Две жертви и четирима ранени при катастрофи (Снимки)

Човек загина, след като ТИР с дърва катастрофира на главен път Е-79, събори електрически стълб и пламна. По пътя Русе-Бяла един е убит и четирима ранени.

Обратно в новината

Коментари - Две жертви и четирима ранени при катастрофи (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е пътя на смърта.

80 процента от всички катастрофи са или окило Русе-Бяла или с БМВ. Просто в тези области са съсредоточени най-дебилната част от населението, първият район е населен предимно с турци или цигани или турчеещи се цигани от Шумен, Русе, Тутракан, Дулово, Каолин, Исперих, Кубрат и т.н. а пък за БМВ каквото и да кажеш все е малко, особено ако колата е селски тунинг и година на производство 1985-1995 година..

Да, така е. Също така няма нужда от статистика и за Силистра, Разград, Бургас, и за ГОЛФъргайстерите....

къде забравихте пернишките и пловдивските малоумници, въпреки че повечето от тях не са цигани и турци?

Еййй не се научиха да карат по тоя Е79. Пътят е опасен по цялата си дължина, ше му се не види. Всякъкви маневри са рисковани. Май притежанието на книжка и кола станаха прекалено достъпни.

Колеги, помогнете ! Къде се намира така наречената "Индианска колиба"?

По- ужасен път не зная. 00Кога ще го направят. Стига са строили само на юг.

Какво бяхме отбелязали за Силистренско и Струмско? Територии на най-малоумните вулгароси. И днешният ден не пропусна да даде резон на тази забавна констатация -:)

Без разследване и изследвания всеки може да каже кой е виновния. Жалко за загиналите. А то "бързаци" с BMW, Audi и други мощни возила колкото щеш. Пазя се от тях. Дано и Бог ме пази. Нали щяха да забраняват на момченца до 25 години да карат без придружител. Безразсъдството е привилегия на младите, некадърността - на старите. Но и едните и другите се фукат че могат. А войната по пътищата всеки ден взема своите жертви. До кога?

Когато BMW участва в катастрофа няма нужда от разследване на случката. То винаги изпреварва неправилно и безрасъдно.

Е нищо де, нещо необичайно? Онзи ден бяха повече и загиналите, и катастрофите. А полицаите правят огледи и констатации. Ми то и комшийката- баба Радка , която е на 90 години, и тя може да прави огледи и констатации бе, другари от МВР и КАТ.

Кой паркинг се нарича "Индианска колиба"? Да не би да е този на 15 км - от Русе след разклона за Иваново в края на спускането отдясно?

"Наложило се е . . . да използват техника за изваждане на пътниците от автомобилите." Всеки пътуващ в 'МПС' е добре посъветван да носи джобно ножче за разрязване на предп.колан (назъбено острие!), както и 'чукче' за разбиване на стъклата (магаз. за автопринадлежности)- електрическите брави обикновено блокират при катастрофа.

Бойко АУТОБАН РУСЕ -СВИЛЕНГРАД кугаааааааааа Стига си ни будалкал като пускаш твойта прислужничка да ни баламосва отвреме на време.