Двама прокурори загинаха при катастрофа

Районният прокурор на Котел Георги Георгиев и прокурорът от Окръжната прокуратура в Сливен Димитър Димитров са загинали при тежка катастрофа, станала около 8 ч. в района на Петолъчката, близо до разклона за село Тополчане.

Обратно в новината

Коментари - Двама прокурори загинаха при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сблъскали са се едни "светци". А сега да видим кои е по-голям "светец" и има ли справедлив съд.

И две души бели в грозния плам фръкнаха към бога свободни, без срам.

Абе какъв Господ, какво възмездие. Това е просто безотговорно, самоубийствено и убийствено каране. Просто наглите шофьори не се сещат, че не са единствените, които са нагли на пътя. Мутра с голям джип, превишила скоростта, е прегазила мерцедес, пълен с прокурори, неспазили знак. А ББ щял да вдига ограничението. Те при 60 умират като пилци, като се направи 140 до Пловдив ще стигат около половината тръгнали от София.

Поклон пред художника ни Й.Парушев!.....

Ясно що за хора са били, щом Господ ги е наказал по този начин.

Двама с един удар - как да не радва човек. Има Господ!

Съсед съм на единия загинал димитър димитров - не може да има по-прост, нахален, алчен човек. На всички вдъхваше страх, беше се напълно забравил. Господ разпореди каквото се полага.

Двамата прокурори са били гнусни и гадни хора, изроди - това е ясно на всеки, който има представа как стоят нещата в България. Господ си е свършил работата и е наказал изродите както само той умее.

недеи така, не са всички "гнили" ... трагедиите н и к о и не ги иска -но има в ъ з м е з д и е!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПОВТАРЯМ : Светла памет на Йордан Паришев , художник и човек : )

БОЖЕ ПРОСТИ ЗА ВСИЧКАТА ЗЛОБА НА ТЕЗИ ХОРИЦА,КОИТО БЪЛВАТ ЖЛЪЧ,ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ...И ВСИЧКО ТОВА ПО ВРЕМЕ НА ПОСТ...ЖАЛ МИ Е ЗА ТОЯ НАШ НАРОД,ЖАЛ МИ Е ЗА ТАЯ ДЪРЖАВИЦА...ЩОМ И ПРЕД ТАКАВА ТРАГЕДИЯ НЕ СЕ СПИРАТЕ...ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ...СВЕТЛО ДА ИМ Е ПО ПЪТЯ,КОЙТО СА ПОЕЛИ...

Ти ли се бъркаш в божиите дела?Господ е оставил пътя им недовършен и е убил двама наведнъж - това не е случайно, а е показателно колко мръсни хора са прокурори в България. Рушветчии, защитници на престъпниците - това са прокурорите. Освен това са на държавна издръжка и ние всички ги храним с нашите данъци. Изедници са. Затова хората се радват. Господ ги е сложил на място.

а ти ли си секретаря на Господ и защо мислиш, че си прав

Двама прокурори вършили злини вече няма да вършат!Бог не забравя!Всичко се връща на този свят!

е не сте и над физичните закони :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така става като и управляват разни комунисти- наркомани и гейове.- """Не знам точно как беше, но Роднина на един от сливенските прокурори (или самия прокурор) блъсна и уби чичо ми преди няколко години. Оня прокурор навлязъл в насрещното движение и го убил. И изобщо не го съдиха, нито го вкараха в затвора за убийство. Така че мога само да кажа- НЕКА УМИРАТ ТИЯ ГАДОВЕ- Сливенски прокурори. """

жалка и деградирала групичка лешояди се кефят на нечия смърт,големи боклуци сте и страхливи,като не ви харесват прокурори ,правосъдие и държава защо ги търпите,щото сте малки бедни душички ,не познавам пострадалите но не бих се кефил като повечето от вас.п.с. няма да ви чета коментарите,прекалено жалки сте...

аве ееееж, кретен - тя малоумници са щели да убият тоа в я7 ве!!! даже крадците у булгаристан са по-полезни от прокурорите!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Отиде си Данчо Парушев.... Поклон!!!

Много деградирали хора бяха. Господ е велик, да ги съди.

тук на земята ние (хората)съдим!

Не медии, а мъдии. Като четеш или слушаш излиза, че джипът, движещ се по главния път, е виновен, защото е карал несъобразено с движещите се над закона прокурори.

ами виновен ще е ако вместо с ш0 е карал с 120 или повече бе загубеняк *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не се коси - щом са невинни сега че са у рая... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много ми е интересно ако направят по магистралите да се движат с 140 км/ч по- бързо ли ще стигнат на оня свят и ще можат ли да искарат за пенсия???

ОБИКНОВЕНО В БЪЛГАРИЯ- И ТОВА Е ГАВРАТА НА ТОЯ БГ КЕНЕФ- ОБИКНОВЕНО МИРНИТЕ ,НЕВИННИ,КУЛТУРНИ ГРАЖДАНИ ПОСТРАДВАТ И ...ПОЗНАЙТЕ-СА ВИНОВНИТЕ! ХЕМ ЖЕРТВИ-ХЕМ ВИНОВНИ! В СЛУЧАЯ ОБАЧЕ-АКО ЩЕ МЕРЦЕДЕСЪТ ИМ ДА Е СТОЯЛ ИЛИ НАЗАД ВЪРВЯЛ- ВИНОВНИТЕ ПАРАЗИТИ ПРЕСТЪПНИ СА СИ ГО ПОЛУЧИЛИ! И В АУДИ-ТО Е БИЛ ДИВАК,АМА И ТИЯ СА ИЗВЕСТНИ ДИВАЦИ..ОТ ПРОКурО-БАНДАТА..ЯСНО Е!! ИЗРОДИТЕ ПРЕДПОЛАГАТ,БОГ РАЗПОЛАГА..ТАКА ЧЕ МЛЪК!!

някои тук може ли да ми каже какво става ако се окаже че аудито се е движело примерно сас 130 км в час, а мерцедеса е спрял на стопа, трагнал е но не е предполагал че другата кола лети кам него, при положение че там има ограничение 60 км в час ако не се лаja.интересно ми е, защото преди доста години , при подобно птп, обратен завои, отнемане на предимство и скорост над 150 км в час, бяха изкарали виновен този които караше барзо.ако има някои компетентен, да пише.

Ако е карал с превишена скорост или дори да не е, но е имал възможност да ги види и да реагира ще носи вина, но наказанието ще е доста по-леко. В общи линии всичко сега зависи от експертизите и този ако е някой Йосковец ще се размине ;)

ми ко стаа - в моргата, нали видя! следващя път не потегляж от стопа, като видиш кола и не предполагаж нищо :)))))))))))))))))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

често на българина зад волана в колата му липсва наистина нещо в главата! у в и!!! дали е от простотия,от нахалство или от "героизъм" ...в какво ли...ж а л к и същества!!! мир на невинните! виновните останали живи- в затвора и да плащат... а така ли властите не мояха да направят едно "свясно колело"? ами идете при някои комшия па "научете" се де....стига вече тия сатаниснки зрелища...и у ж а с и!!!! господин премиера не може ли да реагира достоино и да си каже думата? там може да доиде и неговия ред-тогава???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Джипът, движещ се по главния път, е виновен, защото е карал несъобразено с движещите се над закона прокурори.

прокурорите с в мерцедеса в аудито е никав жигит дето си мислят че като се качат на я7 могат и да летят комплексари пално

Какво е я7 , че ти май въобще не можеш да пишеше камо ли да четеш между редовете

да са живи и здрави :дд

Когато обикновено неизвестни хора катастрофират казваме си злополука, но когато известни хора загинат на пътя блъснати от джип се замисляме, дали само мъглата е причината.

и после,и накрая ще се чудим ли още защо по цял свят гърмят медиите че БГ е много корумпирана страна??(то ясно че просто мекия лаф за "корупцията" е слаб за БГ мизерията,ама как да е!) .Защо сме много корумпирани ли?? АМИ Я ВИЖТЕ КОЛКО НАРОД СЕ Е НАКЪРВАВИЛ И СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗАЩИТАВА ЕДНА ОТ КАСТИТЕ,СУПЕР ВИНОВНИ ЗА ЛИПСАТА НА РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ!! Я КОЛКО НАРОД ИМ Е БРОИЛ ПЧАКИ И Е ИМАЛ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ С ТАЯ БАНДА?! ВСИЧКО Е ЯСНО..ДА НЕ СИ НОРМАЛЕН В БЪЛГАРИЯ-ВИНАГИ СИ ЖЕРТВА И НАЙ-МНОГО ПАТИШ! ЗА СМЕТКА НА ТОВА КОГАТО ТЕЗИ КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ СИ ГО ПОЛУЧАВАТ ОТ ГОСПОД-НЕ ОТ ДРУГ-ТОГАЗ НАСКАЧАТ БГ ЛИЛИПУТИТЕ И ПИСКАТ!!? ВЪРВЕТЕ ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ ГОСПОДА И СРЕЩУ...СОБСТВЕНАТА ВИ ИЗРОДЩИНА!!

Тъй като гледам, една мутра смачкала някакви други мутри... Поне няма пострадали невинни.

Това си е чист атентат!!!Този джип нарочно ги е блъснал!Това е дело на мафията!!!!

Светла му памет на Йордан Парушев - художник и човек .

Лично познавам единния прокурор - Димитър Димитров, и мога да кажа че не беше това , което е добрия човек. Комунистически сатрап, жесток, нагъл и безотговорен. Затвори баща си в старчески дом. Свърши много зли дела. Не знам какво се казва , когато умре такъв човек. Може би, Господ всичко вижда и отсъжда всекиму според заслугите.

То нещата отстрани винаги изглеждат по друг начин,нали ? Може би ти и твоето семейство сте безгрешни и безсмъртни ?!!

Господ здраве да му дава.

Знам мястото много добре - Т-образно кръстовище. Значи щом са отивали от Сливен към Котел са идвали от пътя без предимство (от дългата линия на Т-то) и при завой наляво Аудито ги е отнесло (късата линия на Т-то е пътя Бургас-София и е с предимство). Някой си е повярвал, че Мерцедесът е безсмъртен, Аудито пък хич явно не е спазило ограничението от 60км/ч (постовено именно заради големия брой еднотипни катастрофи)!

Защо пишете за Божие възмездие. Кой ви е казал,че Бог наказва.Наказваме се самите ние с глупостта и злобата,която бълваме.

Много ми е странно защо 1) получаваме пълни данни за пострадалите, а само три букви от името на причинителя. Желал бих, например, да се публикуват трите имена, адрес, професия, снимка... да ги видим тогава! Нищо няма да стане, органи, спокойно - ние сме народ безобиден... и 2) и твърде възмутително за мен. А бе журналисти, така и така чужд език не знаете. Па питайте хора бе! Каква е тази свойска транслитерация на мястото, на което художникът - мир на праха му - се е обучавал във Франция бе! Това да не ви е АОНСУ та да му обърнете гръб бе! Ама на, икономии откъм редактор, икономия откъм заплата за някой ЗНАЕЩ... резил!

Ейййййййййй ... То имало Господ бе ...

Ненормалници,вие от къде знаете какво хора са били,а ?? И правите ли изобщо разлика между Прокурор и Съдия ?

Не! Еднакви престъпници са!

На единия прокурор му бех платил за една работа... Сега кой ще ми върне парите?

Ако си пазиш разписката за дадените пари, може да си ги търсиш от наследниците.

БЪЛГАРСКИТЕ НАГЛИ ДЕБЕЛОГЛАВИ ГОВЕДА НЕ СА НИ ЗА МЕРЦЕДЕС И АУДИ,НИ ЗА НИЩО!! ХУБАВИ КОЛИ,АМА НАПРАВЕНИ ЗА ХОРА,НЕ ЗА БГ ИДИОТИ!! АБЕ,НАЛИ ГЛАВНИЯ ГОВЕДАР БОКО,ГОВЕДАРИ,ВДИГНА СКОРОСТТА ОЩЕ,ЗАЩО НЕ ГОНИТЕ ПО -ЧКО АМИ ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА СЕ ТРОСКАТЕ ЖЕЛЯЗО У ЖЕЛЯЗО И ДА ЗАМРЪЗВАТЕ НА МЯСТО?!С 0 КМ/Ч/ НА МЯСТО?? НА ИДИОТА С АУДИТО НЕ КАЗВАТЕ КАКВО Е СТАНАЛО-ЛЕКО ОДРАСКАН ПО ЗАДНИКА ЛИ Е САМО???

Явно не си бил из белите държави и не познаваш законодателствата на други държави. Това ти изказване "по принцип" само доказва , защо сме на този хал. законите в Б-я са направени така, че да защитават монополистите! В грубо погазване интересите на обикновените хора и в противоречие с всякаква справедливост. Един нормален съд в случая трябва да прецени фактите и ако е нужно да не се съобразява с буквата на даден закон, ако тя противоречи на принципите на нормалното правораздаване - както е при онези, на които постоянно се позоваваме, но не взимаме добрия пример от тях. Иначе не ми става ясно каква е гледната ти точк. Вземи и попрочети, поинтересувай се как стоят нещата, а на да седиш в кошарката си и да смяташ, че с нея се изчерпва света...

Това, над което доста некомпетентно разсъждаваш, аз съм го учил 6 години. И мога да ти кажа, че няма такъв фил съдът да вземе решение срещу законите. За по-елементарни читатели като тебе ще припомня, че има 3 власти, и никоя не може да навлиза в компетенциите на друга. Съдът може единствено да предложи изменяне на даден нормативен акт. Колкото до това кой колко е странствал, отговорно мога да кажа, че съм бил и в държави, които не знаеш къде са на картата. Бъди по-учтив и не си приказвай на изуст врели-некипели. Ако съдът да твори право, отивай в Англия и САЩ. Там пък си имат други кусури и често слушаме за забрана да се прави омлет през нощта - те се появяват именно след решение в тази посока на съдията.

Български дофтури спасявали български прокурори ... Двама вече са се представили, трети е в болницата, да видам как ще завърши тъжната сага ... Все някак завършва вся някога - като няма човешко правосъдие, поне Божествено има.

Всичко това ,което казваш за бъхтенето , учуеето и пр. тормоз на който са подложени хората от съдебната с/ма, докато започнат да бъдат възмездявани за труда си, е сигурно така. Но я ми кажи, защо като отида да си търся правата като жертва - примерно на рекета на Топрофикация, се оказва, че нямам права, а тези дето са се учили толкова много, ме гледат с насмешка и пренебрежение...и винаги отсъждат в полза на рекетьора?!?!?!

Имаш много възможности да си търсиш правата. И съдът в 99,9% от случаите отсъжда според закона. Това, че Топлофикация ни товари със сметки на никого не му харесва, но всичко е съгласно нормативната уредба, която в никакъв случай не е по вина на съдебната система.

Именно, това имат предвид някои от коментарите тук, когато споменават, че господ си знаел работата...

Ще има две места за прокурори, да не се отчайват неуспелите на изпита за младши адвокати.

да са живи и здрави..на оня или друг свят...живи и здрави да са там-да карат джипчета ,да мятат пачки и гюбеци,да лющят каки и т.н. МДААААА,нямат изтребване тия паразити и вредители,сам Господ се зае с тях,ама слаба работа,слабооооо

Н.В.Т - вероятно Негово Величество Тъпоглавеца

Абе,хора,нормални ли сте да се обиждате, когато други хора са загинали? За безсмъртни ли се смятате? Или мислите,че там горе не носим отговорност за лошотиите си? Да ни прости Господ на всички, дано се разкаем.

Спрете да плюете! Минах 20мин след катастрофата, Мерцедеса беше отнел предимството на Аудито... резултата го знаете... Това, с колко се е движела Q7цата е друг въпрос, шофьора на мерцедеса е трябвало да прецени пътната обстановка. И от МВР - ЛЪЖАТ, нямаше никаква мъгла!

Лъжат за всичко! Не могат една звучаща разумно лъжа да скалъпят!

Значи, прокурорите, както им е обичай, са постъпили против закона и правилника за неговото прилагане, но тъй като не са били в обичайната си среда в съдебна зала, за да си развихрят обичайните иширети, Бог се е намесил и раздал своето правосъдие, чрез някой хъшлак в Ауди, което си е Божия пратеник по нашите прашни пътища ... Що ли не ми е мъчно, за първи път от много време насам. Имам едно чувство, че все пак за всеки идва един ден за разплата ... Сега е ред на съдии, адвокати, все хубави хора - герои на нашия криминален преход .. .

браво мисля същото

Бог ги слуша сега, на къде са тръгнали, цяла делегация ?