Тежка катастрофа затвори пътя Поморие-Слънчев бряг (снимки)

Затворено бе движението от Поморие към курорта "Слънчев бряг" заради тежка катастрофа между бетоновоз, "Форд Транзит" и "Пежо".

Обратно в новината

Коментари - Тежка катастрофа затвори пътя Поморие-Слънчев бряг (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, тук виждам пикалче Форд. Колеге като мен, който разкарва хляб. Също като мен кара по 16 часа. Нормално е да е заспал на волана. Има дни в които за седмица ми се събират едва двадесет часа сън. Така е даста работим, за да осигурим хляба. За нас няма ограничение във времето за управление. Не се изисква за пикапчета тахограф.

Като гледам, бус не виждам и не мога да разпозная, освен две баничарки и преобърнат бетоновоз. Зловеща гледка като за война с извънземни. Дано оцелеят водачите, че е лошо заради лудостта на един толкова хора да пострадат и толкова имущество да се похаби. Верно, че има "гражданска", но обезщетение се получава след месеци.

"Бързи и яростни"- хит в кината и по пътищата ! Йовчев, и тази година ли да смятаме, че срещу това, както и срещу малцинствената престъпност, нищо не може да се направи ?

не измрехали тези джигити

Ей ДИР-а, не се отказвате от насаждането на стрес и това си е, а!?

За Бога, карайте бавно, съобразявайки се с пътната и метеорологичната обстановка!

В България има няколко отсечки на смъртта. Това е една от тях. От години властта опитва да опази хората- забрани изпреварването, постави бетонна ограда , но за задкормилните устройства от четвърто измерение няма препятствия!

О,пак ли леем бетон?

Много си тъп!

но от тези с бетона на Сл.Бряг ми се повръща. И друго:Там си трябва магистрала,поне до края на полето.