Стартира дело срещу прокурорски син, прегазил двама пешеходци

Софийският градски съд определи прокурор Моника Цветкова от Окръжната прокуратура в Перник да поеме делото срещу Бисер Андреев, син на прокурора от Софийска градска прокуратура Венцислав Андреев, съобщиха "За Перник" и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Стартира дело срещу прокурорски син, прегазил двама пешеходци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен до живот, другото справедливо наказание е разстрел... За такива боклуци не бива да има прошка.

"момчетата" не са избягали и са се опитали да помогнат, това е смекчаващо вината обстоятелство. Браво на тях. Прокурора ще ги отърве от затвора, това е сигурно. А мястото им е точно там, за дълги години, както на всеки нагъл и ненормален шофьор убиец.

Я да видим сега дали нашенската Темида е безпристрастна при налагането на закона. Когато пияната перничанка погуби две деца, едно от които беше дете на съдийка, на пияндурницата й лепнаха 14 г. затвор - напълно заслужено. Да видим сега, когато детето на правосъдието е не жертва, а извършител, дали ще се търси "духа" на закона или твърдо ще се прилага "буквата" му!

А на бас, че ще има условни присъди, заради смекчаващи вината обстоятелства! Ще се радвам, ако загубя баса! Бог да прости загиналите!

три години условно с пет годишен изпитателен срок и отнемане на правото да управлява мпс за срок от 6 месеца. за последното не съм сигурен дали ще го има.

това дело искам да разбера как ще приключи. Ама някой от вас да е чул да са осъдили оня, дето изби децата на връх Великден в Симеоновград? Та ми се струва и тук работата ялова ще излезе. Прокурорското коп*це ще отърве кожата с условна.

100% нищо не помни. минимум 20 год. за да си... паляка.

Предизборна демонстрация на "справедливост". Щом минат изборите - това дело и много активизирани тия дни ще преминат отново в най-бавната "лента", там където все им изтича давността.

Да видим... Прокуроско синче - на Прокурор. Ако има присъда, ще е добре, но защо си мисля, че ще му се размине с гаранция и условна?

АЗ ПРЕДЛАГАМ ПРОКУРОРСКОТО СИНЧЕ - 30 години в затвора като всеки ден да има издевателства над аналното му отверстие. Другата алтернатива - той да изяви желание всеки негов орган да бъде експлантиран за да се помогне на хора в нужда. Идеята за замяна на доживотния затвор с доброволно даряване на всички органи на нуждаещи се е великолепна и трябва да се въведе в България. Никой няма да се противопостави на идеята защото така един боклук би могъл да бъде използван да спаси живота на няколко истински стойностни хора. Вие какво мислите ?

идеално!

много точно казано!!!знаел че\'\'тати\'\' не е кои да е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

такива работи стават, защото нема свестни застрохиватели да ги садят до дупката с адвокатите. защото не плащат парите като умираш или те крадат и режат пръсти. нема значи бизнес да пичели от дърварата а пичели от таксата че си още жив, и после пак. наздраве дружина. ако някоя червенушка се е обиждила..да оди де си иска и да си зяпа през илюминаторите. Мая де отиде братчед..тия тук не стават.

до касандра когато следващия път това 23 годишно момче се забие по непредпазливост в твои близки ,тогава вземи отношение и се чудеи дали да бъде наказан или не не може да нарушаваш правилници и после се отърваваш като непредпазливост щом не си пил можеш да трепеш народа така ли

интересно бащата какво би пледирал......обикновено крушата не пада далеч от дървото.дали пък няма да поиска върховенство на закона...?!нали това му е професията...

rado_7_6@

Чакаме Пъстри Котлета в темата. Нека Професионалистите да имат думата!

било е 2011, стартира 2013 ще свърши .. когато Костов предложи и осъществи с референдум промени в Конституция за съудобната система.

Пак нищо няма да стане. Само вятър се духа.

само със стартирането ще си остане!

Casandra

защо за максим да няма правосъдие, а за 23 годишно момче да има? защото е син на прокурор или какво? аз нещо съм се пообъркала с това бг правосъдие...

По принцип нито единия, нито другия трябва да имат право ако се пита народа за мнение.

правосъдието не за максим или син на прокурор, а за жертвите им

поправка правосъдието не E за максим или син на прокурор, а за жертвите им

И за двамата трябва да има адекватно наказание, но тук не коментираме стависки, а онова прокурорско синче.

Аз предлагам съдията по делота да отиде на стаж в САЩ и да се запознае с присъдата на сина на Майкъл Дъглас. (статията е на дир.бг от 16.04.2013). Прокурора поискал присъда 12-18 месаце, а съдията преценил че това деяние изисква 5 години. Две човешки живота са отнети и никой няма как да ги върне. Ако наистина това се беше случило по невнимание да има смекчаващи вината обстоятелства, но фактите са други (гонка)

добре е, че имената не липсват. сега тати пак ще помага но е много по-вероятно прокурорското чадо да научи нещо повече за "гонките", зад решетките. това, че татиното си е с деформирано поведение без алкохол или дрога е, още по-лошо. жалко е само, че вече има жертви когато се стига до някакво, Заслужено лечение.

Или просто на татето са му стигнали силите дотам да изкара, че детето няма алкохол и наркотици в кръвната си система, но за това детенцето тотално да изчезне от мястото на престъплението не са. С тази мила наша оправия държавна, ни остава само да се надяваме на справедливост от нкаква висша, незнайна сила (не Бог, защото като гледам неговите представители тук на земята какво правят си мисля, че Той си е затворил и двете очи;-)

Две години условно, по една за всяка жертва... Не забравяйте, че това е български съд.

То не бяха отводи , то не беше чудо!! Ясно е че в Прокуратурата са навързани, като свински черва!?! Дано Цацаров ги поразтърси!! Може и да доживеем чедо на "миропомазаните" да влезе в затвора!!??

Дали?

ще развърже и на моисей камбаните този цацаров

Трудна работа - една птичка пролет не прави.

С такова бавно правосъдие знаете ли кога ще имаме повече и големи инвеститори. Никога. Искайте от политиците за които ще гласувате ясна воля за реформа в съдебната система. След това ще дойдат и инвеститори и работни места и по-високи заплати и пенсий. Там е дъното на проблема за нашата икономика.

преди повече от година и половина?баси смешното правосъдие..