3 дни траур за 4-ма загинали в катастрофа младежи

Кметът на община Левски обяви тридневен траур в града от днес за почитане паметта на четиримата младежи, които загинаха при тежката катастрофа снощи в района на Славяново.

Обратно в новината

Коментари - 3 дни траур за 4-ма загинали в катастрофа младежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hе си прав! Kойто държи кормилото в момента-той е виновен. Aко има акъл и е на м я с т о няма да се влияе .... Mисля, че тримата са невинни. Kаквото и да е било,мисля че е бил надут-глупак . Tъмно, сяда зад волана и какво очаква? Moже да е бил дрогиран,пиян изморен-тогава не се сяда зад волана. Aко има акъл, умния н и к о г а не се доказва зад кормилото.... само б е з у м н и я! 3атова мир на праха на невинните! Bиновния e търсил=н а м е р и л, pодителите му са в и н о в н и!!!!

В тези три дни трябва не само да пият за Бог да прости, но и да обяснят на подрастващите си бъдещи самоубийци, че колата е средство за придвижване в пространството, не е ракета и не е неуязвима. И да ги научат на малко уважение към самите себе си и към околните, за да не стават и други подобни търкали. Ако бяха направили нещо подобно три дни преди катастрофата, нямаше да имат сега тридневен траур, нали?

ГАЗ ДО ЛАМАРИНАТА и да не ти пука, че овцете цъкат и те гледат злобно...100 % АДРЕНАЛИН И БЕНЗИН В КРЪВТА!!!

Млъкни бе, кух!

Трябваше да си с мен като намерих труповете "залепени" за дървото, омотани с ламарини... да видиш как "цъкаха"... да видиш и нечий крак, отделен от тялото... да видиш какво е адреналин, глупчо .. да видиш, че от колата нищо не е останало... чак на следващия ден разбрах, че е било БМВ... адреналин.... глупости

тук няма да ти казвам колко са драконовски законите за наи-малкото нарушение на пътя......една от сестрите на мъжа ми лежа един месец в затвора за драивинг ъндер инфлуънсе......и даже беше под нормата от 0.8 промила/бира и половина?/.......за превишаване мна скорост до 10 мили също отнемат и книжка, и те вкарват в затвор.........да не говорим че пътищата са широки, дву/трилентови, удобни,почистени т.н.просто имат всички удобства, но и страшни закони.над магистралите летят полицеиски хеликоптери , а ченгетата на пътя са денонощно.ха да посмее ниякои да се прави на джигит....и не че тука няма кандидати с тези мощни джипове, но не смеят.драконовски закони, и си ги спазват.

Жалко за момчетата,но тези БМВ просто не са за всеки.Просто предно предаване е за предпочитане в България по ред причини.

Горките им родители...

Добре ,че не са убили някой невинен.А на келешите :майната им!

аз съм шофиор от 11 години;без инциденти, да чукам на дърво!в щатите кормувах с бг книжка, която за съжаление изтече този януари.през лятото си взех теорията сега ми остава и кормуване-имам разрешително за шофиране, но само с пълнолетен придружител!това са закони, нали?

остатъците от тази кола трябва да се сложат на видно място на някоя магистрала, за да напомнят на безразсъдниците какво може да се случи. дано "мъжкарите" се позамислят следващия път когато натиснат газта.. не бъдете глупаци, само комплексари искат да се доказват на пътя!!!

Не помага пич.. от ден до пладне е ефекта. Има далеч по прости неща.. но са за умни хора.. а такива сред тези които са отговорни за тези неща май няма много много...

Нямаше остатъци..... нямаше..

Cамо 19 годишен и е зад волана на тая мощна кола!? Kой му я даде, имаше ли книжка? Bероятно не за първи път е "показвал нещо"... Mного са въпросите... C а м о ж а лко за невинните жертви а за "героя" н я м а подходящи думи....

Жалко за момчетата, жалко за този кошмар. Но аз съм ПРОТИВ всякакъв вид такива дейности. Не виждам за какво да се прави този траур. Може да е цинично, но и след мен ще продължи живота. В бг само траури, паметници, некролози, рев,... непоносимо е от всякъде е някаква кошмарна трауризация на обществото. Къде сте виждали некролози нацвъкани на всякъде на хора починали от преди 40 години. Абсолютен идиотизъм, а траура в случая е измиване на ръцете и съвестта на някои от кметството. ПИСНА ми от смърт ковто ни залива по улиците

Бог да даде вечен покой на душите им!Още четири млади,човешки живота си отидоха ей така...Боже,дай сили на четирите майки български,които изпратиха сърцата си в гробовете!Скърбя!

Да скърбиш, не помага. Трябва да има закони и родителски контрол. На 19 години с БМВ и превишена скорост! Ако го спрат, вземат книжка и лишат от управление на автомобила за известен брой години, ще има по-малко скърбящи.

Права кетерица си, но.. не всички инциденти са заради безрасъдство.. зад волана има хора.. те са изморени, понякога изнервени /било от дупки, полицаи рекетьори, дори и от безумните ограничения 40 км/ч./ Та действиата трябва да с комплексни.. да се съобрази и това че зад волана не стоят роботи, да се изгражда инфраструктура.. да се снеме напрежението от водача но и безрасъдството да се наказва x3 сравнено с новите глоби дори.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! САМО БМВ-ТА! БАХТИ КОМПЛЕКСИРАНАТА СГАН ДЕТО СМЕ! ГАЗ КОЛКОТО МОЖЕ И ... В ГРОБА! НО Е ВАЖЕН АДРЕНАЛИНА ДА СЕ ПОЧУВСТВАМЕ МЪЖЕ НАЛИ ТАКА?

не е както пред компютъра , рестартираш играта и започваш отново... слаба култура и възпитание, поради нисък морал в семейството , това е днешното ни общество

хм, сетих се че преди време се появи една луда идея да се изрежат дърветата покрай пътищата че загивали хора след удар с тях

Идеята наистина е луда. Хората по белия свят просто слагат мантинели в такива участъци. Да не говорим че има такива ограждения, които просто поемат огромна част от удара.. с някакви еластични въжета... Естествено че камикадзе каращо с 200 км/ч няма да са му от полза.. но повечето инциденти са с по малка скорост и най вече заради лоша или липсваща инфраструктура.. Та относно новите глоби.. ОК.. нека събират пари.. но.. нека и пипнат инфраструктурата с тях. Скоро такъв трап ми се наложи да заобиколя че ако имаше кола насреща или щях да се претрепя в нея или в трапа..

Обръщайте повече внимание на децата, възпитавайте ги на смирение, мамка му, утре в колата може да са вашите даца и внуци.Защо трябва да обвиняваме полицаите, които не си вършат работата по превенция и контрол, те също имат деца, те също по цял ден са на работа и слухтят,кой какво казъл за коя жена по тел.

Бях там... 30 мин. изчаках докато дойдат екипите на полиция и линейка. Беше СТРАШНО!

Така става, щото тия младежи, се мислят за мъже, но всъщност още са малки ! Лека им пръст на момчетата. Жалко !

И кой е крив за това? Цървули с купени книжки убиват невинни хора на пътя...

С каква скорост се е ударило БМВ-то та да се разцепина две! Поне 180-200 км/час, май?

или е било изгнило... "изчерпателни" са ни техническите прегледи... а може и двете - гнилоч, пришпорен с 200... кой знае..

Сутринта четох в един коментар от техен познат. С 240 били !? Нямам думи.

Скоро реших да попътувам малко по кротко. Вместо на 130 км/ч забих темпомата на 120 км/ч. по м. Тракия. Вместо за 2:30 стигнах за 2:40 ч. Само 10 мин по бавно, а разхода ми падна с 1/6. Да не говорим, че при второто ми такова пътуване, успях да спра.. като 1ва кола след туку що станало ПТП /слава богу всички бяха здрави/ на същата магистрала.. Ако бях карал със 140 щях да съм нанизан у веригата...

Много си прав! Хондака ми е 200кс., но като, че започнах да карам по-внимателно, като знам какво може да стане...

КАКВОТО ПОВИКАЛО9 , ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО !

Стълбовете и дърветата нанасят поражения на автомобили и пътуващите в тях само при условие на неизбежна самоотбрана. Интересно ако вместо в дърво се бяха забили в настрешно движеща се кола и бяха затрили едно семейство в нея пак ли щеше да е такава реакцията на кметството?

Много добра забележка! Но лека им пръст. За съжаление нямат втори шанс да се поучат от грешката си.