19-годишно момиче загина с АТВ, друго е тежко ранено

19-годишно момиче загина, а друго е с опасност за живота при пътен инцидент с АТВ край Сандански, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - 19-годишно момиче загина с АТВ, друго е тежко ранено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

късно 4ета новината само ще добавя, че атвето не е за момичета а за момчета и ако караш нормално никога няма да паднеш тия мацки са се надрусали или решили да пробват малко салто :))

Чета малоумните ви коментари и не мога да се начудя кое е по-лошото , че сте прости или че сте злобни ?! Или че сте и двете в комплект ?! И не мога да проумея защо се мислите за Богопомазани и това на вас не може да се случи ?! Дребни душици , ако имате мъничко страх от Бога , спрете се ! ПОЧИВАЙ В МИР , ДЕТЕ ! НИЕ ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОМНИМ ! ДАНО ТАМ, КЪДЕТО СИ СЕГА , ДА ИМА СЪЗДАНИЯ ПО-ДОБРИ ОТ ТЕЗИ , КОИТО СА ТУК НА ЗЕМЯТА !

некои деца не успяваме да спасим и зад граница.. ний ли сме некадърни, те ли са свестни.. или просто нищо не зависи от нас.. кото и да е, некак нечестно ми се види и жал ми е за детето и за туй де правили-кривили родителите. за що..те да мислат. струвало ли си е... нашия народ мрази некой да живее по добре от него, оти сити сме роднини. но той винаги ще е на пост да пази деца, кои можи. убеден съм, че в почти всички коментари има и жал и гняв. за деца наши. л възможни. некои плачат, други псуват, тре вика - аз не крив съм. такива сме. заедно в загубата със родителите на нашите деца. понекога, сензорката не разбира посланията. нормално е, то женско, аз дъртак.. да има на предвида. че само с мустак и коремче, мъж се не става. става се със война и съпричаствие към бъдеще от деца.. поне да бе учила английски или турски, че да не се е мъчила с падежи и родове.. казвам, че момичето е имало неква дисциплина и да са види е ли е случайност..или прекалена дисциплина е била.. има и друга жертва, се пак.

ся родителите кат други юристи ша одат да искат доживотни наказания за виновни за жертви от катастрофи.. коко пати тука да повтаря- КОРУПЦИЯТА УБИВА! чувайте да се чувате бре.

За първи път изчитам коментарите под публикувана новина. И за първи път пиша. Провокираха ме разнопосочните мнения, пропити с толкова полярни чувства. Нормално е, разни хора, разни идеали. Не е нормално обаче това, което се случва с деца, а то за съжаление е трагедия. Истинска трагедия! Отива си един млад живот, и независимо от начина по който това се случва, е ужасно. По отношение на мненията за детето и родителите искам да кажа само едно. Всеки има право да живее както намери за добре, да възпитава децата си, както той смята. В парите и положението няма нищо лошо, поне така е в белите държави, важното е само как те ще бъдат използвани. Ще дам пример, който не искам по никакъв начин да прозвучи нескромно. Просто един пример. Майка съм на тийнейджър, отличен и примерен ученик. Откакто е завършил училище, няма един свободен ден. От сутрин до вечер е на семейната оранжерия, работи до скъсване, изкарва пари, които спестява и харчи много разумно. На колело няма време да се качи, не пък на нещо друго, на басейн е ходил само веднъж за това лято. И всичко това прави по собствено желание и убеждение. Разбира се, от нищо важно и ценно не ги лишаваме, него и сестричката му, но доста разумно. Ще ги заведем и на почивка по-нататък. Дали сме ги възпитали добре, дали ще станат примерни граждани, бъдещето ще покаже, да са ни живи и здрави само. Аз смятам че давам на децата си всичко най-добро за тях самите. Съзнавам обаче, че това което се случва донякъде е Божа работа, със сигурност пръст има съдбата. На колко добри и възпитани деца с прекрасни родители се случва някой идиот да ги нарани или не дай Боже още по-лошо. Но въпреки това мисля че семейното възпитание и пример са определящи. Още много неща напират в мен да споделя, но ще спра до тук. Всеки сам може да направи изводите за себе си. А това наистина е една неописуема трагедия, каквото и да е детето и родителите, никой не заслужава подобна участ. Лека му пръст на момичето, светла му памет!!!

децата не растят в гнездо. растат между хора. ако ти ги пазиш и уважаваш, те са до твоите деца. без плата. децата ни са не само на родителите. нека не забравяш грижата за твоите от околните им. от твоя грижа, истинска и за тях. например за мен..види са от писането дълго, че безмъжна си..май, горката. пробай ещо раз. и тогава можи и да не боли.

Съболезнования за починалата, обаче трябва да има някакъв контрол върху използването на този вид превозно средство. В повечето случаи не са необходимост, а ги карат за кеф всякакви келеши, минават през ниви, посеви и съсипват реколтата и имотите на хората без изобщо не им дреме Баба ми казваше "Грехота е да се стъпва върху хляба"

Тия хора са луди! Тези АТВ-та са за самоубийци. как може някой интелигентен човек да подари на детето си такова нещо. Евентуално за каране из двора, което също не е много безопасно, но по улицата или в гората... Нямам думи. Съболезнования на семейството. Това е голяма трагедия, когато млад и здрав човек изведнъж изчезне.

При нас има едни хлапета които въртят едно АТВ,разбирам ги-кеф е,но всеки път когато ги видя да завиват изтръпвам.

Трагедия.Бог да прости.Проблемът е че кола се кара по един начин,мотор-по друг, АТВ по съвсем дру.Подценява се "първо да се научи да го кара".

"а друго е с опасност за живота","Пострадалата е настанена за лечение в МБАЛ-Сандански с мозъчен отток и наранявания по тялото, но няма опасност за живота й"

Трагична новина, но... защо ли НИКАК не съчувствам?

има господ

Като толкова вярваш в Господ , сигурно си чувал/а/ какво пише в Библията - " Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка " . И не забравяй , че с нищо не превъзхождаш другите хора , нито си Богопомазан/а/ ! Утре може да е твоето дете !

Лоша вест и 1/2 е скрита. Другото момиче също е в тежко състояние. Само преди часове в Индиана влак удари точно в средата и влачи 15 метра една голяма бяла лимо с младежи ,но за късмет няма пострадали защото лимузината остана хоризонтална без да се преобръща. Младежка му работа- Линкълн-а беше спрял напреко на ж.п. линията и не'къф чичка мааше с една риза и машинистът видя и започна да спира отдалече.

От къде се взе тази злоба бе хора????Един млад човек загива а вие коментирате кой е дядо и ,коя е майка и.....срамота!За това гурците ще оцелеят защото са единни,а ние ще умрем като народ защото сме злобни и прости!

Убила е само себе си тая глезла, но ако другото момиче умре, а ако беше блъснала невинни хора? Затова се коментира произхода и, защото ако беше оцеляла, а други загинали мама щеше да я спаси

Тая глезла , както я наричаш, беше невероятно сърцато и умно дете ! Но на теб едва ли ти е толкова нагънат мозъка ,че да го проумееш ! Както казваше баба ми , а тя беше умна жена , Плюй си в пазвата ,че утре може да пламне и твоята плевня !

Един човешки живот си е отишъл заради лакомия и парвенющина. Подарък за момиче АТВ, на 19г , на 25 подаръка би бил самолет или космическа совалка!!!!! ГОСПОД ПОВЕЛЯВА ДА СМЕ СКРОМНИ.

не е нормално родители да погребват децата си,не е нормално държавата да води воина срещу гражданите си,не е нормално нашите родители да гладуват,не е нормално да те управляват глупаци,не е нормално живота ти да свърши преди да е започнал,не е нормално да живееш в държава която я няма.R.I.P.

тогава е нормално да се утрепеш от собствената си снобска простотия, а след това да обвиняваш другите и държавата за това???

поздрави на дебелата тиква

Само един нормален въпрос-ако беше загинало другото момиче или друг невинен човек, а тя беше оживяла щеше ли да има последствия за нея? Прокуроският син дето уби 2-ма на бул."България" нещо да си чул за него?

Някъде пишеше, че неща купени с мръсни пари не носели щастие! Явно тези дето са носили рушветите на кмета и съдията са проклинали доста злобно ...........

Парите не миришат. Но за човешкото лекомислие няма оправдание!

Глезотиите, понякога струват скъпо... Жалко, за момичето!

mnogo jalko hora preporuchvam vi da ne karate atv

Съболезнования на семейството и близките ! ---- Е ли злополука ?

Не, не, каква злополука? Просто са учили физика!

изкупило е греховете на родители и роднини ... вероятно

Родители, ако обичате децата си, не им купувайте мотори и АТВ!

Лека му пръст на момичето. Не са я подготвили за този подарък. А в действителност е по вероятно да пострадаш в автомобилна катастрофа, отколкото карайки АТВ. Има безброй модели, включително и маломощни на цената на голф 2ка.

Да не би някой да е искал да докаже ,че има и по скъпи неща.

когато инстинкта за съхранение го нема и морето е до колене така ще е

Престанете да подарявате на децата си беемвета, атвета и тем подобни играчки. Не ставайте техни убийци.

Подарявайте, подарявайте! Това е инструмент на естествения подбор - който няма акъл в главата, децата му мрат!

Както се казва - гъс глава затрива..

В юридическия не ви ли учат на правопис? Или който си плати следването го приемат и неграмотен?

Мъже не останаха, ходят на гей парада, та девойката яхнала туй що не й е работата.

Хей, коментиращите, гледайте от добрата страна: девойката е умряла, забавлявайки се; не е останала инвалид за цял живот на легло; не е пострадал случаен човек в инцидента. Можеше да е много по-зле!

Така е! Една пък беше дала фира, прекалявайки с оборотите на вибратора...

играчка-плачка

Бог да го прости детето. Отишло си е заради парвенющината на родителите си. Да му бяха купили самолет, тъпите богаташи. Лошото е, че винаги плащат невинните.

Законите на физиката важат и за съдии и за кметове! Важат за всички и това е чудесно!

Не е лесно да си фен на Наталия Кобилкина .

Бог да прости детето.. Ако дядо му беше кмет на село без митница, сега щеше да си е живо и здраво.

Жалко че се случват такива инциденти, а още повече че има загинал млад човек . . .

И майката и бащата са честни хора жалко за детето

Крадливия комунист, ако не бе толкова прост, щеше да купи на кифлата вместо АТВ, пищов, с който да се самозатрие безболезнено. Да те затисне 700 килограмово АТВ не е приятно, а си е направо много болезнено.

Абе много обичат АТВ-тата в тоя край.И много бели правт с тях-преди около месец едно дете пострада тежко,блъснато от такава машина.Тук поне невинната жертва е по-леко ранена.

Не знам защо на повечето хора им стига морал, колкота за критика, смятайки се за безгрешни.Бог да и прости греховете и дано близките го открият в сърцата си.

Преди време един ненаситен старец изсече горите на Рила, за да купи скъпа кола на отрочето си , пък видяхте какво стана.......

,,Голям подарък"-,,Бравос" на родителите.Е,...сега ще се ,,насладят" хубаво на глезотийката си!!!

Има една приказка,...вече отдавна забравена и неразказвана-Кой,каквото прави,за главата си го прави!!!

Бог да го прости детето!

ДЕВОЙКА ОТ БЕДЕН МУТРИСТАНСКИ ПРОИЗХОД .... МАЙКА И СЪБИРАЛА КОЖИ ЗА ДА И КУПИ АТВ-ТО :))

От беден селски произход, внучка на прогресивни комунисти.

ДЕТРОЙТ, имаш малка печатна грешка - "баща му съДирал кожи" ....

Невероятно колко неграмотни коментари има. За атв не е нужна книжка. Атв няма номера защото предназначението им е да се карат извън пътя. Забранено е да се карат в града или по пътищата. Това не е за транспорт, а за забавление. Какъв е пола на лицето което го управлява няма никакво значение. Нещата опират единствено до това, когато дадеш на някой нещо такова задължително да му обясниш да внимава и докато набере опит да кара кротко. И задължително с каска. Карането на атв е пределно елементарно. Може да го кара и 5 годишно дете. Просто преди да излезеш да караш където ти скимне трябва да си покарал на полигоните на някой атракцион и да добиеш представа за какво иде реч. Не е скъпо и всеки, който има желание може да го направи. В случая отговорността е на родителите, че не са и обяснили елемтарни неща. Жалко за момичето.

1.За да караш АТВ трябва да имаш 18г и да имаш книжка. 2. АТВ не е за кеф а предимно за работа в труднодостъпни райони. 3. АТВ за кеф карат предимно олигофрени на които тати го е купил предимно с крадени пари. 4. АТВто е 700кг. и затисне ли те, спасение няма.

В голямо заблуждение си за книжката. Да не говорим, че карането на кола или мотор няма нищо общо с атв. И да атв се ползва отдавна предимно за кеф. И то далеч не само у нас. Аз пък мога да кажа, че на нацистки отрепки се кефят само пълни дебили.

АТВ се използва за работа в трудно достъпни райони.Имайки в пред вид трудното му управление аз обвинявам родителите в некомпетенство.Трябвало да проучат какъв подарък правят! Каска наколенки и подлакътници са задължителни! През зимният сезон колелата могат да се заменят с вериги.

А прокурорът ще пита ли деди от де е взел кинтите?

Преди няколко години, едно 19 г. момче, получило за подарък БМВ затри себе си + още три момчета. Подаръкът - от тате. Същия "тате" карал БМВ 7-ца и ми разправяше как това са супер-стабилни коли, как и той кара с 200 и повече и как не може "ей така" да поднесе. Това е... родилите, мислете. Защото после много боли.

А пък моята майка все ми казва, че умните и ученолюбиви деца работят през лятото и с изкараните пари си купуват книги. Права ли е ?

Лека му пръст на момичето...но : добре ,че подчертахте ,че университета е престижен....аз се бях притеснил,че може да е прието в някой обикновен ...какво значение има къде е било прието , при положение ,че детето си е загинало....или понеже имате инфо, що да не споделите...

И не разбрах колко е струвал този Подарък???

Oт 15 000лв. нагоре. Селски кмет кара кола за 200 000лв. и подарява АТВта като семки. Такава екзотика има само в България.

Има и значително по-евтини ама едва ли е било такова щом може да вози двама. Големите са скъпи. Някои минават 40000.

АТВ може да се купи и за 1500 лв.