Приятелката на бияча от ”Черни връх”: Не видях побой

Приятелката на шофьора, който нападна и преби друг водач вчера в София, заяви, че не е видяла побой. Вътрешният министър коментира, че на пътя има много агресия

Обратно в новината

Коментари - Приятелката на бияча от ”Черни връх”: Не видях побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е видяла, щото е имала мъжко мляко в очичките...

Катастрофата била битов инцидент ?!?! Така реагирали мъжкарите?!?!?! Е ние мухлювците, които не сме майстори на спорта може да сме олимпийци в биатлона......и после агресора да се превърне в жертва на самоотбрана.

Това са душманите на българския народ. Същите селяни като битото момче, но той поне заслужава уважение, че не им отвърна. Само с масата си можеше да смачка поне единия. Но явно е кротък по нрав. А тия двамата диваци не са за тук - щом те се мислят за нещо повече от народа - да вървят на майна си. Лишете ги от българско гражданство. Крайно време е. Не всеки е достоен да носи българското гражданство. Нека да бъдат чужденци, каквито са. Може и така да удряш човек. Престъпници!

на този малоумен адвокат мога само да му кажа, че така реагират маймуните и други животински видове. Гледайки го този боклук се убеждавам в близкото родство на човека до шимпанзето, но този си е направо за клетка в зоопарка.

Тази като не е видяла какво е станало пред нея, което цяла България видя от камерите и кадрите, поне знае ли, познава ли, разбрала ли е, че ПРИЯТЕЛЯТ Й Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, ИЕ РАЗСЛЕДВАН ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА КАТО ЧЛЕН НА ... ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА? Или и това ние трябва да й казваме за приятеля й? Ами то така ще излезе, че тази кифла не си знае и името, и къде точно живее? А коланчето във всяка кола, вкл. на лумпена с който движи случайно да знае къде е и за какво се ползва, или до там не е сигнала в познанията си? Абе на тези трябва да им направят много прецизна психическа експертиза, защото започвам да се чудя от глупостите и лъжите им, и от неадекватното им поведение изобщо вменяеми ли са! Може би пък това ще да е и най-добрата защитна теза на другия лумпен, адвоката им Чернев!

Отново - в България, на тази територия битуват два вида същества - ХОРА и ЧОВЕКОПОДОБНИ, като в един наистина невероятен, нелеп експеримент ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ УПРАВЛЯВАТ И ТОТАЛНО ДОМИНИРАТ НАД ЧОВЕЦИТТЕ! И това е така между другото от 1944 год. до ден днешен... Затова трябва да има и два вида закони - едните - за хора, а с другите обикновено в нормалните държави се занимават предимно природозащитните организации, И КАСАЯТ ПРАВАТА И ТРЕТИРАНЕТО НА ЖИВОТНИТЕ, вкл. ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ, като опасните сред тях ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ ОТ ХОРАТА, а онези, които се хванали неизличими болести като БЯС, трябва да бъдат третирани точно както се третират побеснелите животни! Това е положението, накратко, лаконично казано! Да се опитва да се убеждават, обгрижват, прощават, игнорират, пренебрегват ПОБЕСНЕЛИ ПСЕТА или ГОВЕДА, да се опитва човек или обществото да ги превъзпитава или разговаря с тях Е И ГЛУПАВО, И ТРАГИЧНО, И В МНОГО СЛУЧАИ ФАТАЛНО ЗА ЧОВЕЦИТЕ!!!

Адвоката на мъжкаря,не беше ли навремето свидетел на Волен на магистралата-там ми се струва,че пак твърдеше,че нищо не бил видял,нямало пистолет,нямало обиди,а след години си сипеше главата с пепел,че бил излъгал

нема ли кой да набара тая лоена топка атакистка чернио и да му лумне едно в дебелата грозна мутра. Ако го видя тоя тъп атакист жална му майка. Ще го пребия като куче. Все пак съм истински мъжкар и не харесвам атакиски лоени свинчета.

ТЪПА НАГЛА И НАХАЛНА ЛЪЖКИНЯ

Прост народ. Нищо общо с Европа. Срамота е, но паплачта не го разбира.

на мен искат да ми падарят нова кола, но май ще се откажа да карам...... безобразие....... тъмна Индия

" Приятелката на шофьора, който нападна и преби друг водач вчера в София, заяви, че не е видяла побой..." При наличието на пребит човек, друг свидетел и маса записи на боя, уважаемата прокуратура да й повдигне обвинение за ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО !

не че одобрявам постъпката на борчето, но може наистина да не помни какво е правил. В критични ситуации човек често действа машинално и на повърхността излиза това което наистина е. А има случаи после да няма спомен за това.

О, да ... действал е по първа сигнална. Една гънка има, която е програмирана бий-не бий, вместо дишай-не дишай.

как е видяла, та показа на цял свят съборения мъж , заобиколен от ритащи го.И да не ми излиза никой адвокат с теорията колко бил афектиран биячът. Афектираният бияч, екзалтираният бияч си отива в панделата. Или пак на улицата пак същия фим. Докато няма затворени, положението ще бъде същото.

А в каква посока гледаше? ЩОТО, ако се обърнеш на другата страна, нормално е да не видиш какво се случва.

Така реагират мъжкарите, ако разберат, че жена им е осакатена ..." Абе хората като разберат, че жена им е осакатена се втурват да й помагат или да търсят помощ, а не да налагат други след като няма опасност от нападение. Ама павел чернев и мъжество е оксиморон!

Той не е от "хората", той е от "мъжкарите". Те така са програмирани.

изчезнали ли са голяма сума пари от колата на момчето?

с увиснали цици голямо ибани го чака ако влезни, ши си яде лайната

Бях го драснал и по-напред, та....бай Хасан от Централния софийски затвор харесва най-много такива богатири да им го навири!!! Само съдът да го прати тоя хубавец там!

Веселка Василева - мутресата!! Тя рожбата не била видяла нищо!! Незнам да се смея ли или да плача на тази лъжа!!

Не бих я приел за адекватен свидетел, била е в шок.

Павел Чернев. Всеки който е бил в Атака е ненормалник! Какъв адвокат е тая мутра-дебелак?!

Бития си има проблем.Да си го реши.Няма съда да му го решава.Съда не е бит... САМО ТАКА монопола на мутрите ,милицията и съда ше бъде разрушен.Знам че има хора в БГ дето не искат това да става.Така един близо 30-35 годишен упорииит труд на едни "хора" ше иде на вятъра.Хаха

Хора, слагайте коланите. Пътуването без колан води до травми, слепота и амнезия.

ама и аз да съм приятелка на този и аз бих се заклела, че не е бияч. Ама той богатир! - готов за паметник бе!!!

То бай Хасан от Централния софийски затвор харесва най-много такива богатири да им го навири!!! Само съдът да го прати тоя хубавец там!

балкански синдром тресе всички -политици и мутряци...ами то като нямаш думи имаш тапа силада обориш противника...

"Бойко набил гаджето на дъщеря си...","Бойко - Стоян беше гадже на дащеря ми и го набих.","Заварих я една вечер плачеща и го набих, заяви премиерът Бойко Борисов. Това бе коментарът му по повод " ЗА КАКЪВ СЪД ГОВОРИТЕ?ПОЧНЕТЕ ОТ ГЛАВНАТА МУТРА!

Има вероятност и този със шкодата изобщо да не е виновен и да е нямало как да види хондата. В тази част на Черни връх има наклон и видимостта не е голяма. Хондата е карала бързо и може би затова не е могла да спре.

а имали вероятност майстора, водача на шкодата да е бил неправоспособен шофьор? Ко ще кажеш? Точно щот има лоша видимост, точно щот е нарушил правилата и указанията се случва таз катастрофа! В последно време стана модерно да управляваш МПС без да си ходил на курсове и положил изпит! Та и за така си мисля че тоз шофьор е точно такъв !

Ако беше така, медиите не биха го спестили.

лошото решение е лошо, но е решение. побарването на КАТ и полицията, не е решение. колко още трябва да умрат?

Къв е тоя анабол ве ? Цици като на жена...?

Ял е много кренвирши. или пастет с хормони, дето инжектират животните. Затова действа като животно.Трябваше да снимат и тоя със шкодата. Той е ял царевица ГМО, затова е тъп и несъобразителен, негоден. Седна дума срещнали се двама, отровени, че се и сблъскали.

хахаха съвсем си прав. А въздуха също е отровен в София! Той допълнително енергани им дава!

Добре е да отчитате РЕАЛНО, гласуванията..иначе , ще излезе , че манипулирате общественото мнение.

Собственици на луксозни возила - мутри, раздаващи правосъдие. Народът живее в страх, убиват зверски баби по селата за 10 лева....на къде отива България...? Аз имам доста познати, които държат под седалката или във вратата на автомобила си я гаечен ключ, я палка, я газов пистолет. Защо ли...?

Днешния външен вид на Столицата съвсем отговаря на визията на този "Предприемач".Чантичка "диагоналка" , безмислено отровени с анаболи гърди, типично селски очила "огледален бъбрек".Това отгледа властта през последните 30 г.Всеки сам трябва да прецени доколко може да търпи такива кадри.Колкото до Адвокатите .следва да последват Съдбата на предприемачите.

Криминално проявен симпатизант на Атака (горд собственик на мутренски джип БМВ) - това е толкоз просто и логично !

Преди години попаднах в подобна ситуация на пътя София-Варна.От страничен черен път ,измежду царевицата,излезе внезапно автомобил и спря напреко на осовата линия на главния път пред мен.Направих невъзможното за да избегна сблъсъка но след 19 м.спирачен път предната гума изгърмя и се обърнахме през покрива в страничната канавка.Говедото даде газ и избяга.Всички коли зад мен спряха,дойде линейка и полицай,който заяви че... вината на говедото е недоказуема.Възстанових се след 3 месеца.Разбрах и кое е било говедото.....

Ами,прати му торта и цветя.Като гледам колко са възмутени всички друго не ти остава.

В случая най-голямото говедо е бил катаджията, който с бездействието си е допуснал липсата на възмездие, с лъжата си е опозорил МВР, а и цялата държава. Но той е анонимен и недосегаем.

Как точно ще го хване катаджията? А пък за обвинение... Това не е тъп щатски филм. Отношенията с говедото в тоя случай остават на лично ниво и там се решава или не решава задачата. Само видеорегистратор може евентуално да помогне в съда.

30 години затвор с тежък физически труд.

Познавам Монката от около 15 години , не е лошо момче на всеки може да се случи да е афектиран. Наблегнете на факта, че МНОГО ОТ ШОФИРАЩИТЕ НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОЗНАНИЯ И УМЕНИЯ ДА ЗА ВОДАЧИ НА МПС. Дясно стоящ, знаци, маркировка, РЕГУЛИРОВЧИК, светофари,МИГАЧИ, това са непонятни неща за много индивиди качени на автомобили!!! Учил съм 3 год. безопасност на движението( ОТЕ Вилхелм ПИК)-(((( посерковците не знаят какво е това???)))) ИМАШЕ ТРЕНАЖОР, ПОЛИГОН УСТРОЙСТВО НА АВТОМОБИЛА И Т.Н. В днешно време, ако така се учи за шофьор, няма да има толкова катастрофи, ВСИЧКИТЕ БЛОНДИНКИ И ПОЛОВИНАТА ЖЕНИ 30% ОТ МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ ДА ПАРКИРАТ---- ДОРИ!!!! На половината некадърници , ако се вземат книжките ((( или проверочен забравили сте какво е това НАЛИ???))) , ТОГАВА И ЗАДРЪСТВАНИЯТА НЯМА ДА СА СЪЩИТЕ И ЖЕРТВИТЕ ТОЛКОВА!!! ПИШЕТЕ МИНУСИ КОЛКОТО СИ ЩЕТЕ , НО АЗ , АЗ СЪМ ПРАВ ШОФИРАНЕТО НЕ Е ЗА ВСЕКИ. ДАЛИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ВИРТУОЗ НА ПИАНО ИЛИ ФЛЕЙТА, А ДАЛИ МОЖЕ ДА ПЕЕ КАТО ПАВАРОТИ??? ОТГОВОРА Е - НЕ!!! ТАКА Е С ШОФИРАНЕТО!!!

Sm3hurk0

И аз им обяснявам, че от всяко дърво свирка не не става, ама те... Не ... Ша свиря както мога.... Кара така, че нито е лява лента,нито в дясна... Свиркаш му.... К'о, пречали ти ? да не съм крива ракета та да ми пречиш !? Не ... просто изнервя обстановката с неадекватното си поведението си на пътя....

Самия факт , че познавате "Монката" означава , че най добре е да не коментирате ..за Вас самия , но май не го разбирате.По добре ще е и за него ....а използуването на главни букви в изказа вероятно означава колко силно искате да Ви прочетат.Имате ли подобна чантичка и бъбрекови очила?Ако Не - си набавете ...ще изглеждате по същия начин , а това явно Ви харесва.

Във всяка тема ли сега ще пишеш едно и също - че познаваш Монката.

Ако наистина познаваш "мъжкаря" добре, както твърдиш, защо не казваш, че Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, ЧЕ Е РАЗСЛЕДВАН ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА И Е ЧЛЕН НА ... ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА?!?! Или всъщност не го познаваш, а пробваш евтини тролски номера, или му е умряла циганката, дето го хвали?

Гушената патка ни вижда,ни чува.

Много малко се коментира шофьора на Хондата. Той прави челния удар, напуска лентата , ако е карал с 40 км ще спре за 10 м....

Sm3hurk0

Уплашил се е ... и е кривнал.... от страх не е натиснал спирачката.

Точно от страх ще натисне спирачка и няма да върти волана.

Тоя Чернев би го омаал на задна прашка.

Баце ,ама вярно разбираш от хубаво

Много смешен и посредствен народ сме за това се случва това! Комлексарско мислене, комплексарска държава, простотия навсякъде и беззаконие! От това което прочетох се съди за шофьора на БМВ - то, че е "мутра" само заради 20 годишния джип, който кара. Ами ако беше с чисто нов ФИАТ значи не е мутра? Странни комплекси избиваме ние българите! Ако погледнете трите автомобила от катастрофата ще видите, че най-старата и евтина кола от сблъсъка е джипа! КАКВИ МУТРИ, КАКВИ ЛЪСКАВИ ДЖИПОВЕ? А ТОВА, ЧЕ Е ПРОСТАК И ХУЛИГАН МИ ЗВУЧИ ПО ПРАВИЛНО! Макар и да не е имал вина за катастрофата е могло да спести агресията и боя определено, но в тази държава на беззаконие, където виновника за катастрофата няма дори акт да получи за това, че е застрашил няколко човешки живота от наглост и простотия, като предизвиква челен сблъсък при който по чудо има само сравнително поносими щети за хората без смъртни случай, хората започнаха да раздават правосъдие сами за съжаление. Ами ако катастрофата беше близо до пешеходна пътека, което се случва постоянно и беше загинал човек, тогава какво? Все си мисля, че ако имахме нормална държава, в която органите на реда и съдебната власт функционираха нормално и спазваха законите, то надали шофьора от стария джип ще слезе да се бие, защото ще знае че виновника ще си понесе отговорност за вината, а той, че ако скочи на бой ще бъде осъден за хулиганство! Простаци сме и такива ще си останем, ако не сменим мисленето си!

напално те подкрепжм! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чети бе, чети и мисли с главата си. Не е мутра този, заради колата (джипа) който кара, а защото СИ Е МУТРА! Защото е с КРИМИНАЛНО МИНАЛО И РЕГИСТРАЦИЯ, ЗАЩОТО Е РАЗСЛЕДВАН ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА И ИМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! ТОВА АКО НЕ СА ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА МУТРА, АЗ НЕ ЗНАМ КОИ СА! Но само за сведение - а ти какво точно разбираш под мутра? Каква точно кола, кой модел и на колко години трябва да кара една мутра, за да я признаеш ти и останалите чукундури като тебе за такава?

Всички тия "биячи" трябва сега да ги включат в републиканското състезание по ММА да ги видим, но през всички кръгове да минат без право на отказ.

Разбира се не е имало нищо , шофьора на шкодата е слязъл да се извини и е проронил сълзи и започнал да си млати главата у асфалта докато стане четвъртита, а те са го галили галили викали са му "Простено да ти е" .

Тази долна мутренска метреса заслужава да й треснат 2 години ефективно за възпрепятстване на правосъдието и лъжесвидетелство.

Така постъпвал един мъжкар, а какво става ако тоя мъжкар блъсне друг мъжкар и се млатят до посиняване двама, трима все мъжкари. Да ви е'а мъжкарските истории.

Прочетете в мрежата за "Инцидентът с Волен Сидеров на магистрала Тракия" и участието на Павел Чернев.

"Така реагират мъжкарите, ако разберат, че жена им е осакатена" Истината е, че ако този мъжкар беше катастрофирал с онези мъжкари от Околовръстното или с други подобни, нямаше изобщо и да си помисли да ги напада и бие. Просто в случая си е намерил по-слаба жертва и затова се е изявил като мъжкар.

Ако тая не е видяла побой, не искам и да си представям какво гледа всеки ден у тях ......

Sm3hurk0

И ти да си със счупена ръка... ще пееш друга песен и звезди по небето ще броиш, посред бял ден.

Счупената ръка не води до загуба на съзнание. Лъже момичето. Боли, но не се прекъсва връзка със заобикалящата те действителност. Ако му е жена, може и да не я осъдят за лъжата.

Четири ленти булевард,стръмен наклон/спускане,сухо платно,нови коли-сравнително!С колко над 50 км трябва да са карали,че да не могат да го предотвратят сблъсъка,че и да се бухнат прецизно-челно!?Слушах коментара на телето с хондата-разсъждаваше на тема умения-смешник и наглец.Става като във вица:мерцедес и запорожец се удариха на кръстовище,щетите са незначителни,но шофьора на запорожеца почина от раните си след катастрофата!

И още нещо, като стане такъв тежък хулиганизъм, да действат всички институции - кой е бияча, откъде пари за джип, с какво го е платил, какви данъци е платил, какви глоби не е платил. А то накрая се оказва инвалид, с помощи, а мутресата до него консултант-диетолог...

Много смешен и посредствен народ сме за това се случва това! Комлексарско мислене, комплексарска държава, простотия навсякъде и беззаконие! От това което прочетох се съди за шофьора на БМВ - то, че е "мутра" само заради 20 годишния джип, който кара. Ами ако беше с чисто нов ФИАТ значи не е мутра? Странни комплекси избиваме ние българите! Ако погледнете трите автомобила от катастрофата ще видите, че най-старата и евтина кола от сблъсъка е джипа! КАКВИ МУТРИ, КАКВИ ЛЪСКАВИ ДЖИПОВЕ? ДЖИПА Е НАЙ-ЕВТИНАТА КОЛА ОТ ТРИТЕ!!! ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ, А НЕ БЪДИ КОМПЛЕКСАР!

Наистина сме прост народ и твоят постинг го доказва. Не смятат хората, че този е мутра заради джипа - не поне аз и такива като мен - а защото Е МУТРА И Е ПОКАЗАЛ ТОВА С ДЕЙСТВИЯТА СИ! И това ли трябва да ви се обяснява бе, наистина сте много прости

В колата се слага колан, ако госпожата беше с колан, нямаше да си счупи ръката. Има камери, очевидци, който е предизвикал катастрофата ще бъде глобен и наказан с книжка на трупчета, но бияча - в затвора, а женицата с условна присъда за лъжите.

За съжаление нито единия ще получи акт за нарушението, което е направил, нито другия ще бъде осъден! ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА НАПОСЛЕДЪК СЕ СТИГА ДО САМОРАЗПРАВА! ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВА!!!

ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА, ЧЕ СЪМ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ САМОРАЗПРАВАТА В ПРЕДНИЯ КОМЕНТАР, НО ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ НАДДЕЛЯВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

Sm3hurk0

Ако жената е бременна ? Чел ли си колко са опасни предпазните колани ? Ограмоти се малко.... Всички активни системи за сигурност, са ефективни до 50-60 км/ч. След това ускоренията и деформациите стават непредсказуеми. Най-много ми харесва, като някой каже, че се ударил със 100 и кусор км/ч. и че го спасил колана или аирбег-а. Чиста случайност, но се преписват заслуги на непонятните ни системи за сигуност, защото сме платили една торба с пари в повече. Преди години, по Тато-во време и със семейния трабант е имало ПТП, ама не имало такива щети.

Драги ми Смехурко. Днес сутринта ти разправяше, че криминалното минало на бияча било щото бил пикал и патрулката го спипала. Обаче, днес в интервю приятелката му каза, че било за сбиване в дискотека. Хайде, не ставай смешен с адвокатстването си на разни селски чукундури с БМВ-та. Освен ако не принадлежиш към тези комплексирани нещастници, или пък си им таен фен.

Браво! Изключително интелигентно и научно подплатено изказване...на неандерталец! Оказва се, че всички производители на автомобили и системи за сигурност, всички институти проверяващи сигурността, всички служби по транспорта в световен мащаб ни заблуждават, че колана е предпазна мярка, а пък то в действителност било нещо много опасно. Направо убиец, при това непредвидим убиец. До сега живеех напълно заблуден и не съм се сещал за тази конспирация. Сигурно и видеата, който има в тубата, какво се случва в колата при едно елементарно обръщане през таван без колан, сигурно и те са нагласени...

Много смешен и посредствен народ сме за това се случва това! Комлексарско мислене, комплексарска държава, простотия навсякъде и беззаконие! От това което прочетох се съди за шофьора на БМВ - то, че е "мутра" само заради 20 годишния джип, който кара. Ами ако беше с чисто нов ФИАТ значи не е мутра? Странни комплекси избиваме ние българите! Ако погледнете трите автомобила от катастрофата ще видите, че най-старата и евтина кола от сблъсъка е джипа! КАКВИ МУТРИ, КАКВИ ЛЪСКАВИ ДЖИПОВЕ? А ТОВА, ЧЕ Е ПРОСТАК И ХУЛИГАН МИ ЗВУЧИ ПО ПРАВИЛНО! Макар и да не е имал вина за катастрофата е могло да спести агресията и боя определено, но в тази държава на беззаконие, където виновника за катастрофата няма дори акт да получи за това, че е застрашил няколко човешки живота от наглост и простотия, като предизвиква челен сблъсък при който по чудо има само сравнително поносими щети за хората без смъртни случай, хората започнаха да раздават правосъдие сами за съжаление. Ами ако катастрофата беше близо до пешеходна пътека, което се случва постоянно и беше загинал човек, тогава какво? Все си мисля, че ако имахме нормална държава, в която органите на реда и съдебната власт функционираха нормално и спазваха законите, то надали шофьора от стария джип ще слезе да се бие, защото ще знае че виновника ще си понесе отговорност за вината, а той, че ако скочи на бой ще бъде осъден за хулиганство! Простаци сме и такива ще си останем, ако не сменим мисленето си!