Коментари - Жесток челен удар затвори Е-79, петима са ранени | Днес.dir.bg

Жесток челен удар затвори Е-79, петима са ранени

Петима души са ранени при тежка катастрофа на главен път Е-79 край Благоевград, съобщиха от МВР. Движението е спряно, има обходен маршрут.

Обратно в новината

Коментари - Жесток челен удар затвори Е-79, петима са ранени | Днес.dir.bg

Коментари

предлагам на тия благоевградски селяндури да им се забрани на карат по главните улици на републиката а само по второстепенните такива или по къра ..

За всички чели, недочели, обвиняващи сегашната младеж, Е-тата, Бмв-тата, ГЕРБ и извънземните. Цитирам малко доп инфо: Както съобщихме катастрофата стана след неправилно изпреварване на "Фолксваген Пасат", шофиран от лекаря на Левски д-р Слаев се заби челно в колата с младежите .Д-р Слаев е пострадал най-тежко и всеки момент ще бъде транспортиран в Пирогов Останалите участници в пътно-транспортното произшествие ,младежите от Благоевград са добре ,трите момичета са освободени ,шофьорът на Пежо-то е в хирургия под наблюдение.

...уважаеми "07762"..почти си връщам думите от мнението си по-долу...но това не ме прави по-спокоен,освен факта ,че невинните младежи не са с фатални поражения и им пожелавам успешно да се възстановят....

Територията България ще върне на добрата стара Европа изчезналият й преди 30 000 години Неандерталец. При някои етноси еволюцията се е обърнала в инволюция, още преди да е достигнала нивото на развитие от 20-ти век.

Хубаво време, суха настилка, доста добър (откъм качества) асфалт, права отсечка. Пътят не е широк, но е доста добър. Кой е виновен? Станишев или Борисов? Футболистите казва "топка е, върти се, кръгла е, в женски род е, вятъра бил силен, дъжда пороен...". Всички са виновни, но не и виновните. Ограниченията са за да ти гарантират по-добър шанс да стигнеш, а не за да те забавят. Като видиш кола насреща недей да изпреварваш, дори да е далеч. Глупаци! Жалко, че единият е невинен, но страда заради друг.

Интересно как успяват , да се трепат челно. Дивашко просташка кочина. Кой ,кого. Сташна простотия,силна и зла.Мазния , може да е всякакъв но за едно е прав, матрияла е лош. Това е положението и Господ си знае работата.

Защо да са винаги виновни джигитите? Не ми правете сравнения със Западна Европа защото ако там един ден те се събудят вместо с магистрали, а първокласни пътища ще стане мазало. Там карат нормално по такива пътища просто защото ако искат да карат бързо и губят време се качават на аутобана.

Тази катастрофа е аналогична на станалата край Луковит, при която загинаха две момчета и едно момиче все още е в тежка състаяние. Разликата е само, че "гъзарят" е с Пасат, а не с БМВ.

""""""""Това е третата тежка катастрофа, станала за по-малко от 24 часа. """""""""" Щом пенсионери и комунисти не ядете асфалт сега ще си похапвате жито, докато не ви уврат главите, че магистралите спасяват животи!

Най-лесно е да не се спазват правилата когато полицията е корумпирана и немотивирана. У нас условията са идеални. В комбинация с другите фактори, слабо образование, купени ш. книжки и т.н. картинката е страшна.

Джигитите не свършиха ли?

За да се оправият такива инциденти : 1.Всички притежатели на марката БеЕНВЕ - глоба 100 000 лв конфискация и БеЕНвето на старо желязо 2.Тия с Мецедесите - само глоба 100 000 лв 3.С япоснките коли - отнемане на свителство за управление в срок от 15 години - тамън ще навършат 30 и принудителен труд 4. Руса , джиБ - ЕКСТРАДАЦИЯ

Стиг БЕ, ще останат само брюнетки с мургава кожа! :))

Ей, ИДИОТ, ти да не си евнух, БЕ резнат манго!

..."СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЧУК"...щом на BMW-то му викаш...Бе Ен Ве...как ли си казвал на легендарния "дванедесетак" от братския СССР с мотор на 95% прекопиран от BMW-1600....

ДОкато тия които разсипаха образованието и училищата продължават да бълват неграмотни откачалки нещата няма как да се променят. В училище всеки може да демонстрира и да се опитва да избива комплекси, но когато излезе на пътя/ новопръкналия се шофьор/.... той от къде да има задръжки и чувство за отговорност- нали някой трябва д аму я втълпи, но уви образователната ни система се оказва, че няма правомощия за това.... ето и последиците- генерират се един куп убиици по пътищата!!!

Защо забравяте семейството? Къде са родителите? Кой дава пари за тези коли и т.н.?

Семействата до втора, трета година се разпадат, морал, етика и ценз няма, а пари познай как се изкарват - с широко отворени крака, и ето ти мацка с джип, говореща по телефона, с нацупени устни и тъмни очила, видеш ли - свети им слънцето в 9 часа сутринта или в 21 вечерта - пародия

Камикадзета с Е на номерата имат прекрасния навик да задминават в тунелите. Това става ВИНАГИ, а за да е по-интересно, не включват фаровете...

Къде виде тунел бе тупан.

Съболезнования на семействата и близките ! ----- Сериозни източници твърдят - при Климатични аномалии поведението на Хората - Е повлияно.

Прочете ли изобщо статията?! Хората са живи, какви съболезнования?

Да, Колега. При това - И последния абзац. ... А Вие ? ---- Основната-ми насоченост е за влиянието на Климатичните условия. (От кръв ми призлява. )

Е особено тежко и предразполага към физическо неразположение и последиците от това. Но това в никакъв случай не оправдава и не извинява малоумниците с коли, които не могат да се контролират.

Да разбира се, Колега ! - имам предвид че Трябва да имаме едно-наум че Такива условия - правят Такива водачи още-по-Такива.

Като видим фолцваген пасат а най вече БМВ със страх съм около тях всичкото сиганин е с бмв

колите са пежо и фолксфаген. на теб ти си привиждат баварци, както на серж - герб. и като на гладна кокошка - просо. с други думи: ще ти се, 'ма няма.

Вече 7-а или 8-а катастрофа, само за тази седмица и нито едно БМВ. Ама на цървула само бавареца му е в устата.

става страшно вече. уникални глупости творят млади гъзарчета. а най-гадни са мутресите. телефон в едната ръка и цигара в другата. силиконови цици скриват волана. как карат, не знам,но никога не отстъпват,дори да се размажат.

Стигнал е, за където е бързал, жалко, че в този случай има и невинни пострадали. Между другото от известно време КАТ са се покрили, като мишки. Не, че преди имаше голяма полза от тях, но сега са го дали на пълна уволнявка.

Причината е, че хората не издържат на жегите и карат преуморени, не наспали или след тежка вечер. Ей за това обичам да шофирам нощно време, може да е по бавно, но много по сигурно. Жегата изморява бързо, кофеина изнервя, шофира се без почивки, на доле към Петрич е все по жега, строшеняци се управляват... това е резултата

Абе, това специално си е чисто джигитство. Този с пасата се е правил на мъж, като си е мислил, че ще изтика пежото, ама мантинелата е попречила на човечеца от пежото, да се изнесе повече.

В САЩ катастрофите на година са не-повече от 10,000 за 300,000,000 население. И в БГ са толкова ... за има няма 6,000,000 население.

Четири, четири-и-половина, Колега. Милиона. Максимум.

Доста ти е грешна информацията. В българия 10000 са жертвите за последните 11-12 години. А в щатите за 1 умират около 30 и няколко хиляди като през 89 са били 40 и няколко през 72 - 54 хиляди. Това да ти говори нещо? Пътищата и годината на производство на автомобилите са много важни. Че имаме 2х повече жертви средно от ЕС това е ясно. Но не са 20-30 пъти повече. А и както казах вече и пътищата ни и автопарка ни са доста по смотани. И все пак Гърция и Полша а може би и Румъния са по-зле от нас по показател средна смъртност при катастрофи.

Да добавя и че и дължината на магистралите е много важна, защото както виждаш последните няколко смъртни случая са именно на двулентов път при челен сблъсък. Нещо което на магистрала е почти изключено.

Арогантност,наглост,безпардонност навсякаде-това е резултата.Бог да прости невинните.

що не ми дойде някои от тия бракми размазвам го баце, баси нештасниците

Размазан ти е мозъка нещастнико. На кого се заканваш така? Това ли искаш да ти се случи като подсъзнателно викаш нещастието върху себе си? Това ли искаш нездравословномислещо недуразумение на природата? Не ми отговаряй. Вземи да прочетеш някоя книга първо!

С маздата ще дръпна ръчната и ще ти дам един км преднина на старт и пак ще те издухам ;)

Ти си жертва бе,Ганьо-хъ хъ.

Ела, ела. В гората на чения път ми ела, да те видим колко си отворен в калта и по камъните.

Ей, аман от каскадьори тъпанари. Да не смее човек да пътува. С нови коли, с 20 годишни коли, с джипове и мотори, пълно е с ненормални джигити. Аз не знам КАТ всъщност какво прави, къде са им камерите, патрулките, глобите?

ВСЕКИ ДЕН ПО ПЪТИЩАТА ИМА ЗАГИНАЛИ ВИНОВНИ И НЕВИННИ. АЗ СЪЩО СЪМ ИЗПРАВЯН МНОГО ПЪТИ НА НОКТИ И ОТСРЕЩНАТА ВИНОВНА СТРАНА МНОГО ПЪТИ МИ СЕ ХИЛИ ПОБЕДОНОСНО. ЗА ТОВА НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ВИНОВНИ КОИТО САМОСТОЯТЕЛНО СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ТРУПОВЕ. ЛОШОТО Е ЧЕ ЗАРАДИ НАХАЛСТВОТО И БЕЗСКРУПОЛНОТО ДЕБЕЛОВРАТО И НАХАЛНО СЪЩЕСТВО ГИНАТ АБСОЛЮТНО НЕВИННИ ХОРА. И ЗА ТОВА ОБВИНЯВАМ САМО РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ЗВЕРОВЕ ПО ПЪТИЩАТА. ВСИЧКО ИДВА ОТ ЛОШО И НЕДОСТАТЪЧНО ВЪЗПИТАНИЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е САМОТО ОБЩЕСТВО ДА РАЗДАВА ВЪЗМЕЗДИЕ НА ВИНОВНИТЕ ЗА СМЪРТТА НА НЕВИННИТЕ - АКО ВИНОВНИТЕ СА ОЦЕЛЕЛИ...

Абсолютно си прав! Свещена простота...

А твоите не са ли те учили да не крещиш, без много сериозна причина?

То си е за крещене.

Там участакът е прав, хубав гладък асфалт и винаги много карат прекалено бързо. При изпреварване ако насрещната кола е 100 и повече, тя идва много бързо и белята става. Винаги бе е било страх от колите насреща но няма как човек да се предпази.

Те Самолети и Корабите се намират във въздуха и водата,нормално е и да се удрят челно коли по пътя.

с тея 15 годишни бангии, късат им се тампони, шарнирни болтове и др. Всичко това е от мизерия и от невежество също, на младите са им промити мозъците, те гледат на живота като на компютърна игра.

дай да видим следващият кандидат за най-як удар - 6-ца ако останат само стружки от колите ....

Като чета тези новини, ми си иска, в България да забранят колите над 100 к.с., както и колите да са електронно ограничени до 140 км!!!

И двата автомобила са под 100кс и със сигурност са карали с под 140.

Пасат 2000 кубика, под сто коня, да бе да!

А не ти ли се иска изобщо да забранят колите? Така всички ще са селяни, като Вас.

Бастун ботокса / с изпилен мозък/ показва как въри колата в насрещното. Кога ченгето при което си е купил книжката ще носи отговорност. КАТ отдавна трабва да се закрие.

...ОТНОВО МЛАДЕЖИ... ...ЗАПАДНИ ТАРАЛЯСНИЦИ... ...С ЯКА МУЗИКА... ...КОЕТО ГИ КАРА ДА СЕ МИСЛЯТ,ЧЕ СА НА СЕДМОТО НЕБЕ...БЕЗСМЪРТНИ... ...ВМЕСТО ДА СИ КАРАТ СПОКОЙНО В КОЛОНАТА И НАСЛАЖДАВАТ НА ПРЕКРАСНАТА ПРИРОДА В ДЕФИЛЕТО... ...МАКАР И ТЕСЕН И СВРЪХ НАТОВАРЕН...ПЪТЯТ СИ ЛИЧИ,ЧЕ Е ПОДЪРЖАН,СЪС СИГНАЛИЗАЦИИ И МАРКИРОВКИ,СУХ И ПРЕДПОЛАГАМ (не съм минавал отдавна там) БЕЗ ...ДУПКИ И КЪРПЕЖИ... ...СЛАБА ПОДГОТОВКА... ...ЗАНИЖЕНО ВЪЗПИТАНИЕ... ...ПЪЛНА ..БЕЗОТГОВОРНОСТ...

Онзи ден до Стара Загора се нацелиха 2-ма пенсионери без музика. Много пристрастно и необективно разсъждаваш.

Може ли и снимки на размазаните трупове?

А може ли една и на майка ти,за спомен ;)

катастрофи стават по цял свят...в уса през 2012 е имало 33,561 смъртни случая поради катастрофи.

Мноо голям лъжец си Саше. В САЩ на година са не-повече от 10,000 за 300,000,000 население. И в БГ са толкова ... за има няма 6,000,000 население .

Недей да лъжеш, ала цар Киро! В България са 600 за миналата и по-миналата година.

Доста ти е грешна информацията. В българия 10000 са жертвите за последните 11-12 години. А в щатите за 1 умират около 30 и няколко хиляди като през 89 са били 40 и няколко през 72 - 54 хиляди. Това да ти говори нещо? Пътищата и годината на производство на автомобилите са много важни. Че имаме 2х повече жертви средно от ЕС това е ясно. Но не са 20-30 пъти повече. А и както казах вече и пътищата ни и автопарка ни са доста по смотани. И все пак Гърция и Полша а може би и Румъния са по-зле от нас по показател средна смъртност при катастрофи.

Колко казвате струвала книжката на черно - колкото едно телефонче. Ми така ще е, започваш като прескачаш правилата, та да се съобразяваш после с някакви правилници, за които не си и чувал. Правилник, пътни знаци, маркировки и здрав разум, те са за тъпаците, дето си губят времето с курсове и изпити.

И ти си прав че се купуват книжки и това е голям проблем, така е. Но за мен по-големия проблем е че и тия дето са си ги изкарали книжките, не спазват никакви правила!! Не е само проблема че не знаят правилата за движение, проблема е че не ги СПАЗВАТ!!! Е79 от София до Кулата винаги е бил натоварен, а сега пък в летния сезон е ужас. Карат като бесни, изпреварват без никаква видимост, не се съобразят с никой и това е резултата.

Шофирам от 1978 и намам ПТП по моя вина, книжката си я изкарах от първия път, смених 5 автомобила, чукам на дърво, притеснявам се да шофирам дори в София.

Д О К О Г ААААААА ????

Безразсъдството ни няма край!!!! Как може да се мислиш за безсмъртен в тези коли на тези пътища??? Отдавна не бях пътувал из страната, но скоро ми се наложи - вярвайте, сигурно ми се скъси животът с бая години!!! Такива ситуации видях, че скоро няма да стъпя на пътя с кола.

Ей мамау стара бе тия деца не им е мил живота очевидно. А родителите къде са не искам и да знам.

Коментари - Жесток челен удар затвори Е-79, петима са ранени | Днес.dir.bg

Жесток челен удар затвори Е-79, петима са ранени

Петима души са ранени при тежка катастрофа на главен път Е-79 край Благоевград, съобщиха от МВР. Движението е спряно, има обходен маршрут.

Обратно в новината

Коментари - Жесток челен удар затвори Е-79, петима са ранени | Днес.dir.bg

Коментари

предлагам на тия благоевградски селяндури да им се забрани на карат по главните улици на републиката а само по второстепенните такива или по къра ..

За всички чели, недочели, обвиняващи сегашната младеж, Е-тата, Бмв-тата, ГЕРБ и извънземните. Цитирам малко доп инфо: Както съобщихме катастрофата стана след неправилно изпреварване на "Фолксваген Пасат", шофиран от лекаря на Левски д-р Слаев се заби челно в колата с младежите .Д-р Слаев е пострадал най-тежко и всеки момент ще бъде транспортиран в Пирогов Останалите участници в пътно-транспортното произшествие ,младежите от Благоевград са добре ,трите момичета са освободени ,шофьорът на Пежо-то е в хирургия под наблюдение.

...уважаеми "07762"..почти си връщам думите от мнението си по-долу...но това не ме прави по-спокоен,освен факта ,че невинните младежи не са с фатални поражения и им пожелавам успешно да се възстановят....

Територията България ще върне на добрата стара Европа изчезналият й преди 30 000 години Неандерталец. При някои етноси еволюцията се е обърнала в инволюция, още преди да е достигнала нивото на развитие от 20-ти век.

Хубаво време, суха настилка, доста добър (откъм качества) асфалт, права отсечка. Пътят не е широк, но е доста добър. Кой е виновен? Станишев или Борисов? Футболистите казва "топка е, върти се, кръгла е, в женски род е, вятъра бил силен, дъжда пороен...". Всички са виновни, но не и виновните. Ограниченията са за да ти гарантират по-добър шанс да стигнеш, а не за да те забавят. Като видиш кола насреща недей да изпреварваш, дори да е далеч. Глупаци! Жалко, че единият е невинен, но страда заради друг.

Интересно как успяват , да се трепат челно. Дивашко просташка кочина. Кой ,кого. Сташна простотия,силна и зла.Мазния , може да е всякакъв но за едно е прав, матрияла е лош. Това е положението и Господ си знае работата.

Защо да са винаги виновни джигитите? Не ми правете сравнения със Западна Европа защото ако там един ден те се събудят вместо с магистрали, а първокласни пътища ще стане мазало. Там карат нормално по такива пътища просто защото ако искат да карат бързо и губят време се качават на аутобана.

Тази катастрофа е аналогична на станалата край Луковит, при която загинаха две момчета и едно момиче все още е в тежка състаяние. Разликата е само, че "гъзарят" е с Пасат, а не с БМВ.

""""""""Това е третата тежка катастрофа, станала за по-малко от 24 часа. """""""""" Щом пенсионери и комунисти не ядете асфалт сега ще си похапвате жито, докато не ви уврат главите, че магистралите спасяват животи!

Най-лесно е да не се спазват правилата когато полицията е корумпирана и немотивирана. У нас условията са идеални. В комбинация с другите фактори, слабо образование, купени ш. книжки и т.н. картинката е страшна.

Джигитите не свършиха ли?

За да се оправият такива инциденти : 1.Всички притежатели на марката БеЕНВЕ - глоба 100 000 лв конфискация и БеЕНвето на старо желязо 2.Тия с Мецедесите - само глоба 100 000 лв 3.С япоснките коли - отнемане на свителство за управление в срок от 15 години - тамън ще навършат 30 и принудителен труд 4. Руса , джиБ - ЕКСТРАДАЦИЯ

Стиг БЕ, ще останат само брюнетки с мургава кожа! :))

Ей, ИДИОТ, ти да не си евнух, БЕ резнат манго!

..."СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЧУК"...щом на BMW-то му викаш...Бе Ен Ве...как ли си казвал на легендарния "дванедесетак" от братския СССР с мотор на 95% прекопиран от BMW-1600....

ДОкато тия които разсипаха образованието и училищата продължават да бълват неграмотни откачалки нещата няма как да се променят. В училище всеки може да демонстрира и да се опитва да избива комплекси, но когато излезе на пътя/ новопръкналия се шофьор/.... той от къде да има задръжки и чувство за отговорност- нали някой трябва д аму я втълпи, но уви образователната ни система се оказва, че няма правомощия за това.... ето и последиците- генерират се един куп убиици по пътищата!!!

Защо забравяте семейството? Къде са родителите? Кой дава пари за тези коли и т.н.?

Семействата до втора, трета година се разпадат, морал, етика и ценз няма, а пари познай как се изкарват - с широко отворени крака, и ето ти мацка с джип, говореща по телефона, с нацупени устни и тъмни очила, видеш ли - свети им слънцето в 9 часа сутринта или в 21 вечерта - пародия

Камикадзета с Е на номерата имат прекрасния навик да задминават в тунелите. Това става ВИНАГИ, а за да е по-интересно, не включват фаровете...

Къде виде тунел бе тупан.

Съболезнования на семействата и близките ! ----- Сериозни източници твърдят - при Климатични аномалии поведението на Хората - Е повлияно.

Прочете ли изобщо статията?! Хората са живи, какви съболезнования?

Да, Колега. При това - И последния абзац. ... А Вие ? ---- Основната-ми насоченост е за влиянието на Климатичните условия. (От кръв ми призлява. )

Е особено тежко и предразполага към физическо неразположение и последиците от това. Но това в никакъв случай не оправдава и не извинява малоумниците с коли, които не могат да се контролират.

Да разбира се, Колега ! - имам предвид че Трябва да имаме едно-наум че Такива условия - правят Такива водачи още-по-Такива.

Като видим фолцваген пасат а най вече БМВ със страх съм около тях всичкото сиганин е с бмв

колите са пежо и фолксфаген. на теб ти си привиждат баварци, както на серж - герб. и като на гладна кокошка - просо. с други думи: ще ти се, 'ма няма.

Вече 7-а или 8-а катастрофа, само за тази седмица и нито едно БМВ. Ама на цървула само бавареца му е в устата.

става страшно вече. уникални глупости творят млади гъзарчета. а най-гадни са мутресите. телефон в едната ръка и цигара в другата. силиконови цици скриват волана. как карат, не знам,но никога не отстъпват,дори да се размажат.

Стигнал е, за където е бързал, жалко, че в този случай има и невинни пострадали. Между другото от известно време КАТ са се покрили, като мишки. Не, че преди имаше голяма полза от тях, но сега са го дали на пълна уволнявка.

Причината е, че хората не издържат на жегите и карат преуморени, не наспали или след тежка вечер. Ей за това обичам да шофирам нощно време, може да е по бавно, но много по сигурно. Жегата изморява бързо, кофеина изнервя, шофира се без почивки, на доле към Петрич е все по жега, строшеняци се управляват... това е резултата

Абе, това специално си е чисто джигитство. Този с пасата се е правил на мъж, като си е мислил, че ще изтика пежото, ама мантинелата е попречила на човечеца от пежото, да се изнесе повече.

В САЩ катастрофите на година са не-повече от 10,000 за 300,000,000 население. И в БГ са толкова ... за има няма 6,000,000 население.

Четири, четири-и-половина, Колега. Милиона. Максимум.

Доста ти е грешна информацията. В българия 10000 са жертвите за последните 11-12 години. А в щатите за 1 умират около 30 и няколко хиляди като през 89 са били 40 и няколко през 72 - 54 хиляди. Това да ти говори нещо? Пътищата и годината на производство на автомобилите са много важни. Че имаме 2х повече жертви средно от ЕС това е ясно. Но не са 20-30 пъти повече. А и както казах вече и пътищата ни и автопарка ни са доста по смотани. И все пак Гърция и Полша а може би и Румъния са по-зле от нас по показател средна смъртност при катастрофи.

Да добавя и че и дължината на магистралите е много важна, защото както виждаш последните няколко смъртни случая са именно на двулентов път при челен сблъсък. Нещо което на магистрала е почти изключено.

Арогантност,наглост,безпардонност навсякаде-това е резултата.Бог да прости невинните.

що не ми дойде някои от тия бракми размазвам го баце, баси нештасниците

Размазан ти е мозъка нещастнико. На кого се заканваш така? Това ли искаш да ти се случи като подсъзнателно викаш нещастието върху себе си? Това ли искаш нездравословномислещо недуразумение на природата? Не ми отговаряй. Вземи да прочетеш някоя книга първо!

С маздата ще дръпна ръчната и ще ти дам един км преднина на старт и пак ще те издухам ;)

Ти си жертва бе,Ганьо-хъ хъ.

Ела, ела. В гората на чения път ми ела, да те видим колко си отворен в калта и по камъните.

Ей, аман от каскадьори тъпанари. Да не смее човек да пътува. С нови коли, с 20 годишни коли, с джипове и мотори, пълно е с ненормални джигити. Аз не знам КАТ всъщност какво прави, къде са им камерите, патрулките, глобите?

ВСЕКИ ДЕН ПО ПЪТИЩАТА ИМА ЗАГИНАЛИ ВИНОВНИ И НЕВИННИ. АЗ СЪЩО СЪМ ИЗПРАВЯН МНОГО ПЪТИ НА НОКТИ И ОТСРЕЩНАТА ВИНОВНА СТРАНА МНОГО ПЪТИ МИ СЕ ХИЛИ ПОБЕДОНОСНО. ЗА ТОВА НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ВИНОВНИ КОИТО САМОСТОЯТЕЛНО СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ТРУПОВЕ. ЛОШОТО Е ЧЕ ЗАРАДИ НАХАЛСТВОТО И БЕЗСКРУПОЛНОТО ДЕБЕЛОВРАТО И НАХАЛНО СЪЩЕСТВО ГИНАТ АБСОЛЮТНО НЕВИННИ ХОРА. И ЗА ТОВА ОБВИНЯВАМ САМО РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ЗВЕРОВЕ ПО ПЪТИЩАТА. ВСИЧКО ИДВА ОТ ЛОШО И НЕДОСТАТЪЧНО ВЪЗПИТАНИЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е САМОТО ОБЩЕСТВО ДА РАЗДАВА ВЪЗМЕЗДИЕ НА ВИНОВНИТЕ ЗА СМЪРТТА НА НЕВИННИТЕ - АКО ВИНОВНИТЕ СА ОЦЕЛЕЛИ...

Абсолютно си прав! Свещена простота...

А твоите не са ли те учили да не крещиш, без много сериозна причина?

То си е за крещене.

Там участакът е прав, хубав гладък асфалт и винаги много карат прекалено бързо. При изпреварване ако насрещната кола е 100 и повече, тя идва много бързо и белята става. Винаги бе е било страх от колите насреща но няма как човек да се предпази.

Те Самолети и Корабите се намират във въздуха и водата,нормално е и да се удрят челно коли по пътя.

с тея 15 годишни бангии, късат им се тампони, шарнирни болтове и др. Всичко това е от мизерия и от невежество също, на младите са им промити мозъците, те гледат на живота като на компютърна игра.

дай да видим следващият кандидат за най-як удар - 6-ца ако останат само стружки от колите ....

Като чета тези новини, ми си иска, в България да забранят колите над 100 к.с., както и колите да са електронно ограничени до 140 км!!!

И двата автомобила са под 100кс и със сигурност са карали с под 140.

Пасат 2000 кубика, под сто коня, да бе да!

А не ти ли се иска изобщо да забранят колите? Така всички ще са селяни, като Вас.

Бастун ботокса / с изпилен мозък/ показва как въри колата в насрещното. Кога ченгето при което си е купил книжката ще носи отговорност. КАТ отдавна трабва да се закрие.

...ОТНОВО МЛАДЕЖИ... ...ЗАПАДНИ ТАРАЛЯСНИЦИ... ...С ЯКА МУЗИКА... ...КОЕТО ГИ КАРА ДА СЕ МИСЛЯТ,ЧЕ СА НА СЕДМОТО НЕБЕ...БЕЗСМЪРТНИ... ...ВМЕСТО ДА СИ КАРАТ СПОКОЙНО В КОЛОНАТА И НАСЛАЖДАВАТ НА ПРЕКРАСНАТА ПРИРОДА В ДЕФИЛЕТО... ...МАКАР И ТЕСЕН И СВРЪХ НАТОВАРЕН...ПЪТЯТ СИ ЛИЧИ,ЧЕ Е ПОДЪРЖАН,СЪС СИГНАЛИЗАЦИИ И МАРКИРОВКИ,СУХ И ПРЕДПОЛАГАМ (не съм минавал отдавна там) БЕЗ ...ДУПКИ И КЪРПЕЖИ... ...СЛАБА ПОДГОТОВКА... ...ЗАНИЖЕНО ВЪЗПИТАНИЕ... ...ПЪЛНА ..БЕЗОТГОВОРНОСТ...

Онзи ден до Стара Загора се нацелиха 2-ма пенсионери без музика. Много пристрастно и необективно разсъждаваш.

Може ли и снимки на размазаните трупове?

А може ли една и на майка ти,за спомен ;)

катастрофи стават по цял свят...в уса през 2012 е имало 33,561 смъртни случая поради катастрофи.

Мноо голям лъжец си Саше. В САЩ на година са не-повече от 10,000 за 300,000,000 население. И в БГ са толкова ... за има няма 6,000,000 население .

Недей да лъжеш, ала цар Киро! В България са 600 за миналата и по-миналата година.

Доста ти е грешна информацията. В българия 10000 са жертвите за последните 11-12 години. А в щатите за 1 умират около 30 и няколко хиляди като през 89 са били 40 и няколко през 72 - 54 хиляди. Това да ти говори нещо? Пътищата и годината на производство на автомобилите са много важни. Че имаме 2х повече жертви средно от ЕС това е ясно. Но не са 20-30 пъти повече. А и както казах вече и пътищата ни и автопарка ни са доста по смотани. И все пак Гърция и Полша а може би и Румъния са по-зле от нас по показател средна смъртност при катастрофи.

Колко казвате струвала книжката на черно - колкото едно телефонче. Ми така ще е, започваш като прескачаш правилата, та да се съобразяваш после с някакви правилници, за които не си и чувал. Правилник, пътни знаци, маркировки и здрав разум, те са за тъпаците, дето си губят времето с курсове и изпити.

И ти си прав че се купуват книжки и това е голям проблем, така е. Но за мен по-големия проблем е че и тия дето са си ги изкарали книжките, не спазват никакви правила!! Не е само проблема че не знаят правилата за движение, проблема е че не ги СПАЗВАТ!!! Е79 от София до Кулата винаги е бил натоварен, а сега пък в летния сезон е ужас. Карат като бесни, изпреварват без никаква видимост, не се съобразят с никой и това е резултата.

Шофирам от 1978 и намам ПТП по моя вина, книжката си я изкарах от първия път, смених 5 автомобила, чукам на дърво, притеснявам се да шофирам дори в София.

Д О К О Г ААААААА ????

Безразсъдството ни няма край!!!! Как може да се мислиш за безсмъртен в тези коли на тези пътища??? Отдавна не бях пътувал из страната, но скоро ми се наложи - вярвайте, сигурно ми се скъси животът с бая години!!! Такива ситуации видях, че скоро няма да стъпя на пътя с кола.

Ей мамау стара бе тия деца не им е мил живота очевидно. А родителите къде са не искам и да знам.