Британец блъсна 2-ма пешеходци в Русенско, единият загина

62-годишен англичанин е блъснал двама пешеходци - мъж и жена, пред къща в русенското село Сваленик снощи. 77-годишният мъж е загинал на място, а жената е ранена

Обратно в новината

Коментари - Британец блъсна 2-ма пешеходци в Русенско, единият загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сметка на това пък Катрин е ослепителна в червено.

дрогари, нещо почна да ви застига безхаберието ви! лека му пръст на човека!

А сега вече всички служители на МИ6, Британското форин афер и британското посолство са вече готови с фалшификати на истинската история и искане за екстрадиция от България.

карал с превишена скорост, блъснал хората и избягал от местопрестъплението? значи напълно се е вписал в начина на поведение, очаквано от всеки себеуважаващ се български джигит! Хвала на такива имигранти, склонни да приемат обичаите на приемащата ги държава!

Всички в коментарите си забравяте едно обстоятелство.Избягал от местопроизшествието!

Както каза един вчера, в една друга подобна статия... Новина тука няма. Новина ще е когато осъдят някой на истински затвор. Британецът ще го пуснат, ще му стиснат ръка и ще му се извинят за проблемите които са му създали. А ако Камерън врътне един телефон на Бойко ще арестуват полицаите които са прибрали. Булгаристан.

за тези избори няма друго освен убити и урели кандидати.Дали това са избори или репетиция на главорези за начало на действия срещу мстното население?

Съжалявам за смъртта на възрастния човек и пострадалата му дъщеря, НО тяхната вина е безспорна!! Интересно ще ми бъде да научим каква ще бъде присъдата на нашия независим съд??!!

Гарантирано от ''ГЕРБ'' .................................... Три жени и 7-годишно момиченце пострадаха при пътен инцидент вчера в Пловдив. Сигналът за произшествието, настъпило на кръстовище между бул. Никола Вапцаров и ул. Стефан Стамболов, е подаден в 17.15 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Лек автомобил БМВ се движил с несъобразена скорост, преминал на червен сигнал на светофара и се ударил в извършващ ляв завой лек автомобил Форд. След това първата кола се завъртяла, качила се на тротоара и ударила 25-годишна жена, а после се врязала в преградна стена на строителен обект. В болница с различни контузии са откарани 33-годишната шофьорка на БМВ-то и 7-годишно момиченце, което пътувало в колата й, 62-годишната водачка на Форд-а и пешеходката. Всички пострадали са от Пловдив. Служители от сектор Пътна полиция тествали водачката на БМВ-то с дрегер и резултатът показал 0,76 промила. На другата шофьорка е взета кръвна проба за алкохол.

Все едно, чужденец - няма да се излагаме пред чужденците, я!

Сега го глобете като гръка, дето блъсна детето само с един 5000лв и го пуснете да си ходи по живо по здраво! То друго не се и очаква от нашия съд!

Такъв е закона! Сърди се на депутатите или по-точно на тези, които ги избират!

Инцидент, да. Виновност на водача, да. Длъжен е да се съобразява с условията и обстановката. Превишена скорост, не Как така я измериха? Но ако, пешеходците, както пише, са били в дясно на посоката на движение, са нарушили правилата и те. Много се раздухват случаите по вина на водачите, а тези по вина на пешеходците, защо не ги чуваме и виждаме? Който е водач знае, за постоянните нарушения на "невинните" пешеходци и колоездачи... Време е и те да бъдат глобявани и наказвани.

Забравяш че водача е избягал. Само това да му е вината, е напълно достатъчно за да го осъдят!

Да спазят британския закон.

При липса на тротоар, пешеходците се придвижват от ляво, срещу движението. Не от дясно, по посока на движението. Не е измислено случайно и е хубаво да се спазва. На улицата деца, пешеходци, велосипедисти, мотоциклетисти, автомобилисти и тираджии са равни. Просто повечето от тях са доста по-меки и трошливи от другите. А, иначе, в ЗДвП има отговорности и задължения за всички участници, не само за автомобилистите. Нищо, че всичко живо обвинява тях и иска наказания само за тях.

d4

при признаване на вината, съкратена процедура, добър адвокат, чисто съдебно минало, и т.н.... присъдата ще е условна. с поемане разходите по делото. Толкоз!!

тук има съвина, ако знаеш какво означава...

Кой според вас трябва да промени тези закони за убийствата по пътищата и да са по сурови кой????Вече два мандата на Борисов Нищо,явно така си го искат,да може техен близък или познат,ако сгази някой,да бъде оправдан като ЦЕЦО,а не да лежи 30г нали така???то по себе си гласи да е така.пример Ставински!!!

виновните плащат добре....за да станат невинни

Нужни са специални мерки за нарушителите убийци англичани! Обесете ги по стълбовете! Те биха се радвали известно време на малко популярност. Можете да ги глобите да си платят патроните, с които ще ги застреляте, но само ако са от танкова картечница срещу нападение от хеликоптери. Бихте могли да предложите и чай с циан калий, но това е твърде демоде, а англичаните обичат индустриалните успехи. Помислете драги катаджии и не забравяйте да предупредите за зимни гуми, температурата спада! Всявайте ужас в тълпата и тя ще ви боготвори!

Сега както е със статут на постоянно пребиваващ ще се окаже че изобщо не му се седи в България и има много спешна работа в Англия , естествено нашите независими съдии няма да могат да откажат на човека.

1г условно,със 3г изпитателен срок.нищо ново под слънцето.

Защото има чисто съдебно минало, постоянен адрес, сътрудничи на разследването и прави пълни самопризнания.....

васко

Така си е.

е англичанин