Дрогиран тираджия прегази велосипедистка в Пазарджик

Шофьор на ТИР прегази велосипедистка на кръговото кръстовище при моста на р. Марица в Пазарджик. Пробата за наркотици на водача е положителна, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Дрогиран тираджия прегази велосипедистка в Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 01.07.2016 минавайки през Пазарджик се шашнах.Това са уроди, а не хора.Навлизайки в града точно такъв лайняр за малко не ме размаза.Започвам да го изпреварвам и изведнъж без сигнал без нищо ме притиска към разделителната полоса.Добре, че автомобила ми е нов със много добра спирачна система.Това са уроди по-зле и от Добрич и Плевен.Записах номера и се обадих на моите.Когато го сгащихме се оказа пълен паляк и мърльо, да те е гнус да го изпращиш в пияната мутра.Размина се с няколко шута лайното.Само бой ги оправя такива лекета, дето до 4 сутринта пие или се друса и после сяда да кара.Бой,бой и пак бой.

Тоя ако е напушен да си бере гайлето ама по ТВ казаха че велосипедистката се е навряла в камьона.Тя била на 60+ г.И тя ко е напушена.Ша са гръмна вечи

Абе в тая държава всичко се сбърка окончателно!!! От кога и дедковците взимат наркотици бееее?!!! Напушен дядка кара ТИР!!! Това е като начало на кретенски виц! Бедната жена, отишла си е заради дрогиран дядка.

Ами другия дядка изнасилвача. То вече да те е страх на църква да отидеш

италианците легализират марихуаната

-шофьорът на ТИР-а е на 63 години и е от Търговище- Бах тоя дядка наркоман !!

Както винаги журналистите прекаляват: "НАПУШЕН тираджия прегази велосипедистка в Пазарджик" вероятно щеше да е по правилното заглавие на статията

полеви тест за марихуана!?

Терора в България продължава в Ница шофьора на камиона убиец го застреляха !

Трябва да си башка луд да караш колело по платното за движение .

Според българските закони ще го оправдаят, защото видите ли не я е бил видял.Така става в България.

ЩОМ Е УБИЛ БЪЛГАРКА И Е ОТ ТЪРГОВИЩЕ,ЗНАЧИ Е ЧЛЕН НА ДПС И НЯМА ДА БЪДЕ СЪДЕН.С ОЩЕ ЕДИН БЪЛГАРИН-БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯ!ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В ПРОГРАМА!!!ЖАЛКО,НО Е ФАКТ!!!

айде стига, бе на 63 години от Търговище и с положителна проба за марихуана и тираджия и професионален шофьор....

Затова никакво спазване на правилника, карайте само по алейте за пешеходци или малките улички между блоковете, никакво излизане на пътя. Бил съм участник в катастрофа, един се блъсна в нас на светофар беше мъртво пиян и избяга, дойде после собственика на колата, на улицата са ПСИХОПАТИ. Отелно имам и случай при които щяха да ме блъснат в на кръгово движение с колелото като малък, вече знам никакво излизане на пътя. На мен също не ми приятно като карат срещу мен на алеята колело, обаче няма друг избор и ги оправдавам.

ми то май от къщи не трябва да излиза човек....толкова са брутални навсякъде, щом в църкви започнаха да колят.

Хем си прав, хем не съвсем. Вече близо 10 г. карам колело по улиците и до сега, да чукна на дърво, не съм имал инциденти. Но карам много внимателно, даже прекалено внимателно понякога. Единствения "инцидент", в който съм участвал стана точно на велоалея, където едно хлапе не гледаше, или по-скоро блееше на някъде, и се заби челно в мен. И пак добре че карах бавно и го видях какво ще направи, та спрях навреме. Иначе щеше да остане без зъби горкото, а така се разминахме само с уплаха.

Е ти и колкото внимателно да караш някой отзад като те подпре или отстрани те изпреварва с 100км/ч на половин педя от теб ко правиш? Плюеш си в пазвата ли?

Значи, всички пушачи на тютюн са наркомани и не могат да бъдат шофьори?! Марихуаната е по безвредна от тютюна.

Че по-безвредна така е,ама не трябва да караш като си се накозил,от опит ти го казвам

Заради такива като теб, карам със заредн пистолет в жабката.

Зареден пистолет се носи на кръста или под мишница, не стои в жабката. Да не е воден, зареден с газирана вода ?

Ти сериозно ли си държиш пистолета в жабката бе? Боже, боже...

Вземи го и се гръмни, ще направиш услуга на обществото.

ся отива на 24 ласки и опки!

Кво ви става бре хора.........Съвсем като животните станахте.........

Само животни останаха.

За съжаление...Е почти факт....

Нее, животните нападат единствено от глад. Не обиждайте животните! Хората са по-зле.

на Меркел

Тираджия от Търговище, нещо ми се върти ДПС. Значи съдът ще го оправдае.

165 ( нерегистриран ) 27.07.2016 13:56 Винаги казвайте дали става въпрос за цигани, за да знаем дали да си хабим мастилото.

тоест маникюра?!?

Не това не е вярно!Как дрогиран?Просто е взел илачето, понеже се е лекувал от болка дето само тревата му помага.Нали искаме да се узакони,това.После подобни новини,няма да са новини!

МНОООГО си Т'П Саше!

Е, ти нали си остър?!? Всеки, който защитава узаконяване и ползването на наркотици е за освидетелстване!

Ми то има лекарства, при чиято употреба изрично се забранява шофирането! Ама марихуаната трябва да седи със статус на забранен наркотик, а не на лечебно вещество, че да се печелят едни пари от типове като Очите. Освен това нещо не съм чул като е забранено да пиеш преди да караш да са спрели пияндурници да сядат зад волана! Верно си много тъп, както ти викат отгоре.