Основен свидетел по ”Октопод” загина в катастрофа

50-годишният Георги Цветанов от Плевен, основен свидетел по делото "Октопод", е загинал снощи при катастрофа на магистрала "Тракия", съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Основен свидетел по ”Октопод” загина в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чиста случайност е това и в двата случая. Следващите свидетели съвсем случайно ще се самоубият, или още по-случайно ще получат инфаркт или пък съвсем случайно ще полетят от някоя тераса.

Казват че Бог приема при себе си само добрите хора а Георги Цветанов беше такъв човек с голямо сърце и благородна душа.Малко са хората като него.Нека почива в мир ! И аз го познавам лично Елена

Невероятен човек и приятел. Защо добрите хора трябва да умират рано, а изродите да живеят дълго и необезпокоявани от никои. Почивай в мир приятелю. Страшно много ще ми липсваш.

Почивай в мир, Жоро!Загубихме човек готов винаги да помага.

бах ти държавата осъден мафиот официално дава награда за да убият враговете му а ДАНС си мълчи

Почива в мир приятелю!

го арестуваха когато ГЕРБ взе властта за първи път. Не намесвайте Бойко при ликвидирането на свидетелите, няма логика

Георги Цветанов каза в началото на годината, че очаква да го убият. Докога Алексей Петров ще прави на маймуни всички - подслушва политици и магистрати, отвлича деца на богаташи и престъпници с цел изнудване, убива и фабрикува компромати от времето на Филчев, този човек е символ на гнила корупционна зависимост между политици, магистрати, висши ченгета и олигарси и това все някога трябва да има край.

Аре бе ченгета докато си искате 20те заплати и другите тъпотии, хората измреха, кой ще съди трактора бе.

Познавах Георги Петракиев Цветанов лично от дете. Беше син на моята учителка в началното училище. И не е от Плевен. Родом е от гр.Левски (Плевенско). Изключително възпитан и културен човек. Обаче мафията не му прости! Почивай в мир, Гошо!

Поприспали са го малко!!!

при скоростта с която се движи това дело , ще умре и последният участник без да е чул присъдата !

И какво от това??Нали разследващите ТРЯБВА да са СЪБРАЛИ доказателства защото саде приказки не стигат за всеки нормален съд,,Та толкоз години ако е много ''важен'' нищо че е ''основен на цацаратурата'' да бяха го светнали без и да разберете,,,

по-голяма е вероятността да са го успали на волана основния свидетел...

Ха ха! Самоубили са го! Да живее мутро-клептокрацията!

Държава = Воистине-Управляващи Хора ! + Воистине-Данъкоплатци ! + Воистине-Икономика ! ...докато : 'управляващи' махленски шмекери + Никакви Данъкоплатци + Никаква Икономика ...е Винаги Единствено-и-Само Целево-оркестрирана ВОНЯ.

""Свадата между свидетелят по делото "Октопод" Пламен Устинов и жертвата му е от преди 10 дни, научи ексклузивно ПИК. Тогава Устинов е пребил мъж по прякор Шоко на сечище, свързано с жертвата му Румен, по прякор "Мекицата". "Устинов е счупил ребрата на Шоко и дори му е вадил пистолет", разкри пред ПИК жител от село Глогово, който пожела анонимност от съображение за сигурност. ++

Трактора няма да доживее коледа.

Тотална мафия в България! Всичко е мафия! Алексей Петров Трактора започна да избива всички свой свидетели по делата срещу него! Само за 1 ден 2-ма се простиха с живота си! Къде е МВР,къде е прокуратурата,къде е Съдебната система,къде е изобщо скапаната и пропаднала държава???

В голяма грешка си.Всъщност избива ги Султана Боко.....

ееее-ееее 1 катастрофирали са го ! за всички е ясно , че е порачково убииство ! транслитераця

си е награда и отепал голфиста, е га ти и наглия резенак, другият път ще дойдат истинските килари:)

Посякоха с брадва втори свидетел по "Октопод"-а! Само няколко часа след като Алексей Петров обяви, че дава 100 хил. долара на този, който му даде информация за атентата срещу него, с втори основен свидетел по делото "Октопод" се случи инцидент. По информация на bTV неизвестни са посекли с брадва Пламен Устинов в Тетевенско Първоначалната информация сочеше, че мъжът е бил убит. По-късно обаче стана ясно, че пострадалият е откаран в плевенска болница и не се знае дали е оцелял при нападението. Припомнями ви, че по-рано днес стана ясно, че друг ключов свидетел по делото "Октопод" - Георги Цветанов, загина при автомобилна катастрофа на АМ "Тракия".

Много ясно е кой ги избива, след кота Петров обяви награда за информация.Това е този който не иска да изтече информация, а това е генерал Тиква !!

Трябва да се разследва убийство когато става дума за свидетели срещу престъпници.естествено вероятноста да е заспал съществува но е много малка.когато човек е уморен не може да кара бързо.....спирачен път на коли с абс как се мери?

СЪДЕБНА РЕФОРМА 2015 , УБИЙСТВА НАПАДЕНИЯ , МАСОВИ НЕПОДЧИНЕНИЯ И СВОЕВОЛИЯ НА ПОЛИЦАЙ , СЪДИИ БЕЗ КОНТРОЛ- АНАРХИЯ ! САМО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И УВОЛНЕНИЯ И СЪД НА ВСИЧКИ ВИСШИ " МАГИСТРАТИ ЩЕ НИ СПАСИ 1

Задължително ! ... Всъщност - вече Навсякъде има Подписка/Петиция 'Правосъдие за всеки'.

Изрод

С Подписка/Петиция НЯМА ДА СТАНЕ , СИТУАЦИЯТА ОТДАВНА Е ИЗВЪНРЕДНА И ИЗИСКВА ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ И РЕАКЦИИ !

И как точно един полицай извършва МАСОВИ неподчинения и своеволия? Използва маса, може би?

Внимавайте какво пишете, пътищата продължават да са необезопасени и с много-много дупки.

Предлагате да Запълним дупките ? ... Навсякъде ? ..виа ЯсноКой/и ? - Звучи !

Има ли още живи от тези които са били в залата на шуменския съд през 2012 година - пита Борисов. Аз носих парите . . . . . . . "Бойко Борисов се е срещал с Бай Миле и Сретан Йосич, заяви свидетел по делото срещу "Килърите". Показанията са дадени по време на заседание на Шуменския окръжен съд, съобщи БНР. Васил Костов-Кеца разказа, че лично е присъствал на среща между тримата, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Според Кеца Борисов е отговарял за каналите за наркотици към Турция. По думите му от южната ни съседка влизал хероин, а натам били изнасяни каптагон и синтетична дрога. "Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиенски", обясни Кеца.

Сериала"Под прикритие" в реалния живот. Притеснително много се припокрива сюжета с обстановката в България.

Значи го"ЗАГИНАХА"-така,ли?!

Основен свидетел по Октопод загина в катастрофа Катастрофирало е правосъдието и системата за сигурност.Поради тази причина основни свидетели по знакови дела се често "възнасят" към отвъдното.

Един от основните свидетели по мегаделото "Октопод" Пламен Устинов е посечен с брадва преди броени минути.

Да пукне ако ще мошеникът! Що лъжи изрече при Курволизич. Със скандалите си е побъркал съселяните си с които живее.....

Е то Сидеров им каза че ако искат война ще я получат.Сега се получава така че Бойко и Прокуратурата които се саморазправят с него ги самоубиха другите по-лошите и наистина хулиганите , а не Сидеров.Още ли поддържат искането си за ареста че нещо цирка се удължава и не е ясен до довечера главния циркаджия дали няма да получи инфаркт.

Ааа - то той тоя атакующиЪ - НЕ е от солдатския составЬ на 'наште', а ! - от ВисшКадровия.

Абе от чугунена глава,освен някоя простотия,друго може ли,да се чуе,а?!

Явно преди да изгуби управлението умело монтирана бутилка с упойващ газ си е свършила работата, но дали ще се открие ?

Много грубо се действа по отношение на свидетелите по делото. Надминахме Латинска Америка,за която ми беше жал едно време. сАЩ от където минат и става Третия свят.

САЩ!? хахаха Малоумието няма граници. Е заради такива малоумници като теб, докторите бягат в Германия.

Те не са ли минали най-напред през първия свят, т.е. в САЩ? Или и САЩ е трети свят. Но тогава кой е първи? Сещам се, непостроената още РА (република Атакистан).

Такава е съдбата на свидетелите. За това се и проточват тези дела така дълго, за да изчезнат свидетели, подсъдими, неизвестните извършители и др.

това и децата не го вярват. самокатастрофирал - поне не пишете смешни обяснения за очевадни истини

Дам, ето това е - цар Тиква почна да съсича свидетелите по делото , за да не излезне нещо неочаквано за него, а и да прехвърли вината за убийствата върху Петров....Тозе фашага защо Бог не си го прибере по-бързо???

Един от основните свидетели по мегаделото "Октопод" Пламен Устинов е посечен с брадва преди броени минути. Това е станало в тетевенското село, където той живее от дълго време. Неизвестни лица са влезли в дома му и са го нападнали пред очите на съпругата му, научи Фрог нюз. Устинов не е могъл да се съпротивлява, тъй като нападателите му физически са го превъзхождали. В момента линейка го превозва към болницата, за да спасят живота му. Късно снощи и основният свидел по делото "Октопод" Георги Петракиев Цветанов намери смъртта си при катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Чирпан. До този момент полицията не дава информация дали на произшествието е имало свидетели, което навежда на мисълта, че инцидентът може да не е случаен. Сагата около процеса срещу Алексей Петров се заплита и става още по-сериозна.

Самоубил се е с брадва.:)

Процедирането на база показания от Устинов (срещу Петров) - Е прелюбопитно ! - Стриктни Доказателства, включая Директен запис !, .. НО ! - съдия Ченалова (Ченалова !) забатачва Всичко. .. Всъщност : - в Тетевен(и наоколо) ГЕРБ 'спечелиха' Тоталистически - а Частната улица на Силоваците (В София) - се казва Арарат (Казва се е на Този връх се намира Ноевият.) Сумарно : - 'наште' поподготвят БетонАрме СХЕМА - от държавата-Им, през банките-им, та - до улиците... ---- Съм твърдо Убеден че БЕЗ мосадците - НЯМА да минем.

По делото Октопод Георги Цветанов дава показания, че Петров го е бил с лопата и лекувал с нож, лопата и пистолет. Петров казва пък, че това било зле монтиран филм. Явно че сега напълно го е "излекувал" на 186 - тия км на магистрала Тракия.

Този дето се е катастрофирал от добрите ли е, или от лошите свидетели?

Интересно е лумпените от Атака как ще сменят плочата ако Сидеров започне да говори в подкрепа на Борисов и да го възхвалява както едно време. Следете минусите и вижте колко лумпена от тази партия Атака има тук!!

Посякоха с брадва втори свидетел по делото "Октопод" ;)) Брей, да посегнеш на Трактор си е страшна работа..

загинали са го, както е казал един специалист по загиване на хора - "има човек има проблем, няма човек няма проблем"

Божеее този вЕрно го опраскаха . Жалко .

Да не би да са го САМОУБИЛИ? ОСТАВКА на марионетното правителство!!!

Какава оставка те гони бе престъпник! Този път ГЕРБ ще дойде с пълно мнозинство!!

ли?

Според мен първо беше времето на масовките и свадбарските стрелби , след това времето на бомбите,кога в пощенска кутия /Маймуняка,и кога в асансьора,то имаше и във Варна такъв,кога в кола/.,след това точната стрелба от разстояние.Сега май е времето на катастрофите , а след някоя и друга година ще настане времето на разни медицински диагнози ,като инсулт инфаркт,тромбози, еболии,белодробни недостатъчности и др.

За да отърве затвора Цв Цв,колко хора си заминаха от катастрофи и колко хора от СДОТО се самоубиха със собствените си оръжия не е истина.Следващата нелепа трагедия като на Президента трябва да е към Цв Цв господ нещо много го бави.

"бивш шеф на плевенския клон на Първа частна банка" Ей браво късмета си знае работата ! Трябвало е порше да кара че и к*рвите му да съжаляват че е пукнал и няма да получат нищо !

Тракторът стреля по себе си, след това обявява награда за информация , премахва свидетеля по делото и прибира наградата.:) Гениално!

Звучи ! ..а Ако вземат 'наште' да го изтапанят за я Баш-дансирующий я за Мин.меверейчик - е тЕ тогаз си ТаковаТакова у Нас.

Рио не отговаря. Лошите (4 индивида ...най-различни...от Всякакъв типаж) са хванали натясно OSS117 в адансьора ...Той успява да ги разсмее. Изнизва се от асансьора. И - ги заключва вътре. ... Отвътре се разнася - бам-бам-бам. ...OSS117 се намръщва. И - отвътре в асансьора се разнася Четвъртото бам. Да опитаме ? ;-)