Един загинал, двама полицаи ранени при катастрофа

Мъж е загинал, а двама полицаи са ранени при катастрофа във Видин. Инцидентът е станал около 22.40 часа след надлеза на булевард “Панония”.

Обратно в новината

Коментари - Един загинал, двама полицаи ранени при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конспирационните ви теории са много забавни... Загиналият е съсед, който отишъл с още двама да видят какво е станало, след като всички чухме удара в стълба. 15 мин по-късно 18-годишното леке е летяло със 140км/ч и ако не е имало вече една кола, забила се в стълба, е щял да бъде той. Надлезът ни завършва със завой, който над определена скорост те изхвърля във въпросния стълб... Все пак това е НАСЕЛЕНО МЯСТО и тази скорост не би трябвало да се достига in the first place... Покльото е прекалено малък да знае, че този стълб е взел много автомобили, преди да затворят половината надлез преди години. Сега, откакто направиха ремонт и пак е пуснат, "героите" пак ще го превземат... Карайте разумно!

А АЛКОХОЛНА ПРОБА ЗА ПОЛИЦАЙТЕ,ИЛИ ТЯ НЕ СЕ БРОЙ В СЪДА ЩОМ Е НА МИЛИЦИОНЕР...

Дали вторият автомобил се е блъснал ей така или милиционерите са попречили на нормалното му преминаване, може и участъка да е бил заледен и опасен ама те нали са писали акт това е по-важно. Я може и в последния момент да са решили да преизпълнят плана и на всяка цена да спрат втория автомобил и да го питат както винаги,, и ко прайм ся а?,, ама той човека починал и сега каквото кажат милиционерите това ще е истината и съм сигурен, че даже не са и виновни. Просто са попаднали случайно там пишейки акт. Я да видим сега колко хора ще подкрепят това мнение.

Може и така да е станало, може и иначе да е станало. Хайде да не обвиняваме никой без да знаем всъщност кой къде и как е спрял, заледено ли е било или се е напукал асфалта от жегата?

Ами като нямаш мнение и никакви предположения защо въобще си губиш времето да пишеш а...?

Не е АГИТАЦИЯ! Гражданинът на САЩ може да разчита напълно на ПОЛИС. Полис действа още на първия признак на нарушение или предстоящо такова. Когато паднаха Кулите на Летищата имаше състояние Повишена тревога Бдителност.Съгласно това ВСИЧКИ лимоз и таксита минават през КПП-то с ОТВОРЕН багажник!!! Минавам аз с отворен багажник, подавам документа за вход/слип/ и поемам по моята алея.След 10 секунди чувам силен полис сигнал ОТ пОЛИС КОЛА /СЪЩАТА КАКВАТО КАРАМ И АЗ/зад мен на 7часа и Крещене по Високоговорителя OPEN YOUR CHRUNK OR FIRE! OPEN YOUR CHRUNK OR FIRE! "Отвори багажника или ще те застрелям". Мигом разбрах какво е станало. Като се движа съм натиснал спирачка и колата се разклатила от което отвореният капак поради отслабени пружини е паднал до почти затворено положение. Полис е видяла и действа мигновенно.

Тва къде е, в маймунистан ли?

Щом не ти е ясно къде, значи си по-тъп и от козел (да ме извинява животинчето)

JFK IA & LA GUARDIA IA: ОХ'АРА IA ORD.

Бухалче, първо пиши на БЪЛГАРСКИ, пък тогава се хвали с американската мечта! Какво е това "полис" - древногръцки град ли, що ли?

Напротив! Пиша на БГ език с латинска клави, по време на шофиране.Полис означаВАМ Полиция, не е важно в случая как,а КАКВО пиша Полис е 50% по късо само 2 срички. Време Време-Продължителност!! Не парадирам а искам да се знае реалността. Εγω ξερω πολυ καλα τι σιμανει ΠΟΛΗ /град/Не се правете на интересни , че не разбирате какво искам да кажа, защото докато го правите влакът БГ влезе в ГЛУХ коловоз и сега се затваря и ОТЗАД.

..."БУХАЛЕ"-е,нощна птицо,добре си отлетял в една подходяща за теб ТЪМНА АМЕРИКАНСКА ДЖУНГЛА,БУХАЙ СИ ТАМ,БУХАЙ И СИ ОТВАРЯЙ ОГРОМНИТЕ АЛЧНИ И ХИЩНИЧЕСКИ ОЧИ ЗА НОВИ ЖЕРТВИ,НО ПРЕСТАНИ ДА БУХАШ ВЪВ ФОРУМА НА БЪЛГАРИЯ...КОЯТО Е НА ДНЕШНОТО ДЕРЕДЖЕ ,ЗАРАДИ ТАКИВА ИЗРОДИ И МАЙКОПРОДАВЦИ...КАТО ...ТЕБ!!!!!

предполагам, 4е си искал да напи6е6 trunk, а не chrunk. ина4е за полис си прав.

Това ми звучи така:Един поп, един войник, един ученик/всички в униформи/ и един човек.

Пак не е агитация. Всички случаи в които са ми вземали Шоф книж 60% виновен, 40% от случаите невиненса завършвали с Явяване пред Съда,Глоби $60-200+ 1 загубен работен ден, Училище,+ СЮПЕРВИЖЪН-4 месеца пробация.Аз съм Благодарен, че Амер полиц ме е научила да спазвам Правилата! Но когато шофирам в БГ ми е много трудно,поради многото шофери които не са образовани от Амер полис. И част от Правилата са остарели и Неправилни.97

и сега като караш и пишеш,наполеоне друг ще е виновен ,а?не си бухал а си се сдухал....

То и свинското им е забранено,ама нашите циганаци набиват яко кебапчета и пържоли,нали.

Ей такава неграмотна паплач като теб е причината България да е в батака 25 години! Сега би ли ни обяснил защо им е забранено свинското?

При инцидентно спиране на платното нали сме длъжни да включим аварийните светлини? да длъжни сме. Включват ли стражарите аварийни светлини? Не на включват. Защо храбрите български джандари не включват в тези случаи аварийни светлини? защото дебнат следващият портвейл на два крака а аварийните ще ги издадат. Спазват ли в България стражарите Закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му? Не, не го спазват масово. Защо не го спазват? Защото са просто велики, по-велики и от Александър велики и по тази причина стоят над закона. Какво се случва като не се спазват простичките правила? Ами джандарите го отнасят, защото ако ние не можем винаги, онзи Горният въздава справедливост.

Коментарът ти е просто глупав. В БГ масово не се спазват правилата за движение и за това не са виновни полицаите.С тях, или без тях, законите са за това, за да се спазват!!! Друг е въпросът, че те са много "меки".В белите държави, към които се стремим, за съвсем невинни нарушения, според нашите разбирания, ти съдират гъза от санкции! Някъде направо ти смъкват номерата на пътя(Гърция). А младият пищлегар, който, най-вероятно току що е взел книжка и е карал несъобразено с възможностите си, , дори и в коледна елха би могъл да се блъсне.Лошото е , че е претрепал хората.

А Вашия коментар, особенно с използването на "вероятно" и примери от "белите" държави, направо си е адски умен. Всеобхватен е и върху него трябва да се базира работата по отстраняване на всички проблеми свързани с движението по пътищата. И още нещо. Майка Ви и татко Ви не са ли Ви учили, че с непознати хора се разговаря на Вие? Т.е. в учтива форма. Ако не са, следователно са създали и възпитали един най-обикновен "лош материал" И един съвет - Ако не можете да отличите иронията и сарказма в дадено изказване, просто го подминете.

Не е агитация: Случаи на пресилена полис дейност.Минавам без да спра през Бензиностанция разположена на кръстовище със светофар. Това е нарушение-"Избягване на Светофар" На 200 метра от нарушението бях заобиколен от 5/ПЕТ/ полис коли. всички осветяващи ме с бойния/те прожектор.///Случ-2 Минавам с пътник-Трета кола през Охраняем жп прелез. Сигнал ЗЕЛЕНО. Колата пред мен се замотава, Бариерата започвада пада, Аз ще остана на линията!!С дива маневра се измъквам под падащата Бариера и заствам на средата на Авенюто без никакви последствия. Тук обаче ме връхлита Олис кола, идва и Втора. Обяснявам на полицая извънрдения случай. Той ми взема книж и ми "дава" право да обясня всичко В Съда.В същото време по изследване на Инситут за движ в САЩ- Средно за САЩ 1 книжка е взета на 845 несанкционирани нарушения.

Бухалееее, най-накрая са ти взели книжката, че ако караш, както и пишеш, колко бели щеше да направиш.

Преди да карам на споменатата география карах много години там където светофар е само Слънцето. Лек ден на всички , съжалявам че си изгубих времето с цел да помогна за по-добро. Не смесвайте външната политика на САЩ с вътрешното им устрйство- там са най-добри..Никога не забравяйте, че каквото е разстоянието/ разликав живота/ между БГ и Гер/Брит, такова е от Германия до САЩ. Много са напред. Поне засега.Положителното от САщ би трябвало да се прилага в БГ, което не се случва.

Така е когато полицията не спазва правилата за движение и спира в опасни зони с предпоставки за катастрофи.Съболезнования..

Пияните /пилите алкохол/водачи на МПС са най-много в Перник,Дупница,Видин,Враца,Монтана,....ислямизираните цигани. Тези катастрофи се очакваха отдавна ,...там яко се КЪРКА ,и милиция ,и цигани ,и висикопоставени личности ! С една дума ,такъв е МАТ'РИАЛъ ,в Бг.

исляма забранява алкохола

се одрънкват от безалкохолна бира. Ти сиганин да държи на алкохол виждал ли си?

За съжаление същ Проблем и в САЩ.Когато има ексидент Полис Форд Интерсептор2,5 тона лети с 200км/ч.Има загинали. Страшни дела в Съда.Но хората работят как да се реши проблемът.В САЩ когато Пол кола НЕ е в акция с пуснат Флаш сигнал,тя спазва правилата за движение като поп.В БГ има ЛОША практика -тръгване на ЖЪЛТ светфр.В САЩ това е50% катастрофа.Минаването на Червен светфр =100% удар, до третия опит. В САЩ за Черв Свет,НеСпиране на СТОП,Превишение на Скр с 16км, се взема Шоф Кн.=33% от правото да шофираш. Още 2 такива случая и Край на шофирането за 6 месеца. Всякакви опити да вървиш срещу полис/закон/държава завършват с Тежка лична финансова и друга катастрофа.Тук няма политич и друи мотив -агитац и т.н.Моята книж е вземана 5 пъти за 7 год-х 12 ч/ден-2 пъти много пресилено и 1 път-Без вина- за да платя глоба $150 на малка община.

...ти не си слушкал мноко :)

Бухалееее, абе, ама защо сричаш?

Ей, простата селяния в БГ няма край! Човекът си споделя собствен опит, а тъпунгерите, вместо да вникнат в съдържанието, търсят кусур на правописа му.

Кога ли липсата на лоши новини сама по себе си няма да е новина?

Жалко за човека , иначе полиция във Видин колко то искаш .

трябва да пуска аварийни светлини" Член ХУ, точка "й", от Правилника за работа на Спец- органи на МВР Стаен агент Грга

Като нямате достатъчно информация по новината, по-добре не я качвайте. Това, което сте написали буди недоумение и е от типа "ЕЖК".

Нещо хубаво не се случва по тези ширини преди Коледа и НГ , само катастрофи,пребити лекари,добрия ЕС и лошия чичко Путин,дайте нещо празнично , че лудниците не приемат повече болни.

Как звучи само това "Един човек е загинал, а двама полицаи са ранени...." Мишеваааа, спиш още!!

Е па оно ,полицаите ора ли са? :-) А иначе ,съболезнования на пострадалите. Явно е било около нулата и на надлеза се е образувал лед, щом вече е имало един катастрофирал .

Разбираемо е по случай края на седмицата да бъдем сдухани с новини, така че да не си мислим за всичко това през почивните дни, но все пак не е ли по- добре да запомним тази седмица с нещо хубаво?