39, а не 32 са загиналите руски военни при авиокатастрофата

На борда на разбилия се днес в Сирия руски военнотранспортен самолет Ан-26 е имало 39, а не 32 човека, както бе съобщено първоначално.

Обратно в новината

Коментари - 39, а не 32 са загиналите руски военни при авиокатастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време комунистите обичаха лозунгите. Днес техният основен лозунг - обещание към любимият вожд и партия е : Всеки ден с паднал на земята стар ръждясал летящ военен боклук, със много убити. Въпросът е : Земята ли е твърда, или ватенките са меки китки Как смеят тези войни да умират като мухи и да развалят президенската кампания на своя фюрер в Кремъл. Тук Сталин би казал: Да бъдат разтреляни още веднъж

Да изпратим в Сирия със следващия Ан- 26 цялата кооперация "Езеро", оглавявана от "председателя" Путьо. Нека да се бият. Ако изобщо долетят.

1). Сейчас мы быстренько поможем хорошим туземцам победить плохих. 2). Сейчас мы пошлем еще немного войск - и папуасы разбегутся! 3). Надо отомстить за наших погибших и покарать виновных! Пошлем еще войск и уж точно покажем им, что такое наша мощь! 4). Еще больше войск!5). Теперь-то уж мы точно не можем уйти - столько жертв! Пошлем еще войска и додавим! 6). Это наступление будет решительным и окончательным! 7). Еще войск! Нас не сломить, мы сильнее! 8). Пора все-таки уходить, жертв очень много и смысла никакого. 9). Мы уходим непобежденными, показав всем силу нашего оружия! 10). Преступных организаторов войны, которая стоила нам столько бессмысленных жертв, - к ответу! Это наш позор, и такого не должно повториться! В случае с Сирией все кончится точно так, весь вопрос - сколько еще людей там погибнет".

Ложь и россия стали синонимами

Това, което трябва да направя руската страна, е хубаво да провери обслужващия персонал и този по поддръжката. Предполагам, че ще бъдат предприети подобни действия.

Вие още ли наивно вярвате, че е технически проблем??

Ако си бяха стояли в Русия щяха да са живи

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. УБИЙЦИТЕ НА ДЕЦА ТРЯБВА ДА МРАТ.

Да ти се връща! ...Господ ще помогне.

Какъв господ бре ?. Тези дето са гушнали букета утре щяха да бомбардират деца и жени е градовете и селата на Сирия. Това са убийци, а за дявола няма прошка. Да мрат агресивните ватенки. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ СЕДЕМ СА БИЛИ ТАЙНИ АГЕНТИ ТРАФИКАНТИ НА ДРОГА.

Рублофилите са като препикани мушката. Шойгу шише доклади като замаян, Кремлин затъва все повече в блатото...

Със сигурност генерал-майорът, загинал в катастрофата е бил "отпускар" в Донбас. Колкото по-малко свидетели в Хага, толкова по-лека присъда за кремълската компания.

Идиоти, имайте малко уважение към паметта на загиналите! На всички загинали в Сирия.

За какво казваш че са загинали ?

За да не дойдат да те гърмят тука, умнико!

Например както направи консула в Одрин ли?

Не им отне доста време да уточнят кои имат информация за събитията в Деир ез Зор, Да ги съберат на едно място, да им намерят самолет, на коййто да ги качат, и после да не допуснат приземяването му. Така се замитат следи от голямото о-----е, че предстоят избори и някой маже да проговори публично.

За руснаците няколко човешки живота не са от значение.Изостаналата военна техника с която боравят ще им създава все повече проблеми.

Трагедия е смъртта на един...а на много - статистика, знаеш.

АМЕРИКА до сега винаги са надупвали ватенките в Сирия. Ватенките имат 2 мижави бази. Велика Америка - 12 бази. Като се събудят нашите сдухани червени тролове, сугурно винаги си покрит с напикани ватни вестници Правда...

На руски източници нямам вяра. Одеве бяха 32, сега са 39....като гледам до сутринта може и над 100 да станат. А истината сигурно е потресаваща...може да са и 300.

Кремлеботы, поезжайте в Сирию. Там вам заплатят больше чем за посты в форумах! "ЧВК Вагнера" купит билеты и даст патронов!

Журналисты The Guardain добрались до "Фабрики Кремлевских Тролей" на Савушкина 55 "Тролли работают в помещениях по 20 человек, каждое управлянтся тремя редакторами, они проверяют сообщения и штрафуют тех, кто копипастит сообщения или пишет недостаточно идеологически правильные посты."

Ватните самолети и оръжие са стари боклуци от времето на СССР. В момента русия е толкова бедна финансово и интелектуално , че не е в състовние да произведе нищо ново на световно ниво. Всичко написано от тях за уж "безаналогови" оръжия е чиста лъжа на червената фашистка пропаганда.

Кротко бе пич, ще изпукаш всичките оборотни никове, дето ползвате за пропагандните цели :))). То вече е смешно. Писах ти, не ставаш за трол, тъп си. Тази работа не е за теб. Намери си по-почтен начин да си изкарваш прехраната. Тези дето генерират фейк нюз лъжат, че се борели с фалшиви новини. Те са генераторите. Излъгали са те. Търси си друга работа, ако е останало нещо човешко у теб. И моите съболезнования, за теб.

32, 39 кой го интересува?? важното е дали са их там нет, или са редовни.

Вече наистина их там нет

Кой каквото търси го намира.руснаците са най големите милитаристи и империалисти, търговци на смъртта, завладяли са 1/6 от земната суша и държат в подчитение и робство 120 народа.

А, е това е вече класика по еврейски. Доктрината на Сорос. Ще си кажеш лека по лека какъв си.

Ако си признаят че ЦРУ го е свалил, трябва да влязат във война със САЩ и ето ти 3-тата световна, което е целта на глобалистите!

Абе глупак, тъпите бедни ватенки едно нещо знаят на 100% - те не могат да се опълчат на Америка и Европа. Само за няколко дена Русия и цялата им изостанала армия и бедна икономика ще бъде изпепелена. За каква трета светована бълнуваш. Разбира се че америка или американско оръжие е свалила самолета. Но ватенките не смеят да гъкнат. Вагнеровият марш им беше за урок, а твоят страхлив Путьо се скри в бункера си и 10 дни не смееше да си покаже носа като плъх.

Малии, това вече си е за психиатър :)). Странно, защо САЩ и другите много напреднали западни страни, не споделят твоето мнение. И са на противоположна позиция. Особено Пентагонът. Да си им чел мненията по въпроса?

"Да би мирно седело, не би чудо видело", "каквото търсило, това и намерило", "лакомо дупе - кръв сере", "който гроб копае другиму, сам пада в него", ....

до сороските тролове- българския народ е русофилски,като не ви харесва-терминал 2 и хAмерика...

точно така. Аз съм русофил. Най-близките ми приятели са руснаци. Точно за това съм и ПУТИНОФОБ!!!!!! Набий си го в тъпата птуинофилска празна глава. Ти който не познаваш един руснак. Ти който хабер си нямаш от руската история и култура... ти си просто една подлога на Кремъл!!!!

Хахаха, Абе пич, гугуткко, тия клишета са от преди около7-8 години, позакъснял си малко. Тогава американците се опитаха да врътнат цветна революцийка в Москва, завършила с пълен провал. А ти руснак си виждал сигурно само в холивудска боза, дето говорят на развален руски. Е, допускам и някоя мърша на курсовете, дето ви води Сорос. Ама там останаха само ученици и някой друг студент. Желаещи няма. Явно там са ви обучавали да тролите. Абе тиси много тъпа гогутка, ще ме извиняваш, всичко ще си разкажеш още малко :))). Къде ви учеха? В Унгария или в Санта Фе? Вземи си смени работата, за тази не ставаш. Прекалено си глупав. Не го умееш това. Ако дойдеш в България да работиш като телефонен измамник, ще си умреш от глад. А между другото, тия твоите руснаци, не ти ли казаха, защо повече от 82% е одобрението за Путин и Кремъл, представи си? Не знам дали си запознат с понятието Демокрация. Предполагам че американската диктатура, дето за благозвучие са я нарекли демокрация, ти е добре позната.

Братя и сестри заблудени и платени, говорите лицемерно колко хора били убили русаците в Сирия, колко сърбите в Косово... Първо, там ли сте, че броите коя бомба е от Путин, коя от кюрдите, коя от ЦРУ (мислите ли, че не са там), коя официално от САЩ и второ, милите ви наследници на най-алчните британци колко милиона индианци избиха, и колко мавъра поробиха, че не се признават за отговорни за нсй-големия геноцид в историята на човечеството? Кратка памет имате и още нещо - 1878 г. не е имало комунисти, а "православни братя на 90% руснаци, а "Европа" е била с Турция.

Обтегнали се страшно отношенията между изтока и запада и ще започва война. Лавров се обадил на Шойгу, и го помолил да не атакува Ню Йорк, като му казал, че там му е семейството. Шойгу се ядосал, един му се обажда за Чикаго, друг за Лондон, трети за Париж... - А къде да удрям - попитал той? - Удряй по Воронеж, там нямаме роднини...

Защо лъжеш бе, моше? Дъщерята на Лавров е чила в САЩ, докато е работелл в ООН. Сега е в Русия и е съсобственичка на фирма за художествени произведения. Вече 4-5 години е в Русия. Що ЛЪЖЕШ? Децата на Путин също отдавна живеят и работят в Русия. Защо ни лъжеш? Ти подиграваш ли се на нас, българите. Руснаците си прибраха децата от Запад, за да не ги използват в качеството на заложници и като обекти за шанташ. От 2-3 години американците са обявили лов на руснаци по света и си измислят поводи да ги задържат. Защо ни лъжеш? Като те хванем в една лъжа, веднага скачаш на друга. Независимо, че няма общо със статията.

Това е виц, глупчо. Иначе не обясняваш какво изобщо са правили на Запад тия деца, след като в Русия уж е рай.

надали знаеш руски, ама хайде: "Дочь Лаврова Екатерина появилась на свет в 1982 году, а все свое детство и юность провела на территории Соединенных Штатов. Ее мама, филолог по профессии, преподаватель русского языка и литературы, старалась привить дочери любовь к искусству. Екатерина Сергеевна Лаврова обучалась в Манхеттенской школе, после которой поступила в Колумбийский университет. " Значи, родена, израснала и образоване в ГАДЕН ДОЛЕН САЩ, ама иначе била рускиня??? и що? Щото тати бил "руснак"??? Тя и майката на Путин е еврейка (Шаломова), ама и нея я водите рускиня. Абе въртите се както ви е удобно.

Вижте сега, не жалейте за загиналите руски ихтамнетов Налейте си по един шампуан и да пием за упокой на душите им

Ооо, еврейката пак се запени. Както виждаш руснаците, когато имат загуби и си публикуват списъците. А Вагнер си е друго дело, частна компания. А я молко прочети за американскйите "ихтамнет", прочети мноооого добре каква съдба ги сполетя в Източна Гута: "Руснаците си връщат за убитите бойци от Вагнер" "Расследование Spiegel о гибели сотен российских военных от ударов США в Сирии привело к неожиданному результату" "Массовое уничтожение бойцов американских ЧВК в Сирии правда или вымысел?" Надявам се да не се обидиш, като те обявим за доказана лъжкиня.

то убаво, ама аз нямам шампоан, а имам водка смирнов! руска водка, класная, ама произведена в щатите.- та да питам, дали ще се зачете, ако пия от нея за упокой на руские их там нет?

Той беше по тежък от въздуха!!

ДИР да вземе да пусне една статия с много убити сирийски деца за да се поуспокоят русофилите!! И с много снимки, та да видят отблизо геройството на ватенките. Само да уточня, не "освобождаваш" един народ като го избиваш. Не го освобождаваш като му отнемаш свободата. Това което направиха у нас след 1944. И с много други страни.

Искаш статия за убитите сирийски деца? Веднага ти я пускам статията: "Жестокие бои под Дамаском: Запад открыл второй фронт в пользу боевиков" Вътре добре е описана цялата манипулация, лъжата и измамата. И АВТОРА на фейковите "НОВИНИ" - ройтерс. Ти да не си от платените писачи на ройтерс в България. От преди десетина години почнаха да ги набират, безродничетата. Или си мошето, дето ни води агитацията под българско име? Искаш ли още израелски и американски фейк нюз, има ги много. Не само за деца жертв. Ако искаш малко инфо за фалшивите жертви на химически атаки от Асад. Толкова фалшиви, че дори шведите от Лекари без граници се възмутиха. А за "горкото сирийско дете измъквано от развалините на дома си, срутен от руска бомба"? Да ти потърся ли статията, как е задържан целия снимачен екип в ... Кайро, в руините на изоставена къща.? Със снимки как измъкват от там детето с куклата? Още лъжи? За болниците, разбити от руски бомбардировки, за които НИКОГА не бяха предоставени доказателства. А в един от случаите, авиацията въобще не беше извършвала операции в района. Вие сте фейкмейкъри. На вас не трябва да се вярва и не вярваме, защото много лъжете.

39 човека не са много, но все пак е едно добро начало. Другия път да качат и Путин и сие в самолета.

Мечтата на жида. Вижте го добре, драги сънародници, мошето какво иска. Не българина, а мошето. Те са тези, които участват активно във войната срещу Асад и Сирия. Не ние, мошетата участват и са страна. А сега вижте срещу кого се бият руснаците в Сирия: "Шокирующие кадры: Против чего Россия воюет в Сирии" Има и още такива, като един дето пред камера закла сирийския войник, извади му сърцето и започна да го яде. Че не го намирам в момента. Срещу тези воюват руснаците. Нали тези ги обвиняват за атентатите в Европа. И вижте мошето на чия страна е. И кажете после, че не е деградирало човешко същество. То цялото им племе не стават за хора. И вижте как се представя за българин и ни подставя нас, българите, сякаш сме дебилни русофоби. И сякаш всичките ние дружно напираме, аха да обявим война на Русия. Ето така мошетата се опитват да ни правят на идиоти. Гледайте на живо с какви си имаме работа.

Ех, тези самальоти с непредвидима траектория.....

Владимир Путин само изразходва пари, и губи армия и самолети в Сирия, без да има печалба. Тия Сирийци, заедно с Турците избиха всички гърци в Мала Азия и 1,5 милиона арменци. Русия трябва или да избива арабите наред, или да не се занимава с тях.

До скоро бяха изпитали и усъвършенствали над 160 нови вида военна техника. САЩ са впечатлени, как е възможно с толкова малко средства да се постигнат такива резултати. И с минимални жертви. А от както Русия се намеси, поръчките им за закупуване на тяхна военна техника са нараснали с пъти. След тези реклами.

Да изпратиш 33 офицери,в това число генерал майор,на такъв самолет бракма си е държавна измяна и саботаж отвсякъде!Тези хора в Кремъл, или са луди или са безкрайно некомпетентни и прости...

Голяма страна, голяма армия. Шапки бол. Офицери като пешки.

Лесно е да бомбардираш безащитни села в подкрепа на жирафа Асад. Чий го търсят Руснаците в Сирия . Заривайте ги в пясъка да гният тези трупове

Кога путин ще изкара някоя нова цветна анимация за надъхване.

Трябва пак да откраднат някоя игра за да я използват. Те и мултик не могат да направят алкохолиците.

Ан 26 е много жизнен самолет, има крейсерска скорост 550 км в час, на 5 100 метра, но когато попадне във вуздушен поток може да достигне и 700 км/час, както когато лети от Лондон за БГ. Гори по табел 900 кг керосин на час. роятно е бил ударен от някое ПВО средство или бомба на борда. Това е война . Нема лабаво.

Май имаме ПЗРК.

Истината е, че летището не вече безопасно!! Затова изтеглиха и супер консервата Су-57. Постоянно се обстрелва летището с миномети и подръчни дронове. Има унищожени самолети на пистата. Свалянето на самолет беше само въпрос на време.

Последните новини са че Китай има военен бъджет 1000 милиардер юан и запада е в паника от това.

Това колко е в долари? Запада дали е в паника не е ясно, но Путака е в паника със сигурност. Бюджета на САЩ е 700 милиарда $.

руските самолети падат като круши. факт.

Въпреки дебилния адов вой на соросоидната сган, радваща се на помията от помийната яма, Русия и православието ще пребъде.

Русия убийцата на православните украинци?? Ха ха ха. Легендата за православието е начина на Москва да контролира русофилите идиоти. Тия заблудени от фалшивата ни история написана от комунисти и руснаци.

Православните украинци се наричат малоруси. Украинци е католическото полско наименование на поробените руси от Киевска Рус.

Той Господ колко сигнала ви дава, че не сте на прав път, а ти имаш наглостта да пишеш подобни небивалици. Сатаната е с вас!

статии със скрито злорадство като от рог на изобилието - по една за всяка подробност. както и да е. лека им пръст на загиналите.