Коментари - Младеж загина при катастрофа в Русе (снимки) | dnes.dir.bg
назад

Младеж загина при катастрофа в Русе (снимки)

Младеж загина при тежка катастрофа на булевард "България" в Русе, на изхода за София, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - Младеж загина при катастрофа в Русе (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почивай в мир Драго! :(

В ютуба има поредица CAR CRASH с много клипове. Има достатъчно примери за зверски катастрофи на еднопосочни булеварди и магистрали.

някой знае ли името на загиналия ?

Лека му пръст на момчето!Явно е станало малко след Охлюва.Днес в Русе валя упорито и напоително и ако гумите му са били износени.....

износени са му били гумите ...нямал грайфери ...да го духаш бе Кънчо Той си нямал мозъчни гънки говедото ...ти за гумите мислиш ,че и майка му ...

Лека му пръст на момчето! Съболезнования на майката!

Всеки ден се повтаря едно и също.Спрете се най после с просташкото каране.Лошото е ,че не умират само виновните и недисциплинирани водачи.

Виновен или невинен вече няма значение. Още един млад човек "емигрира". Друго обаче ми направи впечатление в изказа на журналиста: "младежа не можал да излезе от колата и загинал на място". Обикновено под "загинал на място" се разбира друго - загинал моментално. А след като вече си загинал, няма как да правиш опит да мърдаш. Макар, че погледнато от друга страна пак може да се каже, че е вярно написаното - не е могъл да излезе от колата и загинал на мястото на което е бил вследствие на последвалите събития, но вече трябваше да има друго обяснение. Лека му пръст на загиналия.

"По първоначална информация товарен автомобил, с турска регистрация, движещ се в посока към Русе и лек автомобил с великотърновска регистрация са се ударили челно. В резултат на удара на място са загинали двама души, пътували в лекия автомобил." Още двама са дали фира днес.

Интересно е как се блъскаш в друга кола при еднопосочно движение и с каква скорост го правиш. Ограниченията са, за да се спазват. Идеята им е да се ограничат нежелани последици. Българският фолклор е изумително богат и за такива като този каун си имаме няколко поговорки "който търси намира" и "да бе мирно седяло не би се на чучура въртяло" и прочие. Сега мамицата му да си вземе поука как го е отгледала и възпитала.

Винаги съм казвал, че катастрофите без жертви, стават по невнимание, а тези с жертви са резултат на простотията в някое задкормилно устройство.

Добре че това говедо е затрило само себе си.

били са закопчани с колани, затова не са могли да излязат, свидетели са отрязали колана на майката и са я издърпали навън, обаче колата е горяла и не са могли да стигнат до момчето. така че, понякога коланите убиват .

Със сигурност не може да се твърди, че коланът го е убил. Тъй като най-вероятно човекът е бил със замъглено съзнание от удара или без съзнание, поради което не си е откопчал колана. Та лъжеш за коланите.

Естествено че заради колана не са го извадили и него.Ако е бил без колан лесно могат да го издърпат от колата.Но да се пресегнеш до средата на горяща кола за да откопчееш колана е друга работа.Само с остър нож е можело да го освободят,но явно не са имали време и за него.Много пъти когато си без колан излиташ от колата и имаш шанс да оцелееш,но нищо не е сигурно!

Със сигурност другата кола е БМВ. Управлявана от някой безсмъртен с анцуг.

Жалко, гадно. Какво ли й е на майката, да изгуби сина си?

Това е еднопосочен булевард с две големи платна. Как е катастрофирал?

С голям мерак, за радост на околните, които са гледали сеир.

Искал е да разбие самолета като Лубиц, обаче полета му е приключил преди да достигне Алпите.

Dir-а върнете снимките, стига с тази цензура искаме да го видим този Шумахер.

Дори колата на Ники Лауда ,когато се запали в Япония и тази с която загина легендарния Сена изглеждаха по запазени след удара с над 250 км/ч ! С каква скорост е летяло това говедо ...23-годишно ,както се вижда и от снимките в населено място,че да се разбие така ! Добре ,че не са пострадали невинни ! А,майка му какво си е барала ,че не го е възпряла ??? Явно такъв е мат,ряла !! Никакви съболезнования ...късмет ,че е нямало невинни край него ! Както каза "вожда"...това теле ...слава Богу няма да достигне да стане ...голямо говедо !

Колата е горяла само отпред, откъм двигателя. Отзад е цяла, дори стоповете си стоят. Това ще рече, че бензиновата помпа е хвърляла бензин и след удара и за това е изгоряло момчето.

Нормалните коли има "шок бутон" и при тях такова нещо не може да се случи. Но тази стара японска бракма явно не е имала и е изгоряла като факла.

Дори и при изключена горивна помпа кола запали ли се гори ужасно бързо и имаш 30 секунди да я изгасиш. След това пламва цялата и нищо не можеш да направиш. Това го знам от личен опит.

Ако някой чака милицията да му пази имуществото и живота ще свърши като този младеж на пътя. Мен милиционерите по живково време са ме маризили много пъти, и в тухларна са ме изпращали но полза никаква от това. После станах мъдър като натрупах житейски опит.

Cигурно си изключително нещастен, защото си разбрал колко мноооого си тъп??!!

Кога глобите за нарушения ще станат както в другите европейски страни!?!?!?? Тоест с минимум 5 пъти по-високи от сегашните!!! Там има правила, които се спазват! А тук поне половината шофьори си карат по техни собствени закони!

И 10 пъти да нарснат глобите все тая. Те и сега не са ниски за булгаристанския стандарт. Срещу празна кратуна никаква глоба не помага. Катастрофите стават не заради превишена а заради несъобразена скорост.

Прав си, нищо няма да се промени с повишаване на глобите! Обаче ако за всякое нарушение глобяват без прошка, нещата доста ще се променят дори и за празните кратуни.

Останала ми е само една точка и скоро тази катастрофа ще ми я прожектират в подробности когато отида на курс за възстановяване на точки. Ще ви разкажа с подробности след това точно какво е било. Ако дира ми позволи и статия ще мога да напиша.

Тези кадри ще ги въртят на пияндурите, преди да им върнат книжките. Обикновено тогава няколко часа показват гадости. Вземали са ми книжката защото ме гепиха наквасен та зная.

Проблемът е точно там. Че изобщо такива, като тебе имат книжки.

Газ до ламарината, от другата страна е по гот.

от къде знаеш как е от другата страна???? Смотани пубери,бръснете се с ръкава на тениската и се правите на мъже:)))

Майка ти като те целува студен,дали ще и е гот?Изобщо не съжалявам роднините на подобни цървули, които са се самоубили на пътя.Не ми пука за самоубийците.Само да няма невинни.

По добре че не е успял да излезе-иначе щеше и ддруги невинни така бадева да загинат заради него--такива не спират само с един път, но господ си знае............

Ние сме ибаси и племето чуек, сами се избиваме...

Никакви снимки да не се свалят. Да се направят и билбордове, да се спрат малко!

мдаа , свалиха я ....

Човек ще си помисли, че днес като са видяли новините от Кресна и хората ще покротуват поне ден два по шосетата, ама не... всеки мисли, че това може да се случи само на други.

Свалете снимката на която се вижда момчето, не е морално

Махнете снимката с момчето бе

Не , дай си Боже, ако тук се водеха военни действия, можеше и да няма толкова убити, колкото жертви даваме на ден при катастрофи.

дир-а свалете снимката, на която се вижда момцето !!!!

що?

Снимката е супер, нека да стои за назидание!

Защото има елментарна човечност която се спазва, а и кадите са меко казано неподходящи за хора със слаба психика и слаби сърца, както и деца. .

Каруци и магарета. Никакви автомобили!

С този днес загиналите при катастрофа стават 3 !

а колко от мъка ????

5 са 2 във Кесна 2 във ВТърново