Коментари - До 15 г. затвор заплашват младежа, прегазил шестима | Днес.dir.bg

До 15 г. затвор заплашват младежа, прегазил шестима

В Симеоновград започна тридневният траур за шестимата младежи, които точно в нощта на Великден бяха прегазени и убити на място от пиян шофьор.

Обратно в новината

Коментари - До 15 г. затвор заплашват младежа, прегазил шестима | Днес.dir.bg

Коментари

Какво ще рече пътят е виновен ... доколкото знам скоростта в населено място трябва да не превишава 50 а не 160?!и пиян?!това от кога го въведоха за правилно?!не 5 ,не 10 а цял живот няма да му стигне да лежи!!!крайно време е в тази държава да се вземат някакви мерки!ДА - някой ще каже на всеки можеше да се случи .. за това всеки има глава на раменете и утре се замислете как ще шофирате, за да не се случват такива трагедии .. обаче в цивилизованият свят това трябва да бъде наказано и то с доживотна присъда!

Малко са му - бих казала доживотна!

голяма трагедя и много жалко за всички замесени в нея. ако в балгария - 1. имаше закони 2. и се спазваха 3. имаше истинска полиция 4. хубави безопасни патища 5. разумни хора... които уважават законите... Mного по-рядко и по-малко такива трагедии ще стават.

Вечна им памет на тия невинни деца! Имам мнение по въпроса за вината и какво следва да бъде наказанието на дееца. Но и за мен и за публиката ще бъде безусловно по-интересно какво мислят овластени хора-прависти - защо мълчат като риби?! (Мнението на Бойко и Цецо го знам и не ме брига!) Толкова ли е трудно да отворят уста, нали килистуринът е пил преди това?! И погуби не само децата ами и родителите им!!!

защо забравихте за руся канкиор от рашка ??и тои си беше пиинал помете децата с хамара си и накраая нищо ,пак си варзва канките и си е на свобода.какво да се прави ?алкохолизма е наследството от рашаните/"добрите руснаци"/

до анна подкрепям всичко казано и се радвам че има такива млади хора като тебе малко сте за съжаление иначе аз повтарям думите с много болка,защото я изпитах на гърба си вече 3 година капят сълзи за нелепо загиналият татко на моето внуче премазан от товарна кола ,без да е минала преглед уви наказани няма

Лоша работа.Жалко за децата.Пореден пример за недържавност.Като цяло.Скоро станах свидетел на един копелдак кото се правеше на велик в района на една бензиностанция.То не беше пилене на гуми то не бяха пушилки.Беше видимо пиян.Дойде полиция провериха му документите и го пуснаха по живо по здраво.Явно беше богаташко чедо или на някое местно величие.Ако беше нацелил колонка за зареждане и бе тръгнало гориво/там се зарежда и пропан-бутан/щеше да стане чудна новина.Бензиностанцията е насред населеното място и тогава щеше да стане страшно.Това е само пример.ако проклетата държава си е на мястото би следвало да погне и тези дето са оставили потрошения път неремонтиран;полицията вкупом,че не си върши работата;мизерниците които не си гледат работата в парламента и не гласуват читави закони а такива които позволяват двоен аршин.Сега вече има съдебна практика по такива дела и познайте какви са присъдите,а всеки адвокат ще се хване за тези прецеденти.И други и други......

под 2,5 години на парче? Това на дребно или само за сикс пакове?

Санкциите за пияни шофьори трябва да са и наказателни и назидателни , а не като настоящите поощрителни.

Пътят бил виновен, а не 160км/ч и 1,3 промила алкохол!

!5 г. за шест жертви?!Този текст за да се вбесим съвсем ли се изписва?Нормални ли сме да търпим всичко това? Престъпление - без наказание!Писнааа ми!Това можеше да се случи на всеки от нас!ЖЕСТОКИ МЕРКИ трябва да се въведат- това е война по пътищата.Вижте броя на жертвите ежеседмично.На война- като на война!Дано го разберат управляващите!

Лошият пример е заразителен. Ивана пее: "....карай бясно на червено....". Максим Стависки удря 3 водки и подкарва "Хамър"-а с бясна скорост, убива един, оскаатява за цял живот друг и какво - условна присъда. Йоско кара с над 180 в града, блъска невинни хора и ги избива. И какво? лекуваме го като ВИП-персона. Сигурно ще отърве и затвора. И така става с още хиляди знайни и незнайни "юнаци". Тук беше подета кампания срещу шофьорите от НСО. Да, и те не сда цвете. Но поне те имат право да го правят. И носят отговорност ако стане нещо. И може да е всичко, но поне могат да карат. А този нямал пари да си купи кола, та на чуждата кола, пиян се учил да кара със 160 посред нощята. И пътят му виновен. Смехории. Или щяха да бъдат смехории, ако не беше трягедия.

Шофиране пиян - умишлено престъпление! Шофиране с превишена скорост с повече от 20 км/час - умишлено престъпление. Алкохол и превишена скорост - Опит за убийство! Как е в Момента ?- условни присъди и пробации щото било по невнимания - това е гавра !!!

Много прокурори, много нещо.... Нелепата смърт на деца е ТРАГЕДИЯ!!! Но същата трагедия е и нелепата смърт на двама зрели мъже!!! Та преди да раздавате присъди на момчето - Осъдете първо ЙОСКО!!!! И той уби по същия начин двама души.... ИНАЧЕ СЕ СЪРДИМ НА УОРЛИК, ЧЕ НИ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.... Много е ЛЕСНО ДА ЛИНЧУВАТЕ.... АМА ги карайте по ред на номерата.... Форумни Ербапи... А загиналите деца... Мир на праха им!!! Не използвайте драмата да си избивате комплексите

kgb777kgb

Не е само Йоско , много са , но все пак някога трябва да се каже СТИГА !Ако сега е времето нека е сега , но да започне някога за такива ПРЕСТЪПЛЕНИЯ да се получават РЕАЛНИ присъди и най-важното ДЪЛГИ и ЕФЕКТИВНИ !!!

Каквото и да се каже в такъв момент, всяка дума е безсилна да изрази усещанията на всички близки, познати и непознати на загиналите. Не познавам тези загинали деца, но искрено съжалявам за безсмислено изгубените животи. Живееш за да създадеш един живот, за да отгледаш детето си, даваш му от залъка си, и накрая някакъв боклук- пиян и безумен, го убива за миг. Дано оживее нещастника, за да е пред очите му тази гледка през целия му смешен и мизерен живот. Невиждани драконовски мерки трябва да има за подобни олигофрени. Трябва не само предоставилия автомобила-оръжие да бъде съден.. Трябва ЖЕСТОКО ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ и родителите (освен, че ще се скапят от плащане към застрахователя сега- ще плащат и в другия ци живот) за некадърното им възпитание. И като цяло- това поведение на всеки КЕЛЕШ яхнал някакво возило- тази свободия навсякъде около нас, води до подобни резултати именно от олигофренското възпитание на БОЛНОТО РОДИТЕЛСКО ОБЩЕСТВО!

демокрацията и хуманизмат не могат дас виреят в обшество на парвосигнали подчовеци, каквито за сажаление са повечето булгаристанци. само тоталитаризам, робство, камшици и тояги могат да даржат в ред и подчинение това гнасно стадо човекоподобни маимуни-андрешковци с промити от каманистите овчи мозаци.

Илитерате, явно са те възпитавали по този начин, но напразно.

Ти пък;о) Думата "илитерат" той не я е чувал даже. Напиши му "неграмотнико" с големи букви, че да те разбере.

..да пишеш на разбираем български и тогава критикувай!

Много си прав за стадото, чедо. Ама я първо се опитай да прочетеш на глас това, което си написал. Или наистина така говориш, както пишеш. от написаното съвсем явно си личи - ти не си от стадото, много си образован и начетен. Само - абе прочети на глас какво си написал и се опитай да го разбереш :D

поради факта, че в балхаристан няма работеща правосадна система, ако бях на мястото на някои от бащите на убитите деца лично бих одрал наживо кожата на това копеле-убиец и бих пил от кратуната му троино препечена шлякавица като цар крум страшни.

гнаснятб агент гоце мозе да награди убиеца сас "стара планина" с череп и кости, таи като тои обича да награздава убиици. примери: тарговеца на смарт мандзурков,убиецат на 2 души махим ставииски, убиецат терорист доган ( влака с деца на буново).убииствата и терора са основна част от репертоара на бандидската формаця бкп/бсп/дс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а когато полицая ви спре и сте пили какво се чува "абе ти що не ходиш да ловиш мутрите? има по-лоши и големи престъпници ти си се хванал щото съм пил малко" и полицията е виновна разбира се ! нали така?

естествено, че са виновни. от полицаите се иска първо да действат и после да питат. като му лъхне шофьора на алкохол - белезниците и право в районното да изтрезнява пишейки обяснения каква му е била спешната нужда да кара пиян.

Собственика на колата е мазен гнусен селяндур с тази ехидна усмивка! Не му пука за тези дечица - педераст гаден-той е собственик и той е за затвора, копелета нагло! Направо полудях като го видях да се хили по телевизията!!

Хили се селянина, защото така "стана" медийна звезда. Дребния мишок от селото... дето ако го добарам, колко ритници ще хапне... иде ми да му извадя червата на тая смрадлива, селска твар.

боли когато си отиват невинни !!ялко за децата!!не са виновни дупките по патя!виновна е безмозачната твар която се качила в колата и е потеглила кам ада. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

15 години! По 2,5 години на убит. Поносима присъда, даже да се излежи цялата.

Съболезнования на родителите! обаче всичко е въпрос на възпитание... --- Все си мисля че само да се "облечеш" с поне 1.5 тона броня, да "яхнеш" 100-на коня и да препускаш по улиците си е приготовление за убийство. А да се нахакаш, за кураж, и да почнеш да се доказваш какъв бабаит си вече е утежняващо обстоятелство. А когато имаш и "резултат/и" да прегазиш някой си е чиста проба предумишлено убийство с утежняваши вината обстоятелства. И никакви приказки, че като се напиеш си невменяем и не разбираш какво правиш не са адекватни. === Дупките, съществуват благодарение на нашето овчедушие, че тръпим всякви властващи плазмодий да ни харчат парите, а ние да тънем в мизерия... Пак въпрос на възпитание....

Ние, българите, сме неспособни да си изберем лидерир които променят законите. Управление на аэтомобил в нетрезво състояние - големи глоби първия пътр фшдися път затворл Да убиеш човек , шофирайки пиянр е умишлено убийствол

А ето какво се е разминало на косъм във Варна - там главната улица не е с дупки, но:"Малко преди 23 часа "Опел Астра" с шуменска рег. с бясна скорост преминал по забранения заради пасхалната служба бул. Владислав Варненчик край храма и след като не успял да вземе завоя за бул Мария Луиза,се врязал в металните вериги,които преграждат пътя към пешеходната зона и централния площад.От удара колата скъсала масивните железни брънки и съборила една от двете декоративни палми в огромни саксии до подлеза. Шофьорът на колата направил бърза маневра на заден ход и с мръсна газ напуснал мястото. Той веднага бил последван от четири полицейски автомобила,които били на дежурство.Шофьорът бил задържан недалеч от местопроизшествието във видимо нетрезво състояние. Колата му лесно се разпознавала по смачканата до неузнаваемост предна броня, свидетелстваха очевидците." Та,дупките по улиците не са виновни,само пияните идиоти, които са на волана.

селянчетата са си стоели в късти слушали са чалга люпели са семки пили са ракиика,чули са форсиране на двигател,трясаци,спирачки и са излезнали да видят "бегачката". или е звъннал на някои гсм-а еи сега сте профучи един кои си ,с колата на еди кои си,и са излезнали да позяпат

Ти от шоуто на Слави ли си ?

Ах, защо теб не те затрие някой... гоУеми сте граждани у шопско!

Не виждам защо намесваш ШОПСКО в случая -май си дошъл от някоя колиба в планините и се срамуваш от родния си край!Шопите обичат родното си място и не се срамуват да го казват-такива като тебе не се вписват при нас -злобен селяндур !

Хлопа ти дограмата.

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА. МОЛИ СЕ ДА НЕ ТИ СЛУЧИ НА ТЕБ ПОДОБНО НЕЩО-ЩЕ ВИДИШ ТИ КОЙ СЕЛЯНИН И КОЙ ГРАЖДАНИН, МРЪСНО КОПЕЛЕ.

Ти си най-големия селянин, душевна отрепка такава!

Който е глупав е за дълго, понякога - за винаги! Да, да - за тебе става въпрос, не се оглеждай!

момчето шофиора дано оздравее,да ми се даде мостна кола с шипове на джaнтите като на персииска колесница,с спецялна заповед да му се разреши безплатна консумаця на алкохол и цигари от всяко заведение!!!

Шофирането в нетрезво сътояние и с превишена скорост трябва да се тълкуват като умишлено убийство, каква е тази глупост "по непредпазливост". Единственото хубаво нещо, което може да направи сега този недолюпен мухльо е да стане донор на органи...

Хайде питайте бодряшкия Плевнелиев защо не е ремонтирал този лунен държавен път с дължина от 12 километра?Защо му е отпускал само по 8 000 лв. годишно? За какви магистрали и милиарди еврофондове ни говори след като не е намерил управленски потенциал да нормализира тази пътна отсечка и сега най-главното! Защо този само приличаш на път участък не е затворен изцяло като твърде опасен и незаконен до ремонтирането му? Ако този път беше затворен сега нямаше да има тази трагедия? Дали Плевнелиев ще си подаде оставката? Дали ще бъде затворен и незаконният път Хаинбоаз,който също е за затваряне и повторното му изграждане? Но Плевнелиев каза преди време,че ше го узаконява? Е как така нали не може да се узаконява в последствие по ЗУТ? Още ли се питате къде е вината? В ДЪРЖАВАТА в МИНИСТЕРСТВОТО МРРБ в ПЛЕВНЕЛИЕВ! Шест човешки живота на съвестта на Плевнелиев! Само с благи приказки за бъдещето не искаме повече!

Е то на тоя път като е карал със 160 си представям с колко щеше да кара ако беше без дупки...

Лека пръст на милите дечица - тези сладки ангелчета дано намерят покой Горе, но защо те трябваше да платят тази скъпа цена заради алкохола на някой си че му се карало кола - като няма кола няма да кара!Ми да си вземе парите от кръчмите в които е пил и ето му кола!А на този мазник - собственика на колата най тежко наказание и то на него а не на сина му щото с тази ехидна усмивка сега ще отиде в застрахователя и ето му нова кола нима му пука за тези душички които никога няма да видят светлината на деня. А на убиеца - шофьор и тези 15 са му малко.Пожелавам му да оздравее и цял живот само тази картина да е пред очите му, това да е най хубавото в живота му .

Той Господ ви бие шамари ама вие така и не се усещате какво иска да ви каже. Още много хора ше умрат докато в нечия тъпа кратуна са зароди мисъл.

Ами...те почват Господ да винят за нещастията,породени от безверието и безбожието на този прост народ.

Защо затвор грози само убиеца?Няма ли затвор за този,който му даде колата да я кара и то в пияно състояние.Освен това в Закона пише,че такива ,с такъв стаж трябва задължително да управляват колата с придружител.Толкова много млади хора си отиват от този свят заради тези двама смотаняци.Моля Бог да бъде милостив към душите на убитите.

от 5 до 15 години? за убииство на 6 човека??!!би трябвало да го осудят на смурт или доживот! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каде ми е коментара бе алоо или ви е страх да публикувате призиви за по-сигурно бадеще на децата ни

Омръзна ми да разбирам как млади хора са загинали нелепо, заради нечия безотговорност. За тази поредна трагедия някои обвиняваха дупките на пътя!!! Ок, имало дупки, като навсякъде по скапаните ни пътища, но дупките ли накараха шофьора да кара със 160 км/ч, дупките ли го накараха да се качи в колата пил 3 месеца след като е взел книжка?Омръзна ми, когато пътувам за някъде да гледам тъжните паметници на нечия престъпна безотговорност!!!Омръзна ми пияни келеши да си мислят, че са господари на пътя! Държавата не наказва и не санкционира за съжаление, но поне всеки от нас трябва вътре в себе си да има спирачки, своя собствена морална санкция! Боли, яд ме е и се чувствам безпомощна, че всяко едно поколение става все по-безотговорно! А съм още на 26 години! Но как да обичам държава, в която идоли са Златките, Николетите и футболистчетата, които се изявяват най-вече в кревата и по-дискотеките?!?Искам да живея тук, и да имам деца тук, но какво ги чака в тази държава с дупки не само по пътищата, но и в душите на много от хората...

жалко, жалко за невинните млади хора. саболезнования на техните роднини. правилно ли сам разбрал, че не може да се предяви обвинение на убиеца, защото бил в кома. е....х ти м....та и на даравата. лаинарите в униформи пак няма да си сваршат работата, защо ли ни са изобщо тия правораздавателни органи в бг, само за високи заплати и големи рушвети. краино време е стадото да се сабуди и да вземе нещата в свои раце. око за око заб за заб. ако изтребиме маршата от стадото може и да заживеем по-добре.

Прави сте,че в провинцията стават повече катастрофи.И то е защото тук никой не санкционира нарушителите и те свикват с безнаказието.Полицаите тук се правят ,че не виждат нарушителите,чоплят си семките и дремят в колите докато им свърши работното време.А и тук всеки е роднина или приятел на някой полицай и какво наказание може да се очаква?Преди 1944 год.е имало практика да се командироват полицаи от един град в друг и е имало страх и респект.

АМАН от пишман шофьори в провинцията!!! кой им дава книжки и защо карат? И в софия има катастрофи, но на глава от населението, особено тежките катастрофи са в пъти повече на село и в малките градове!!! ТАМ ТРЯБВАТ ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ защото изискванията и опита са малки!!

извинявам се вие гражданино от големото село

Бедняк!!

оооо гражданче. А да ти е идвало на акъла, че в провинцията просто се дават по-малко пари за пътища, за сметка на столицата? Нали поне един град да имаме нормален, да не ни се смеят толкоз чужденците. Това е срамно, а не повод за радост на такива кат тебе. Кой им е дал книжки на тия от провинцията. А на баща ти и майка ти кой им е дал книжки бе? Кой та знае и тебе от кой град/село си ама се правиш на "столичанин".

Мир на праха им горките деца... в пове4ето катастрофи виновния остава жив и ненаказан и неосъден, факт..

Наистина жалко за нелепата смърт. Жалко и за проваления заради алкохола живот, ако нещастника няма високо поставени приятели и роднини най-вероятно ще му лепнат наказанието. Ако беше депутат, прокурор или спортист, щеше да му се размине с условна присъда, както е известно от други подобни инциденти... Както каза Бойко Борисов, след като една кола от ескорта му премаза кола в насрещното движение, защото Той е бързал за среща. Законите са за това - Да ги спазват конете, а не такива, като мен ...

Съболезнования на семействата, близките, и на целия ни народ, защото младите пак си отиват без време. Настръхвам като си спомня за репортажа по телевизията, косите ми се изправят. Не мога да повярвам как кола успява да убие цели 6тима души. Това не е инцидент, а нелепа смърт ! Траурът не трябваше да бъде само в общината ... Проблемът на виновния е че е бил пиян. Той не е хладнокръвен убиец, той не е от тези, които изнасилват 2 годишни момченца, или разчленяват родителите си. Това е непредумишлено убийство. И ако това момче оцелее, това ще му е най- голямото наказание.... Знаете - когато човек се напие, акълът му си отива, не го оправдавам, но няма да го съдя, не го е направил нарочно. Лека им пръст на децата и кураж на родителите !!!

Така ли, а? На 18г. е пълнолетен и отговаря за деянията си! А след като много добре е знаел, че не се кара след като си пил, а той се е олял - 1,3 промила - и след като е знаел, защото е издържал шофьорския изпит, че в град се кара с до 50 км./ч. и въпреки това го е направил, то за мен това си е чиста проба предумишлено убийство! Да мине повторно на шофьорски изпит и ако не го издържи, в което съм уверен, да се търси съдебна отговорност от инструктура му и катаджията, допуснали това животно на пътя!

Ми никой не та и пита. Затова и всички останали ще го съдят. Няма извинение за това да се качиш пиян и с тримесечна книжка да правиш 100 км/ч нощно време.

Искам да изкажа моите съболезнования на близките на загиналите, нищо не може да възмезди тяхната загуба. Още един почернен празник. Бог да прости дечицата, те сега са на едно по-добро място. Жалко за погубения млад живот.

Добро или лошо,искам ги живи на това място,а не умрели на друго място

Ако в борбата с употребата на алкохол се полагаха също толкова усилия колкото се полагат в борбата с пушенето...

Именно! И да не излизат с това лицемерие, че са се загрижили за здравето на хората. Хората не са малоумни да преценят сами дали да пушат. Против алкохола трябва да се води борба- и то сериозна.

Според мен, който се качи пиян да кара и убие някого, това си е преумишлено убийство....

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА! ДОБРИТЕ ХОРА НИВГА НЕ УМИРАТ, НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ПЕПЕЛ ИЛИ ДИМ...СЛЕД СЕБЕ СИ ОСТАВЯТ СВЕТЛА ДИРЯ И ЧЕСТЕН ПЪТ ПО-КОЙТО ДА ВЪРВИМ!

ТОВА УБИЙСТВО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МУ ВИСИ НА ПЛЕЩИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ. БЪДИ СИГУРЕН В ТОВА.

Никой не обръща внимание на разбития път, защото ако не я имало тази неравност, може би нямаше да я има и трагедията. А собственика на колата къде беше като по-възрастен да им вземе ключовете, за да не се качват пияни.Проблема е комплексен и всички са виновни за тази трагедия.

и защо проблема да е комплексен просто е виновно малкото неендрталче дето се е качило да кара пияно и собственика на колата дето му я е дал какво му е виновен пътя на пикльото че не може да кара а се прави на мъж ??? и аз всеки ден карам по разбити пътища но не съм убил никой защото не карам със 150 километра така че много ще съм доволен ако тоя нещастник умре и вкарат собственика на колата в затвора като съучастник което едва ли ще стане

Нямам думи за тази трагедия! Просто е смешна тази присъда, дано Господ да го накаже, дано да се събуди и да остане в количка цял живот... Прочетох всички коментари дотук и ми стана много странно как може да мислите, че понеже нищо няма да ги върне дайте да го пуснем след 1 година... А за делото "Ставийски" напълно подкрепям това, че ако на този господин, световния ни шампион... му бяха дали една доживотна присъда, или поне 30 години затвор доста хора щяха да се замислят като сядат зад волана как ще карат. В Америка затова на известните хора се дават още по строги присъди, за назидание... Обаче тук при нас, ако си плащаш няма от какво да те е страх, всеки знае това и затова всеки дори и ние пишещите тук си караме както си искаме.... просто психиката на Българина е такава. Трябва да има много солени глоби за всички.

Е те господата отмениха отнемането на книжка при превишена скорост, и оставиха само глобите. Т.е. ако имаш пари да плащаш - караш, и не ти пука. Като те спрат, се "разбирате" с катаджиите и готово. А то е публична тайна, че коли с еднакви цифри в номерата не се спират. Както и по-новички. Ама иначе ако бай Иван от Горно Нанадолнище превиши с 5-6 километра... жална му майка! А за прасето ставийски /не заслужава да пишем името му с главна буква/, просто нямам думи!!!

Коментари - До 15 г. затвор заплашват младежа, прегазил шестима | Днес.dir.bg

До 15 г. затвор заплашват младежа, прегазил шестима

В Симеоновград започна тридневният траур за шестимата младежи, които точно в нощта на Великден бяха прегазени и убити на място от пиян шофьор.

Обратно в новината

Коментари - До 15 г. затвор заплашват младежа, прегазил шестима | Днес.dir.bg

Коментари

Какво ще рече пътят е виновен ... доколкото знам скоростта в населено място трябва да не превишава 50 а не 160?!и пиян?!това от кога го въведоха за правилно?!не 5 ,не 10 а цял живот няма да му стигне да лежи!!!крайно време е в тази държава да се вземат някакви мерки!ДА - някой ще каже на всеки можеше да се случи .. за това всеки има глава на раменете и утре се замислете как ще шофирате, за да не се случват такива трагедии .. обаче в цивилизованият свят това трябва да бъде наказано и то с доживотна присъда!

Малко са му - бих казала доживотна!

голяма трагедя и много жалко за всички замесени в нея. ако в балгария - 1. имаше закони 2. и се спазваха 3. имаше истинска полиция 4. хубави безопасни патища 5. разумни хора... които уважават законите... Mного по-рядко и по-малко такива трагедии ще стават.

Вечна им памет на тия невинни деца! Имам мнение по въпроса за вината и какво следва да бъде наказанието на дееца. Но и за мен и за публиката ще бъде безусловно по-интересно какво мислят овластени хора-прависти - защо мълчат като риби?! (Мнението на Бойко и Цецо го знам и не ме брига!) Толкова ли е трудно да отворят уста, нали килистуринът е пил преди това?! И погуби не само децата ами и родителите им!!!

защо забравихте за руся канкиор от рашка ??и тои си беше пиинал помете децата с хамара си и накраая нищо ,пак си варзва канките и си е на свобода.какво да се прави ?алкохолизма е наследството от рашаните/"добрите руснаци"/

до анна подкрепям всичко казано и се радвам че има такива млади хора като тебе малко сте за съжаление иначе аз повтарям думите с много болка,защото я изпитах на гърба си вече 3 година капят сълзи за нелепо загиналият татко на моето внуче премазан от товарна кола ,без да е минала преглед уви наказани няма

Лоша работа.Жалко за децата.Пореден пример за недържавност.Като цяло.Скоро станах свидетел на един копелдак кото се правеше на велик в района на една бензиностанция.То не беше пилене на гуми то не бяха пушилки.Беше видимо пиян.Дойде полиция провериха му документите и го пуснаха по живо по здраво.Явно беше богаташко чедо или на някое местно величие.Ако беше нацелил колонка за зареждане и бе тръгнало гориво/там се зарежда и пропан-бутан/щеше да стане чудна новина.Бензиностанцията е насред населеното място и тогава щеше да стане страшно.Това е само пример.ако проклетата държава си е на мястото би следвало да погне и тези дето са оставили потрошения път неремонтиран;полицията вкупом,че не си върши работата;мизерниците които не си гледат работата в парламента и не гласуват читави закони а такива които позволяват двоен аршин.Сега вече има съдебна практика по такива дела и познайте какви са присъдите,а всеки адвокат ще се хване за тези прецеденти.И други и други......

под 2,5 години на парче? Това на дребно или само за сикс пакове?

Санкциите за пияни шофьори трябва да са и наказателни и назидателни , а не като настоящите поощрителни.

Пътят бил виновен, а не 160км/ч и 1,3 промила алкохол!

!5 г. за шест жертви?!Този текст за да се вбесим съвсем ли се изписва?Нормални ли сме да търпим всичко това? Престъпление - без наказание!Писнааа ми!Това можеше да се случи на всеки от нас!ЖЕСТОКИ МЕРКИ трябва да се въведат- това е война по пътищата.Вижте броя на жертвите ежеседмично.На война- като на война!Дано го разберат управляващите!

Лошият пример е заразителен. Ивана пее: "....карай бясно на червено....". Максим Стависки удря 3 водки и подкарва "Хамър"-а с бясна скорост, убива един, оскаатява за цял живот друг и какво - условна присъда. Йоско кара с над 180 в града, блъска невинни хора и ги избива. И какво? лекуваме го като ВИП-персона. Сигурно ще отърве и затвора. И така става с още хиляди знайни и незнайни "юнаци". Тук беше подета кампания срещу шофьорите от НСО. Да, и те не сда цвете. Но поне те имат право да го правят. И носят отговорност ако стане нещо. И може да е всичко, но поне могат да карат. А този нямал пари да си купи кола, та на чуждата кола, пиян се учил да кара със 160 посред нощята. И пътят му виновен. Смехории. Или щяха да бъдат смехории, ако не беше трягедия.

Шофиране пиян - умишлено престъпление! Шофиране с превишена скорост с повече от 20 км/час - умишлено престъпление. Алкохол и превишена скорост - Опит за убийство! Как е в Момента ?- условни присъди и пробации щото било по невнимания - това е гавра !!!

Много прокурори, много нещо.... Нелепата смърт на деца е ТРАГЕДИЯ!!! Но същата трагедия е и нелепата смърт на двама зрели мъже!!! Та преди да раздавате присъди на момчето - Осъдете първо ЙОСКО!!!! И той уби по същия начин двама души.... ИНАЧЕ СЕ СЪРДИМ НА УОРЛИК, ЧЕ НИ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.... Много е ЛЕСНО ДА ЛИНЧУВАТЕ.... АМА ги карайте по ред на номерата.... Форумни Ербапи... А загиналите деца... Мир на праха им!!! Не използвайте драмата да си избивате комплексите

kgb777kgb

Не е само Йоско , много са , но все пак някога трябва да се каже СТИГА !Ако сега е времето нека е сега , но да започне някога за такива ПРЕСТЪПЛЕНИЯ да се получават РЕАЛНИ присъди и най-важното ДЪЛГИ и ЕФЕКТИВНИ !!!

Каквото и да се каже в такъв момент, всяка дума е безсилна да изрази усещанията на всички близки, познати и непознати на загиналите. Не познавам тези загинали деца, но искрено съжалявам за безсмислено изгубените животи. Живееш за да създадеш един живот, за да отгледаш детето си, даваш му от залъка си, и накрая някакъв боклук- пиян и безумен, го убива за миг. Дано оживее нещастника, за да е пред очите му тази гледка през целия му смешен и мизерен живот. Невиждани драконовски мерки трябва да има за подобни олигофрени. Трябва не само предоставилия автомобила-оръжие да бъде съден.. Трябва ЖЕСТОКО ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ и родителите (освен, че ще се скапят от плащане към застрахователя сега- ще плащат и в другия ци живот) за некадърното им възпитание. И като цяло- това поведение на всеки КЕЛЕШ яхнал някакво возило- тази свободия навсякъде около нас, води до подобни резултати именно от олигофренското възпитание на БОЛНОТО РОДИТЕЛСКО ОБЩЕСТВО!

демокрацията и хуманизмат не могат дас виреят в обшество на парвосигнали подчовеци, каквито за сажаление са повечето булгаристанци. само тоталитаризам, робство, камшици и тояги могат да даржат в ред и подчинение това гнасно стадо човекоподобни маимуни-андрешковци с промити от каманистите овчи мозаци.

Илитерате, явно са те възпитавали по този начин, но напразно.

Ти пък;о) Думата "илитерат" той не я е чувал даже. Напиши му "неграмотнико" с големи букви, че да те разбере.

..да пишеш на разбираем български и тогава критикувай!

Много си прав за стадото, чедо. Ама я първо се опитай да прочетеш на глас това, което си написал. Или наистина така говориш, както пишеш. от написаното съвсем явно си личи - ти не си от стадото, много си образован и начетен. Само - абе прочети на глас какво си написал и се опитай да го разбереш :D

поради факта, че в балхаристан няма работеща правосадна система, ако бях на мястото на някои от бащите на убитите деца лично бих одрал наживо кожата на това копеле-убиец и бих пил от кратуната му троино препечена шлякавица като цар крум страшни.

гнаснятб агент гоце мозе да награди убиеца сас "стара планина" с череп и кости, таи като тои обича да награздава убиици. примери: тарговеца на смарт мандзурков,убиецат на 2 души махим ставииски, убиецат терорист доган ( влака с деца на буново).убииствата и терора са основна част от репертоара на бандидската формаця бкп/бсп/дс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а когато полицая ви спре и сте пили какво се чува "абе ти що не ходиш да ловиш мутрите? има по-лоши и големи престъпници ти си се хванал щото съм пил малко" и полицията е виновна разбира се ! нали така?

естествено, че са виновни. от полицаите се иска първо да действат и после да питат. като му лъхне шофьора на алкохол - белезниците и право в районното да изтрезнява пишейки обяснения каква му е била спешната нужда да кара пиян.

Собственика на колата е мазен гнусен селяндур с тази ехидна усмивка! Не му пука за тези дечица - педераст гаден-той е собственик и той е за затвора, копелета нагло! Направо полудях като го видях да се хили по телевизията!!

Хили се селянина, защото така "стана" медийна звезда. Дребния мишок от селото... дето ако го добарам, колко ритници ще хапне... иде ми да му извадя червата на тая смрадлива, селска твар.

боли когато си отиват невинни !!ялко за децата!!не са виновни дупките по патя!виновна е безмозачната твар която се качила в колата и е потеглила кам ада. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

15 години! По 2,5 години на убит. Поносима присъда, даже да се излежи цялата.

Съболезнования на родителите! обаче всичко е въпрос на възпитание... --- Все си мисля че само да се "облечеш" с поне 1.5 тона броня, да "яхнеш" 100-на коня и да препускаш по улиците си е приготовление за убийство. А да се нахакаш, за кураж, и да почнеш да се доказваш какъв бабаит си вече е утежняващо обстоятелство. А когато имаш и "резултат/и" да прегазиш някой си е чиста проба предумишлено убийство с утежняваши вината обстоятелства. И никакви приказки, че като се напиеш си невменяем и не разбираш какво правиш не са адекватни. === Дупките, съществуват благодарение на нашето овчедушие, че тръпим всякви властващи плазмодий да ни харчат парите, а ние да тънем в мизерия... Пак въпрос на възпитание....

Ние, българите, сме неспособни да си изберем лидерир които променят законите. Управление на аэтомобил в нетрезво състояние - големи глоби първия пътр фшдися път затворл Да убиеш човек , шофирайки пиянр е умишлено убийствол

А ето какво се е разминало на косъм във Варна - там главната улица не е с дупки, но:"Малко преди 23 часа "Опел Астра" с шуменска рег. с бясна скорост преминал по забранения заради пасхалната служба бул. Владислав Варненчик край храма и след като не успял да вземе завоя за бул Мария Луиза,се врязал в металните вериги,които преграждат пътя към пешеходната зона и централния площад.От удара колата скъсала масивните железни брънки и съборила една от двете декоративни палми в огромни саксии до подлеза. Шофьорът на колата направил бърза маневра на заден ход и с мръсна газ напуснал мястото. Той веднага бил последван от четири полицейски автомобила,които били на дежурство.Шофьорът бил задържан недалеч от местопроизшествието във видимо нетрезво състояние. Колата му лесно се разпознавала по смачканата до неузнаваемост предна броня, свидетелстваха очевидците." Та,дупките по улиците не са виновни,само пияните идиоти, които са на волана.

селянчетата са си стоели в късти слушали са чалга люпели са семки пили са ракиика,чули са форсиране на двигател,трясаци,спирачки и са излезнали да видят "бегачката". или е звъннал на някои гсм-а еи сега сте профучи един кои си ,с колата на еди кои си,и са излезнали да позяпат

Ти от шоуто на Слави ли си ?

Ах, защо теб не те затрие някой... гоУеми сте граждани у шопско!

Не виждам защо намесваш ШОПСКО в случая -май си дошъл от някоя колиба в планините и се срамуваш от родния си край!Шопите обичат родното си място и не се срамуват да го казват-такива като тебе не се вписват при нас -злобен селяндур !

Хлопа ти дограмата.

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА. МОЛИ СЕ ДА НЕ ТИ СЛУЧИ НА ТЕБ ПОДОБНО НЕЩО-ЩЕ ВИДИШ ТИ КОЙ СЕЛЯНИН И КОЙ ГРАЖДАНИН, МРЪСНО КОПЕЛЕ.

Ти си най-големия селянин, душевна отрепка такава!

Който е глупав е за дълго, понякога - за винаги! Да, да - за тебе става въпрос, не се оглеждай!

момчето шофиора дано оздравее,да ми се даде мостна кола с шипове на джaнтите като на персииска колесница,с спецялна заповед да му се разреши безплатна консумаця на алкохол и цигари от всяко заведение!!!

Шофирането в нетрезво сътояние и с превишена скорост трябва да се тълкуват като умишлено убийство, каква е тази глупост "по непредпазливост". Единственото хубаво нещо, което може да направи сега този недолюпен мухльо е да стане донор на органи...

Хайде питайте бодряшкия Плевнелиев защо не е ремонтирал този лунен държавен път с дължина от 12 километра?Защо му е отпускал само по 8 000 лв. годишно? За какви магистрали и милиарди еврофондове ни говори след като не е намерил управленски потенциал да нормализира тази пътна отсечка и сега най-главното! Защо този само приличаш на път участък не е затворен изцяло като твърде опасен и незаконен до ремонтирането му? Ако този път беше затворен сега нямаше да има тази трагедия? Дали Плевнелиев ще си подаде оставката? Дали ще бъде затворен и незаконният път Хаинбоаз,който също е за затваряне и повторното му изграждане? Но Плевнелиев каза преди време,че ше го узаконява? Е как така нали не може да се узаконява в последствие по ЗУТ? Още ли се питате къде е вината? В ДЪРЖАВАТА в МИНИСТЕРСТВОТО МРРБ в ПЛЕВНЕЛИЕВ! Шест човешки живота на съвестта на Плевнелиев! Само с благи приказки за бъдещето не искаме повече!

Е то на тоя път като е карал със 160 си представям с колко щеше да кара ако беше без дупки...

Лека пръст на милите дечица - тези сладки ангелчета дано намерят покой Горе, но защо те трябваше да платят тази скъпа цена заради алкохола на някой си че му се карало кола - като няма кола няма да кара!Ми да си вземе парите от кръчмите в които е пил и ето му кола!А на този мазник - собственика на колата най тежко наказание и то на него а не на сина му щото с тази ехидна усмивка сега ще отиде в застрахователя и ето му нова кола нима му пука за тези душички които никога няма да видят светлината на деня. А на убиеца - шофьор и тези 15 са му малко.Пожелавам му да оздравее и цял живот само тази картина да е пред очите му, това да е най хубавото в живота му .

Той Господ ви бие шамари ама вие така и не се усещате какво иска да ви каже. Още много хора ше умрат докато в нечия тъпа кратуна са зароди мисъл.

Ами...те почват Господ да винят за нещастията,породени от безверието и безбожието на този прост народ.

Защо затвор грози само убиеца?Няма ли затвор за този,който му даде колата да я кара и то в пияно състояние.Освен това в Закона пише,че такива ,с такъв стаж трябва задължително да управляват колата с придружител.Толкова много млади хора си отиват от този свят заради тези двама смотаняци.Моля Бог да бъде милостив към душите на убитите.

от 5 до 15 години? за убииство на 6 човека??!!би трябвало да го осудят на смурт или доживот! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каде ми е коментара бе алоо или ви е страх да публикувате призиви за по-сигурно бадеще на децата ни

Омръзна ми да разбирам как млади хора са загинали нелепо, заради нечия безотговорност. За тази поредна трагедия някои обвиняваха дупките на пътя!!! Ок, имало дупки, като навсякъде по скапаните ни пътища, но дупките ли накараха шофьора да кара със 160 км/ч, дупките ли го накараха да се качи в колата пил 3 месеца след като е взел книжка?Омръзна ми, когато пътувам за някъде да гледам тъжните паметници на нечия престъпна безотговорност!!!Омръзна ми пияни келеши да си мислят, че са господари на пътя! Държавата не наказва и не санкционира за съжаление, но поне всеки от нас трябва вътре в себе си да има спирачки, своя собствена морална санкция! Боли, яд ме е и се чувствам безпомощна, че всяко едно поколение става все по-безотговорно! А съм още на 26 години! Но как да обичам държава, в която идоли са Златките, Николетите и футболистчетата, които се изявяват най-вече в кревата и по-дискотеките?!?Искам да живея тук, и да имам деца тук, но какво ги чака в тази държава с дупки не само по пътищата, но и в душите на много от хората...

жалко, жалко за невинните млади хора. саболезнования на техните роднини. правилно ли сам разбрал, че не може да се предяви обвинение на убиеца, защото бил в кома. е....х ти м....та и на даравата. лаинарите в униформи пак няма да си сваршат работата, защо ли ни са изобщо тия правораздавателни органи в бг, само за високи заплати и големи рушвети. краино време е стадото да се сабуди и да вземе нещата в свои раце. око за око заб за заб. ако изтребиме маршата от стадото може и да заживеем по-добре.

Прави сте,че в провинцията стават повече катастрофи.И то е защото тук никой не санкционира нарушителите и те свикват с безнаказието.Полицаите тук се правят ,че не виждат нарушителите,чоплят си семките и дремят в колите докато им свърши работното време.А и тук всеки е роднина или приятел на някой полицай и какво наказание може да се очаква?Преди 1944 год.е имало практика да се командироват полицаи от един град в друг и е имало страх и респект.

АМАН от пишман шофьори в провинцията!!! кой им дава книжки и защо карат? И в софия има катастрофи, но на глава от населението, особено тежките катастрофи са в пъти повече на село и в малките градове!!! ТАМ ТРЯБВАТ ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ защото изискванията и опита са малки!!

извинявам се вие гражданино от големото село

Бедняк!!

оооо гражданче. А да ти е идвало на акъла, че в провинцията просто се дават по-малко пари за пътища, за сметка на столицата? Нали поне един град да имаме нормален, да не ни се смеят толкоз чужденците. Това е срамно, а не повод за радост на такива кат тебе. Кой им е дал книжки на тия от провинцията. А на баща ти и майка ти кой им е дал книжки бе? Кой та знае и тебе от кой град/село си ама се правиш на "столичанин".

Мир на праха им горките деца... в пове4ето катастрофи виновния остава жив и ненаказан и неосъден, факт..

Наистина жалко за нелепата смърт. Жалко и за проваления заради алкохола живот, ако нещастника няма високо поставени приятели и роднини най-вероятно ще му лепнат наказанието. Ако беше депутат, прокурор или спортист, щеше да му се размине с условна присъда, както е известно от други подобни инциденти... Както каза Бойко Борисов, след като една кола от ескорта му премаза кола в насрещното движение, защото Той е бързал за среща. Законите са за това - Да ги спазват конете, а не такива, като мен ...

Съболезнования на семействата, близките, и на целия ни народ, защото младите пак си отиват без време. Настръхвам като си спомня за репортажа по телевизията, косите ми се изправят. Не мога да повярвам как кола успява да убие цели 6тима души. Това не е инцидент, а нелепа смърт ! Траурът не трябваше да бъде само в общината ... Проблемът на виновния е че е бил пиян. Той не е хладнокръвен убиец, той не е от тези, които изнасилват 2 годишни момченца, или разчленяват родителите си. Това е непредумишлено убийство. И ако това момче оцелее, това ще му е най- голямото наказание.... Знаете - когато човек се напие, акълът му си отива, не го оправдавам, но няма да го съдя, не го е направил нарочно. Лека им пръст на децата и кураж на родителите !!!

Така ли, а? На 18г. е пълнолетен и отговаря за деянията си! А след като много добре е знаел, че не се кара след като си пил, а той се е олял - 1,3 промила - и след като е знаел, защото е издържал шофьорския изпит, че в град се кара с до 50 км./ч. и въпреки това го е направил, то за мен това си е чиста проба предумишлено убийство! Да мине повторно на шофьорски изпит и ако не го издържи, в което съм уверен, да се търси съдебна отговорност от инструктура му и катаджията, допуснали това животно на пътя!

Ми никой не та и пита. Затова и всички останали ще го съдят. Няма извинение за това да се качиш пиян и с тримесечна книжка да правиш 100 км/ч нощно време.

Искам да изкажа моите съболезнования на близките на загиналите, нищо не може да възмезди тяхната загуба. Още един почернен празник. Бог да прости дечицата, те сега са на едно по-добро място. Жалко за погубения млад живот.

Добро или лошо,искам ги живи на това място,а не умрели на друго място

Ако в борбата с употребата на алкохол се полагаха също толкова усилия колкото се полагат в борбата с пушенето...

Именно! И да не излизат с това лицемерие, че са се загрижили за здравето на хората. Хората не са малоумни да преценят сами дали да пушат. Против алкохола трябва да се води борба- и то сериозна.

Според мен, който се качи пиян да кара и убие някого, това си е преумишлено убийство....

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА! ДОБРИТЕ ХОРА НИВГА НЕ УМИРАТ, НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ПЕПЕЛ ИЛИ ДИМ...СЛЕД СЕБЕ СИ ОСТАВЯТ СВЕТЛА ДИРЯ И ЧЕСТЕН ПЪТ ПО-КОЙТО ДА ВЪРВИМ!

ТОВА УБИЙСТВО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МУ ВИСИ НА ПЛЕЩИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ. БЪДИ СИГУРЕН В ТОВА.

Никой не обръща внимание на разбития път, защото ако не я имало тази неравност, може би нямаше да я има и трагедията. А собственика на колата къде беше като по-възрастен да им вземе ключовете, за да не се качват пияни.Проблема е комплексен и всички са виновни за тази трагедия.

и защо проблема да е комплексен просто е виновно малкото неендрталче дето се е качило да кара пияно и собственика на колата дето му я е дал какво му е виновен пътя на пикльото че не може да кара а се прави на мъж ??? и аз всеки ден карам по разбити пътища но не съм убил никой защото не карам със 150 километра така че много ще съм доволен ако тоя нещастник умре и вкарат собственика на колата в затвора като съучастник което едва ли ще стане

Нямам думи за тази трагедия! Просто е смешна тази присъда, дано Господ да го накаже, дано да се събуди и да остане в количка цял живот... Прочетох всички коментари дотук и ми стана много странно как може да мислите, че понеже нищо няма да ги върне дайте да го пуснем след 1 година... А за делото "Ставийски" напълно подкрепям това, че ако на този господин, световния ни шампион... му бяха дали една доживотна присъда, или поне 30 години затвор доста хора щяха да се замислят като сядат зад волана как ще карат. В Америка затова на известните хора се дават още по строги присъди, за назидание... Обаче тук при нас, ако си плащаш няма от какво да те е страх, всеки знае това и затова всеки дори и ние пишещите тук си караме както си искаме.... просто психиката на Българина е такава. Трябва да има много солени глоби за всички.

Е те господата отмениха отнемането на книжка при превишена скорост, и оставиха само глобите. Т.е. ако имаш пари да плащаш - караш, и не ти пука. Като те спрат, се "разбирате" с катаджиите и готово. А то е публична тайна, че коли с еднакви цифри в номерата не се спират. Както и по-новички. Ама иначе ако бай Иван от Горно Нанадолнище превиши с 5-6 километра... жална му майка! А за прасето ставийски /не заслужава да пишем името му с главна буква/, просто нямам думи!!!