Самолет с 66 души на борда се разби в Иран, няма оцелели

Ирански самолет с над 66 души на борда, изпълняващ полет по вътрешна линия, се разби тази сутрин в югозападната част на страната, съобщиха местни медии.

Обратно в новината

Коментари - Самолет с 66 души на борда се разби в Иран, няма оцелели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато господ или аллах в случая е решил да затрие някого го прави. Останалите са били на неподходящо място с орисан.

- лоша видимост и т.н. поради прахова буря. планинска местност. пилотът е бил опитен, преди няколко години е извършил успешно аварийно кацане поради отказ на двигател.

Американските или еврейските терористи.

В самолета е бил един от протестиращите в Иран. Айлатоласите са решили проблема

ATR 72-212 са френски самолети, обаче на 3-ред, четвърта седалка имало една руска гайка М3 (3 милиметра), която се е саморазвила за да направи мръсно, и затова е паднал самолета !

Навремето САЩ свалиха ирански пътнически самолет с 200 човека. Още не са се извинили, тоест посъпили са умишлено и не съжаляват. Та не е зле да се види какви военни съоръжения имат САЩ в района...

Пак еврейско отмъщение със сваляне на граждански самолет, този път срещу другия участник във войната срещу юдотероризма - Иран. Типичен почерк на богоизбраните фашисти от обетованата земя... Така е, докато не се унищожи гнездото на осите, самолети на арийците ще продължават да падат.

Явно още не си изтрезнял от Луковиямарш, а и самолета не е Руски а Френски.Бог да ги прости загиналите.

Да не би някой да е помогнал на самолета да се разбие? В югозападната част на Иран? Там сравнително близо не са ли е евреите. Жалко за починалите хора,. Мир на праха им.

Като са разчитали на алах да го потдържа в добро техническо...

Още един наивник вярващ на пропагандата. Сравнено с Иран ние сме се върнали в пещерите, а като демокрация, европейците има още дълго да им дишаме праха. Не бъркай само демокрация със слободия.

аз съм една чалмосана проститутка ..

Ами то и френските самолети са като френските автомобили.

А български какви :)

Нашият профил е по различен. Ние развиваме туризъм селско стопанство и услуги. Например тираджиите са изключително доволни от крайпътните услуги по нашите пътища.

Всеки 8 секунди един ATR каца или излита някъде по света.

Зле поддържани самолети, излитайки с много проблеми на борда. Това предимно се случва с държави от четвъртият свят, като Раша и Иран. Тук също е Сев. Корея, но те пък може да се каже че нямат самолети. Дори държавите от третият свят като Горна Волта са по-добре в това отношение.

джендърска ми работа

След като сравняваш Русия с 4 свят,явно си мноого зле.Да не се окаже че си третополов.

Като падне самолет от Русия или друга "не-демократична" страна веднага му се слага етикет. Ако е от западния свят падналия то тогава е тероризъм или всичко друго но не техн.проблем или грешка на екипажа. Събудете се отдавна се води информационна война срещу непослушните и независими страни по Света.

според компанията Aseman Airlines, чиято собственост е самолетът, "На борда е имало 60 пътници и 6 членове на екипажа, за съжаление всички са азгинали",.

https://link

Според един сайт.Самолета е ATR-72 витлов, двумоторен самолет.Такива най-често са се използвали на тами линия.

Да те е страх да се качиш на самолет, това ще си е истинска лотария на живота....

Самолета няма ли си марка и модел?

Прегледах други новинарски сайтове.Навсякъде като тук.Минимална информация.Точно затова гледах сайтовете да видя какъв самолет е бил.

имат си име - ATR 72-212 и ATR 72-500. един от двата вида е. компанията разполага само с 6 самолета.

лошо