Загинал и двама ранени при катастрофа край Нова загора

Един човек загина, а двама са ранени при катастрофа на автомагистрала „Тракия", близо до Нова Загора.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и двама ранени при катастрофа край Нова загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжът ми е загиналия.Като не знаете какъв човек е и как се е случило защо коментирате?На 36 г.ме остави с три дечица,които сега ме питат къде е.

кмета на нова загора да поръча 5 тона захар и да почва да ръси с машините за зимно ръсене на сол.

Защо КАТ - не отмени задължителните запалени къси светлини през деня, след като катастрофите и тежките случаи се увеличават всяка година?! Или това е просто повод за за да се събират пари от бедните Бг шофйори? Фирмите са си платили за този Закон нали?!

Проблемът е не в светлините а в задкормилното устройство. А всъщност светлините през деня са доста полезни, защото возилото се вижда от далече, особено ако е в сиво-черни цветове и при силно слънце.

Напротив няма никаква полза от включените фарове.Това е най-голямата глупост,която е приета за "борбата" срещу катастрофите.Фактите го доказват.Даже навремето когато не бяха задължителни светлините през деня,точно тези малоумници които ежедневно катастрофират се правиха на тежкари,пускаха си фаровете и караха като ненормални!

"Возило" казват тъпите журналисти - явно и ти си към тях. Светлините могат да помогнат да видиш МПС от 1км, но нямаш нужда от такова "виждане". Ако не гледаш и със сирена да е пак няма да го видиш.

Sm3hurk0

аман от новини свързани с умряли и ранени по пъта... че и точно как станало, с мотор, кола бус.. автобус и прочие. Пускайте новини, за Ивет Лалова, Топалов - нещо да ми зарадва душата. Благодаря.

Тая работа по мое и твое време няма да се случи.

Глупостта, простотията, арогантноста на българина най-ясно се проявява на пътя. За съжаление се заплаща с живота често пъти на невинни хора. Вижте кой се трепат най-много- говеда които се нальокват с джанковица и скачат в таралясниците си за да отидат на купон съседното село, надрусани наркомани яхнали мощни мотори, тъпанари с камиони и автобусни драйвъри. Е това е резулата от простотията- смърт и инвалидност и нещастие. Хайде малко култура и ред в обществото, малко повече ходене на училище и четене на книги и да видите как разумът ще дойде в главите на идващото поколение-наследници на сегашните загубени празноглавци. Основният проблем на обществото ни е липсата на здрав разум и липсата на добро възпитание.

А не разбрахме ти какъв точно си?

Какъвто и да е, написаното по-горе е вярно... Ти да не симпатизираш случайно на огормния брой простаци и убийци по пътищата на България?

Нещо заглавието и бройката на споминалите се не ми се връзва...