Две жертви и 4-ма ранени на Е-79 (обновена)

Жена и мъж загинаха, а трима мъже и една жена са ранени при две тежки катастрофи на главен път Е-79 снощи.

Обратно в новината

Коментари - Две жертви и 4-ма ранени на Е-79 (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шок! Няма кой да понесе отговорността за трагедия на пътя: Три непълнолетни ромски момчета са каруцарите, затрили 2-ма в огнен сблъсък на Е-79 край Симитли. След часове издирване ченгета от Второ управление на МВР в Благоевград откриха "каруцарят" предизвикал зверската катастрофа между Опел и Ланча снощи край Симитли, при която Опела избухна в пламъци и загинаха 30-годишен мъж от село Полена и 43 -годишна жена от град Елена. Оказа се, че виновниците са катастрофата са три момчета на 11, 12 и 13 години от ромската махала в Симитли. Те излезли с каруцата си на главния път и пришпорили конете, просто за забава. Това установи полицейското разследване на инцидента потресъл и полиция и региона.

Как така се застига една и съща каруца и тя е причина за два инцидента. Да не би при първия каруцарят смотан нищо да не е видял?

Бас държа, че шибният каруцар не е имал светлоотразители. Не веднъж ми се е случвало и на мен да застигна подобни идиоти по пътя и единствено ниската скорост с която съм се движел ме е пазила от инцидент, защото виждаш говедото в последният момент

Кви са тия каруци бе! Трябва да ги забранят да се движат по главните пътища!! Егати циганската държава!!

...С МНОГОООО,МНОГООО КИЛОМЕТРИ И ...ОПИТ! ...Понеже тук на няколко места се иска да се забранява движението на товарни автомобили,тъй като запушвали трафика и едва ли не са причина за колоните,може и да е верно ,преди 20-30 години,когато карахме "Зил"-ове,"Ифи","Мадарки" и "Чавдарки"... ...Днешните "товарни",къде ,къде са по-бързоходни и мощни,за да могат да се движат независимо от товара си с ..НОРМАЛНАТА-ДОПУСТИМА СКОРОСТ НА ПОТОКА...60-80-100 км/ч!... ...И един личен съвет:.. ..Понеже в момента личният ми автомобил (с който съм всеки ден в безумието на пътя) е една стара , соц. малолитражка,без еърбеци,тънки прогнили тенекета,които надали биха ме запазили от съприкосновението на който и да е било 2-тонен джип...най-СИГУРНО СЕ ЧУВСТВАМ,карайки извънградско,след някой ТИР (най-вече през нощта)...чията "маса" и габарит...използвам като безспорен авангард да ми "чисти" пътя пред мен от всякакви евентуални препяствия...дори...радари... ...Пък не си и моря очите много-много...важното е да спазваш дистанция и внимаваш в ....стоповето му...

Жалко за загиналите! Бог да ги прости!!! Че има проблем с каруците - Има! В неделя, на светофара зад НДК от където колоната продължава по бул.България, спокойно се движеше каруца, светна червено, колите я наближаваха, а когато светна зелено, познайте как се изтеглиха първите, какво е станало със следващите не знам! Просто центъра на София не е за каруци! За първокласните пътища движението на каруци е направо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

Колко хора трябва да загинат, за да не бъдат накърнени правата на циганите?!

Съгласен съм за каруците-нямат място на пътя,никъде освен в Бг не съм виждал каруци и то в градовете,но да предположим,че като се има предвид колко много гнусен мангал(сиган,ром и секва сган) си имаме,те няма да изчезнат скоро.....въпросът е какво да се направи за да не се движат по основни пътища,булеварди......мисля,че просто политиците трябва да имат воля и да се направят закони, ограничаващи движението им без нужните атрибути за безопастност-светлоотразители,фенери,гражданска отговорност....по този начин на избирателя сиган няма да се ограничават правата да кара каруца,но ще си плаща за това като всички останали,ако няма гореизброените неща-глоби,конфискуване на каруцата,коня и ако причини катастрофа съд,затвор.....просто е.Друга драстична мярка ограничаваща простотията на пътя са солените глоби и нулева толерантност от страна на КАТ към нарушителите на правилата за движение....яки глоби за алкохол,каране с непозволена скорост,подкуп на полицай,снабдяване на всички полицейски коли с камери за записване на разговорите на полицайте и видео.Ще ви дам за пример как протече полицейска проверка в Германия миналата година на магистралата-колата на полицайте се изравни с моята,дадоха ми знак да карам зад тях и отбиха колата в отбивка на магистралата,тяхната кола спря зад мен като през цялото време камерата записваше какво се случва,взеха документите ми за проверка...аз по български обичай исках да си поговориме,да се сприятелим както се казва...бях предупреден да не разговарям с тях а само да отговарям когато ме попитат,провериха колата,документите и чак тогава вече отношението им се промени,всичко беше наред и просто хората ме бяха спряли за проверка,дори ми помогнаха с посоките и ми казаха откаде да мина за по-голямо удобство.....в началото ми стана малко неприятно от отношението,но после като се замислих,разбрах,че когато се държиш като нормален човек и хората го видят,получаваш същото отношение в последствие.

А стига сте се изказвали компетентно! Движението на каруси по първостепенните пътища е забранено! Движението на каруци "без нужните атрибути за безопастност" също е забранено. Пише си го в закона. Още 5 пъти да го напишат, все същото е. Трябва всеки, който види каруца на такъв път, или необорудвана както законът изисква веднага да сигнализира на 112!

Ако КАТ и законите не работят,обаждането ти на 112 ще е глас в пустиня.Ако хората не искат нещата да се променят дори и тук в некви форуми поне за начало това ще продължава да се случва.Мисля,че стига да има желание и воля в институциите да се създават правила и те да се спазват,за да се защитят правата на хората и самите хора,животът ще е по-добър,не е нужно да са много умни,никой не иска от тях да измислят тепърва нещата,те отдавна са измислени в белите държави и работят добре,затова и дадох примера в Германия,мога да давам и още ама не виждам смъсъл.

В средата на миналия век в европейска Франция е имало огромен проблем с катастрофи и жертви по пътищата с конски каруци... И какво? Възниква спонтанно обществено недоволство и гражданско движение, което се заема да премахне каруците от пътя - където са пресрещнали каруца са я подпалвали на място... Сега сме в 21-век, повечето необозначени и нерегестрирани каруци, теглени от недохранени и оскелетяли коне са цигански - да приложим същият подход, виждаш каруца на пътя, където не й е мястото, спираш, подпалваш и продължаваш....

Това лято се прибирахме от Гърция по този път и понеже вече имам гражданско отношение и поведение /безкомпромисна съм, пиша сигнали за всички нередности които виждам, изисквам от държавата и си отстоявам правата...../ та в момента на нашето пътуване непрекъснато съобщаваха по радиото, че абсолютно е забранено движението на тежкотоварни автомобили по същия път....три пъти звънях на 112 и се обяснявах колко много тирове има, при положение, че нямат право да се движат, а да ви кажа ли колко патрулки срещнахме - 5 и нищо, бъркат си в носа полицаите и чакат някоя будала да му одерат кожата. Ето тук е проблема - бездействието на хъшовете наречени полицаи!!!

Катастрофата е станала малко след 20:00 часа - т.е. по тъмно. На първокласен път и магистрала се кара със 120 км/час и при застигане на каруца без светлини и светлоотразители катастрофата е неизбежна, колите карат на къси светлини заради насрещното движение и няма време за спиране. Циганската каруца без означения и светлини няма право да се движи по главен път - това означава неминуеми катастрофи и убийства на пътя и не може да се случи в друга държава освен България ... защо ли в Гърция по магистралите и пътищата няма каруци? А дали каруците плащат данъци за ползване на пътищата и защо КАТ не си върши работата ???

... на първокласен път не се кара със 120 км/ч. ...

И с 50 да си все тая....

21, кой си ти че да казваш на бай ти Ганя, че не се кара със 120км/ч.? Ганьо е пръв майстор на геврека и най-голЕма сила на пАто!!! Синдромът "Ганьо" е най-често срещаното явление на пътя (а и не само!) и може да бъде забелязан както на конски впряг, така и на Порше за 200 хил. лева! На пътя Ганьо отстъпва само на обратното ускорение....

Ами аз също със 120 карам и псувам флеглатиците като тебе

еи тъпак и с 90 да караш пак ще удариш каруца движеща се с 10. циганян с каруцата трябва да го съдят за убииство,но не пише да са го задържали.

Каква магистрала те гони бе?На магистралата няма насрещно движение в съседната лента!!!

Гробището Е-79 се попълва всеки ден, а слежителите на КАТ наблюдават безучастно и не си изпълняват задълженията. Няколко пъти съм спирал до патрул да питам защо не отбиват камионите и тировете (поне за 5 мин.), които са направили колони от по стотина автомобила, за да отпушат движението. Отговорът е, че нямат такана заповед. А те по закон трябва да регулират движението!!! ИЗВОД: Хората загиват поради некомпетентността на КАТ!

...образували са се ...колони... ...и според теб,какво ще стане,дори и да се ...отбият и спрат камионите с останалата колона от леки "бързаци"???А ..."ЛЕТЯЩ СТАРТ",КАТО НА ПИСТАТА НА "Ф-1",след като пилотния автомобил се прибере в бокса!!!! ...Кой образува колоните...Надали са товарните автомобили...просто пропусквателната способност на това трасе,с всичките му криви,кръстовища и други стеснения(като в случая с бензиностанцията...надали изградена на правилното място)...НЕ МОГАТ ДА ПОНЕСАТ ДВИЖЕНИЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ НА ...ТРАФИКА... ...КАТО СТЕ ХУКНАЛИ КЪМ ГРЪЦКО КАТО НЕВИДЕЛИ....ЩЕ ТЪРПИТЕ И ВЛАЧИТЕ В ...КОЛОНИ....

......нещо не си наред.......определено......със сигурност.....

Добре, нека не са камиони! Да отбиват тези които образуват колони, движейки се с 50-60 км при възможност 90 км.... Само за 2-3 мин за да пропуснат каланата. На проходите преди години имаше табелис надпис "СПРИ и пропусни колоната" сега няма такива табели!

Ей Гейче сплескано, такива бавни като теб правят колоните. Като скоростта е по-висока и пропусквателната способност на пътя е по-висока. Толкова ли е тругно да го проумееш бе гений

Ситуацията по родните пътища е трагична! Причините са много, но най-съществената е простотията ни! В случая простотията на човек с каруца! Няма да коментирам с колко са се движили тези, които са го настигнали има си органи, които трябва да установят това. Истината е че ВСЕКИ от нас шофира както си иска, а очаква от другите да спазват правилата! Няма излизане от този порочен кръг докато не се изтрепем до един....

прав път, прекъсната линия (т.е. ясна видимост), фарове (20ч е тъмно вече) - не разбирам как две коли могат да се ударят челно??? виждаш каруца и кола на среща и избираш да се нацелиш в колата (двойна инерционна сила) вместо в каруцата??? и никакъв опит да заобиколиш или да изелезеш в банкета?

Каруцата е виждаш в последните 20 метра ! И то ако не си в завой.

Имам над 170 000 км като водач и 3 екстрени ситуации за тези километри - за радост без удар. Винаги съм си мислел ако стане нещо така ще направя, инак ще направя, но си признавам, че и при трите от момента на виждането на опасността до спирането на колата съм действал само по инстинкт, без прилагане на голяма мисъл и ми се губи спомена за голяма част от цялата ситуация. Мъчил съм се да се сетя накъде съм завъртял волана, защо колата ми е спряла така, защо съм в банкета/полето, но не мога да си спомня хронологията на събитията. Така че стискай палци да не изпадаш в такава ситуация, че нищо не се знае!

забранете каруците по републиканската пътна мдежа да се движат само по "земеделски" путища защото шебеците , които притежават каруците не ги оборудват със светоотразители и/или светлини

Да се забрани да стъпва каруца на асфалт с много тежки санкции, най-малката от които да е отнемане и расфасоване на място на каруцата. Това е проблем не само по междуградските пътища. Всяко населено място е задръстено от каруци с цигани. В София във всеки момент около или пред теб излиза каруца. С тенденция да се забранят напълно и завинаги тези неандерталски превозни средства. Циганите никога няма да се модернизират, и след десет века пак ще са на каруци.

Както не обичат светлината, по пътя за Варна, малко преди Брестница, сутринта в 11 ч тази събота две каруци с поне 10-ина тъмнозелени вътре се движеха една до друга по шосето. Едвам спрях, защото бяха веднага след завой, а никак не карам бърже. Трябва да се преборим сами, защото иначе ще си гинем по пътищата. По това време от София до Севлиево нямаше нито един полицай.

Защото "берачите" не обичат светлината.

Не само каруците не спазват правилата. Никой не ги спазва. Всеки път когато пътувам по Е79 ми се изправя косата - многократно. Също и по пътя Новачане - Мездра. Там направо се кара в насрещното. Лошото е, че си отиват невинни хора.

Тъга и мъка, много скръб и кръв на пътя... Защо?! Пълзящата и повсеместна циганизация и оскотяване на народа ни, съспътствани от все по-ниското образование и липса на елементарна човешка култура и възпитание ще водят до все повече жертви на пътя!!! Автомобилът е перфектно средство за убийство и самоубийство, мястото на ППС с животинска тяга не е по главната републиканска пътна мрежа и по главните вътрешни градски магистрали /булеварди/... Все по-малко от нас осъзнават, че в другата кола има също ХОРА и шофирането не е компютърна игра! Ако ние не се проеминим отношението си към другите около нас ще изчезваме бавно, като нация, бавно асимилирани от долни мазни цигани и скотове... Амин!

Бог да прости жертвите и да помогне на ранените. Че има много комплексирани хора, дето единствено на пътя могат да се докажат е факт. Но е факт, че полицаите реват за ранно пенсиониране и по големи заплати, ама реално не си вършат работата. Ако са по пътищата, а не по кафенета и гюмета, няма да се мотат каруци по пътищата, джигитите ще са по внимателни и броят на бежанците ще е по малко.

Все още ли се смеете като ви кажа, че този път заслужава бетонна мантинела по осовата си линия?

Като стане магистрала (или поне скоростен път), да.

А до тогава нека мрат...

Не само на този път, а навсякъде, където има непрекъсната линия трябва да излеят бетонни стени

Може и да си прав, но ако карш нещо по-здраво от джип с ролбари. Тогава и каруците може да намалеят. Но за останалите ще е по-лошо и от руска рулетка.

В неделя се прибирах от Гърция,този път е много натоварен-тирове,коли,каруци,ремонти,направи ми впечатление,че повечето български коли в Гърция караха по правилата,в рамките на позволената скорост,не изпреварваха на непрекъсната линия,внимаваха да не правят нарушения,но както минаха границата и стъпиха на родния хасвалт,леле тия коли станаха по 500 коня-нагледах се на простотии......истината е,че на българите докато не им бръкнат с яки глоби за скорост,алкохол и изпреварване няма да спре касапницата на пътя

Това с каруцата е тотално безобразие- къде е КАТ- седят на гюме в храстите да вземат някой лев. Никога не регулират нищо

КАТ е фирма за Контрол и глоби, а не за регулиране и подпомагане.

Не може да ходим да берем жилязо със светещи каруци, нали ши ни видят.

-А па и като напраим каруцата да свети,ша требва да дадем пари. А па като дадем парите нема да има за ракия. ;-)

отново каруца!!! и другата причина е недостатъчно внимание и неопитност от страна на шофьора! не е трудно да прогнозирам, че следващия подобен инцидент предстои...

или не си шофьор ..или просто не си изпадал в подобна ситуация ,,,удара е неозбежен..уви!

защо в бг още се ползват каруци забранено е да се карат коли със стари номера без гражданска а каруци в центъра на софия това какво е господа ситаг сте се оправдавали с тия избори ако ще има каруци нека имат гражданска застраховка и пътни данъци и те и тогава да ги видя дали ще ги карат

Всички, които търсите странични причини, освен задкормилното "устройство" и несъобразената скорост - дано не ви срещам на пътя !!!!!!

Вземи прочети какво пише в статията и после коментирай. В две от катастрофите проблема е, че по E79 се е движела каруца, която и двете коли са видели късно и в единия случай са метнали в дерето в другия са се блъснали в насрещно движещата се кола. Лично аз съм застигал каруца нощно време и добре, че в насрещното нямаше коли. Иначе тия в каруцата са си за затвор за причиняване на смърт по непредпазливост.

Никога не коментирам без да съм прочел внимателно !!!! Коментирай си израза "видели са късно"....причината за всичко пред теб на пътя, което видиш КЪСНО е несъобразена скорост. Карай с необходимата скорост и ще го видиш РАНО !!!

Леките катастрофи стават от невнимание, а тежките, от простотия. За да караш в кресненското дефиле със скорост която размазва два автомобила е простотия. Ако същата катастрофа бе станала по невнимание, щеше да има смачкани ламарини и леки натъртвания / или счупвания/ а не две жертви.

Простотията е на шофьорката на ланчата и на оня с буса. Трябвало е оня с буса да размаже каруцата (щетите щяха да са далеч по-малки).

Този път е кошмарен и без наличието на каруци по тъмно. Водачът на каруцата трябва да се съди до дупка, за назидание на останалите.

Никой не оспорва евентуалната вина на каруцата, но за да си запазиш живота, е нужно да караш СИГУРНО. А не с мисълта, че ще срещаш само изрядни шофьори, каруци със светлини и всички обозначителни знаци на пътя...

Дано не ти се случи да застигнеш каруца по нощите. Това е все едно някой да си спре колата на платното по нощите без аварийки или някакво друго означение.

Всички обвиняват каруцата, но да видим, ако не беше каруца, а аварирал автомобил, поднал камък, дърво, диво животно, какво остава тогава? Очевидно една патка с неадекватни реакции, която е карала с неадекватна скорост. Така че лелката, която обяснява, че жените правели смешни катастрофи, а мъжете страшни... Напоследък все по смешни катастрофи взеха да правят жените! Така се еманципираха, че решиха да не изостават от мъжете.

А най-лошото е, че еманципацията им е криворазбрана т.е. очакват и някакъв тип "кавалерство". Например, засича те при престрояване без мигач, обаче си мисли, че ти вътре я виждаш и понеже си сразен от нейната красота си длъжен да реагираш незабавно, можеш- не можеш, да и направиш път ...

Паднала скала,аварирал автомобил и др. от края на света.Вероятно може да се случи,но каруца НЕ БИВА да има .Това е международен път. Каруцари - убийци.

Кое е по-умно? Да се блъснеш в спрялата каруца (спряла, защото скоростта и е малка) или да дадеш ляв и да се блъснеш в насреща летящия автомобил, след като 300 метра по-напред си видял друга катастрофа?

"Шофьорът е ранен, но е оцелял и разказа, че причината за инцидента е каруца, която я напуснала местопроизшествието" Докога, докога лайняните ни политици ще ни говорят че сме били европейци и тем подобни а в същото време каруци се развяват по пътищата и центърът на София и др. градове?

Интересно ми е дали каруцата е била обозначена със светлоотразителен знак или фенер в задния ляв ъгъл ? Караш с разрешените 90 км/ч и отпред препятствие необозначено по надлежния ред. Имаш време за реакция под 1 сек. и спирачен път поне 34м. В коя посока шофьора трябва да врътне волана, в опит да избегне удара - в ляво или в дясно, или може би да продължи направо? Цунг-цванг.

Въобще не е цуг цванг. Първо, каруцата е била изпреварена от куп други автомобили, които НЕ СА се ударили нито в нея, нито в автомобил от насрещното..Второ, стига оправдания с тези светлини - дърветата също няма светлини, но не се удряш в тях нали. За какво са светлините на твоята кола ! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРИЧИНА Е НЕСЪОБРАЗЕНАТА СКОРОСТ !!! Къде стигнаха като бързаха ??? Мир на праха им !!!

Като я стигнеш след десен завой тогава говори, когато фаровете ти я осветят на 5 метра пред теб.

пиша само за да коментирам тъпунгера над мен, каруцата е на пътя, а дървото отстрани....баах, и тоя е фен на макларън, сигурно е някакъв състезател. На мен ми се е случвало същото точно пак в дефилето и успях да заобиколя каруцата....

На малоумниците не им увира, че всеки един от тези 10 километра в дефилето може да им е последният. Че ако карат с 50 ще ги минат за 10-15 минути, ако карат с 80-100 да 6-7 или въобще никъде да не стегнат. И през плиткия им полиран мозъчец не минава, че освен себе си може да откарат в гроба и други хора, които са тръгнали на път, не за да мрат.

По пътят през дефилето (който е извън темата с каруците) може спокойно да се кара с 80-90 км/ч - няма изкачвания, дълги завои и супер асфалт, но няма места за чисто и безопасно изпреварване. Има обаче такива дето се влачат с 50. На някой нервак не му издържат нервите и стават белите. Тоя с 50 играе ролята на каруцата, две коли се челосват, а той пър пър на 3-та си отминава и след 4 часа е в София дет се вика

Цигани, тирове, по 20 години за 10 км магистралка - резултата в снимков материал.

От както превъзпитаха българина по време на социализма и стана атеист, понеже атеиста е идеалният роб, той не проявява отговорност нито към себе си , нито към другите, към които често демонстрира неправокирано неуважение. Робско мислене вкоренено солидно в съзнанието на съгражданите. В същото време очаква много от тях и малко от себе си. Това е причина за безумието по пътищата. Това е причина и за разрухата в държавата.

Законите на физиката са едни и същи и за вярващите, и за атеистите. И ако можеш да лъжеш религиозно, то законите на физиката не можеш да излъжеш !

Не е причината в религията. България пропада след 1945 година, когато комунистите отменят Закона за Защита на Държавата. Така на базата на приятели, професия или любовници, много българи изведнъж се оказват в безнаказно положение и започват да правят каквото им скимне. Постепенно това се превръща в манталитет на голяма част от българското население. Сега берем плодовете. А пък държавата си измива ръцете и прехвърля вината върху здравата глава с дежурното "Водача не се е съобразил с пътните условия и затова е отнел още 4 човешки живота". А за това, че държавата е отговорна за пътните условия никой се не сеща.

Доста несъстоятелна теза Господине. Касапницата по пътищата (БГ губи ежегодни от пътни инциденти повече човешки животи отколкото американската армия в Ирак, когато воюваха там) започва нито след 1945, нито след 1970 нито след 1980 г (когато броя на автомобилите нараства почти 10 пъти) нито дори през 1990 г. Касапницата (увеличаване на ПП над 5 пъти) започва след 2000 г., когато днешният топ спасител на нацията става главен секретар на МВР и "прибира" пътната полиция от пътищата. В условията на тотална безконтролност и реклами от рода ("купете си гуми по 500 лв.едната и пробвайте на лед!") новобогаташките подрастъци разнесоха гаменския стил на шофиране из цялата страна. По времето на соца минаването на червено, настъпването на осовата линия, паркирането на знак "Спирането забранено" беше абсолютно немислимо - сега е ежедневие!

Роко, Роко - ти ли не си атеист, който прави от всяко нещастие американска пропаганда в стил "който не е с нас е комунист". Освен, че Е79 е път опасен за пътуване, доказал се дву/трицифрени числа на ежегодни убийства причина за ежедневните тежки катастрофи е: 1) Малките наказания за пътни нарушения (закон/правилник сътворени на коляно от НПО-та) - пример Франция, превишена скорост над 50км/ч - арест веднага; убийство на родилка на ПП зебра - Франция 8-12 г.затвор ако няма алкохол - Булгаристан - УСЛОВНА ПРИСЪДА ако е за първи път ! 2) Липса на пътна полиция (и въобще на полиция). Тя "демократичната" полиция се появява само за да преброи труповете и понякога да прибират рушвети. 3) Насърчаване от страна на 100% контролираните от запад масови медии на хулиганско, просташко, безпардонно поведение (това е да си "свободен" !). 4) Абсолютно безотговорното и ненаказуемо поведение на 1 милион цигани - и в случая виждаме, че се споменава каруца. Всички знаем, че цяла София е о с р а н а от конски изпражнение - нищо, че сме в ЕС, НАТУ, столица на годината, имаме високоскоростни трамваи и много ламборгинита, ферарите, Бугатита да не говорим за С класи, които с лопати да ги ринеш из София.

Единственото предназначение на религията е да обеснява на робите е, че оук може да е зле, но колкото повече страдат, толкова по-добре ще са, когато умрат. Кат ти ударят плесница се обърни да ти ударят и още една тояга. Нали така беше по християниски.

Дали си роб или не зависи от възпитанието което получаваш в семейството, училище и институциите. Тук като те мачкат от малък и всяко желание да си различен се наказва жестоко няма как да растат свободни хора.

Най-справедливо би било батковци с добре обръснати глави да отидат на гости на мангустите и да им наместят яко керемидите!Иначе ще се разминат без нищо дори и съвест нямат та да ги помъчи малко.

Голяма държава сме, след като опираме до скинари да решават проблемите ни. Все чакаме някой да дойде да ни оправи.

Съвест?! Те - циганите не притежават подобно нещо. Дори мъничко.

Важното е че нашият гласоподавател - рома с каруцата се е отървал жив и здрав и ще е на линия в неделя пред урната

E79 = гробище

Всичко е заради превишена скорост. Напишете с колко са се движили двете коли ... Поне със 100 всяка ...

По снимките и останките от колите може да се добие доста добра представа за скоростта с която са се движили. Такива поражения може да има при скорост над 100 в момента на удара.

Прави сте скоростта е била над 100 и то поради това, че трябва да съберете скоростите на двете насрещно движещи се коли. Това по никакъв начин не значи, че са карали с повече от разрешените 90.

Вечер по тъмно... Разминаваш се с каруца... която незнайно какво прави на главен път... Спираш... стреляш... и преместваш... и продължаваш! Това е начина!

Скоро пърувах по същият участьк. Изпреварват като кретени-трябваше на два пъти да бия спирачки за да могат кретените , които ми навляьоха в лентата да се приберат. Ужасни идиоти. Не са ви виновни циганите

Не разбирам това че има кретени по пътищата по какъв начин премахва вината от малоумните каруцари. Според мен и кретените и каруцарите трябва да си получат наказанието.

"Късметлийският" каруцар ще го застигне ТИР, някой път, и тогава....

НЕ ЦИГАНИТЕ СА ВИНОВНИ А ТЕЗИ ЗА КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ СКОРО ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ДАДОХА ВЛАСТ НА ТАЯ СГАН И ПРОДАДОХА ДЪРЖАВАТА