Шофьор на ауди блъсна и уби младеж и рани тежко момиче

23-годишен шофьор от пазарджишкото село Памидово блъсна и уби на място 18-годишно момче, а 15-годишно момиче е тежко ранено.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на ауди блъсна и уби младеж и рани тежко момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв мъж е тоя 23-годишен дрисльо, който на няколко километра празно шосе удря двамата младежи, сигурно единствените хора, които изобщо са попаднали в обсега на неговото смъртоносно оръжие, Ауди А4?! Нарочно ли ги е ударил, какво е пробвал и показвал?! Кой е купил на тоя изрод кола, в която има повече интелект и мощност, отколкото в него и в цялата му фамилия?! И какво, сега задържан ли е, обвинен ли е, пребит ли е от роднинитена тези деца, или още е жив и пие заедно с пътните полицаи в региона, които допускат да се случват такива убийства?!

направо му режете ръчичките на тоя миризлив селянин,хич не го бавете

Не става дума нито за вид автомобили,нито за възрастови граници.По-скоро иде реч за вулгарният,извратен манталитет на много български шофьори.Прекалено много тънкопишковци сядат зад волана.Пробват и изпробват силиците на бангийките,избиват атавистични комлекси,мачовщината им прелива от ушите,та се стича по дебелите ланци.Чалгата до дупка и газта-също.Нуждаем се спешно от промяна в чипа.От повече култура,снизхождение,добронамереност,спокойствие.Недостижими в тоз наш си живот,ценостти.Нуждаем се от по-малко агресия,простащина и мутрящина в отношениеята въобще,което ще се отрази и на шофирането.Нуждаем се от некорумпирани ченгета,които да санкционират подобаващо джигитите.Ама наистина държавицата да си влезе в ролята,а не само да ни събира данъците и таксите.Мечти.

Хора почвайте да се учите да летите,че то се е видяло сигурност няма и няма и да има! Ако ще и сто пъти да сменят закона пак ще има малумници,който не ценят собствения си живот да не говорим за живота на другите! Бог да ги прости и момчето и мъжа и жената...

Просто не мога да повярвам, война срещу себе си ли водим ? Какви родители ги възпитаваха тези деца и защо след това им купиха мощни автомобили - едва ли за да ги направят убийци и самоубийци....

Проблема не е в мощните и скъпи коли,проблема е кой стой зад волана на тази кола! Ако са възпитани да уважават живота си и този на хората около тях няма да карат като бясни,но България ражда ето такива мамини синчета,който се чудят как да се гъзарят!

Стига бе ! Това друга новина от същия тип ли е? За момент помислих че дир.бг са написали 2 пъти една и съща новина, но не ! Още едно ауди, още смърт... Това вече стана епидемия ! Направо трябва да се направи кризисен щаб и да се обяви военно положение. Освен армията с нейните танкове, вертолети и военни постове на всеки километър, не знам кой би могъл да ни защити от хилядите убийци с коли.

Тоя е на 23г ,представям си 16 годишните шемети какви ще ги вършат ако им разрешат да карат на тия години.

Ми давайте им книжки от 16 годишни, даже и от по-малки им давайте , само такива новини ще четем вече!!! То на 23 няма акъл за кола те искат дават на децата книжки. Луди хора. Ама и присъди няма та ще се отърват всичките тези безнаказано!

Господа съдии отново нацелувайте водачите накарайте ги чинно да се признаят за виновни след което се оттеглете за следобедна дрямка а през това време УБИЙЦИТЕ да си ходят по живо по здраво че е време за море Абе съвест имате ли изобщо или мислите само за поредния рушвет

Ебаси... вече ми се струва , че трябва да се въведе смъртно наказание за превишена скорост.... иначе оправия няма. Или пък да се наказва като умишлено убийство!

съгласен.или да разрешат скоростта по магистралата в някои участъци да е по-висока който иска да хвърчи.просто не знам какво става

...то иска пари, пък за пичлеметата парите от мама и тате/наШШтИИ/ са им стигнали за закупуване само на заветния таралясник, а после пАри за бИнзинец няма и затова гонката у наше селУ, че по-еФтино. Ти знаЙш ли кЪк бяга моЙта?

Основни виновници са родителите - създават малки комплексирани гадинки усъвършенствани в отнемането на човешки живот. Инструктори йонкоивановци с изцепки показващи гнусната им алчност не могат да ги обучават защото гледат само парите им. Това е поколението,което винаги ще има дефицит на интелект, а без това не може. Резултата - смърт навсякъде!

Не говорете глупости! Инструкторите нямат нищо общо, напротив, като взимат парите, обучават кандидатите за шофьори, но не да се състезават по улиците!!! Вина може да имат родителите, обществото, но най-вече властимащите, които не правят необходимото за пресичането на "гонките". Трябват наказания, а не извинения като условни присъди. И най-вече - трябва възпитание, което, може би, може да се постигне с по-ранно обучение (от 16 г. възраст), каране с придружител (така е в САЩ, не откриваме топлата вода!) и строго прилагане на закона. Трябва всички да разберем, че законите не са "врата у полье", а трябва да се спазват, за да не се случват подобни трагедии!!! И няма да има и хора, избиващи комплекси на пътя! "Състезателите" ще бъдат изпратени на някоя бивша самолетна писта, както беше по едно време в Божурище... Апропо, някой знае ли какво се случва с бившето летище на Божурище? Или и там има реституция?!!!

Как при толкова пари строшени за видеонаблюдение, обновяване на материалната база на полицията, инициативи на Столична община не се намери начин да ги ограничат тия гонки?!?!?! Истината е, че в тях участват основно децата на богопомазани власт/бизнес имащи и тях закон и санкция не ги лови. Нима няма камери по бул. България и не са видяли надпреварата? По-интересното е развитието на случая и присъдите - пак съда ще е снизходителен, че на всеки със скъпа кола може да се случи, а и живота на чакащите по спирки не струва - друго е на тия зад волана на спортен автомобил.

че колко пък да са скъпи тия коли, ауди А4 например е съвсем средна кола, но някой идиот като е седнал вътре го е сбъркал с ферари. даже тия с подобни трошки са по-опасни, защото трошките не са стабилни при високи скорости. полицията обаче не ги лови, защото понякога покрай тях има и някои с наистина скъпи коли, а от тях родната полиция много я е страх!

Ееее това вече стана епидемия. Най-много ме дразни, че такива пишлемета се виждат веднага. Те не за първи път форсират и т.н. се правят на "мъже". Ама нали КАТ знае самода се крие в храстите.

Ами като ги е страх от родителите на пишлеметата, ще се крият.