Катастрофа и на ”Тракия” - 2-ма загинали и 2-ма ранени

Тежка катастрофа с двама загинали и двама ранени е станала на магистрала "Тракия", съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа и на ”Тракия” - 2-ма загинали и 2-ма ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ШьОФОР....МНОГО ХОРА НЯМАТ КАЧЕСТВАТА ДА ШьОФИРАТ, ТАКА,ЧЕ НА ОБЩО ОСНОВАНИЕ,МОГАТ ДА ИМ ОТНЕМАТ ШьОФОРСКИТЕ КНИЖКИ ЗАВИНАГИ, НА ТЕЗИ,КОИТО СА ПРИЧИНИЛИ СМЪРТ,КАКТО И ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО......ИМА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА,КОИТО НЕ СА ШьОФОРИ,ПОНЕЖЕ ПРАВИЛНО СА ПРЕЦЕНИЛИ СЕБЕ СИ И СА ДОСТОЙНИ ЗА УВАЖЕНИЕ.

мозете мохе би ако нправите вузрастта на(за)непулнолетието в република булгария 17 години.

време е да спрем да злорадстваме когато се стрелят американците и да почнем да гледаме в собствената си паничка че и ние се избиваме тук макар и по друг начин

Докладвайте менюто, едно по едно! Витиня- митиня, Пазарджик- мазарджик, А чушките - бйорек, кога бе, ще ми дадете? Един не- законен* запис, на бТТВ"Трътките"

Къде е "57-ия километър от магистралата в посока София" ? Ъ? Откъде да мерим? От Бургас ли?

Надеждо, ти ли ми цъкна минус, ма?!

Когато пътуваш по магистралата, обърни внимание как са обозначени километрите. На разделителната мантинела има едни зелени табелки с кой километър е - числото е еднакво и от двете страни. Тогава за да се разбере в кое платно е катастрофата се уточнява посоката - към София или към Пловдив, Бургас... Мислете бе!

намерите ми работа за цела година... жик-так.

Убихте хората крадци на асфалт

Добре, че в България има само две магистрали.

и тука разлят бензин, нафта, грес.

5 убити и 14 ранени на 2 магистрали днес !!! арабите 5 дни се бият с танкове и самолети, и 1 убит и 2 ранени.при нас е по-лошо от воината там.сами ще се самоунищожим !!!!!!!!!!!!!!!

В САЩ всеки ден умират по 90 човека на ден в катасрофи!

Как ще срсравниш броя население на сащ с България и пътищата там с тук. Ми умри и ти, като не е проблем.

скоростта е МАХ 100 км/ч. Само на магистралите. Нито километър повече. А Канада е половин континент и световна икономика. Нито са фалирали, нито закъснели. В САЩ вдигнаха скоростта до 70 мили в източните и централни щати. В дивият запад скоростта е 75 мили. Само в Тексас и Юта има 80 мили скорост на една магистрала в определени участъци. В България , една педя държава, няма нито пътища, нито икономика, нито полиция за контрол. За къде бързат българите?!

100 km/ch samo na hartiia, i vseki te podminava i drazni ako karash s 100. Politziata ne te zakacha do 120... sled tova e drugo.... Taka che i v Bulgaria traibva da se zaniji max skorost i da ima malak gratis ni soleni globi sled tova... samo che v BG politziita e mnogo korompirana...

дай направо 70 да ги направим, а?! 140 е нормална скорост - проблемът е обикновено е несъобразена дистанция и идиотски маневри

da samo che razlikata mejdu kanadskite patishta in tesi v BG e ogromna, pochti niama nasreshtno dvijenie i predimno magistrali... svashtash li razlikata... taka che za BG 140 e napravo prestapna skorost...

Незнам в коя Канада си, но аз живея в САЩ и съм карал товарен камион в Онтарио. Скоростта е 100 км/ч и никой не смее да превишава. И леките коли също. Същите като минат границата и влязат в Детройт и все едно са други хора ....до един българи на магистрала Хемус :(

А в Германия на определени места няма ограничение на скоростта. И въпреки това по жертви на милион души са пред Канада.

А Струма,Марица и Черно море къде спят? Няма ли и те нещо да пуснат в днешния весел ден?

Искам да открием подписка за въвеждане на задължително електронно ограничение на скоростта на всички регистрирани в България автомобили. Например на 110 км/ч

Аз пък искам да ти наложат домашен арест и да ти изключат интернета!!!

На българските тъпанари все някой друг им е виновен. Всичко е виновно - дупките, катаджиите, дъжда, мъглата, тесните пътища, липсата на осветление, каквото и да е друго, - само не - българските тъпанари. еми ще има още убити - с тъпанари движение не се прави!

И най-добрите гуми излизат на аквапланинг при 90км/ч.Жалко ,че много хора се мислят за пилоти от Ф1

96 пич, 96. Един модел на Пирели.

Имат ли значение 6км/ч.?

пътническа война поради липса на ....????

Нормално - карат като луди, не спазват дистанция. Че било валяло - аре сектир, тоя дъжд ли ще им дава наклон на оная работа! Виждал съм коли, каращи с поне 130, на няма и 10 метра разстояние - сами можете да си представите какво ще стане, ако първият набие спирачки. Жалко е, че толкова много народ си избива комплексите като седне зад волана.

Къде са били отговорните лица да забележат навреме разлива и да спрат движението до почистването му? Един телефонен разговор можеше да предотврати това нещастие.

не си в час

Абе малоумници цял ден вали дъжд, не се ли научихте че на мокър път се кара по бавно!!!! Още повече, че кой знае от коя година са ви гумите....

На нас война не ни трябва! Сами се избиваме по пътищата. Трагично, много трагично.

Не мога да го разбера това оправдание: "загубил контрол над автомобила". Като не може да кара, да кара по-бавно. Ама от гледане на много реклами всеки си мисли, че автомобила сам се кара.

Ми карат си хората, 130 - 140 км/ч, колкото е разрешено. Ама че вали дъжд, сняг проблеми няма.

Xm..,че тои путин по малко изтрепа с бомбардиривките ,бре малоумници!! Kакво правите бре,.. само простотията ви, ви трепе!!;)

пет часа не можете да кажете колко човека са загинали.Война ще стане и няма да разберете.

Да свършва по- скоро този ден, че е много черен.

57-и км пак прилича на близко до тунела.

Тунелът е далеч. И тези са се самозатрили от простотия.

Точно на спускането след тунела е.

Катастрофа и на Тракия -2-ма загинали и 2-ма ранени Няма, или по-скоро има такава държава, в която се води гражданска, или по-скоро селска война по пътищата ,със стотици убити и хиляди ранени за година.

Много си заблуден. Във САЩ да речем убитите при ПТП за година са около 35000. Във Великобритания - около 2200. В Германия - 3500. Във Франция - 3200. В Гърция - 950. В Румъния - 2400. В България - 700.

Ай ся го изчисля на глава от населението колко се пада... Умник.

а колко са на глава от населевнието ?

Не са 700, а 658 за миналата година. За по-предишните две бяха по 601.