Окончателно: 6 г. затвор за Йоско, убил двама души на пътя

Върховният касационен съд реши окончателно, че Йосиф Йосифов - Йоско влиза в затвора заради това, че през 2011 година уби двама мъже при катастрофа в София. Присъдата му е 6 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 6 г. затвор за Йоско, убил двама души на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 6-тата година да го пуснат по тъмно и отвън да го чакат роднините на убитите. Да живее хан Крум и законите му!

да ви сера на скапаните закони.пияния задник убил двама и само 6 год.

Хора сега е 2013.В България един адвокат може да се пенсионира с няколко дела .Рано или късно всички гушват букета ,пътя води само до едно място?

шест години за два живота тоВа може да се случи само в БЪЛГАРИЯ ЖАЛКО ЖАЛКО ЖАЛКО....

6 години малко ли са? На чужд гръб и 100 тояги са малко!

Е няма такава държава мутрата воняща убила хора разпространявала наркотици ще лежи 6 год. А невинна жена ще я пратим да полежи има няма 68години в щатите другия злодей влачил куче вързано за колата му го пускат на свобода щото съжаалявал.

ГАДНО АДВОКАТСКО ПЛЕМЕ. ТЯХ ТРЯБВА ДА ПЪХНАТ В ПАНДЕЛАТА ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО ;-)

Абе дами и господа, Не четете закона правилно.Там има присъди за "наши" и за "ваши".То е записано ясно,но с невидими букви и само посветените или много внимателно четящите.Сами си правете извода този "наш" или "ваш" е.Иначе всичко е законно,тъй че не надничайтр само в съдебната ами и в законодателната власт.Цялото зло тръгва от там.

Йоско не е мутра или поне не обикновена такава. С брат си контролираха (или отговаряха) доста голям канал от Колумбия за бело, имаха си дива котка в двора в Сливен и убиха самоковеца, не заради развалени картофи.

каква е тая дива котка, бе? голяма, малка, какво представляв, знае ли някой?

пиян в кола е по-опасен от маймуна с картечница СМЪРТНА ПРИСЪДА !!!

.... не 6 а 1ш години трябва да получи ................. бах ти правосудието .....судята дето му е дал присудата .......... е ебати долня човек .....ако на него бяха затрили дезата ,какво ли стеше да каге тогава ... плух плуха закриля угассссссс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боклуци...........! Мутра убива двама души и цялата съдебна система впрята сили, за да се измъкне със смешна присъда. Майка на две деца праща по имейл отчети във фирма на бивш съдружник на Огнян Донев и получава 68 години в американски затвор. Браво, господа магистрати! Правосъдната система в България ... протестирайте срещу нея.....

Доста си прав. Май голямото зло е в ония с черните роби, дето се мислят за богове и съдят и лапат пари под масата. Докато прокурор се става срещу такси от 50 000 до 150 000 в зависимост от големината на града - това е положението.

Ей, това е правосъдие ...

Няма страшно - Бея, Гея и Лудия Фес са нашата надежда за промяна! Те преживяха чутовен КАТАРЗИС и вече са олицетворение на морала и бъдещето!

Мутра убива двама души и цялата съдебна система впрята сили, за да се измъкне със смешна присъда. Майка на две деца праща по имейл отчети във фирма на бивш съдружник на Огнян Донев и получава 68 години в американски затвор. Браво, господа магистрати!

И сигурно ще излежи половината за добро поведение и влошено здравословно състояние. Да имам и критериите на съдебната система.

Що за идиотщина е това? Признал си, че в пияно състояние е убил двама души и едва ли не ще го помилват. Мноооого тъпо!

Не тъпо, а неморално и нечовешко.

Казва му се катарзис ,а не идиотщина

Понеже се признал за виновен, присъдата от 15г се намалила на 6г?!? Ужас! Разбирам понеже се признал за виновен, присъдата да му се намали от 15 на 12 примерно или дори 10, ама 6 звучи като подигравка към цялото общество.

Другарят Гагаузов - негов настойник, ще го уреди библиотекарче.

Куцкова, т.е. съюза на съдиите си трае в подобни случаи на гавра с обществото.Не е ли време да обяснят,че намаляване на присъдата поради признание може да има само тогава, когато престъплението не е доказано и трябва да става в самото начало на разследването.Тогава обвиняемият трябва да разкаже с подробности всичко което е извършил, съучастници и т.н. за да спести предв. разследване и може да разчита на намаляване на наказанието поради смекчаващи обстоятелства- самокритично отношение към простъпката си!

Може ли да посочиш това свободно съчинение къде точно го пише в закона? И с какво е виновна Куцкова за това, че прилага този закон? Че присъдата е несправедлива е ясно, но вината за това не е на съдията, а на НК, който предвижда такова занижаване. Трябва да има по-строги наказания за пияните шофьори, за да не могат боклуци като този да се отърват с няколко години за това, че са отнели живот.

не знаех, че ако си признаеш очевидното, то ти намалят присъдата наполовина. какво като си е признал, да не би да е имало някакво съмнение, че не е той убиеца и не е карал мъртво пиян в насрещното с 45 километра отгоре? до сега един убиец на пътя не видях да го осъдят с нормална присъда. тоя понеже е йоско и е позната мутра го осъждат на 6 години. ако не беше някои познат на обществеността щяха да го осъдят с условна присъда. щото си е признал, разбираш ли...

СТОТИЦИ ХОРА, ПОГРЕБАНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПОМИЛВАНИ ОТ "ДЕМОКРАТИЧЕН СЪД - 6-10 ГОДИНИ ЗАТВОР... КРАЙ НА ТАЗИ БОГОЛЪЖЛИВА И ПОДКУПНА ПРАВОВА СИСТЕМА. ЩЕ НАПРАВИМ СПИСЪК НА ВСИЧКИ "ПРИВИЛЕГИРОВАНИ" НА СЪДА ПРЕСТЪПНИЦИ, ПОЧЕРНИЛИ МНОГО ЧОВЕШКИ ЖИВОТА И ЩЕ ГИ ОСЪДИМ ПО СПРАВЕДЛИВОСТ! ПРИСЪДИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ ДО МЕСЕЦ, СЛЕД ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗАТВОРА.

На пълно Ви подкрепям.Време е да се създаде структура която да бъде изпълнител на реалното правосъдие,а не на това какво са решили подкупните боклуци(съдии).

А за сина на софийския прокурор, също убил двама души преди около две години, НО НЕ НА ПЪТЯ, А НА ТРОТОАРА близо до кръстовището на бул. България и бул. Иван Гешов, КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР определиха нашите ДОБЛЕСТНИ И СПРАВЕДЛИВИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ. Или го пуснаха още на другия ден ТАТИ да го проводи да се радва на живота в чужбина, издържайки го с мизерните си прокурорски доходи.

в саседна гарция този вапрос са го решили така-влиза си тои за колкото са му дали,а след това близките на убитите,изнасилените,ограбенитезатриват рода му до 9-то коляно

А след тази смешна присъда дали вече е в затвора или всеки момент ще пристигне при братя Галеви.

Кви са тия глупости - да се признае за виновен и от 15 години пада на 6 ? Аз ако застрелям пред камерите някой прокурор/адвокат/съдия и после се призная за виновен дали ще ме съдят по съкратената процедура?

Напиваш СЕ над,усваш СЕ и п,егазваш двама от в,аговете ситях ги няма ти с.ед 3 годсвободин!

Хвала на такваз съдебна система.....

ТОЗИ ПЛЪХ НАПРАВО ДА ГО ЛИКВИДИРВАТ

... и на Стависки така . Като се похвали някой , че учи право го заплюйте !

след кабинета ще дойде ред и на ВСС

Поредната подигравка със справедливостта! ШЕСТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА: 1. Шофиране в пияно състояние 2. Убийство - умишлено на двама Българи 3. Тежко раняване на още двама Българи 4. Явна подигравка с всички - парадиране с инвалидна количка. Означава, че не си е разбрал вината!!! Сигурен съм, че няма да ги излежи всичките, или ще ги излежи в затвор с лек режим и много отпуски! Справка - Митю очите!!! За тази присъда са виновни, както депутатите, приели този закон, така и съдиите, защото не се възпротивиха на този мафиотски закон! Иначе знаят много да ланкат, но да се проявят като граждани - никакви ги няма, само се правят на "обидени величия"!!! Напълно разбирам ЛИНЧ!!!

"Правосъдие"?! Направо да се изхрач...ш на съдебната система изцяло! Но нищо - идва времето на саморазправата - единствения път да се раздаде правосъдие и справедливост........

Подигравка с жертвите. Защо скъпите ни депутати не се заемат с промени в закона, за да няма такива смешни присъди за убийци? За кого е удобна съкратената процедура? А това, че е признал и това влияе върху присъдата /естествено в полза на убиеца/ е върхът на глупостта. Щом те хващат с промили, може ли да не признаеш, че си пил. Променете закона!!!

Защо ли? Не задавай въпроси, чийто отговор е написан на небосклона, та го виждат всички ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАРУШИТЕЛИ НА ВСИЧКИ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ СА САМИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НАГЛИ, БЕЗПАРДОННИ, НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ, ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО, ВСИЧКО СИ ПОЗВОЛЯВАТ. Я някой да направи проучване, колко катастрофи са направили народните любимци във властта, колко и какви престъпления имат техните близки роднини, какви са им наказанията и ще се втрещите от ... ужас.

Само 6 години? За двама убити, и то с употреба на алкохол? Каква хуманност, какво милосърдие. Господа съдии, как спите? Явно в родното правораздаване важи правилото "Законът защитава всеки, който може да си наеме добър адвокат".

Прав си Сульо, ама не забравяй, че обикновенно за такова деяние дават условна. На този 6 на следващия 60.

Dobromir Dimitrow

О, да, вярно, имаме напредък! А дано да си прав, че на следващата мутра ще му дадат 60годинки!!! Щото аз не се съмняввам, че ще има следващи пияни мутри да убиват Българи, кой знае, може и да съм аз!!!

Няма страшно ... българското правосъдие е най-(под)съдно в света. Синче 21-годишно - на градски прокурор с БМВ (момче на 21 години! откъде такива пари?) убива преди 2 години 2-ма души на тротоар!!! Каква присъда получи условна? С 1500 лева глоба. Дали тати е успял да отдели от парите си за семки тази непосилна за прокурор сума, или синчето му е трябвало да полага обществено полезен труд за да я изплати. Дали си излежа условната присъда. В кой хотел на Ривиерата, за да не му дотягат тук нахални журналисти с тъпи въпроси за морала и отговорността на правосъдната система, в която и самият убиец е бил служител!

Но какво става с делото срещу Гугутката, убил в аварийната лента?

Присъдата отговаря на ПТП с материални щети САМО. При една жертва - 15 години без право на замяна, при две - доживотен без право на замяна!!! А има и тежко ранени...какво друго да коментираме, има ли смисъл...

"саюз" няма,но съюз има!

Лека забележка: Политическата класа не се е саюзила с мафията! Тя е самата МАФИЯ!

съдът се е подиграл сам със себе си с тази присъда за човек,който уж е признал вината си и съдейства на съда,а в същото време мами съда като имитира обездвиженост.но и пристъпникът сам е изиграл себе си,след като си въобразява,че не го чака Божие възмездие за почернянето на две семейства по гаменския му живот.

Крайно време е някой такъв изрод да убие децата на някой магистрат, че да им дойде акъла в главата!

колкото и грозно да звучи наистина съм съгласен с теб. Явно не опре ли ножа до кокала няма да се сети никой нищо да направи

Ако това се бе случило в Сицилия близките на загиналите биха му дали и изпълнили отдавна отдавна друга присъда.

Господ ни казва да се борим! На улицата, Оставка, Мафия, Да измием мръсната политическа класа, която се е съюзила с Мафията. И да няма повече боклуци като този на свобода!

Аман от необразовани дето ги сърбят пръстите! Абе що не хванете да прочетете Наказателния кодекс ей така за обща култура, че да не се излагате? Съда е спазил условията за гледане на дело по съкратената процедура, където се предвижда наказание под минимума. Съда не е законодателен орган, а такъв е парламента! Чудя се само как и за чий протестирате, като устройството на държавата дори не познавате???

Чукча не читатель, чукча писатель.

как мислиш ако обикновен човек(които не мозе да извади пари като наркодилара жоско) убие двама на патя пиян сас 6 години ли сте мине? \"сада бил спазил.....\"абе кратуни,докога сте има такива наивни тикви в тая дарзава ??протест!!!утре мозе вас да убие!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Извода какъв е? Ставаш дилър за да събереш по-бързо парите. После няма значение дали караш пиян и с превишена скорост - за всеки убит по три годинки.

Идеята на съкратената процедура е покаяние и пестене на ресурси. Т.е. вършиш престъпление (под афект, по случайност, по невнимание и т.н.), отиваш и се предаваш, признаваш какво си направил и съдействаш на разследването. Карането пиян с висока скорост си е умишлено убийство. А опитите да излъжеш съда не показват нито разкаяние, нито съдействие на разследването.

Ей, Паток (Donald Duck), ти пък откога разбираш от държавно устройство? Бе глей си блатото и не давай акъл на хората. Я се научи да слагаш запетайките и пълен член, че иначе много проЗД се мержелееш, въпреки напъните ти за образован ЕнтЕлектуалец. Нещо искаш да кажеш, ма ич ти се не разбира, оти тека? Макя ти не те ли е учила да оратиш членоразделно?P.S.: И толкова ли си некреативен, та един и същи пост го пускаш насам-натам из мрежите? Типичен тъповат манипулант.

За убита мечка ще получиш 10 год.! Един човешки живот < 1/2 мечешки!!!

..и лека служба...Защо не му назначите от съда и рехабилитатор в затвора, да му опне кръста че ще се изгърби в тази количка момчето.Срам го е да се покаже и на снимките все с качулка е.Как ще изкара толкова време там.Или пък да му пуснете една линия за дарителски SMS-си да събере малко пара за лечение в чужбина...този който му е дал тази присъда за мен не е никакъв Съдия...

Това още нищо не е ... той няма да лежи и половината на тия 6 години... ето за това говорим... Тръгнали да повдигат обвитения на Цветанов за "супер престъпления" - не казвам, че не трябва... но на убийци на пътя дрогирани и тн... потупване по рамото... това просто не се коментира... и друг път съм казвал: по този начин взимаме правосъдието в собствени ръце... ама никой не може да ме спре!!!! Някакъв такъв да затрие децата ми и вместо заслужена присъда - да получи подигравка??? Първо аз го осъждам на каквото трябва, а барабар с него и съдебния състав... Това е... друг път няма... Като оня изрод фигурния пързаляч Ставийски... или она Катев от царското правителство... колко получиха? А?... Абе само мърди ли останаха в тая държава....???!!!

Малко разяснения: след случая Ставийски, създадоха норма в НПК, с която се въвеждаше забрана за съкратено съдебно следствие, ако лицето е употребило алкохол. Тогава Цв.Цв. шумно го прокламираше и само 1година по-късно, отново същото НС го премахна, но затова-мълчание!

Така е тука. Парата е важна. Имаш пари, закона е с тебе.

Е, затова трябва да се смени политическата система в България. НЕма такава държава!!!. Убиваш двама души, други двама раняваш, пиян, дрогиран, движещ се с непозволена скорост и т.н. В САЩ за всяко престъпление би получил поне по 30 години и накрая общо 120-150 години.

А аз искам да кажа на магистратите , че ако не дай Боже съм потърпевщ и ми бъдат отнети близки от такъв изрод тогава няма да чакам 6 години. И жална му майка на него и на магистратите които ще поругаят паметта на загиналите.

Искам да попитам магистратите дали тази унизително ниска присъда за един дрогиран,пиян и какво ли още не изрод,дали ако техен близък загине при сходни обстоятелства,дали присъдата ще бъде същата?

А защо няма наказание за това, че се е опитал да излъже съдебната система?