Младежи са тежко ранени, колата им падна в река

Двама младежи - на 17 и 18 години - пострадаха тежко, след като автомобилът, с който пътували, паднал в река, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Младежи са тежко ранени, колата им падна в река | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом е нямал книжка добре че са се треснали в дърво.... браво на дървото... спасило е някой невинен човек или дори няколко....

Тези младежи щяха ли да се качат в колата, ако КАТ работеше. Неработещият КАТ е първопричината за 99.99% от нарушенията и катастрофите, но вие продължавате да припявате на КАТ, че шофьорите били виновни. Няма държава по света, където шофьорите да спазват правилата, ако КАТ в тази държава не работи. Вижте как шофират чужденците в България и българите в чужбина, ако не вярвате.

8 счупени ребра...То зависи как е бил удара, но най-вероятно освен че шофьора е бил без книжка, пътника изглежда е бил и без колан. Дано да ги спасят и да си вземат поука.

Естествен подбор за селяндури!

Младежи са тежко ранени, колата им падна в река "Селото" в главата на българина, никога няма да умре.

Да се трепят бе. То бива простотия, ама това нашето вече на нищо не прилича. Да се изтрепят всичките простаци та да може нормалните хора да си отдъхнат от тях.

Да спрем убийците по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Eдинствената инициатива с идея за законодателни промени в областта на любителското видеозаснемане!

papion

Този, който им е дал колата също на съд. Добре, че те са се потрошили, а можеше да убият невинни хора.

Да се радват, че изобщо са живи наглите селски келешчета!!! Всичси селяндури, на доста ракии, се смятат за велики шофьори, естествено без книжки, но с мощни возила втора ръка, карат бясно и си търсят майстора!! Както винаги го намират! Не им съчувствам, на глупавитне родители-също!!!Жалко, че са живи, защото пак ще са на пътя и ще загинат невини хора!

И защо Министърът се бави с оставката си?! Къде го има това чудо - до пътя да сложат река?!

Родителите в затвора!

18-годишен. Няма нужда родителите да са в затвора. Той трябва да влезе в затвор за опит за убийство..

Само солидна парична глоба може да стресне малоумните младежи и родителите им. Добре поне, че тези потенциални убийци не са налетяли на някой невинен.

Dobromir Dimitrow

И пандиз може да ги стресне, надявам се, де...

1980г . 1 200 000 автомобила, 1300 жертви. 2016г. 4 130 000 автомобила 700 жертви! такива ти ми работи, драги сънародници!

Не гледай броя на загиналите, а на автопроизшествията. С годините пасивната защита на самите автомобили спасяват много хора

ти пък погледни броя на колите, на шофьорите, и километрите изминати от всеки автомобил и пак ми пиши.

Хубава статистика, макар от неизвестен източник. Защо не я цитираш, като ревнат за заплати, за увеличение на наказанията на шофьорите, за увеличение на законотворческия тормоз върху тях? Ами от нея пряко следва, че трябва да се либерализира ЗДП, не да се усложнява и превръща в средство за тормоз на водачите. Или май не си вярваш на статистиката?

80 година са караха лади и жигули, без колани, стари конструкции. Нямаше смартфони и ГПС-и. При по-тежка катастрофа нито има как да се обадиш, нито има как да те намерят.

вече се чудя,има ли изобщо шофьори,които не са дрогирани ,пияни или поне да имат книжка...

Трябваше да продължат да си яздят бащините магарета- сега немаше да са у лечебницата.

Диви балкански субекти (помаци).

Едно е да кажеш обикновени вафли, обикновени бисквити, друго е като кажеш мега, гига, ултракомисия.

Като отворили "черепа" на единия лекарите констатирали ГЕНЕТИЧНА липса на мозък! Другия като му сглобявани ребрата, констатирали липсата даже и нана костен мозък. За главен да не говорим !

Онзи ден.При едни познати на село. - Питам ги какъв е този паметник край пътя, пак ли някой моторист се е размазал? Отговориха ми, че някакви младежи с Опел калибра нацелват край пътя най-дебелата ,здрава и красива круша в цялата околия. Двама човека не могат да обхванат дънера на крушата. След удара Клибрата сече крушата на две и я вади из корен! Колата на парчеНЦА буквално! Представете си каква лудост е било това каране. И всичко това на ...абсолютно права асфалтирана отсечка от пътя. Кой може да предотврати това? Никой!

С оглед на пасивността на пътниците описани в статията, явно те са возели на автомобил с автономно управление, вероятно на Google.

Често пъти съдбата е много по-добър съдник от нашенската съдебна система.Случило се е най-доброто - потрошени ребра, счупена глава и живи, за да теглят здраво!Сега и шматките-родители, които са дали колата ще има да обикалят по болници, да снасят за лечение и да си обгрижват кат бебета разхайтените наследници.Следващия път, ако искат и самолет да им купят, нищо че нямат право да управляват, кат се пада от високо екшъна ще е още по-зрелищен:)

Кой е дал ключове от кола на тия несретници? Родители имат ли? Или родителите са същите несретници като децата.

Какви родители?Нали боклуците народиха "демократичния "боклук,дето психолози го възпитават...На времето Нацито ги ВЪЗПИТАВАШЕ,ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ.И ИМАШЕ ЕФЕКТ!

До по-малоумните писачи тук - осъзнайте се, идиоти, момчетата са още живи!!

може да оцелеят и да се размножат

Ако имаше казарма поне 20 келеша между 18 и 20 години годишно нямаше да умират по пътищата. Защото в казармата смъртността е в пъти по-малка отколкото по пътищата. След мераците да изсекат дърветата около пътя, сега да вземат да пресушат реките и да запълнят деретата.

да плащам лечението на такива

Браво. Явно трябва да смъкнат няколко кожи от гърба на собственика на колата. Ако синковеца беше пукнал нямаше да може цял живот да си прости.

Да мрат копелдаците долни...Явно обществото няма нужда от такива олигофренчета...Едни скачат от високо ,други ги пере тока догато си правят селфита, трети се дрогират или ходаят да се перкат с такива ,които толкова не ги е*ът ,колкото ги бият и убиват ,някои ритат ,блъскат даскалите си или направо убиват връстниците си...АБЕ ...ИЗМЕТ ДОЛНОПРОБНА... родена и създадена от тези ,които преди 28 години също са били деца , със скачещи по площадите като изоглавени маймуни...РОДИТЕЛИ...

И кого го вълнува поредната трагедия на простолюдието?

Мир на праха им.Жалко за децата

Косьо,те не са умрели ,бе- те тепърва ще се лекуват И ВЪЗПИТАВАТ ДЕМОКРАТИЧНО,ЗА ДА ИЗРАСТНАТ ИСТИНСКИ ИДИОТИ И БАНДИТИ!

Първо - не са умрели. Второ - не са деца. На тази възраст пазехме държавата, други караха 14-15 тонни камиони или камиони с по 20 човека вътре.

Всеки ден по 30 ранени, ужас!

Сега ще извадят колата от реката и ще я дерегистрират. Нали това изискват последните промени в закона?

по-малките градчета и селата. Не им трябват книжки. Те и без книжки си могат и карат по най-късия път към най-близките гробища. Е, къде е семейството? Къде са родителите? Кой им дава колите? Държавата ли пак е виновна, че е направила пътя да пресича реката?

Младежи са тежко ранени, колата им падна в река Двама младежи - на 17 и 18 години - пострадаха тежко, след като автомобилът, с който пътували, паднал в река ===================================== Така написано - автомобилът е виновен, че паднал в реката...

автомобила сам си пада в реката, на други автомобила сам прегазва пешеходците, на трети автомобила сам се блъска челно с друг

Алооо, родителите знаете ли изобщо какво правят децата ви, грижа ли ви е за тях. Добре поне, че не са убили някой невинен. Неграмотници, не могат да четат и пишат, но тръгнали коли да ми карат...ето вижда се и там колко ги бива :(

Наистина вече няма смисъл да се тиражират такива събития. НЯМА СМИСЪЛ ,ЗАЩОТО НИКОГО НЕ ТРОГВАТ. ОЩЕ ПО-МАЛКО ТЕЗИ ЗА КОИТО БИХА БИЛИ ПРЕВНЦИЯ.

КОПЕЛЕТА! АБСОЛЮТНА ИЗМЕТ !

Още Полиция и КАТ в София ще оправят нещата... не спряхте да се тепате без книжки в провинцията а тука ни скъсват от проверки на всяко кръстовище дори и без нарушение !!!

Собственикът на Аудито също трябва да носи отговорност. Защо дава ключове на неправоспособен шофьор?

поредната зомбираща негативна новина в този "най-български" сайт.

"след като автомобилът, с който пътували, паднал в река" Да де, те явно и двамата са пътували, не е имало кой да кара, нали не е имал книжка, не е имал и право да кара. Дано се оправят все пак, че още по- дано и акъл се появи.