Самоубиец се блъсна в автобус с 46 пътници

55-годишен столичанин, решил да се самоубие, рискува живота на още 46 души, след като заби колата си челно в автобус на пътя Калотина - София до Сливница. По чудо няма жертви сред пътниците.

Обратно в новината

Коментари - Самоубиец се блъсна в автобус с 46 пътници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, ако беше богат нямаше да се самоубие със Ситроена, ами с Макларъна.

ДОСЕГА в България, който искаше да се самоубие, се самоубиваше. Сега и в България почват да прихващат отвратителният САЩ сидром: убиваш се, но повличаш и няколко други хора в смъртта си, така от гадост и злоба! това е американски патент.

Така е ! Увличаш,но не когото трябва ! Това трябва да се поправи !?

ама тои кога и на кого каза че се самоубива??? абе какво става с тия мъже, така ли всички вече откачат???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама тои кога и на кого каза че се самоубива??? абе какво става с тия мъже, така ли всички вече откачат???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мили българи,нека не злобеем и плюем-кой ще тръгне да се самоубива от хубав живот...Ако имаше добро здравеопазване,този нещастен човек би потърсил лекарска помощ...А щом е решил да си иде от този свят,значи е бил отчаян и затова е решил да скандализира бездушието на обществото.Ако всеки човешки живот у нас е ценен,защо само като станат масови катастрофи,политици и журналисти се втурват да се правят на опе4алени? Защо бившия прокурор Филчев се лекува в психиатрична клиника в Германия,от къде пари,а нашите болници се закриват без предварително да има алтернатива...Да те боли душата е много по-трудно от физическата болка.По-добрите ни лекари бягат на запад...А спомняте ли си преди доста време една млада поетеса се самоуби...в църквата,след неуспешно интервю за работа-и нея ли обвинявате или жалеете?!А помните ли "Задочните репортажи"на убития безнаказано до сега Георги Марков:"...не се знае от коя страна на решетката са лудите..."Основният въпрос е:ЗАЩО у нас човешкият живот няма никаква стойност,а от раждането си сме длъжници на мутризирана и олигархна БГ държава?

Българското общество ще се излекува тогава,когато си изпрати ПАРЛАМЕНТА да се лекува при ФИЛЧЕВ !

А току-що прочетох в друг сайт и това: Синът на Филип Боков загина в зверска катастрофа Публикувана: Вторник, 16-ти Август 2011, Синът на Филип Боков - Георги (39 г.) и съпругата му Мария (37 г.) загинаха в зверска катастрофа, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Бургас. Фаталният сблъсък е бил между Ауди А5" със софийска регистрация, който шофирал Георги, и автобус "Скания" с украински туристи, собственост на "Шанс Тур" - Царево.Катастрофата е станала днес по обяд на пътя Варна - Бургас, малко преди село Емона. По данни на бургаската полиция лекият автомобил е причина за станалата катастрофа. В колата е имало двама души, като шофьорът на аудито е предприел неправилно изпреварване. Това е довело до жестокия сблъсък с автобуса. Колата направо се е врязала челно под автобуса", обясни шефът на варненската пожарна комисар Тихомир Тотев, който подпомага колегите си от Бургас. " Тоя народ изтрещя съвсем...мир на душите им.

Можели са да засекат местонахождението по телефона му и да го арестуват още вечерта, но очевидно Цецо е бил зает с организиране на изборите

Този ситроен много бързо стана форд...

В новината се съобщава и за друга катастрофа, в която тир е връхлетял върху форд, паркирал в аварийната лента на магистралата. Просто дават снимки и от двете места.

Сега семейството му да плати щетите, в троен размер, защото не са му обърнали внимание в какво състояние е и не са го спрели!То не е станало това от раз, тоя го е мислил много време това!

полицията да плати , те са си клатили краката или са спали цяла нощ, не са си мръднали пръста , а семейството му е подало сигнала на време.

Как да накараме хората да се върнат в родината ни, след като само на няколко км след границата - се появява самоубиец камикадзе и заедно с неговата болна съвест, си отиват такива които са били с години по Европа, за да може тук близките им да вържат двата края. Отгоре на всичко, ги преследват и да плащат за какво ли не! Когато собствената т идържава ти стане мащеха, такива небивалици май са ежедневие!

Хора какъвто и живот да живееш (в повечето случаи сам си си го направил) не може по такъв изродски начин да застрашаваш невинни хора.Добре че няма други жертви.БРАВО НА ШОФЬОРИТЕ И ВСИЧКИ КОИТО СА ПОМОГНАЛИ а жена му чвно е доста ограничена след като не се е обадила в полицията за да го задържът предварително ЕДИН ОТКАЧАЛНИК ПО-МАЛКО И ДОСТА ТРАВМИРАНИ ХОРА

Това си е чиста проба тероризъм а не самоубиство.

тоя хубаво се е блъснал,но защо в автобус?требвало е да се блъсне в парламента!

"Дянков: САЩ и Еврозоната са по-зле от нас" "В България добре се живее, каза премиерът слънце."

Това какво общо има???

Къде е видеото, Дир.бг!?

Ами взимай камиона, и ще си следващия ГЕРОЙ! БАСИ И КРАТУНИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!

Както вървят нещата точно натам отива работата.

За пореден път "местните" драскачи показват колко са некадърни!...."55-годишен столичанин, решил да се самоубие, рискува живота на още 46 души, след като заби колата си челно в автобус на пътя Калотина - София до Сливница. По чудо няма жертви сред пътниците...."....а на снимката,обгорял "до кости" автобус!Селтаци!

Така ще е ,като безброй психично болни хора не се лекуват или са пуснати от психиатричните заведения без контрол.Държавата е виновна и в този случай.

и аз виждам причината за мизерията в провалените,крадливи ,червени управления!Те ни върнаха с десетилетия назад!

А кое управление от последните 22 години не е било червено наивнико !?

Да беше уцелил турски тир поне... Милата седмица поредния заспал резан бубан уби един от комшиите ми!

vl ( нерегистриран ) 16.08.2011 10:17 Като иска да се самоубива да се хвърли от някой мост,баси терориста!Това си е самоубийствен атентат. Каво са му виновни хората в автобуса!???

Ти нормален ли си бе?!?!?!?!?

Абсолютно съм нормален,но в една лудница(каквато е в момента България)единствения нормален се счита за луд,а лудите се мислят за нормални.

Човека е стигнал до тази крайна мярка след като е чул изказването на Дянков колко сме добре. Не можал да преживее факта, че американците и германците са по-зле от нас. Моля Ви не давайте гласност на тези изказвания, защото ми идва и аз да се самоубия.

Ами добре, че не е избрал народното събрание за сблъсъка , автобус съсъ събратя по съдба!!!!

Това са последиците от Станишевото заешко управление!Тоя нещастник,заедно с другите крадци затриха държавата за 15-20 г.напред!Едва отървали се от разгрома на Жан,ето ти и заека!Пфу,този народ е обречен!

ТОЯ НАРОД Е ОБРЕЧЕН ОТ 20 ГОДИНИ. АКО МЕ УБЕДИШ ,ЧЕ 2 МЛН. БЪЛГАРИ СА ТРЪГНАЛИ ДА СИ ТЪРСЯТ КЪСМЕТА В ЧУЖБИНА ПО ВРЕМЕТО НА ТЕЗИ 6 ГОДИНИ /2 ЖАН И 4 СТАНИШКО/ ЩЕ ТИ ПОВЯРВАМ. НО КАРТИНКАТА Е ДРУГА - ДЕМОКРАЦИЯТА РОДИ У НАС САМО БЕЗЗАКОНИЕ, БЕЗРАБОТИЦА,АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ/ всички без изключения !!!!/ тотална разруха и .....а, да . БЕЗКОНТРОЛИРУЕМО РАЗМОЖАВАЩИ СЕ РОМИ !!! НЕ МИ ФАЛИ ДАМОКРАЦИЯТА !!!

Да. И вулкан да изригне тука - вие все това ще си повтаряте: комунистите виновни. Ставате смешни...

Добре е направил, че е оттървал жена си от себе си, но сигурно е объркал автобуса с камион! Сега сума ти време и пари ще трябват на хората, за да си извадят документи! Гадно е и че е събудил жена си в 6ч. сутринта, ама е трябвало тя да си изключи телефона, че мрънкалото да не я тормози! Но би могъл и по по-гаден начин да се самоубие - да се застреля на дивана в хола, напр., а това няма изчистване! Но от мъжете в критическата може всякакъв подъл номер да се очаква, а най-бих се вбесила, ако ме зарежат по средата на ремонт, за това, един резервен вариант никога не е излишен!

Такива вкиснати в критическата като теб ги заменяме с прясно русо АГНЕШКО! :)))))

Абе то и русото агнешко поумня напоследък - ако ще е мъж в (мен)опауза, то поне портфейла му да не е;о)

Ааа, и ние ядем агнешко и препоръчваме горещо на всички да го правят, за да имат сили за ремонти и други нещица, вместо да се гътват по най-тъпия начин!:)

щом се е блъснал в автобу на фирма union-ивкони,това обеснява всичко,най вероятно е недоволен техен клиент

добре Шерлок, а сега си се прибирай в кочината.

Това не може да е бил Столичанин. Трябва да е бил селянин. Те Столичани не правят такива неща.

е по голям СЕЛЯНИН от СТОЛИЧАНИН има ли !!!

Трябва да поумнееш. Това ще стане, когато спреш да делиш хората на такива и такива и да слагаш себе си там, където ти се иска да си- а не си. Това AZ- говори за личност, която иска да изпъкне. Намери друг начин.

Жената е пряко замесена! Сигурно е побъркала горкия човек. Лошото след такива истории е, че си отива не който е трябвало!

Тъй, тъй - сигурно затова се е набил в автобуса - видял е през прозорците, че е имало повече жени в него. Ти така ще направиш, нали?

Това е резултат от масовата психоза, която ни набиват медиите по цял ден. От сутрин до вечер и най-незначителните инциденти с хора се изчитат в ефир. Нормален човек като слуша тези неща и неминуемо изтрещява в комбинация с огромния стрес и факта че човешкият живот в българия не струва петаче. Нека някой ме обори в това твърдение. Нито управляващите ги е еня за хората, нито лекарите за пациентите, банките хитро овързаха една камара народ , другата част пък длъжници на мутри...Взаимоотношенията ни са като между животни . На какво да се засмее човек и на какво да се зарадва в това жалко съществуване на територията на тази държава? Горкият човек, какво ли му се е случило , за да изпуши толкова? Горките хора, които са станали неволни жертви да го преживеят това. Причините са много дълбоки, за да коментирате първосигнално.

Предложение за промяна?

терминала на летището

Абсолютно вярно. да не говорим пък, че невинни хора почти няма. Всички сме хора и всички живеем на едно място и сме свързани помежду си. Така наречените "благонадеждни" и "невинни" хора, ако не нападат по такъв начин /както в този форум/ човек, който ако не друго , то явно е страдал много, за да стигне до тука, то тези хора обикновено са се затворили в собствените си черупки и се интересуват най-много от "жената, колата, къщата и децата". И тези "невинни" и "благопристойни" хора обикновено обръщат гръб на човека, на когато биха могли да му помогнат /този, който не е част от "черупката" им/ - чужд човек, колега, непознат, познат, приятел и т.н. А всички хора сме свързани и всички сме братя...

Нещастен кретен!!!!! То бива малоумни хора, ама този е първенец! Да скочи от блока, под влака, да се гръмне, да се обеси.... много му здраве, негов си е живота! Но да застраши по такъв начин живота на толкова хора!! Ако горивото е пламнало веднага при сблъсъка, което е напълно възможно, сега щяхме да имаме цял автобус трупове! Идиот!

....е и самоубийците ни калпави....е си държавата

това не е самоубиец а терорист-камикадзе

Ако някой е виновен наистина за бедите инещастията ни това е правителството и тези тъпи мутри, които ни управляват. Да си беше забил колата в парламента, а не да се мъчи да убива и други невинни хора- в народното събрание има 240 абсолютно безполезни плужеци.....

Eми то ник-нейма ти казва всичко за теб. No comment

на 16.08.2011 в парламента няма никой. Във вакания са, ама кой да мисли. Тази функция по нашите земи е непозната.

Браво на шофьорите на автобуса да са живи и здрави!!!!!!!!

Всеки може да си бъде луд колкото си иска, стига да не пречи на другите!!!! Когат си решил да си прекратяваш живота се замисли, че след тебе остават други, които не са ти виновни с нищо за състоянието, в което си изпаднал - всеки сам си определя живота и ЖИВЕЕ СВОЯ ЖИВОТ. Никай няма право да се прави на Господ и да решава вместо всевишния кой има право да живее и кой - не!!!!

Браво за коментара!

kgb777kgb

Браво на цензорите ! Колко сте велики , можете да изтриете поста на всеки , които не ви хареса ! Е ка е сега , расте ли ви комплексарското его ???

абе хубав живот беше ама кратък сега ние живите да му мислим, е нас ни чакат избори

Абе хора, всичко обръщате на политика!!!

всичко е политика... и пари.

Човекът не е бил на себеси! В последният момент е осъзнал какво става. Жалко за невинните хора пострадали. тук има вина и жена му.Трябвало е да сигнализира МВР.Можело е да стане и по лошо.

пише се "себе си". просто е така. :)

...а има и главни букви...И ти да научиш нещо.

добре це автубуса е бил без колани за патниците, инаце щеше да има много гертви !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя е сигнализирала, но Цветановците изобщо не са реагирали.

системата е виновна.

kgb777kgb

Заради някакъв, си намерихте 100 различни причини , някой , за нещо , някакси да е виновен !!! Като виждате такива малоумници по пътищата , които правят простотии и заплашват движението , КОЛКО пъти се обадихте ??? Аз знам отговора НУЛА !!! Е в Германия има ред , защото селянина от Балубия като си хвърли фаса през прозореца , каращия след него Германец вдига телефона и звъни и до 10 минути нашия селянин е отнесъл 300 евро , а ако си позволи да отговори на полицая стават 700 в близкия град !!! Екато това стане и тук ще живеем нормално !!! Сега си стойте и се правете на велики !!!

На мен един веднъж ми счупи огледалото и избяга. Обадих се в КАТ, казах му номера, а от там ми издадоха някакво номерче, с което трябваше да отида на следващия ден в КАТ София да си подам жалбата. Е отидох в 8:30 сутринта - бях номер 15 в списъка - чаках до 11 часа бяха минали 5 от 15те човека преди мен... и естествено си тръгнах, трябваше да ходя на работа! Просто нещата са така организирани, че е по-лесно да си нарушител. В Германия съм сигурен, че като се обадиш и се вземат някакви мерки много по-лесно, а не те карат едва ли не насила да не им създаваш работа.

kgb777kgb

Прав си , тука КАТ е създаден за привилегии и събиране на пари ! Много време ще мине докато нещата се оправят , НО нещата НИКОГА няма да се оправят , ако няма гражданско общество ! Разберете всеки от нас трябва да положи усилия , за да се случи !!! Дори и да згубиш време , да има разправии , съд каквото и да е , ако не го направим ние сами ВЪПРЕКИ системата и СЪДА няма да се случи !!!

Я милиционерите МАРШ от форума!

Лайнарите-МУТРО-ЧАЛГАРИ ВЪН ОТ ФОРУМА И ОТ ДЪРЖАВАТА! ЗАКОНА Е ЗА ВСИЧКИ!

Точно така е!Кой е виновен,че нарушителите се карат на полицайте?Самите полицаи.Нямат авторитет,защото шкембетата им са метър пред тях,мърляви и прости.Глобите пък са никакви.

Аз се обадих веднъж на тел. 112 за много пиян шофьор на камион.И резултат никакъв.Нито полицията го посрещна нито го настигна.Аз тръгнах и о ужас той беше направил обратен завой и се носеше насреща

Нашите мъже са такива лабавци, че чак не е за вярване.Голяма част от тях вече си превърнаха в мрънкащи домакини, но пак се озорват.Иначе когато бият жените си, или са на глутница, изведнъж се превръщат в тигри.Жалка работа.

Така е! Само охкат и се тюхкат и нищо не предприемат. Аман от лабавци!

Супер, дано те сполети същото "удоволствие" в живота, като "мрънкащите" мъже. Тогава ще видим колко си права.

Ей, дядовото, ако си мъж няма да ръмжиш на жена си в къщи и да си "изкарваш комплексите върху нея и домочадието", а ще станеш и ще отидеш на протести не само в името на твоето бъдеще, а в името на всички българи и държавата ни. Само че за да осъзнае човек тая истина трябва да е чел дядо Маркс и Енгелс, които още на времето си са казали на сегашното и т. нар. "свободно движение на хора и стоки" - ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ НА СВЕТОВНИТЕ КОМПАНИИ - МЕЖДУНАРОДНИ КАРТЕЛИ. Само че при нас "профсъюзите" са остатък от социализма и се ползват с "доверието на масите" и хич не им пука какви са проблемите за развитие на обществото, икономиката и държавата.

Всички ни е сполетявало, но не тръгваме да трепем невинни хора, а си търсим изход от положението.А ти не кълни като баба си на село, за да не ти се върне нещо по-лошо от това.

покъртително!!! веско, докато вие сте правили теманета на османлъка 500 години, мъжете от другите страни са откривали нови континенти, създавали са цивилизация, печелили са войни и са градили империи. лабава работа сте повечето и това е - даже някой друг трябваше да ви даде автономията в ръце и пак доникъде я докарахте. мъже сте само като трябва да навикате жената. хайде, организирайте се малко и променете нещо в тази държава, де.

За подобен род САМОУБИЙСТВО най-подходяща е сградата на ПАРЛАМЕНТА !!!! Там със сигурност ще постигнеш целта си и няма да пострадат невинни хора ... !?

Абсолютно съм съгласен!

и аз

Е, и? На другия ден всичко в държавата ще е ОК !? Тъпаци!!

Това депутатче май го засърбя дупето !

Самоубиец, пък спирачен път 20 метра. Кой му е натиснал спирачката???

Това е спирачният път на автобуса. Добре, че пътниците не са пострадали в тази толкова рискова ситуация. Бог да прости този отчаян човек, който не е виждал никакъв изход.

Като е решил да прави идиотщини, има мостове, реки и язовири..... А НЕ ДА ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА НА ХОРАТА! МАЛОУМНИК-ТЕРОРИСТ!

Редактира ли са статията, явно не е на автобуса. Понякога за да засилят въздействието на трагедията, журналистите пишат какви ли не глупости.

По-скоро резултатът е самоубийсвто, едва ли човек ще реши да се самоубие докато шофира. Не е изключено разбирасе, но по-вероятно според мен е просто да е заспал на волана. По-учудващ е друг феномен - скапан ти е живота в държавата, не виждаш перспектива и решаваш да сложиш край на мъките си (сигурно 90% от мотивите за самоубийство в страната). Защо стреляш по също толкова изстрадалите невинни граждани, а не се взриви нито един в парламента например? Защо се хвърляте от блоковете, а не излеете гнева си върху виновниците за статуквото си?!? Не проумявам..

Зная,че в тоз форум има умни и мислещи хора като Веселин ! Нека се опитаме да вникваме в написаното и разберем ПОСЛАНИЕТО!!! Какъв е смисъла на едно самообийство,ако то няма да помогне на други страдащи сродни души !!?

Един да е разбрал посланието, осмисля желанието ми да споделя мнението си. Дано повече хора да не реагират първосигнално и нека се спре с посредствените коментари за комунисти, герберисти и прочие. Но някои хора по-нагоре все още не разбират, че в анонимите форуми като този демонстрацията на самочувствие е тотално безсмислена.

сигурно е слушал седянков, че Българуиа е била по-добре от хамерика и европа и се е отчаял тотално :))))

тоя народ съвсем откачи,особено в помиярската столица

Помиярската столица не е по различна от помиярската провинция

Така наречената от теб "помиярска столица" е пълна с помияри от провинцията.

Ти беше с пет нули, откога взе да се броиш за единица и то столична?!

А ти откъде се довлече!? И не ми казвай, че си кореняк. Иди питай тате и мама откъде са, ако не са ти казали, защото ги е срам. Знаеш ли колко жителие наброявала София през 1879, когато е била обявена за столица на България. Около 20 000 жители. Тогава Стара Загора е била по-голяма с 25 000 жители. Така, че много станахте кореняците викам! До 1 270 284 души през 02.2011г. - последното преброяване, познай от къде сте дошли другите. Всеки път едни и същи майтапи с хорица, които са забравили или се срамуват да си припомнят от къде са дошли. А колегата е прав. Ако погледнеш с непредубедено око какъв майтап сте. Вие сте клоака бе момче. Добре, че ви идва отпуската на годината по веднъж дваж, да излезете из провинцията, да посетите чисти и подредени местенце, кадето да се избацате вие из Софето, та да си вдигнете самочувствието, че ако се погледнете отстрани трябва да се гръмнете. И не ме минавай по-най тъпата логика за комплексар. Просто съм неутрален, защото не ми пука къде ще съм, но се забавлявам с тая ви "софийски" манталитет да вземате акъла на простите провинциалисти. Стойте си из панелките, горди глупаци.

Прав си.

Много са ви тъпи коментарите.Кой знае в какво тежко състояние е бил човека,за да посегне на живота си,като преди това запали дома си.То тази държава до там ще ни докара.

Като иска да се трепе да се беше нал с отрова за мишки. Защо е искал да завлече със себе си още един автобус хора???

Защото тоя автобус хора едва ли биха го погледнали, дори и да виждат, че се нуждае от помощ...

Толкова сте малоумни и вие, които защитавате такива ТЕРОРИСТИ, ЧЕ АКО ВИ СЕ СЛУЧИ ДА ВИ БЛЪСНЕ ВАС ТАКЪВ ИДИОТ, ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ (АКО ОЖИВЕЕТЕ!)

Самоубийци трепете си се сами! Имае хора, на които им се живее бе! Който има самоубийствени наклонности да се евтаназира, за да не страдат други хора!

тоя бойко до кьде докара хората сьс тези негови реформи,да се вьрнар БСП на влас

Подкрепям!

Ако оставим вас неграмотниците само да гласувате, нищо чудно и БСП да се върнат на власТ :D

Преди да дойде Бойко нямаше самоубийци! А! Малоумници!

Или сте слепи, или сте луди, да не виждате, че животът у нас става все по-лош с всеки изминал ден. Жалко за нас и за хубавата ни страна.