Загинал и 7 ранени при катастрофа край Сливен

Eдин е загинал, а седем са ранени при катастрофа край сливенското село Драгоданово, съобщиха от ОД на МВР-Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и 7 ранени при катастрофа край Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само в Градец... Не само в Сливен... ЦЯЛА България е само така....ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА ! Помня думите на двама ,,препе чени" тъмнокожи,изречени в един ТВ-репортаж,по повод ,гласуването в задгр.изб.секции.... ....,,ТОЗ ДРЪЖАВА НАШТО СТАВА..."( И ще е така,до като ние българите,се гърбихме през годините да учим,образовамесъздавайки семейства с по едно дете,чак след 30-те...стремейки се да бъдем и като съвестни граждани данъкоплатци,родители...ХОРА...Ав същото време неграмотният циганин вече е преминал на ,,ново ниво" възпроизводство,ставайки дядо(баба) на първите си внучета от серията на 10-те си деца ! И целият този ,,урожай",израстнал на соц.помощи,всякакви превилегии,дори такива да не си плащат тока,водата и всякакви други разходи ! Аз на 60...в се още не съм дядо...от ЕДИНСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ....което е далеч от мен на Запад....

Ето коло сме първосигнални, циганите това, циганите онова... Ами то кучето скача според тоягата. България само един като Дутерте може да я оправи.

селоГРАДЕЦ циганите си купуват ТАПИИТЕ

Сливен, бусове... Цигани

На този път едно време беше цялото мазало. Направиха магистрала, а мазало пак си има, което показва, че има ли някой бензин в гъза все едно къде се движи и каква кола кара. Даже може да се отбележи, че големите коли в много малко пътни инциденти участват.

,така е,те създават инцидентите и после бягат или просто продължават.А по бавните и по стари автомобили не могат да се справят с ситуацията.

80% процента се самоизтребват!

Еееее, наи-после, цял ден чакаме! Аз вече мислех, че днес няма да има челен удар. То при нас или челен удар или някой сгазен на пешеходна пътека, мине ли ден без някой умрял по един от тези двата начина и почвам да се чудя какво става.

Напразно се радваш. Село Градец е населено само от цигани. Така че, това са чужденци.