17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Автомобил за специализиран транспорт", какво ще рече: екарисажен автомобил, превозващ ваксини, превоз на газове и опасни товари, и т.н., кое му специализираното на автомобила и какъв специалист хрантутник разкарва.

Почивайте в мир!

първо, това на снимката явно не е заден десен калник и задна броня! и като в колата не е возила охраняем задник, кого е возила, та не си е седяла в гаража??

Малко да намалят Егото си при шофиране тия от НСО или да ги поденят с по професионални шофьори. Защото явно не от вчера за данъкоплатците остава да поправят ламарините на ударените луксозни возила. :(

Ами то това вече не е новина.

ами така е ,бойко ги научи да ги вози и загубиха рефлекси.

Гавазите на Ким Тик Вун пак са се проявили като съвестни, смирени и опитни шофери :) Скоро очаквайте Ким Тик Вун да се разхожда с открита кола и да стреля по раята.

ИДИОТИНО нсо е под прякотто ръководство и подчинение на фатмак радев! поне това несмогнали да запомниш от коменктарите под всяка новина с издънките на това нсо?

Някои шофират все едно пътя е техен, и после удариха ме. При нормалните хора има една поговорка "И да блъснеш и да те блъснат, все ти тенекии правиш". Но като си на държавна хранилка не ти пука.

Schilo

Задна броня, заден калник...Явно този, който е ударил автомобила на НСО не е спазил дистанция.

А може ли автомобилът на НСО да е преминал " на червено", а другият, преминавайки " на зелено", да го е ударил сранично, в заден десен калник? Тогава пак ще има ударен калник и броня....

почнахме с прогнозите. Яко предубеждение. Ама в България всички са опитни и дърги шофери, пусто гадовете от КАТ им пречат да си разгърнат потенциала.

Просто няма нужда от коментар

Виж ти. Още един, който не прочете статията.

Обичайното под новина за ПТП - 12 политически коментара. Дори не обърнаха внимание, че снимката не сътветства на описанието на щетите - явно колата на НСО е ударена отзад.

Съпругата на президента беше вътре и след ПТП избяга на секундата.

е бил,или ...на кръговото?!

пистале, чети къде са нанесени щетите на автомобила на НСО.

Пак ли с Мунчовица

Герберастите ако не видите "Винету", не си давате труда да четете.

ощи по добри нувини! още ПКП без тащи,мое и баце!!

А при друга катастрофа на автомобил от НСО,полицаите намериха гащите на ПКП хвръкнали ва едно дърво!??!?!?!?!? Какво е правила Калоянчев без гащи в джипа на задната седалка със своите охранити!?!?!?.......

Политика, разбира се. Гарантирано от... знаем си.

такъв им е и електората, от 00 надолу.

Ще е добре журналистите да ни представят изследване за брой автомобили и брой произшествия с тях в другите страни от ЕС. Нека, като общество знаем и имаме право на информирано решение, защото има винаги във въздуха витае негативизъм към прекалените привилегии на родните, но не народни политици. Време е да се повозят на така прокламирания обществен транспорт, както и да ползват личните си необозначени автомобили.

Ух... олекна ми! Така се притесних за Деса, aма тя явно в това време е била в бутиците в МОЛ-а...

Стягайте се за РР2, герберасти.

НСО пази избраниците от народната любов,народа им плаща колите и софрите,а те друго освен катастрофи и скандали не са произвели.