Коментари - Катастрофа с двама загинали затвори пътя София-Варна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Катастрофа с двама загинали затвори пътя София-Варна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

бугаристан

От началото на месеца живота си са загубили 17 души, а 360 са ранени..... нас вйна даже ни не требе ... сами ше се избием

пътя между София и Варна е опасен между Боаза (разклона за Тетевен) и Търговище... тоест - участъка койте е без магистрала и де факто по-голямата част от него.... Карал съм там достатъчно и съм се нагледал на неправилно изпреварване и неспазване на ограничения на скорост... от това и следват тези редовни трагедии. До Микре (Ловешко) беше станало почти ежедневие да стават катастрофи с човешки жертви. Сега са сложили знаци за ограничение на скоростта до 50 км/ч но не знам кой колко ги спазва.... около Севлиево има прави участъци където много настъпват яко газта и изпреварват кой както може - като по чудо не сме чули нещо от тоя участък но може би е въпрос на време... Не знам тази магистрала Хемус кога най-сетне ще бъде завършена - при положение че най-трудната част с тунелите и естакадите (София-Ботевград) отдавна е готова и сега се строи само на равно... явно има много пари за крадене и много джобове за пълнене...

Виж колко грешки имаш в текста си, не познаваш нито пълния член на думата, която е подлог, нито си наясно къде са нужни запетайки... Но, за твое успокоение, не си само ти. Цари тотална неграмотност...

За съжаление това е всеки ден, вините политиците, пътищата, остарелите си автомобили, и всичко това е вярно , но също и простотия на Българина , културата на шофиране, алкохола, наркотиците, високата скорост, неоправданите рисковете който се поемат те идват от нас не от държавата, автомобилите не убиват хора, хората убиват хора

Върни парите за Хемус и да я довършат. Твоята приятелка Комитова ги открадна

Това е резултат от твърде достъпните автомобили. Всеки се чувства длъжен да има поне 3. И понеже са евтини и стари никой не си жали колата и настъпва колко може. Все пак къде не си дал 450 лева? Как се минава ГТП всеки сам си преценя. Застраховката е по желание, книжката също. А бе бананова република, където се дава свобода за изява на малоумниците. Нормалните хора вече са зад граница, тук остана само утайката.

Оооо, то много повече малоумни има зад граница. Пълнят затворите, берат ягоди, продават любов и мият задници на пакистанци

софия - варна отново щракна. Може да се ка же и цигани с мерцедес убиха българи с тойота.

07.00 ÷ 07.10 часа, кретен решил да мине покрай спусната бариера на спирка Верила. Е, влакът е отнесъл предната част на колата, където е двигатела. Шофьорът (младо момче) се е разминал само с уплаха!

Къде са 1.2млрд готова пара, заделена за Хемус?? Какво лошо има в инхаус, ако позволява обектите са, се работят и завършват по-бързо. От три години само лан-лан, два камъка един върху друг няма сложени! 3м2 асфалт не можаха да положат. Кой ще носи отговорност за смъртта по пътищата в проблемни участъци, като този. От Търново съм - край Ново село много хора си отидоха. Има и други места в България - като например Бяла, Русенско. И за там имаше заделени пари и те изчезнаха! Кой ще носи отговорност? Есенно - зимният сезон едва сега започва и за 5 дни измряха 6 човека в Ловешко и Търновско! Кой?

Много от ПТП-та са защото пътищата не са добре подържани, но това не важи за участъка от Севлиево до Велико Търново. Пътят край Ново село е много добър. Но магистрала "Хемус" край В.Търново трябва да се направи приоритетно. За Бяла - Велико Търново и- Габрово също си прав , но лакомите гадини иската да удължат трасето с 40 км и да го прекарат западно от Велико Търново, а не източно. Така ще отровят Велико Търново и ще увеличат ПТП-та.

Статистиката е силно занижена, данните неверни стават много повече катастрофи с жертви Приятел е пожарникар и каза че няма седмица в която да не извадят поне 10 трупа от смачкани коли ,често при гонки и то само в софийско... жертви които не се съобщават... ако се каже истината не се знае дали няма да има бунт.... а толкова ли не можаха да напишат": еди коя си кола е навлязла в насрещното,," или се чака кой по голям адвокат ще извади както винаги

Отделно че не се обръща внимание на ранените, а там е страшна цифра, над 10000 годишно, официално. Вярно и навремето умираха колкото сега, но просто поради липсата на еърбези и кнаучзони и че коланите не бяха задължителни малко оцеляваха.

Хемус? На българина като ми дадат кола е като луд с картечница .Чувства се длъжен да натиска газта до дупка. Всичко е в главата не е виновна колата . Няма как на непрекъсната и идва завой ,комплексара изпреварва и после държавата виновна .

Ама не ... ПП били виновни. Хахаха яко малоумни коментари се четът в тоя сайт. Ама нали поне сте анонимни...това значи че сте страхливи

Колко км от Хемус построиха от Подпираме по Парапетите? А, Радев, дето го преизбрахте за 2ро царуване колко км построи?

До като се пръскат милиарди за ненужна американска военна техника а не се дават за магистрали, така ще е.

точно, българина още трябва да мре за да му дойде акъла особено на избори. още ще се мре и то много

че вие не можете да шофирате и не спазвате правилата за движение. Ама какво очаквам да напише човек кръстил се КГБ в руски сайт.

Разбира се, че американците са виновни. Вместо да пълним джобовете на шепа американски олигарси, можехме да довършим АЕЦ Белене, която да носи приходи на нашата държава а не на тяхната за наша сметка.

Не че обичам ГЕРБ, но ака бях останали на власт до сега щеше да има а/м Хемус поне за Плевен/Ловеч.. И щеше да се работи за участъка до В. Търново. ПП-тата наблягат само на пътя Ботевград - Видин и то на участъци. Не че не е важен, но Хемус също е важна.

Уважаеми нещастници от АПИ, разделете пътните ленти с колчета като на Кресна бе тулупи крадливи!!!!!

Най-добре направо да разделят лентите, една от друга на 30-40 метра.

Пак ли "познат" на полицията?

че поне единият е карал с превишена скорост и на дълги.

Там постоянно стават катастрофи. Дава се много газ по тоя път с две кенти

А точно там асфалта е лош.

СЪСИПАА Я ТИЯ ПОЛИТИЦИ ТАА ДЪРЖАВА, БЕ !!!!ВЕДНАГА ТРЕТИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ

железен автомобил

А ако беше Ленд Круизер вместо Ярис, как щеше да е мерджана?

ако беше някой бетоновоз!

е много зле в нашата държава. Всеки е недосегаем и гоУЕм шофер. В градовете карат с по 100, пешеходните пътеки не ги имат за нищо, пък извън градовете са във формулата. И гинат невинните в повечето случаи.

Не бе, съгласно телевизиите вчера един карал със 150. Ама май си мълчат като пymku и лъжат че нямало как да установят скоростта на мерцедеса, след като всичко е записано в компютъра му. Та започнаха да крият теста на Ферари и започнаха да му търсят данъци и как си купил колата, която всъщност го спасила.

Мерцедес или БМВ?Кой сега е номер едно?По убиване на хора по пътищата.Как мислите?Новите бмв и мерцедес ще бъдат с отключване след тест за интелигентност.Ще се изисква IQ поне над 10

Не се радвай - и тази му функция ще бъде избягвана..за всичко има начин при наличие на пари! Колани, старт-стоп, дпф, алкохол-тестер...всичко може! Даже и катаджиите.. ;)

от дърти мерцедеси , дизеляци да не може да дигат повече от 100, а при случка си седат цели ......

хемус кога, ч море кога, шипка кога, бърз влак варна софия кога

Пет моста над Дунав Три тунела Ама първо 4 години празни приказки за бълъци и държавни дългове и после кой от къде е

Така става,яко ни клатят тия.

Това е въпросът - КОГА ? Вместо нормални пътища на Север, поне един, Пеевски им направил на избирателите си между села и махали, дето никой не работи и коли минават по 2-3 на час. С наши пари!

Заради лични интереси направиха "Дунав-мост-2" на Видин, а не на Лом! 130 км в повече път.. важи и за предвидената нова жп линия на участъци...София - Ботевград - Мездра - Монтана -Лом щеше да се изминава от камионите за 4 ч макс..за ч от София в Румъния...

Къде е оная проста скочубра Виолет Щърбата Комитова?? Тя опоска милиард за Хемус и няколко стотин милиона за други проекти! И сигурно сега си е завила гъзъ в къщата си "за гости" и не я интересува, нали?

селендури баце да мрат!

КОЙ спря довършването на магистрала Хемус? КОЙ? Дали случайно днес не са на власт - единият е ококорен, а другия обичащ пица с кристали?!?

Защото я спряха по-средата , нали?

Кой позволи пладнешкият обир, кой? Тиквун и компания нъл тъй

Я не ни пробутвай гербаджийските си опорки за Хемус. Кой измъкна 63 милиона в сак , а ? Разбойници пладнешки!

И кой ги измъкна под носа на Дамаджаната? Да не е самият той - Дамаджан Чашков. Аз не съм видял доказателства за тия пари, но виждам как Харвардските измамници нищо не пипат по пътищата

богаташчетата да карат и да се трепят, без тях светът е по добър

цар Мерцедес безапелационно доказва превъзходството си

Поредният състезател с 20 годишен таралясник…ъъ мерцедес.

В българия пътищата са трагедия, понякога нямаш избор с това насрещно изпреварване Изпитах го на собствен гръб това лято, пъ за такива като хаинбоаз и подобни - пълна трагедия Чудя се кой ги е проектирал тия пътища, за затвора са. Но същото е и с учуканите панелки. За съжаление страна от третия свят …

пътищата са проектирани за хора, не за шебеци

Който ги е проектирал преди 70 години, когато е имало само пътища за каруци, е проектирал че ще има и магистрали до 2000 година, ама пустите му демокрации и изчегърквания им разказаха играта на магистралите. Даже в 1988 този път имаше план за оширение с още едно платно.

Тъ, план за "оширение" викаш имало. Въх ти каква мисъл. А нещо за дебилите, дето все треската в чуждото око виждат, а гредата в твоето - не.

Пътищата са проектирани за скорост от 60 км/ч по онова време. А, и за такива умници като Гунди и Котков ... Друга тема! Трябва промяна - не става така! Но няма пари за пътища, а за страйкъри и ефки!

Междуградските ътища винаги са били проектирани за 90 освен специални участъци.

Ако държавата няма да поддържа пътищата - да ги прави велоалеи

Като намалеят тировете ще има по малко катастрофи, пътищата ще са по здрави и от тол таксите ще се ремонтират и строят нови! Но тираджийското лоби и корупцията във властта не позволяват да се промени нищо! Нито пътища ще има здрави а политиците само ще увеличават глобите на шоферите!

Тъ викаш ТИРовете са ни виновни, а като няма тирове се застигаме и се трепеме от добро поведение по пътищата и спазване на знаците и правилата. Шофираме съобразно времето, състоянието на пътя, колата, децата, спокойно и отговорно. не се разсейваме с телефони, с мацетата до нас, от алкохола и наркотицитте които поемаме. Не се правиме на бързи и яростни и т.н. Изобщо що не си прочетеш поста и малко да се позамислиш, ако ти се отдава, де. Мисленето. Че май не ти е сила.

Ако намалеят камионите няма да има пресен хляб в хлебарницата ти.

Ако не е Борисов да прави магистрали, явно няма кой друг

Само Боко Еднокнижния се сети, че трябва да се ПРАВЯТ пътища и инфраструктура, а не да се обещават по 3 тунела и пет моста

Няколко месеца назад на тежката катастрофа на магистрала Тракия? Там да не е имало проект на Боко от шест ленти, че да избегнем ненормалните шофьори?

Верижните катастрофи са проблем за всяка магистрала, но не загиват толкова често хора в тях. При челен удар няма спасение

Кокора ще го шибам от София до Варна и обратно да види пътя

Ше вземе да му хареса и ще се абонира.

Все държавата ви е виновна, или политиците, или КАТ, или Демокрацията, или лошите пътища, лошото време, ЕС или Кремъл, корупцията или ниските доходи и и и . Но никога самите обитатели на тази педя балканска земя! А всичко горе споменато си е made in Bulgaria ( е без ЕС и Кремъл естествено) Навремето се засегнахме от думите на царя за чипа. А колко беше прав той!!

Е,никой не ни е виновен,но държавата използва случая да ни ограбва .

Човече тия които са горе в управлението ако не си вършат работата и да създават ред и условия за движение по пътищата тия шоферите винаги ще гледат да правят золими кой от скука кой щото си е купил книжката! Не внушавай вина на раята!

Пътищата 3 години не са пипнати. Приличат на кратери вече

Точно, а още не се застудило. С първите минусови и кратерите ще станат ями

Айде стига с тия пътища, бе. Олигофрените карат като луди.

ти Бяла - Плевен - Ябланица минавал ли си? демек пътя от Русе и половин севера за София там вече не се кара ... неравности които те мятат по лентите, ТИРовете летят и те се мятат наляво-надясно ...

Значи пътя е виновен, а не шофьорите по него? Не се ли казва винаги: карай със съобразена скорост? След като условията са такива, каквито са, защо не почнат всички, да се съобразяват с реалността в БГ, вместо да летят с ламаринените ковчези??

Може би, защото скоро ще трябва пеша да ходим по тея пътища. Ако не се поддържат няма да стават за нищо

Пътищата са в окаяно състояние. Този път в участъка Велико Търново е просто занемарени. Ама дупе датите и хамстера са заети с по-важни работи, например да ходят до Израел че да му помагат.

3 години не можаха да построят 1 км от Хемус и да я свържат с Ловеч. Боклуци мръсни крадливи

Ами как да я построят като ревнаха за нея еко талибаните !!!!!!!!!

Къде са 1.2млрд готова пара, заделена за Хемус?? Какво лошо има в инхаус, ако позволява обектите са, се работят и завършват по-бързо. От три години само лан-лан, два камъка един върху друг няма сложени! 3м2 асфалт не можаха да положат. Кой ще носи отговорност за смъртта по пътищата в проблемни участъци, като този. От Търново съм - край Ново село много хора си отидоха. Има и други места в България - като например Бяла, Русенско. И за там имаше заделени пари и те изчезнаха! Кой ще носи отговорност? Есенно - зимният сезон едва сега започва и за 5 дни измряха 6 човека в Ловешко и Търновско! КОЙ?

В Ню Йорк и за финансиране на преврата в България. Интересно че никой не слага Радев заедно с Кирчо. А всъщност те са дупе-гащи.

Не съдя! Само изказвам съболезнования! Животът е тежък, наистина и не е редно от дир-а да изнасят такива новини на първа страница. Но не ги и съдя. Болно ми е! След като вчера бях първия, който писах под страхотната новина, че българче е спечелило златен медал на олимпиядата по астрономия. Но пак да кажа - мисленето е изкривено - такива новини не продават. Продава това! Пошлото, натурализмаът ... Но няма ли замесени алкохол и наркотици не съдя кой е прав и кой крив! Това е просто една трагедия. Бил съм свидетел на такава, и бях на 1,5 секунди да не мога да разкажа за нея. Случката е в Германия, и беше отразена само в един локален вестник на другия ден(това е само за сравнение какъв тип новини се предлагат на хората) - та, карам си аз с моето пежо 306 по един път, който може да се сравни със София-Варна - всички се движат със 100, аз си карам зад един 12 тонен приятел и държа доста голяма дистанция - около 100+ метра. Слънце, страхотно време, сухо ... и виждаш как за части от секундата един приятел с една хонда акорд комби влиза в насрещното, ESP-то изправя автомобила но точно толкова, че да се забие фронтално в 12-тонния камион. Ако не може да си представите какво е това удар на две превозни средства с такава скорост и маса на единия 8 пъти по-голяма от другия ще илюстрирам - автомобил 5 метра влезе в около метър и петдесет(шофьорската му страна), а другото се уви като пешкир. Въздушната възглавница беше забита в краката на момчето(добре, че беше само) и си изкара белите дробове през устата докато му правих сърдечен масаж ... Дойде едно момче, шофьор на тир зад мен, явно адреналина му дойде в повече и с голи ръце успя да отвори ламарините, заклещили краката му. Като видя каймата блокира, разтрепери се и беше до там. За такъв удар идеше реч, че после като ме викаха в районното да го пишем ми казаха, че шофьорът на 12 тонния камион е бил със счупени четири ребра. Та ... отплеснах се - никой в катастрофата не беше пил, но момчето в автомобила е било с диабет. Достатъчно е да ти прилошее на двупосочен път. Лека им пръст на загиналите. Дано всички живи се оправят бързо и се надявам някой от участниците да не е направил идиотия преди това!

Не разбрах как ти прилошава от диабет. И то за момент. Ако има висока захар не му прилошава, ако има ниска и му прилошее е за над половин час. Изобщо, прикавсаш си без да си имаш понятие. Може да е имало и хемароиди и да е мърдало на седалката. По скоро е правил нещо в този момент. Повечето такива моменти са от пипане на нещо в купето. Изобщо, единственото което си написал е че нямаш диабет. Което разбира се те прави неуязвим.

Това което си написал е брутално и за съжаление се случва ежедневно. Оскотялото население по нашите ширини, което няма елементарна грамотност и представа от физика и взаимодействие на маси при определена скорост обаче не си дава и най-малка сметка за това коети е написано. За тях автомобилът не е необходимост и средство да свършиш работа, а е вещ с която да отидат до мола или на кафе, с която по възможност да парадират пред другите скотове и чалгопитеци. От цялата ситуация си пострадал и ти, защото ти е оставен отпечатък и си травмиран за цял живот.

Инженерче

Не е, приемам ги спокойно нещата - в Германия(където съм) ми предлагаха и психологическа помощ. Нямам нужда. Това момче, шофьора на тир-а, който блокира полицайчетата дойдоха и казаха - аааа, в това състояние няма да караш тир - болничен, организираме шофьор до местоназначението. Колкото до касапницата - и по-лошо съм видял - едни румънци самокатастрофираха на АМ Струма до яз. Студена и мантинелата беше влязла в колата. Там си беше файнъл дестинейшън - крака, черва ... абе не е за всеки! Добре, че поне имай връзки на обувките за турникети, че жената я спасихме, но остана без крака. Иначе внимателно и умната! Разказвам го само с една цел - много шофьори аджамии си мислят, че морето е до колене! Е, не е! И резултатите ако нямаш късмет са такива!

Това което описваш е самоубийство. И не е толкоз рядко в Германия и северните страни. Те са си малко перковци.

Пак на сметката на герб/дъпъсъ.

Кой спря строежа на Хемус.? Радев Изявлението, след него и Харвардските измамници

Искам закон за задължително поставяне на видиорегистратори на всички превозни средства. Пенде.и народни представители чуватв ли?

То ако си мислиш, че от катастрофата ще е останал филм.

А ти що па си мислиш, че снима на лента ????? Нещо за стрийм, облак да си чУвал?

И на всяка кола рутер? Знаеш ли колко е радиолентата? Абе, я се скрий.

Не само ще остане, ами и ще бъде по-здраво от други части на автомобила. Амам не се изтропаме ей тъй да се запълни пространството.

То от яриса кола не е останало, ти видео регистратор..

В това село никой не спазва ограничението на скоростта. Кара се най- малко с 80, със 100 е нещо обичайно. Маже да стане добра хранилка на КАТ.

Пътя не минава през селото

Кво стана с 900 милиона изчегъркани за магистралата Хемус? Там поне нямаше да се блъскат челно.

Няма закони за нищо в тая държава, убийци под път и над път, по непредпазливост , но убийци…

Ало Василев,ако искаш да спестиш някой лев на бюджета,махни създадената от Борисов "Агенция по безопаствост на движението". Тя дублира КАТ,а виждаме резултатите от работата й...

Аз Ви казох Животъъ Ядене и Сране

Отново Мерцедеса печели двубоя. Извод купувайте си мерцедеси, не тойоти.

Е как го печели? Шофьора му палач. От тук на сетне хаир няма да види от съдилища и душевни страдания защо не мене ми се случи.

срещу секвоя ;) боци не случайно се возеше в секвоята. Срещу яриса и москвича е сила.

Мерцедеса със задно и износени куми и прас в насрещното.

Затвори пътя София-Варна Този "път", знаете ли колко много населени места има покрай него? Че даже и областни центрове! Все едно затворили Поморие-Бургас, въпреки, че пак има от къде да се мине! Затварянето на път между две населени места, винаги смислово има значение, че между двете не може да се пътува по този маршрут. Заобикалянето на точка от пътя, през села, не е затваряне на целия път, а на малка част от него! Затварянето на 5 км от 400 км трасе, не е затваряне на трасето!

Коментари - Катастрофа с двама загинали затвори пътя София-Варна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Катастрофа с двама загинали затвори пътя София-Варна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

бугаристан

От началото на месеца живота си са загубили 17 души, а 360 са ранени..... нас вйна даже ни не требе ... сами ше се избием

пътя между София и Варна е опасен между Боаза (разклона за Тетевен) и Търговище... тоест - участъка койте е без магистрала и де факто по-голямата част от него.... Карал съм там достатъчно и съм се нагледал на неправилно изпреварване и неспазване на ограничения на скорост... от това и следват тези редовни трагедии. До Микре (Ловешко) беше станало почти ежедневие да стават катастрофи с човешки жертви. Сега са сложили знаци за ограничение на скоростта до 50 км/ч но не знам кой колко ги спазва.... около Севлиево има прави участъци където много настъпват яко газта и изпреварват кой както може - като по чудо не сме чули нещо от тоя участък но може би е въпрос на време... Не знам тази магистрала Хемус кога най-сетне ще бъде завършена - при положение че най-трудната част с тунелите и естакадите (София-Ботевград) отдавна е готова и сега се строи само на равно... явно има много пари за крадене и много джобове за пълнене...

Виж колко грешки имаш в текста си, не познаваш нито пълния член на думата, която е подлог, нито си наясно къде са нужни запетайки... Но, за твое успокоение, не си само ти. Цари тотална неграмотност...

За съжаление това е всеки ден, вините политиците, пътищата, остарелите си автомобили, и всичко това е вярно , но също и простотия на Българина , културата на шофиране, алкохола, наркотиците, високата скорост, неоправданите рисковете който се поемат те идват от нас не от държавата, автомобилите не убиват хора, хората убиват хора

Върни парите за Хемус и да я довършат. Твоята приятелка Комитова ги открадна

Това е резултат от твърде достъпните автомобили. Всеки се чувства длъжен да има поне 3. И понеже са евтини и стари никой не си жали колата и настъпва колко може. Все пак къде не си дал 450 лева? Как се минава ГТП всеки сам си преценя. Застраховката е по желание, книжката също. А бе бананова република, където се дава свобода за изява на малоумниците. Нормалните хора вече са зад граница, тук остана само утайката.

Оооо, то много повече малоумни има зад граница. Пълнят затворите, берат ягоди, продават любов и мият задници на пакистанци

софия - варна отново щракна. Може да се ка же и цигани с мерцедес убиха българи с тойота.

07.00 ÷ 07.10 часа, кретен решил да мине покрай спусната бариера на спирка Верила. Е, влакът е отнесъл предната част на колата, където е двигатела. Шофьорът (младо момче) се е разминал само с уплаха!

Къде са 1.2млрд готова пара, заделена за Хемус?? Какво лошо има в инхаус, ако позволява обектите са, се работят и завършват по-бързо. От три години само лан-лан, два камъка един върху друг няма сложени! 3м2 асфалт не можаха да положат. Кой ще носи отговорност за смъртта по пътищата в проблемни участъци, като този. От Търново съм - край Ново село много хора си отидоха. Има и други места в България - като например Бяла, Русенско. И за там имаше заделени пари и те изчезнаха! Кой ще носи отговорност? Есенно - зимният сезон едва сега започва и за 5 дни измряха 6 човека в Ловешко и Търновско! Кой?

Много от ПТП-та са защото пътищата не са добре подържани, но това не важи за участъка от Севлиево до Велико Търново. Пътят край Ново село е много добър. Но магистрала "Хемус" край В.Търново трябва да се направи приоритетно. За Бяла - Велико Търново и- Габрово също си прав , но лакомите гадини иската да удължат трасето с 40 км и да го прекарат западно от Велико Търново, а не източно. Така ще отровят Велико Търново и ще увеличат ПТП-та.

Статистиката е силно занижена, данните неверни стават много повече катастрофи с жертви Приятел е пожарникар и каза че няма седмица в която да не извадят поне 10 трупа от смачкани коли ,често при гонки и то само в софийско... жертви които не се съобщават... ако се каже истината не се знае дали няма да има бунт.... а толкова ли не можаха да напишат": еди коя си кола е навлязла в насрещното,," или се чака кой по голям адвокат ще извади както винаги

Отделно че не се обръща внимание на ранените, а там е страшна цифра, над 10000 годишно, официално. Вярно и навремето умираха колкото сега, но просто поради липсата на еърбези и кнаучзони и че коланите не бяха задължителни малко оцеляваха.

Хемус? На българина като ми дадат кола е като луд с картечница .Чувства се длъжен да натиска газта до дупка. Всичко е в главата не е виновна колата . Няма как на непрекъсната и идва завой ,комплексара изпреварва и после държавата виновна .

Ама не ... ПП били виновни. Хахаха яко малоумни коментари се четът в тоя сайт. Ама нали поне сте анонимни...това значи че сте страхливи

Колко км от Хемус построиха от Подпираме по Парапетите? А, Радев, дето го преизбрахте за 2ро царуване колко км построи?

До като се пръскат милиарди за ненужна американска военна техника а не се дават за магистрали, така ще е.

точно, българина още трябва да мре за да му дойде акъла особено на избори. още ще се мре и то много

че вие не можете да шофирате и не спазвате правилата за движение. Ама какво очаквам да напише човек кръстил се КГБ в руски сайт.

Разбира се, че американците са виновни. Вместо да пълним джобовете на шепа американски олигарси, можехме да довършим АЕЦ Белене, която да носи приходи на нашата държава а не на тяхната за наша сметка.

Не че обичам ГЕРБ, но ака бях останали на власт до сега щеше да има а/м Хемус поне за Плевен/Ловеч.. И щеше да се работи за участъка до В. Търново. ПП-тата наблягат само на пътя Ботевград - Видин и то на участъци. Не че не е важен, но Хемус също е важна.

Уважаеми нещастници от АПИ, разделете пътните ленти с колчета като на Кресна бе тулупи крадливи!!!!!

Най-добре направо да разделят лентите, една от друга на 30-40 метра.

Пак ли "познат" на полицията?

че поне единият е карал с превишена скорост и на дълги.

Там постоянно стават катастрофи. Дава се много газ по тоя път с две кенти

А точно там асфалта е лош.

СЪСИПАА Я ТИЯ ПОЛИТИЦИ ТАА ДЪРЖАВА, БЕ !!!!ВЕДНАГА ТРЕТИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ

железен автомобил

А ако беше Ленд Круизер вместо Ярис, как щеше да е мерджана?

ако беше някой бетоновоз!

е много зле в нашата държава. Всеки е недосегаем и гоУЕм шофер. В градовете карат с по 100, пешеходните пътеки не ги имат за нищо, пък извън градовете са във формулата. И гинат невинните в повечето случаи.

Не бе, съгласно телевизиите вчера един карал със 150. Ама май си мълчат като пymku и лъжат че нямало как да установят скоростта на мерцедеса, след като всичко е записано в компютъра му. Та започнаха да крият теста на Ферари и започнаха да му търсят данъци и как си купил колата, която всъщност го спасила.

Мерцедес или БМВ?Кой сега е номер едно?По убиване на хора по пътищата.Как мислите?Новите бмв и мерцедес ще бъдат с отключване след тест за интелигентност.Ще се изисква IQ поне над 10

Не се радвай - и тази му функция ще бъде избягвана..за всичко има начин при наличие на пари! Колани, старт-стоп, дпф, алкохол-тестер...всичко може! Даже и катаджиите.. ;)

от дърти мерцедеси , дизеляци да не може да дигат повече от 100, а при случка си седат цели ......

хемус кога, ч море кога, шипка кога, бърз влак варна софия кога

Пет моста над Дунав Три тунела Ама първо 4 години празни приказки за бълъци и държавни дългове и после кой от къде е

Така става,яко ни клатят тия.

Това е въпросът - КОГА ? Вместо нормални пътища на Север, поне един, Пеевски им направил на избирателите си между села и махали, дето никой не работи и коли минават по 2-3 на час. С наши пари!

Заради лични интереси направиха "Дунав-мост-2" на Видин, а не на Лом! 130 км в повече път.. важи и за предвидената нова жп линия на участъци...София - Ботевград - Мездра - Монтана -Лом щеше да се изминава от камионите за 4 ч макс..за ч от София в Румъния...

Къде е оная проста скочубра Виолет Щърбата Комитова?? Тя опоска милиард за Хемус и няколко стотин милиона за други проекти! И сигурно сега си е завила гъзъ в къщата си "за гости" и не я интересува, нали?

селендури баце да мрат!

КОЙ спря довършването на магистрала Хемус? КОЙ? Дали случайно днес не са на власт - единият е ококорен, а другия обичащ пица с кристали?!?

Защото я спряха по-средата , нали?

Кой позволи пладнешкият обир, кой? Тиквун и компания нъл тъй

Я не ни пробутвай гербаджийските си опорки за Хемус. Кой измъкна 63 милиона в сак , а ? Разбойници пладнешки!

И кой ги измъкна под носа на Дамаджаната? Да не е самият той - Дамаджан Чашков. Аз не съм видял доказателства за тия пари, но виждам как Харвардските измамници нищо не пипат по пътищата

богаташчетата да карат и да се трепят, без тях светът е по добър

цар Мерцедес безапелационно доказва превъзходството си

Поредният състезател с 20 годишен таралясник…ъъ мерцедес.

В българия пътищата са трагедия, понякога нямаш избор с това насрещно изпреварване Изпитах го на собствен гръб това лято, пъ за такива като хаинбоаз и подобни - пълна трагедия Чудя се кой ги е проектирал тия пътища, за затвора са. Но същото е и с учуканите панелки. За съжаление страна от третия свят …

пътищата са проектирани за хора, не за шебеци

Който ги е проектирал преди 70 години, когато е имало само пътища за каруци, е проектирал че ще има и магистрали до 2000 година, ама пустите му демокрации и изчегърквания им разказаха играта на магистралите. Даже в 1988 този път имаше план за оширение с още едно платно.

Тъ, план за "оширение" викаш имало. Въх ти каква мисъл. А нещо за дебилите, дето все треската в чуждото око виждат, а гредата в твоето - не.

Пътищата са проектирани за скорост от 60 км/ч по онова време. А, и за такива умници като Гунди и Котков ... Друга тема! Трябва промяна - не става така! Но няма пари за пътища, а за страйкъри и ефки!

Междуградските ътища винаги са били проектирани за 90 освен специални участъци.

Ако държавата няма да поддържа пътищата - да ги прави велоалеи

Като намалеят тировете ще има по малко катастрофи, пътищата ще са по здрави и от тол таксите ще се ремонтират и строят нови! Но тираджийското лоби и корупцията във властта не позволяват да се промени нищо! Нито пътища ще има здрави а политиците само ще увеличават глобите на шоферите!

Тъ викаш ТИРовете са ни виновни, а като няма тирове се застигаме и се трепеме от добро поведение по пътищата и спазване на знаците и правилата. Шофираме съобразно времето, състоянието на пътя, колата, децата, спокойно и отговорно. не се разсейваме с телефони, с мацетата до нас, от алкохола и наркотицитте които поемаме. Не се правиме на бързи и яростни и т.н. Изобщо що не си прочетеш поста и малко да се позамислиш, ако ти се отдава, де. Мисленето. Че май не ти е сила.

Ако намалеят камионите няма да има пресен хляб в хлебарницата ти.

Ако не е Борисов да прави магистрали, явно няма кой друг

Само Боко Еднокнижния се сети, че трябва да се ПРАВЯТ пътища и инфраструктура, а не да се обещават по 3 тунела и пет моста

Няколко месеца назад на тежката катастрофа на магистрала Тракия? Там да не е имало проект на Боко от шест ленти, че да избегнем ненормалните шофьори?

Верижните катастрофи са проблем за всяка магистрала, но не загиват толкова често хора в тях. При челен удар няма спасение

Кокора ще го шибам от София до Варна и обратно да види пътя

Ше вземе да му хареса и ще се абонира.

Все държавата ви е виновна, или политиците, или КАТ, или Демокрацията, или лошите пътища, лошото време, ЕС или Кремъл, корупцията или ниските доходи и и и . Но никога самите обитатели на тази педя балканска земя! А всичко горе споменато си е made in Bulgaria ( е без ЕС и Кремъл естествено) Навремето се засегнахме от думите на царя за чипа. А колко беше прав той!!

Е,никой не ни е виновен,но държавата използва случая да ни ограбва .

Човече тия които са горе в управлението ако не си вършат работата и да създават ред и условия за движение по пътищата тия шоферите винаги ще гледат да правят золими кой от скука кой щото си е купил книжката! Не внушавай вина на раята!

Пътищата 3 години не са пипнати. Приличат на кратери вече

Точно, а още не се застудило. С първите минусови и кратерите ще станат ями

Айде стига с тия пътища, бе. Олигофрените карат като луди.

ти Бяла - Плевен - Ябланица минавал ли си? демек пътя от Русе и половин севера за София там вече не се кара ... неравности които те мятат по лентите, ТИРовете летят и те се мятат наляво-надясно ...

Значи пътя е виновен, а не шофьорите по него? Не се ли казва винаги: карай със съобразена скорост? След като условията са такива, каквито са, защо не почнат всички, да се съобразяват с реалността в БГ, вместо да летят с ламаринените ковчези??

Може би, защото скоро ще трябва пеша да ходим по тея пътища. Ако не се поддържат няма да стават за нищо

Пътищата са в окаяно състояние. Този път в участъка Велико Търново е просто занемарени. Ама дупе датите и хамстера са заети с по-важни работи, например да ходят до Израел че да му помагат.

3 години не можаха да построят 1 км от Хемус и да я свържат с Ловеч. Боклуци мръсни крадливи

Ами как да я построят като ревнаха за нея еко талибаните !!!!!!!!!

Къде са 1.2млрд готова пара, заделена за Хемус?? Какво лошо има в инхаус, ако позволява обектите са, се работят и завършват по-бързо. От три години само лан-лан, два камъка един върху друг няма сложени! 3м2 асфалт не можаха да положат. Кой ще носи отговорност за смъртта по пътищата в проблемни участъци, като този. От Търново съм - край Ново село много хора си отидоха. Има и други места в България - като например Бяла, Русенско. И за там имаше заделени пари и те изчезнаха! Кой ще носи отговорност? Есенно - зимният сезон едва сега започва и за 5 дни измряха 6 човека в Ловешко и Търновско! КОЙ?

В Ню Йорк и за финансиране на преврата в България. Интересно че никой не слага Радев заедно с Кирчо. А всъщност те са дупе-гащи.

Не съдя! Само изказвам съболезнования! Животът е тежък, наистина и не е редно от дир-а да изнасят такива новини на първа страница. Но не ги и съдя. Болно ми е! След като вчера бях първия, който писах под страхотната новина, че българче е спечелило златен медал на олимпиядата по астрономия. Но пак да кажа - мисленето е изкривено - такива новини не продават. Продава това! Пошлото, натурализмаът ... Но няма ли замесени алкохол и наркотици не съдя кой е прав и кой крив! Това е просто една трагедия. Бил съм свидетел на такава, и бях на 1,5 секунди да не мога да разкажа за нея. Случката е в Германия, и беше отразена само в един локален вестник на другия ден(това е само за сравнение какъв тип новини се предлагат на хората) - та, карам си аз с моето пежо 306 по един път, който може да се сравни със София-Варна - всички се движат със 100, аз си карам зад един 12 тонен приятел и държа доста голяма дистанция - около 100+ метра. Слънце, страхотно време, сухо ... и виждаш как за части от секундата един приятел с една хонда акорд комби влиза в насрещното, ESP-то изправя автомобила но точно толкова, че да се забие фронтално в 12-тонния камион. Ако не може да си представите какво е това удар на две превозни средства с такава скорост и маса на единия 8 пъти по-голяма от другия ще илюстрирам - автомобил 5 метра влезе в около метър и петдесет(шофьорската му страна), а другото се уви като пешкир. Въздушната възглавница беше забита в краката на момчето(добре, че беше само) и си изкара белите дробове през устата докато му правих сърдечен масаж ... Дойде едно момче, шофьор на тир зад мен, явно адреналина му дойде в повече и с голи ръце успя да отвори ламарините, заклещили краката му. Като видя каймата блокира, разтрепери се и беше до там. За такъв удар идеше реч, че после като ме викаха в районното да го пишем ми казаха, че шофьорът на 12 тонния камион е бил със счупени четири ребра. Та ... отплеснах се - никой в катастрофата не беше пил, но момчето в автомобила е било с диабет. Достатъчно е да ти прилошее на двупосочен път. Лека им пръст на загиналите. Дано всички живи се оправят бързо и се надявам някой от участниците да не е направил идиотия преди това!

Не разбрах как ти прилошава от диабет. И то за момент. Ако има висока захар не му прилошава, ако има ниска и му прилошее е за над половин час. Изобщо, прикавсаш си без да си имаш понятие. Може да е имало и хемароиди и да е мърдало на седалката. По скоро е правил нещо в този момент. Повечето такива моменти са от пипане на нещо в купето. Изобщо, единственото което си написал е че нямаш диабет. Което разбира се те прави неуязвим.

Това което си написал е брутално и за съжаление се случва ежедневно. Оскотялото население по нашите ширини, което няма елементарна грамотност и представа от физика и взаимодействие на маси при определена скорост обаче не си дава и най-малка сметка за това коети е написано. За тях автомобилът не е необходимост и средство да свършиш работа, а е вещ с която да отидат до мола или на кафе, с която по възможност да парадират пред другите скотове и чалгопитеци. От цялата ситуация си пострадал и ти, защото ти е оставен отпечатък и си травмиран за цял живот.

Инженерче

Не е, приемам ги спокойно нещата - в Германия(където съм) ми предлагаха и психологическа помощ. Нямам нужда. Това момче, шофьора на тир-а, който блокира полицайчетата дойдоха и казаха - аааа, в това състояние няма да караш тир - болничен, организираме шофьор до местоназначението. Колкото до касапницата - и по-лошо съм видял - едни румънци самокатастрофираха на АМ Струма до яз. Студена и мантинелата беше влязла в колата. Там си беше файнъл дестинейшън - крака, черва ... абе не е за всеки! Добре, че поне имай връзки на обувките за турникети, че жената я спасихме, но остана без крака. Иначе внимателно и умната! Разказвам го само с една цел - много шофьори аджамии си мислят, че морето е до колене! Е, не е! И резултатите ако нямаш късмет са такива!

Това което описваш е самоубийство. И не е толкоз рядко в Германия и северните страни. Те са си малко перковци.

Пак на сметката на герб/дъпъсъ.