), да не сте сред 1000-та убити по пътищата за тая година.

Така е когато конските сили са по-вече от акъла...

Бог да го прости човека! А вие престанете да пишете глупости и се замислете над по стоиностни неща. Какво само плюете по адрес на така наречените софиянци.И аз съм от София,но не всички които карат коли с регистрация СА са чисти софиянци.И престанете да се самосъжалявате! Не е важно колата с каква регистрация е,а колко акъл има човека зад волана. Спрете да делите хората на софиянци и провинциалисти! Айд останете си със здраве!

Марике,всеки втори вече кара кола със софииска регистрация..по престижно е като си ходи с нея в родната провинция.в наше затънтено село вече всяка втора коле е с такава рег.Няма лошо работят младите в софето дали им служебна кола или си купили.не разбирам само ,защо злобееш като нищо не знаеш.или да предположа...омъжила си се млада са селският левент ,забременил те е с трето дете,или пък си незадоволена и затова си се озлобила и като гледаш другите краи теб как добре са се уредили и всичко ти се струва лесно и още повече злобееш към всичко и всички само,защото си незадоволена,мързели и не ти стиска да промениш сама живота си...хващаи вибратора и се почваи

Мир на праха на този мъж..загинал и това е..все едно го е нямало...късмет са имали други коли че не са били насрещка му..иначе сега щеше да оплакваме още 4-5 души....но тези Хюндай не се карат от много богати хора...ако беше Ауди или Мерцедес да кажеш че е бил много богат а той е бил с Хюндай средна ръка джип...така че да не го съдим толкова гневно ..чао

Мутрите не карат джипове Хюндай, бе балъци:) Този е бил със служебна кола, бог да го прости човека.

може да звучи жестоко ,но логичен завършек...ако си купиш джипа с бял труд не караш така..... а когато по-често срещаш такива ..мечтаеш да караш тир...

Софиянците са 800 хиляди. - софиянците са 50 хиляди. Другите 750 са пришълци от едно до три поколения провинционалисти. Я пак си омисли си ти от кои си ... И друго - познавам много хора които НЕ ИСКАТ да идват в СФ, мрзят този град и дори не искат да се разходят в него за няколко часа, а камоли да се заселят тук! Както и много 'софиянци' искащи да се махнат от СФ. Избии си комплексите най-накрая !!!

Повечето катастрофи стават с коли със софийска регистрация по простата причина, че в България колите със софийска регистрация са най-многобройни.

Лизинговите автомобили не са само със софийски номера от давна за сведение.

Мдааа, наистина случаят може да не е с някоя мутра/джигит и т.н., но (едно голямо НО...) четем: навлязъл в насрещното движение и се ударил в ТИР и Шофьорът, който изхвърчал (разбирай - бил е без колан) си говори, че е карал с мисълта АЗ СЪМ БЕЗСМЪРТЕН. Е на хората (и мен включително) им писна от такива безсмъртни и затова си плюят на общо основание. А и изказването на съболезнования няма да нищо повече от лицемерие - шофьорите с подобен манталитет на каране НЕ мислят за семействата си (камоли за другите по пътя)..., не виждам защо аз да го правя... Християни, християни, ама всичко си има граници.

Kato e izhvur4al ot jipkata - veroiatno e bil bez kolan i ne se e zadeistval i airbaga??? Bog da go prosti..

Колкото и да не ти се ще магистралата е по-важна от пътя до родното ти село. Иначе спор няма, че у нас всички пътищ плачат за ремонт.

Цитат от статията: ...След удара автомобилът със софийска регистрация се запалил. ... Ако драпам за София със сигурност ще ви лижа задниците хахах, а в случая това не се случва ! Направо сте се самозабравили честно!

Ako poznawahte w podrobnosti kolko e gadna otsechkata Ivanovo - Ruse stjahte da pishete drugi komentari.

Ами хубаво спорите, какъв бил, еди що си станало, ама аз от статията чета 2 неща: - сблъсъка е в насрещносто за джипа платно, т.е. човека е изпреварвал (най-вероятно) - изхвърчал е, т.е. бил е без предпазен колан (най-вероятно) И тези 2 неща не говорят добре за неговите действия. Мир на праха му, какъвл бил, що бил, вече няма значение.

Софиянците са 800 хиляди. Другите до 2,5 милиона сте продали прасето и дошли у Софето...

Сигурна ли си, че е бил софиянец - някой по-долу го предположи за софийска регистрация и ти веднага захапа. Аман от комплексирани провинциалисти, драпащи за София. Колко от колите със софийски номера се карат от пришълци, точно те се дъжат като хванали бога за...

Тъй като се вижда, че си по-малко информирана (което не те спира да обвиняваш..). Само за информация да ти кажа, че всички лизингови коли в България са със софийска регистрация. Което означава, че и най-големия аграр от с.Гъз може да си купи С-класа, като продаде имотите малко и да кара кола със софийска регистрация, което не го прави малък идиот на пътя. Този хюндай е Сантафе, който 99% е на лизинг....и ето от там почват неграмотните коментари като твоя.

А онези със С, В, А, Е, ЕН, ЕВ, К, У и пр. джипове да продължават да ни мачкат, така ли да Ви разбирам! Хайде да не намесваме и тук старата и тъпа омраза, някак се е изтъркала вече, а и на онези с джиповете хич не им пука от къде са, те могат да са отвсякъде, а вие, дето мразите другите, ще им раболепничите пак?!

Лека му пръст на човечеца, а вие си го плюйте, щото бил карал джип... Най много ми се е изправяла косата при изпреварване не от джипове, а от мангали и пикльовци с умрели голфове/ауди на по 20 години или разни коли за градско с 1.1 двигатели...

как решихте, че е мутра, ония с джиповете... не знаете какво е станало точно, бил идиот, един идиот по-малко...а как се чувства семейството му сега? а може би децата му? вместо да кажем съболезнованията си и че за щастие не са загинали други Вие си показвате простия манталитет на един типичен българин, който може само да седи по форумите и да залива интернет със завистливите си коментари! после всички други са ви виновни...

Ами ако не беше ТИР, а семейство невинни хорица ? Този път господ си е свършил работата.

Не искам да обиждам никого, но повечето катастрофи ставащи по българските пътища ми се струва, че са от коли със софийска регистрация! Хубаво, имайте си самочувствие на софиянци, но не е нужно да ни избивате нас провинциалистите. И ако някой тръгне да ми се ръби сега ще му кажа , че всеки в провинцията знае, колко нагли шофьори са софиянци. Като се качите в огромните си комбайни сте като дрогирани . Миналата година на прохода Шипка един софийски дришльо направо си просеше боя по завоите , а караше две деца отзад. Замислете се, че не сте богоизбрани за това и Господ ви прибира!

Бог да го прости човека. Джипове карат не само мутри. Защо всички некадърни и неуспели в живота завистници трябва да се радват по фоумите на подобни трагедии. Отсечката е една от най натоварените и смъртоносни в БГ. Целогодишно, а не като Ст загора -Карнобат - месец и половина. Пъплят колони от тирове, денонощно! КОГА управниците ще помислят за разширяване на пътя. Не щем ви магистралите. Искаме нормално тртасе за безопасно пътуване.

Най вероятно е мислил ка да си купи следващия джип или пък вече самолет.

така и не разбраха,че като ускориш до 100 км за 10 сек ,не можеш за 10 сек да спраш на нула

На Вниманието на каращите джипове и мислещи се за Богове! - Както хората са казали на автомобилния път камионът винаги печели! - Този се е блъснал в камион и все едно е самоубиец, но това е по-добрия вариант ако беше блъснал лека кола щеше да е и/или убиец!

Тоя е някоя тъпа мутра ,който си е мислил ,че щом е с джип е безсмъртен. Един идиот по-малко!

Крайно време е г-да Управляващите да отклонят малко ЕВРОпарици кото трошат само за Автомагистрала ТРАКИЯ-обслужваща основно софиянци. Ако отсечката от 20км преди Русе се направи с четири платна и се отстранят хилядите завои/теренът позволява това/ ще спрат жестоките катастрофи в този район........

Тия камикадзета със СА джиповете да мрат - по-добре без тях. Евала на ТИР-аджиите.

Браво. Без предпазен колан се лети далеко. От джип по-далеко. Мутра - най-далеко.

КОГА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ БЪДЕ ОПРАВЕН ПЪТЯ РУСЕ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО???? К0ЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ??? СТИГА С ТАЯ ПИКЛИВА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ

Hich ne mi dreme za malomnitzi koito karat kato otkacheni!Da umirat!

Интаерсно как ли се е запалил, сигурно е бил с газова бутилка..... Защото ако имаше такава и се беше запалил, непременно щяха да кажат че е от нея.... Аман от специалисти

абе то имало и по-мощни и по-яки и по-големи от мене на пътя, а аз си мислех, че съм най-големия . а излезе че съм най-тъпия.

Нали уж само на ГАЗ и Метан се палеха автомобили при катастрофа?

Крайно време е управляващите да предприемат основен ремонт на 30км отсечка преди Русе, която е само с две платна и безброй завои. Те са се влюбили в Магистрала Тракия и се канят още 2-3 години да трошат европески пари само там

За да изхвърчи, е шофирал джипа без колан.

Ne svarshixa li kamikadzetata v BG.veche?

колко познато! Джипското задкормилно устройство заспало, задрямало, замислило се или просто се заблеяло нанякъде, без никаква мисъл в пияната си тиква в тоя час преди изгрева, само насреща му се оказал ТИР този път! Един главанак-убиец по-малко в държавата!

Да-а-а... И аз ги обичам тия безсмъртните с джиповете. Ама за покойниците или добро или нищо...