Два ТИР-а се блъснаха и затвориха ”Тракия”

Два ТИР-а се блъснаха днес на автомагистрала “Тракия“ край Пловдив и блокираха пътя за повече от осем часа. Като по чудо няма жертви.

Обратно в новината

Коментари - Два ТИР-а се блъснаха и затвориха ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ааааа как така не са турски търа егаси значи имало и български търове по пътищата

какво ти е виновна фирмата,шофьора тръгва на път трезвен,но решава да хакне две три ракии в крайпътното ресторанче и да продължи,мога само да кажа че шофьорите на тирове не са нормални,те просто са идиоти,в нормалните държави има забрани за движението им от петък вечерта до неделя,кога и това ще стане в българия

maloumna rabota !!!!!

Работя международен шофьор и съм за строго наказание,5 години лишаване от управление на камион.Да работи хамал или нещо друго.А на тези които летят с 150-200 да се съобразяват с нас и ние сме учасници в движението.Имайте предвит,че в момента транспорта релно е без контрол всеки си има лични правила.Безопасно пътуване.

Имам чувтвото, че половината шофьори на ТИР-ове не са за тази работа. Като че ли фирмите назначават всеки, който е съгласен да се ками на такъв голям камион. /Не говоря само за българските фирми./ Много често стават бели напоследък с ТИР-ове. Не, че преди не ставаха, но не бяха толкова много. Сега слушаме за такива случаи почти всеки ден. Добре, че сега се е разминало само с потрошен товар.

dobre 4e ne e bilo 6 promila , malko si piinal 4oveka , goljama rabota . Balgarska rabota .

По една глоба сега по 20000лв за фирмата на тоя пияния идиот и повече няма да види камион . А той в затвораза 1 годинка.

Абе къртят мивки явно

Заради тези скапани камиони стават голяма част от катастрофите. Защо заради някой пиян кух тираджия трябва да се затваря цяла магистрала? Кой ви дава право идиоти с идиоти да се движите с 80 км/ч на магистралата в лява лента и да засичате движещите се автомобили? Само вечер трябва да се движите, нещастници скапани, толкова народ се изби заради вас.

tursi li sa.ako ne sa tursi hyama komentar.

абе да не става дума за петък?! щото точно тогава беше станала такава катастрофа в този район!

Маноле - Манолско Конаре Скутаре..... Welcome to Italy...