Жена удари колата си в дърво, загина 3-годишният й син

31-годишна жена загуби контрол върху автомобила си на заледен участък и се удари в дърво, а при катастрофата загина 3-годишният й син.

Обратно в новината

Коментари - Жена удари колата си в дърво, загина 3-годишният й син | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв кошмар! Горката жена, как ще живее след това нещастие?! На шофьорските курсове никой не казва нищо за управление върху лед, а след това човек излиза в реалната обстановка и там има всичко - и лед, и коловози в ледени бабуни, и всякакви други неприятни изненади, и остава да се надява на чудо, или на Господ, или не знам на какво ... Кошмар някакъв! И на мен само приятели и познати са ми казвали какво да правя в сложни условия, не инструктури. За какво си даваме парите на курсовете не е ясно.

A ти наи-вероятно не си прочел какво пише в новината! Aман от глупаци без грам мозък в тази страна!

Знам сега колко ще се плюе по нея, ама ми е мъчно за жената. Горката. Няма да си го прости и да се върне към нормалния живот. Мир на праха му на детето.

+1:(((( трагедия голяма:((

Каква трагедия. Да се вози на столче според всички изисквания и такъв тъжен край.Милата жена .Бог да го прости детенцето .

Всезнайковците, дето все съдите хората, без да знаете, вижте какво пише: "Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче." А на снимката се вижда, че ако детето е возено в нарушение, можеше и да оцелее, защото точно където е седяло то, милото, колата е смачкана. Съчувствам на майката, дано се съвземе ... някога.

Значи трябва да подпукат производителя на това столче!!! Или вносителя ако е китайско!!!

Къде пък видя и снимка даже? И дали снимката,която си видяла е от същия случай?Слагат си когато каквито снимки си искат.

Как няма да е в шок?Бог да го прости детенцето, за майката няма вече живот.Цял живот ще се пита ами ако, ако, ако...ако имаше столче, ако не бях тръгнала с колата...!

Жена+трошляк+лед-детско столче=трагедия! Погледайте малко клипчета с коли на лед в Ютуб, повъртете се на лед на широко безопасно място с колите си, и най-важното - на лед и зимна гума за 5 хиляди лева броя е безполезна, ако водача няма опит. На лед натискането на газта в нужния момент спасява повече, отколкото натискането на спирачката.

такива новини ваобсчте не трябва да се саобсчтават! но каквато даржавата, такива и медиите. а иначе неспазването на правилата, като неслагането на колани водят до такива резултати! за това са си виновни булгарите! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май не е имало столче детенцето горкото.... Да почива в мир

А какво щеше да бъде,ако платното беше почистено и опесъчено? Или пак ще констатираме "несъобразена скорост"/както почти винаги впрочем/?

Пак ли пътното ще е виновно, че не е изчистило и опесъчило? Защо не се казва къде и как е стояло детето? Жената била в шок без наранявания, а 3 годишно дете на място. Е как стават тия работи? Сега цял живот да е в шок,че не го е поставила в детско столче на задната седалка! И нека всеки родител, който чете статията се позамисли как и къде вози своето дете, защото има елементарни правила, които слабия материал пренебрегва, а после друг му е виновен.

А какво щеше да бъде,ако платното беше почистено и опесъчено? Или пак ще констатираме "несъобразена скорост"/както почти винаги впрочем/?

А, вие всики от къде знаете дали е било в столче или не?!?! Как ще живее тази майка от тук нататък след като всяка глъдка въздух за нея ще бъде наказание....Спрете се, стига сте плюли по този и онзи само за да си чешате пръстите на клавиатурата!!! Бог да прости детенцето!

Не трябва да се самозабравяме, когато сме зад волана. Във всеки един момент ни дебне смъртта. Нека всеки го проумее и намалява скоростта. Бог да прости милото дете!

Докога ще се возят деца на предната седалка, или без колан или без детско столче.................. ЗВЕРСКИ ГЛОБИ!

така става, защото возят малки деца без столчета и без колани

Когата еманципираните дами се наситят на шофирането и спрат да избиват децата си и други хора на пътя,ще настъпи момента,когато ще могат да поемат цялата власт на държавата.Нарича се демокрация.

Бог да прости милото детенце.

БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО. НА ВНИМАНИЕТО НА КАТ:СЛЕДЕТЕ КАК ДЕЦА СЕ ВОЗЯТ НА ПРЕДНАТА СЕДАЛКА ОТ РОДИТЕЛИ С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ.

Детето да не е било на предната седалка?

БОГ ДА ПРОСТИ НА ДЕТЕНЦЕТО.Но кой,кой не си е свършил работата.Докога.