Шофьорка блъсна и уби моторист в София

40-годишен моторист загина, след като бе блъснат от шофьорка на лек автомобил на кръстовище в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорка блъсна и уби моторист в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама тя българка ли е? ако не е да му мисли .

Тия мотористи са такава нагла паплач, че трябва със закон да бъдат забранени.

Наистина трябва революция. Трябва в София и големите градове изобщо да се забрани управлението на мотоциклети. На 90 процента това са нагли нахакани копелдаци. Да се обединим и със снимки от фоторегистратори да мотивираме искането си за забрана на мотоциклетното движение в градовете пресд всички отговорни институции. Вреди няма да има, а ползите ще са огромни. Точка.

Като няма спирачен път на мотора защо обвинихте шофьорката? Да не би да има видео от катастрофата? Да не би вече да има публични свидетелски показания? Оня ден карах зад групичка пистари, на всеки светофар се чудеха каква простотия да спретнат. Защо все шофьорите на автомобили са ви виновните?

Айде, пореден водач зачернен заради наглите и недисциплинирани системни рецидивисти-нарушители на ЗДП, дето се именуват "мотористи". През топлия сезон плъпне ли тая лишена от мозък и елементарно чувство за съхранение шумна сган с превозни средства втора ръка, няма спасение, ако ще Шумахер да си.

Абсолютно съгласен съм. Забелязал съм, че мотористите на чопъри,обаче, са доста по-различни от тези с пистовите - съвсем съобразителни. Факт, че и доста шофьори на автомобили са кретени, но "пистарките" са си виновни в 90% от случаите, дори не са облечени подходящо! Все пак мир на праха на човека.

няма моторист в софия който да спазва правилника за движение

Известно правило е, че няма смисъл да си купуваш мотор, ако ще спазваш правилата за движение.

кифата си е гледала в телефона да си избира кой да я ребри тая вечер

О не, не си прав! Жената специално е дебнела в засада и когато невинната жертва е допълзяла с 5 км/ч в обсега на колата и е дала мръсна газ и го е блъснала, както пише другата жена - автор на статията. При това специално е монтирала даже не знам, 2 л двигател, да може да се ускори достатъчно та да го убие.

Тиквеник, точно така е станало - ровела си е в телефона с GPS и е чакала онзи дебил с мотора, който си го е бутал на крака, да се дотътри до кръстовището и да го "ребри". Затова моторът няма спирачен път, нали? Няма моторист, който да не кара идиотски, поне в София! Врът на тук и там, никакво съобразяване с пътната обстановка, големите отворковци, после като ги понесат напред с краката, ааааа, революция трябва да стане. Да, революция - който от тези двуколесни тъпаци ми играе отляво и отдясно и не спазва правилата - с двуцевката в каската с едри сачми. Като се гътнат 10-на, останалите или ще се оправят, или ще си търсят немски каски.

Сещам се за оня идиот от Монтана, дето го уби друг идиот от Северозападналата ни БГ. Оня се движел в аварийната лента, излетял от пътя, а следващия след него го уби, заедно с работника притекъл се на помощ. Жената на загиналия проклинаше виновния за това, че бил некадърник. Защото нейния мъж е бил много кадърен, и е карал в аварийната лента без да бутне някого, а се е самобутнал в канавката :)

Пълно със скапаняци, които не уважават другите около себе си, готови да убият пешеходец, велосипедист или мотоциклетист, за да го "накажат". А после ще се чудят защо същата простотия настига и тях

Ами как да има - автомобила на практика е спрял, а моторджията се е движил както си се движи, като камикадзе! Ами, камикадзето какво получава - ами чашка саке и бела кърпа! Значи всичко е наред. Жалко за женицата - била е в неправилно време на неправилно място!

Не е правилно винаги да се обвиняват водачите на автомобили. Самите мотористи не се пазят. Често карат с несъобразено висока скорост, предприемат рискови маневри, засичат автомобилите.

Мотоциклетста имал ли е декларяация за донорство и останало лие нещо годно? Не гожалевте, това не е бил човек

Един боклук по-малко!Никаква милост и жал за моторджиите!Има магистрали,има писти и извън населени места където да си вдигат шум и да се пребиват без да пречат на останалите.Супер много ги мразя тия изроди!Революция трябвало да има?!Трябва ама срещу моторджиите!!!

Пълна простия, Пенеф!

дкми

Не шофьорката, а ТОЙ се е блъснал в нея! Тия камикадзета, дето летят с по 200 в града е добре да се разреждат. Е, естествения подбор си казва думата.

Докато не се въведат драстични мерки по пътищата ще е така. Променете законите - глоби в големи размери, затвор, отнемане на книжки, на права. За всички участници в движението - шофьори, пешеходци, мотористи, колоездачи. И нещата за около 5 години ще си дойдат на мястото.

Ами то сега положението е такова, каквото ти си мислиш, че дрябва да стане, вероятно заради обърканото ти мислене. Големи глоби, хаотично изменение на законите, затвор масово, книжките летят над пътя, права се отнемат. И ето на - не става по-добре, защото същите тези които отнемат, лишават и създават терор над обикновените граждани раздават книжки без да обучават водачите.

Не се знае на кой мисленето е хаотично. Има и нормални участници в движението. Но коне като теб явно не го разбират. И трябва да има крути мерки. Спешно.

Преди 10 минути на същия булевард, на същото място едно от тези говеда пак се опитваше да излети, явно помнят по 15 минути...

Няма ли някоя обществена организация да защитава правата на шофьорите в България? Надето би трябвало да я осъдят за клевета заради заглавието на статията, което е лъжа. Ясно е от обстоятелствата, че мотористът се е блъснал в колата, при това с безумна скорост - сам не е могъл да реагира, с куп нарушения на ЗДП. Абсолютно самостоятелно си е причинил смъртта. Бог да го прости все-пак!

Някой по-надолу спомена, че жена му била бременна и злата шофьорка едва ли не го е причакала, за да го убие, пък този си бил карал с 50. Колко мъка има по този свят.

Колко - три минусчета са ми сложили журналистите от местната редакция. Та толкова мъка е засега, нищо работа! Но е хубаво здравомислещите и добре каращи да се поддържаме, подпомагаме срещу идиотията на малцинството.

Като чуя думата мотрист настръхвам и нещо първъчно в мен се надига. Като ли пък видя от онези неразпознаваеми ревящи на две колелета маймуни ми си иска да се качя в джипа и да почна да ги тъпча като гадни хлебарки. За Тия гадинки най-голямото удоволствие е да трещат под прозорците на жилищата ни или внезапно в мъртвата зрителна зона след нас на пътя наслаждавайки се на нашите реакции. Знаят, че ти мразим и това засилва насладата им от техния ТОРМОЗ! Ама видите ли мотоциклистите били беззащитни! Нищо подобно скъпи ми съграждане-НИЕ СМЕ БЕЗЗАЩИТНИ ПРЕД ТЕХНИЯ ТОРМОЗ! Ама имало и свестни мотористи? Ами че къде са? На свестните мотористи звукът на мотгоциклетите им не се чува! Свестните мотористи спазват правилника за движение по пътищата и ограничението на тяхната скорост! Ама мотоциклистите, както и футбалните фенове (често са едни и същи) са немалкият просент олигофрени на човечеството, което не е отбивало военна служба, ама истинска военна служба а не гейски операторчета на нещо си военно. В заключение бих казал, че олигофрени е имало, има и ще има има винаги и навеки. Въпросът е дали държавните хора са из между тях. Въпросът е дали държавните хора искат да се справят с тях или да ги впрегнат олигофренският ТОРМОЗ над гражданите да откланят недоволството от работата на политисите.

Точно държавата и полицията ги толерира. Вчера, на сбитката, повече от половината бяха за актове, но полицията стоеше безучастно. По този начин им правят лоша услига, понеже започват да се мислят за недосегаеми и безсмъртни.

Страхувам се от мотористите, защото изпреварват кой от къде може. Шмугат се между колите с мисълта за собственото си безсмъртие. Привечер в кварталното кафе се нареждат мощни мотор, а водачите им се наливат с бира, а към 22 часа се юрват по бул. Копенхаген и ул. Обиколна с мръсна газ и тормозят цяла Дружба 2, София. И много интересно изчезват секунди преди да дойде патрулката.

На този завой, колата е била все едно е спряла. Реално ударя е бил само от скоростта на мотора. Та, С колко се е движил моториста в този участък, за да се случи това? И ако е бил с превишена скорост, защо друг да му е виновен? Вчера към 18ч., там имаше струпване на мотори. Изпреварваха колоната коли на светофара по тротоара и никой от полицаите не им направи забележка. На много не им се виждат и номерата, но полицаите явно това също не ги интересува.

маймуна с бръснач на улицата.

Около побовин час по-късно и я видях как се хилеха във фордчето си с една дружка, а оная си размахваше ръцете да се проветри през прозореца...Чудех се какво става. Наоколо беше посипано със стъкла, просто си тръгна на контролни светлини. Жалка картинка.

На челото ли и пишеше, че тя е била зад волана? В стрес изпадал ли си, та да знаеш, какво е "жалка картинка"?

преди 2 години подобен педал с мотор се блъсна в колата ми- педалчето нямаше книжка- и тръгна да вика други мотопедали

И аз да кажа; 1) Господин Борисов изпраща пет специалиста от КАТ в Германия да препишат ЗДП. Също да съберат снимков материал, как там са регулирани кръстовищата (навсякъде има секция на сфетофара за наляво, като се спира насрещното движение с ЧЕРВЕН светофар). С изнасяне до средата на кръстовището отдавна почти го няма, точно поради много инциденти. Пешеходни пътеки не се рисуват, където скимне на някого си. Почти 70% са със сфетофар спиращ цялото движение. 2) Борисов, стегни държавата и я направи райска градина ( като ммм Швейцария например). Грехота е, толкова години да си Тодор Живков, а децата ни неуморно да бягат в чужбина....250€ в БГ!!( дъщеря ти толкова ли получава в Америка?).. Ако не можеш, сложи едно младо момче ( изчело много книжки и работило най-малко пет години в чужбина) да я свърши тази работа. Обръщам се към теб, защото мисля, че ти стоиш в началото на всичко, което ръководи държавата България. Имам и други идеи за споделяне, само питай.

"не можеш, сложи едно младо момче ( изчело много книжки и работило най-малко пет години в чужбина) да я свърши тази работа" - Абе, кретен ( извинявам се за думата, но е най-точна)! Ти не вида ли какво направиха "младите момчета с 5 год. стаж на запад" на царя? не ви увират дървените глави и това е. Само драскате по форумите.

Абсолютно вярно - и се тиражира тази измислица, че с преписване става. Макар че още от училище ни учеха, че не става, не става с преписване. Но сега ги учат на обратното. То и Министъ-председателят ни май смята, че с преписване става. Наведена главичка, послушание - това му е политическото кредо. И пачките в джоба! Красавец!

Ники

Проблемът е, че по бул. "Тодор Александров" някои карат, като за световно и не се съобразяват, че правещите ляв завой нямат осигурен завой на светофара и не могат навреме да ги видят. Точно кръстовището с ул. "Одрин" е може би най-опасното. Със сигурност загиналият моторист силно е превишил скоростта и не е имал време за реакция нито той, нито жената. Лично карайки в най-лявата лента на бул."България" и то със забранениете 85 км/ч съм бил застиган с бясна скорост(минимум 150 км/ч)и отляво от мотоциклетист, който караше буквално на милиметри от тревната площ разделяща платното и трамвайната линия. Едно леко попадане на гумата в тревата щеше да изхвърли мотоциклетиста и последиците можеше да са ужасяващи не само за него, но и за автомобилите наоколо защото имаше интензивен трафик. Дори невероятният ми инстинкт не предположи такова ненормално задминаване.

има и свестни мотористи - но има и много кретени и идиоти сред тях! откакто осъзнах че кача ли се на мотор немога да си контролирам адреналина и тестостерона - повече не съм се качвал - и сега често ми се разтуптява сърцето като видя мотор... ноо човек трябва да си знае слабостите

почивай в мир весо

изглежда е успял да стигне Ви 1, ама не му е достигнала писта да се издигне. важното е, че жената е жива и здрава. и дано т.нар. ни правосъдна система си свърши поне един път работата и да не я размотават по съдилища заради някакъв идиот. психическата травма обаче си остава за нейна сметка.

Стига си лал бе мухльо. Ко кат караш кола, данък шум, прах, вредни газове, заемане на площ по тротоарите плащаш ли е мухъл скапан? Ами избитите хора и животни от ВРЕДИТЕЛИ И ЗАМЪРСИТЕЛИ НА ОКОЛНАТА СРЕДА като тебе и всички мързели. Ваште коли трябва да се забранят, да се облагат с много големи данъци - ВРЕДНО, ОПАСНО, КАНЦЕРОГЕННО!!! да не ПРИПАРВАТ до 10 км радиус от центъра на всеки град! Само ще мърсите, шумите, пречите и ще убивате (прегазвате) хора...

Ти наясно ли си колко газове отделя един мотоциклет с 1000 куб. и един автомобил с толкова? Предвид разликата в сигурността и във възможността да качиш и транспортираш 4 човека май ще е по-добре кола да си вземеш. Ако обаче ще се возиш цял живот сам сигурно ще икономисаш на година 30% (оптимистично) от горивото - нека да сметнат другите колко вредни вещества са това

шофьорката не е блъснала моториста, а моториста (карал е поне със 100-110км/час се е блъснал в нейната кола!!! самоубиец, не спазващи никакви правила за движението по улиците в София!.. и не само....

а и велосипедистите трябва задължително през 2-3 години да се явяват на проверочен изпит. Мотоциклетистите най-редовно преминават на забранителен сигнал на светофара или когато има пешеходец на зебрата - минават и не им пука(в Мусагеница, преди години един такъв кретен уби жена пресичаща на зебрата и той загина). Само за тази година на два пъти се разминавам на косъм(на зебрата) - кретените минават и не ги интересува,че може да убият някого. Що се отнася до малоумните велосипедисти - карат на скорост по тротоарите, а не на пътя и не използват звукова сигнализация.

а да питам на какъв проверочен да минат велосипедистите

"Идиот

На вас, глупаците, все някой ви е крив. Навремето по бай Тошово време имаше изпити за велосипедисти и се провеждаха в училищата. Караха те да караш с една ръка, учеха те на знаците. За сведение - когато си на улица, спазваш знаците, а не се движиш в насрещното, както половината дебили го правят. Знак за забранена улица важи както за колата, така и за велосипедиста. Нощно време както колите се движат с фарове, така и велосипедистите (а не да ми летят някакви прилепи в насрещното). Един познат за това го глобиха 80 евро в Белгия. Капиш? Още ли искаш?

а на колко години да минават на проверочен пешеходците?

да си се движил по тротоар широк не повече от метър и без възможност да се отдръпнеш на някъде(от едната ти страна има ограда). До теб да има хора току що излезнали от Ракова болница и движещи се бавно, а срещу теб и срещу тях да се движи кретен на велосипед и при това с висока скорост, без да се интересува от нищо и без да намали скоростта? А ако и ти си като него.....

Кога тези автомобилисти ще плащат глоба мръсен въздух - прах, димни газове, шум и пр. замърсяване? Всички им душат боклуците на автомобилните боклуци. По тротоара, на балкона и т.н. голяма мизерия - колите по тротоарите - ДЕБЕЛИ ГЛОБИ! Нямаш къде да паркираш - ще си седиш в гаража инак поне 2000 лева глоба.

Кой е виновен, че в София е пренаселено? Съвсем без коли не може. Например на мен, като работата ми е на другия край на София (ул. Стар Лозенски път) и до там напрактика няма никакъв обществен транспорт какво да правя? С колелото 20 км отиване и 20 връщане по булеварди? Нали не знам дали ще стигна жив даже да не говорим колко време ще ми отнема и, че трябва в офиса да направят баня заради мен. Аз лично изобщо не желая да карам кола но варианта да ходя с колело не е добър.

Хората вече карат МТБ по планини и изнънградски маршрути. По града явно има някакви там ученици и хулигани и айде ся колелото му пречело на поредния ЗАМЪРСИТЕЛ И УНИЩОЖИТЕЛ НА ОКОЛНАТА СРЕДА! МОЩНИ ЯКИ РАЗТЪРСВАЩИ ЕКО ТАКСИ ЗА ВСИЧКИ ДВИГАТЕЛИ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ, за незаконните паркирания, за шума, за отровните, задушливи и канцерогенни газове. За изхвърляните замърсители - гуми, масла и т.н. в природата! АВТО-МРЪСНИЦИ ДОЛНИ ВСИЧКО ИЗТРОВИХТЕ...

Бог да го прости човека. Но и мотористите карат много агресивно и понякога безумно! Колко пъти съм виждал да слаломират нарочно между колите.

аке е зелено, е ясно кой, обаче като знам колко е натоварено това кръстовище, завиващите наляво се изнасят на жълто от кръстовището. което значи, че малоумния моторист е опитал да влезе на жълто в кръстовището, а това е забранено, доколкото знам.

Аз,като малоумен моторист,който кара джип умрем да ми направиш ляв завой така,и ще те погребат с консервата ти

Кръстовището е много коварно, защото е по тъпата система, където секция за на ляво е на едно с тези за направо, а в предвид, че там има много голямо движение и карат бързо често ляво завиващите пилят гуми, защото насрещните продължават и на жълто и дори червено. Кат да се самосезира или които е отговорен и да променят светофарите там. например право и ляво, а псоле същото в обратна посока, а не едновременно както е сега и виждаме какво става почти през ден.

както винаги дира манипулира още със заглавието. от снимката се вижда, че не жена е блъснала донор, а донора се е размазал в нея. или според дира корсата освен напред и назад някак си успява да се движи и настрани. и за къв спирачен път говорим, като колата прави ляв завой, т.е. или тръгва, или движи с много бавно, та е спряла на място. виж, за идиота на две колела що няма спирачен път, никой не може да отговори. най-вероятно таман е набрал скорост за излитане, и не е имал време нито да завие, нито да спре. редактора, ти да не си от донорите, та опитваш да монипулираш толкова елементарно. а пък някакъв боклук революция му се дощяло. докато празноглавите двуколесни не проумеят, че са участници в движението и за тях важат същите правила, както за автомобилите, ще четем за такива случаи. дано жената се отърве само с уплахата, а идиота е намерил точно това, което е търсил.

Жалко, че такива като теб не са си го намерили още преди да се родят. Как не ви е срам да си чешете пръстите по клавиатурите, и да редите глупост след глупост. Ама ей на всички сте компетентни, но на мотор не сте се качвали. Що ви трябва да плюете като луди и да си давате мнението без да ви го искат. Що не отидеш да кажеш в очите на жена му, която е в 8ми месец това, което си написал??

А защо като има бременна жена, кара като за последно?

не съм си гонамерил, щото смятам, че задължението да се пазя си е само мое, и никой не е длъжен да ме пази. а дали съм се качвал на мотор, или не, в случая е без значение. щото не знам като се качиш на мотора, да ти дават и застраховка "безсмъртие". и не очаквай някакво друго отношение, при положение, че донорите считате, че можете да си правите квото искате, а някой друг е длъжен да ви пази. още повече и изказването на оня посерко бакалов, революция щял да прави. ми да дойде да я прави бе, да види колко хирурзи са необходими да извадят каска от задника на донор. а това с бременната жена показва още повече какъв дебил е. вместо да внимава, ще става баща, тръгнал да избива комплекси.

ти си прав, а журналистите ни манипулират, за всеобщо съжаление!

Жената е правила ляв завой към ул. Одрин в посока бул. Стамболийски, а моториста се е движил с над 100 км/ч и се е врязал в нея. Вината е по-скоро на моториста заради превишена скорост, а иначе жената ще обере пешкира.

Абе ДИР - спряхте ми коментара заради ге..вете и ци..ните а? Вашите шефчета да не са от тях? Или техните шефове.... Пе..расите даже и Ален Делон в демократична Франция ги заплю за болни изроди, ама тука са нещо повече от обикновенния човек нали!!!!

Защо и кой реши, че жената е виновна? Обикновено мотористите карат нахално и без да се съобразяват с нищо.

Защо не пишете чия е вината? Бас държа, че жената не е виновна...

Готов съм да се обзаложим. На това кръстовище редовно шофьори правят ляв завой, като отнемат предимството на движещите се направо към центъра. Аз лично два пъти съм се отървавал на косъм точно на същото място (движа се с велосипед по велосипедната алея, така, че не е с превишена скорост). И днес един келеш се изнесе с мръсна газ на червено от средната лента на Тодор Александров за ляв завой по Константин Величков. Колите в лентата за ляв завой отдавна бяха спрели заради червения светофар, аз с колелото бях в средата на кръстовището, когато келеша изскочи с газ и се насочи право към мен. Отново се разминах на магия. И това се случи на няма и километър от мястото на днешната катастрофа, на което имаше в този момент десетки полицаи. Точно този "шофьор" ако имаше как да го стигна, много дълго време след това нямаше да е в състояние да шофира.

всеки може да види как морористите прелитат по бул.България. И всички ги еиждаме как се бутат между колите на стоповете.... и после да ми се изкарват тези гамени, овчици?????. защо не казват моториста колко правила е нарушил при катастрофата..?

Ти понеже си бил там та знаеш колко е нарушил... Той идва от люлин, тя от жълтите, ляв завой директно, няма спирачен път... виждал съм подобна катастрофа с 54км/ч . Според мен не е бил с повече от 70 като гледам колата. А там няма жив човек, който да кара с 50... Почивай в мир Веско :(

Тия за скоростите и кой от къде е идвал ги разправяй на старата ми шапка - денонощно се правите на безсмъртни точно в този участък на булеварда, даже сега, разотивайте се от сборището пърчите в посока център и на светофара на Опълченска спирате едва ли не върху колите!

Някой да е виждал моторист да си спазва правилата, да кара в лентата, в която е, в колоната, зад автомобилите, а не да се шмугва по осевата линия и да се прави, че е най-бърз? Аз поне всеки ден съм зад волана и особено в града е някакъв кошмар... Не, че шофьорите са много толерантни, но когато ти изскочи някакъв подобен "самолет" на две гуми и ти си влязал в кръстовище и правиш завой примерно, а оня реши че е с изтребител и ти се навре отпред или ти сече пътя ти какво трябва да направиш? ....

дали пък не е бил с 35. а когато удара не е пердепндикулярен, а се е приплъзнал по колата (което ясно се вижда от снимката), за да нанесе такива поражения, е бил с доста над 70. а за колата няма и как да има спирачен път, при положение че е спряла на място.

Всеки ден пътувам от Люлин за центъра и виждам много луди мотористи, рядко виждам полицаи. Жалко за младия човек!

Жените (най-вече младите) стават все по-опасни за движението. Странна самонадеяност и нетолерантност ги тресе към другите участници в движението! Застанете на някое кръстовище и наблюдавайте. Аз самият бях почти блъснат на пешеходна пътека от една девойка (спаси ме само рефлексът да не бъда със счупен крайник)?!

Живеем в края на епохата (вж. Св. писание), когато Рогатият вилнее и беснее, и всички задръжки са паднали. Жените се държат като отвързани, доказвайки, че са слабото звено във веригата.

Точно днес, докато стигна до работата ме засякоха поне 7 пъти, а имаше една девойка, която сменяше непрекъснато платната(преди това ме засече), но карах след нея ви се ядосвах как един път не даде мигач, след като сменя платното? Ако има моторист, който минава естествено с по-голяма скорост от разрешената няма да може да реагира и после олеле-малеле... а днес в рамките на 20 мин. си скъсах нервите, не знам от времето ли от какво, но ми прави впечатление, че в определени дни много хора карат адски разконцентрирано... може и от подредбата на планетите в линия ли... де да знам....

Заглавието трябва да е донор самоубиец се заби в кола. А че ченгесарите основно спат и зареждат сланини на дюнерджийниците го чува вечер цяла София, особено към 3 - 4 форсиране и летене до дупка а от ченгетата звучно хъркане.

Що самоубиец. БЪЛГАРСКИТЕ редактори пишат за тях все КАМИКАДЗЕ. Кккккккк!

Чист самоубиец си е. Камикадзетата убиват заедно със себе си и други.

Всяка нощ се режат по булевардите вярно е.

Мотористите са веселите самоубийци, къде сте тръгнали в тази лудница от коли бе пишлемета. В София дойде цяла България, кьораво и сакато кара трошки по на 20+ години,. Селяните, ако можеха щяха да паркират директно в панелките си и да карат таралясниците си от спалнята до кенефа.. тъп народ, много тъп, има прекрасен градски транспорт, но селяндурите са със залепени дупета за седалките на таралясниците. Положението може да се оправи само ако цената на бензина скочи два пъти и ако тъпата самоковска даскалица въведе винетки за каране в София

Както в повечето случаи на ДИР новината е манипулативна и цели противопоставяне на мотористите срещу автомобилистите от една страна и от друга - всички срещу жените-шофьори. Започвайки от заглавието 'ШОФЬОРКА УБИ МОТОРИСТ' (защо не 'мотоциклет и автомобил се сблъскаха'), преминавайки през спестяване на информация около обстоятелствата за да се оневини моториста (мир на праха му и съболезнования на близките му!), статията изцяло се отклонява от целта си - да ИНФОРМИРА. И какво - 500 оскотяли идиота коментират, плюейки се взаимно. Трябва да се спре ДИР!

Много ми се иска тази дама да получи по-бързо условната си присъда за да имат всички злобни и глупави същества , които се радват на това убийство , шанса да я срещнат възможно най-бързо на пътя ....може пък да имат повечко късмет

Има много нормални мотористи, коректни.Но кретените който се правят на смели въобще не ми пука.Идиотите който на светофара ще форсира безпричинно или ще шарят по пътя и аз трябва да гадая маневрите съжалявам.Комплексарите си заслужават съдбата.

Журналистите нямат право да издават присъди!!! Това заглавие е супер тенденциозно и грозно! Фактите засега са, че има ПТП с 1 жертва - моторист. Точка! Дали тя го е блъснала или той се е блъснал, журналистът не може да каже, а и не му е работа, освен ако не е бил/а там и свидетелства, или освен ако много иска да бъде съден/а за клевета.

Грешка, не го е блъснала, а той се самоблъснал. Карат като луди с 140 -160 км/ч. Сечат завои, карат в насрещното. Точно с такива идиоти се разминах по пътя Троян -Ловеч, наскоро. Искат да ги пазят другите. Първо те трябва да се пазят.

Донорите се събират на въпросното кръстовище, явно се нуждаят от разяснителна работа по някои точки от Правилника за движение по пътищата...

Вече съм убеден, че полицаите си затварят очите пред престъпленията на донорите - на въпросното сборище не посмяха даже да проверят документите на тези без регистрационни номера, да не говорим за друго...

А ти що не дойдеш да им обясниш че са донори,а мишок сив страхлив?

Ужас, горката шофьорка. Сега цял живот ще и тежи този, който е летял...