”Порше” се удари в скала, жена загина, деца са ранени

32-годишна жена е загинала, а две деца са пострадали при тежка катастрофа в плевенския парк "Кайлъка" снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

Обратно в новината

Коментари - ”Порше” се удари в скала, жена загина, деца са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не е природна забележителност / скалата де / че я вапсахме !

Ако тази снимка е от същия случай изобщо не се учудвам, че жената е загинала. Просто е трябвало да си закопчаят коланите и нямаше да има такива последствия.

Нагли станаха тези скали и крайпътни дървета-блъскат коли на поразия.Докога ще търпим?

Глупава жена шофьор е по зле от пиян и дрогиран таксиджия яхнал мотор с 300!

Дано да някоя мутреса!

Да си виждал средностатистическа жена с Порше ?

да,дебелото лили павлова

Демек убила майката на двете деца които са пътували с нея. Жалка история.

"Децата на двете жени момченце на 5 години и момиче на 7 години, са пострадали леко. "

И къде по-точно пише "децата на двете жени" че нещо ми бяга? Може и да пропускам нещо или е между редовете?

Мм... даа.., 4Х4,ESP, въздушно окачване,понякога не са достатъчни.Трябва и мозък,особенно с деца в колата.

ако имаш и колан, още по-добре - за да не излетиш от предното стъкло и да разбиеш скалата с глава.

Тази нелепа трагедия е още едно потвърждение че жертвите ан пътя са не толкова от превишена скорост,колкото от глупост и самонадеяност.Вместо да пълнят хазната с глоби от електронни фишове за превишение на скоростта на прави уастъци,по добре куките да глобяват за невключен мигач при завой или отнето предимство.

трябва да си страшен талант за да се утрепеш с кайен.... Дарвин да я запише в списъка...

ДА утрепеш, а не ДА СЕ утрепеш. Шофьорката е жива! Четене, четенеее!

Лошо е да си мислиш, че като караш немски кенеф, ти трябва талант за да се претрепеш ! Точно обратното - трябва ти талант, за да не се претрепеш ;) По мое (и не само) виждане, най-голям процент от катастрофите са с немски таралясници. И нови и стари таратайки, повечето немски.

мен кайена е корав сув, и повярвай ми тая е оцелила един от малкото вариянти да утрепе някой от пасажерите.... трябва си талант за тая работа да се треснеш в скала...

Абе, кой им дава книжки на тез. ... скали, бе!

направо в рая...

ПАРК КАЙЛЪКА Е ПРЕД РАЗРУХА !!! ДЖИПОВЕ СА ЗАПОЧНАЛИ УНИЩОЖАВАНЕТО НА УНИКАЛНИ СКАЛНИ ПРИРОДНИ ОБРАЗУВАНИЯ ! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОЗИ ПРОИЗВОЛ ?! ПРИРОДА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА !!!

В ПЛЕВЕН ОБСЪЖДАТ ДАЛИ ДА СЕ ИНСПИРИРА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СКАЛАТА И ДРУГИТЕ ПОДОБНИ БРУТАЛНИ ПРЕПЯТСТВИЯ В ПАРК КАЙЛЪКА.

Къфф референдум, веййй!!! Немедленно да се срути и да са издират сички такия брутални (ейй, каква готина дума, ейй) препятсвия и да се освободат родните карачи да си джиткат на макссссс! Анадънмооо!

не крещи,путин е виновен

Сигурно е карала с ниска скорост, съобразена с факта, че вози деца.

Скалата е била с несъобразена скорост !!!

Защо се избиваме по пътищата: 1. липса на мисъл 2.безотговорност и безхаберие 3.чувство за ненаказаност 4.безпочвено самочувствие и усещане за "аз съм върхът, виж какво и как го мога" 5.индукция-дедукция е за баламите и още много др. подобни 5.че карането на кола е само "газ-спирачки"

такива сериозни въпроси ще бъде по-разумно да си ги обсъждате в салоните за красота, докато ви коафират.

"...4.безпочвено самочувствие и усещане за "аз съм върхът, виж какво и как го мога"" Относно горнио текст, допълвам по отношение на моженето;" Може да си дига краката до два без десет, Само"! И рефлексо е сработил, вместо да натисне яко спираките е дигнала краката!

щото ,чичко паричко, купува на жени и деца "яки" коли!! например с БМВ са половината самоубити! вече и с пурше!!!

Защото са загубили инстикта за самосъхранение ! Не се ли пазиш сам и другите няма те опазят !

Дано се оправят децата. На 32г.с"Кайен",никак не е зле. Починалата дама,Бог да я прости,не е знаела,че др.произведение на Фердинанд Порше,танкът"Тигър",може да издържи на удар в скала.Джипът обаче явно не става за това.

той танка ще издържи удар в скала ама ти вътре в танка дали ще издържиш...

Карайте бавно, спазвайки ограничението на скоростта, слагайте си колани помнете,че и в най-сигурните автомобили не сте безсмъртни.

Говоря аз , но никой не чува. Ако не се пазиш сам и танк не може да те опази на пътя !

Не обиждайте мутресите. Те отдавна не се возят с поршета кайени за по 15К лева. Мутресите карат чистак нови Х5/6 БМВ .

Кой нормален човек си купува Кайен, дори и да струва само 15000?

ПРЕД КАМИКО ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ. Нема КАЙЕН, нема ТИКО

Мисля, че тия дирачии нарочно пишат за тези скъпи марки при ПТП за да настроят народа против богаташите а можеше само да се напише Кола се удари в скала...... като се пише Порше какво става ?

Разбира се, че в България всичко е надолу с главата. Необходимо да си прост, за да караш порше.

Е как какво настава - всенародна радост, породена от завист. И аз не мога да си купя "Порше", пък и не искам, но не мога и да се радвам на хорското нещастие. То все едно пък със скромните коли хората не се изтрепват!

Ето Ви пример, как се пише заглавие - Кола пламна в центъра на Разград Прочети повече на: https://link

Не си прав - не е за да изкарат богатите проси, а за д ги приземят, че много взеха да летят из облаците ! Не може аз да спазвам ограниченията, а няк'ъв богаташ да ми се святка че съм пречел, щото кара скъпа кола !? И моята е бърза, ама не се перча ! Да не казвам, че на богатото келешче мога да му насвия сърмите с шофиране, ама си има правила и закони. На пътя всички са равни !

ТЕРМИНОЛОГИЯТА НА ПРОКУРОР ЧАВДАРОВ - АНТРОПОГЕНЕН ФАКТОР Е ЕЛИМИНИРАЛ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ПОРШЕ КАЙЕН ДА СЕ ПОЛЗВА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - КАТО ППС, ВСЕДСТВИЕ НА КОЕТО Е НАСТЪПИЛО ПТП.

Джип, Порше, 32-годишна мутреса-джипкеса зад волана - всичко е ясно ! Мутресите каращи джипове, особено по-скъпи марки, са изключително агресивни и арогантни ! Жалко, че не е загинала мутресата, а е убила приятелката си ! В София гледам подобни пачаври как арогантно паркират скъпите си коли пред фризьорски салони и изобщо не се съобразяват, че блокират движението !

кофти ти е че си беден нали ?

В България има богати само 1% крадци. ти от тях ли си? Има и 0.0001% соросоиди, които са толкова тъпи и прости, че си мислят че печелят много пари бивайки ибрикчии.

Факта, че на сух път се е обърнала, означава, че не е могла да прецени обстановката. Имах двама чичовци, които бяха с основно образование и бяха професионални шофьори. Пенсионираха се, без да са имали произшествие. Така, че тази мутреса е по-проста от тях.

На скалата да и се ударят 100 тояги на голо! Как така ще застава на пътя на поршето, че и джипка на всичко отгоре.

papion

Жалко, че кифлата-водачка е останала жива, да се пазят другите по пътя от среща с нея.

Двойно жалко, защото не само че е жива, но и след максимум година ще продължи да кара тая п.....а.

виновен е Путин, тя е гледала по ТВ в колата "пряката линия на Путин" докато е карала ...

Мислех че с толкова Асистенти не може да се случи ама май греша!

Водачите на големи черни возила са свикнали всичко наоколо да им прави път щом само се появят от някъде. В случая скалата обаче е отказала да се отмести, което е заварило водачката неподготвена.

Споко, Господ си знае работата! Държавните закони може и да не спазиш, ама природните не прощават.

Незнам какво е било ограничението на скоростта, но на практика при скорост 50-60 км в час и катастрофа с това Порше няма как да загинеш.

А бе да караш порше с 50-60 ми е малко странно ама знае ли човек!

По - странно е ако някой не спазва ограничението на скоростта. Странно защото ограничението не е само своеволие на някой, а определено се слага за да спасява човешки живот. И този случай го доказва;)

Мислех, че правилата за движение са за всички марки. Ама явно греша, като гледам колко се изтрепват.

... ако спътничката е била без колан. Водачката най-вороятно е била с колан, защото колата алармирВа.

точно в този участък на пътя ограничението е 50км/ч - едно, че е населено място, отделно в този отрязък на платното има няколко остри завои един след друг, а отстрани има скали

Ако пасажер е без колан, дори и с 50 km/h ще се удари отред или в предното стъкло. А и тук освен това, както е посочено в статия има удар в скала, която е масивно тяло, и преобръщане на автомобила.

Искаш да кажеш че при скорост 40 или 50 /ако е спазено ограничението/ след удара поршето се преобръща? Не вервам ! Най вероятно е доста над ограничението мисля!

ограничението там е 40км

Предполагам че има как защото това Порше не е Порше. Кайенът е едно луксозно Ауди, което е един луксозен Фолксваген Туарег. Който си е просто Фолксваген.

Интересно разсъждение - ако продължиш може да го докараш до Трабант :-) !

Да спрем Имбецилите по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Единствената инициатива с платформа за законодателни промени в областта на любителското видеозаснемане!

За пръв път не става дума за БМВ или Ауди. Мутресата неграмотна се натресла....! Да ме прощава Господ, но хак им е на такива!

в случая е товарен автомобил Порше-Кайен, а не лъскав джип, което не оправдава заблеяната шофьорка, която е навлязла в завоя с мръсна газ

На 32 години, два пъти раждала и с порше кайен. Бах тва ибане, хора!

А бе не е ясно чии са децата - вероятно на шофьорката, иначе щяха да пишат че са останали сираци мисля! Може и да греша !

Такива поршета кайен са вече по 13-14 000 лева, децата не са нейни.

...А колко е изгълтала....не ми се мисли...Само че в устата не "хваща" :)

"Децата на двете жени момченце на 5 години и момиче на 7 години, са пострадали леко. "

Няма друго обяснение за този инцидент освен простотията на водачката. Един такъв автомобил, високотехнологичен, пасивни и активни защити итн. Следователно българската простотия е по силна от законите на физиката и от модерните технологии!

обикновена ламаринена кошница с финтифлюшки за обиране на пари от будалите.

Всеки трябва да си я има на формат А4 В в колата и да я поглежда от време на време! Да не говорим,че е време всички билбордове покрай пътищата да са със снмки на зверски катастрофи! Само така ГАНЬО има шанс да се стресне и разбере,че не е безсмъртен !

Да, бе, колкото се стряска от страшните картинки по цигарените кутии!

"Парите и акъла не вървят заедно." Гешев

Като незнаят кога да се спрат, Съдбата ги спира ! Жалко за пострадалите деца и шока, който са изживели.

Трагедия. Лека и пръст.

Скалата не знае ли, че черен жиб е с предимство?

Май не знае ама от къде се разбира че е черен? Не че има значение !

По идиьотска снимка не можахте ли да турнете?

ИСКАМ ДА ВИДЯ ОПУЛЕНАТА ФИЗИОНОМИЯ ЗАД СТЪКЛОТО :))

Вижте, не съм женомразец, напортив обичам жените и затова мисля, че трябва да се забрани на жени да стават шофьорки и да взимат книжки. Доказано е че женския мозък не може да се справя и определя разстояние и скорост на динамично движещи се предмети, пък даже и на нединамични и недвижещи се такива. Просто са пълна трагедия, а малкото изключения за много добри жени шофьорки които поднавам, затвърждават това правило.

Ох, тестостеронееее! Като ви гледам вас какви сте майстори на волана и как на прав път без движение завързвате дружба с първото дърво, направо лошо ми става от изказването ви! Някои жени може да се удрят от недобра преценка, но 100% от мъжете се удрят заради прекалено самочувствие отнесено към жалки умения.

СамърОф69

И двамата сте прави, ето защо най-добре да се забранят колите в България изобщо. След като е демокрация, и мнозинството прости българи не успяват да контролират себе си, камо ли по-сложен механизъм, нека мнозинството да го демократизираме по севернокорейски. Страната не е голяма има и други сравнително по-безопасни видове транспорт, био-еко, животинска тяга, това-онова. Това е майтап, все пак, но като всеки майтап има доза истина.

А, Естроген има ли? :))

Що не вземеш да емигрираш в Иран или там из околността? В тези райони на жените им е забранено да шофират. Тогава ще можеш да се дуеш като петел и да се самозаблуждаваш, че ставаш за нещо колкото си искаш.

Що не не емигрираш ти кифло? Ще е по-безопасно за теб

Не смятам, че полът е от значение, а ниската интелигентност, безхаберие и усещане за безнаказаност защото сме "велики" и на нас не можа да ни се случи.

Не смятам, че полът е от значение, а ниската интелигентност, безхаберие и усещане за безнаказаност защото сме "велики" и на нас не можа да ни се случи.

Скалата отново побеждава! Дори и в шибания булгаристан.

НА МУТРЕСИТЕ НЕ ИМ КУПУВАТ САМОЛЕТИ! ЗАЩОТО ТОГАВА ЩЕ ЗАГИВАТ СТОТИЦИ НЕВИННИ НАВЕДНАЖ !

Ми те и влакове не им купуват! Обаче пък, ги правят министърки! Така направо цяла държава заебават!