Шофьор без книжка загина при катастрофа край Първомай

Неправоспособен водач е загинал при пътен инцидент на надлез на околовръстен път на Първомай.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор без книжка загина при катастрофа край Първомай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мите мите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

davi eba maikata boklyci mom4eto si otide ot toq svqt,na vsekigo moje dase sly4i tva 4e karal bes knish ki nee li 4ovek i toili iskashe taka da stane,daeba dolni geori boklyci,ostaite mom4eto da po4iva v mir.za tva ta dolna darjava nqmase oprai nikoga shtot vinagi se delqt hora,vavi eba maikata dolna.

lekati prast bratle :(

Алоо,Опръвлявъщите...защо полицията вече не спира автомобили,а си кюта по районните? Камери ли нямате за всички? Ромчета карат БУСОВЕ!!! Мога да прекарам зенитна картечница от Дунав Мост до Свиленград и няма кой копче да ми каже!!! Що за държава е това? В Бангладеш има повече ред! Тоя ако беше сгазил нечие детенце? С катаджийте ли ще се оправдаваме,че нямат камери! Абе скъпи на триците-евтини на брашното...те това е и нашата работа...

съчувствие на родителите и толкова, не е малолетен и сам е тръгнал към неизвестното - неграмотен, неправоспособен, кандидат-донор, но добре,че не е убил някой по пътя си....

На всеки мангал да се даде стара потрошена кола без пари. По улиците и автосалоните е пълно с такива. Това е начин да намалим популацията им.

Най-после малоумник да не повлече и другиго в гроба.

Понеже ние полицаите си стоим по районните управления и вследствие това няма никаква превенция,всякакви неадерталци ,виждащи това, правят каквото им се иска!!!! За съжаление дъртата мастия Бъчварова е във Вашингтон ,както преди известно време,тук не я интересува какво се случва!!!!!

ДА СЕ ОБЯВИ ТРИ ДНЕВЕН ТРАУР ЗА РОМЧО ОТ ПЪРВОМАЙ!!!АМИН!!!ХИ-ХИ!

дя-до

Да е жив и здрав! Дай боже повече такива новини!

разбира се, изобщо не се сещаме какъв етноса на "българския гражданин", който е толкова безсмислено-излишен, че на 26 няма книжка, защото е ходил на училище до първи срок на първи клас и то максимум три пъти ...което не му пречи да си мисли, както останалите си съплеменници, че всичко му е позволено. е, чудесно, в този случай физическите закони действат, за разлика от тези в РБ. и още нещо хубаво-този поне тъмно-зелен излишък не е отнесъл в гроба със себе някое човешко същество.

един идиот по-малко в БГ, добре, че не е утрепал някого!

А с книжка е МИРОТВОРЕЦ!

Ром без книжка и с таралясник без гуми и без спирачки. Резултатът е на лице. Колко хубаво. Жалко, че не е затрил още някой безполезен скот.

Скотовете успешно се самоизтребват. Тази новина ми оправи деня.

E това вече ехубава новина !!! Още един т..к и про....к се е пребил ! Пркрасно е станало преди да се размножи и да създаде 2-3 нови идиотчета като него ! Все пак има надежда да БГ да се оправи един ден , когато всички глупендери се изпопребият от простотия !!!

какви шишета да връщаме? ние сме неандерталци дето не могат да разберат че правилата трябва да се спазват

ми тои в спазил правилата бе У Г З, ударил е мантинелата която е предназначена за това, инак защо има мантинели.

Такива като този Селянин не ни трябват във София,стойте си по родните места.

Абе с това ''във'' пред София и ти си ми доста съмнителен софиянец ама нейсе ... !

Не спорете за глупости, аз съм от сф и познавам супер много софиянци пълни кретени, както и такива мега селяндури. Но не всичките са гнили ябълки. Има читави хора отвсякъде но може би са малцинство.......баси мамата как ше стана от кенефа са, като са ми изтръпнали краката дееба ....много се зачетох

Първомай е град на разгащили се селяндури и парвенюта. В него всичко е шуребадженащина, бълдъзщина и софри. И нищо чудно. И тази селяния започва да залива страната ни.

Израстнал съм в Първомай...не с две ръце,а с цяло сърце подкрепям казаното от теб и бих добавил-за първомайци всеки,който се е отскубнал от Първомай и е успял,е измамник,мошеник,идиот и такива хора ги гледат накриво,приказват абсолютни измислици зад гърба им и ако могат-гледат всячески да те смачкат,защото си имал наглостта да постигнеш нещо повече от тях!

значи не е шофьор,а малоумник..най-вероятно ...тъмно -зелен !

Неправоспособен на 26,според мен означава,че е манго,така че не се въйкайте.

И не разбрахме, фаровете ли не бяха включени, дърво ли го засече, или дупка катастрофира в него, щото полицията все това се опитва да ни внуши с нЕкой акции, а истината е, че сульо и пульо гледал, че само въртиш един волан и натискаш педала на газта и то било много лесно, ама...

TIREX

не е нито водач нито неправоспособен Шафьор а е цървул подкарал автомобил.