Парче от мост на ”Хемус” падна върху кола, има ранен

Парче от фасадна плоча на мост на АМ "Хемус" е паднало върху кола край село Елешница, съобщиха от МВР. Мъж е пострадал. Причина били температурните амплитуди.

Обратно в новината

Коментари - Парче от мост на ”Хемус” падна върху кола, има ранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Софийското пътно и агенция "Пътна Инфраструктура" са държавни учреждения. И ние чакаме държавни служители да вършат някаква работа. За съжаление тези само чакат датата на заплатата. Добре, че никой не е загинал!

И при близо 100 лева винетка ли няма да има пари за поддръжка на пътните съоръжения? А така наречения "първокласен път" - старото шосе към Витиня е по скоро направление върху картата, а не нещо, което може да се нарече път.

Проклети крадци!

Температурните амплитуди виновни, а? Значи в България качеството на строеж, което осигурява и контролира държавата, е такова, че при застудяване съоръжението почва да се разпада, така ли?

loyola

Ха сега, човека сигурно ще го глобят за несъобразена скорост, и ако няма каско ще трябва да ходи до Горубляне за ново возило... А виновните дето са цели министерства барабар с кабинети, секретарки, говорители, охранители и не знам си кои още са абсолютно невинни и ще му ударят по още едно де-ме-се за бог да прости.

да стане 200 лева. На всичките пари ще им намерим мястото. Толкова "наши" фима стоят и чакат, а някои балами протестират ли, протестират.

ne e skpa vinetka dori 200 leva ami sa malki zaplatite

Само на мен ли прави впечатление това , че така както е написано излиза , че този е минал под магистралата със 120км/ч ? А иначе , че вината е изцяло на АПИ спор не би трябвало да има . Във всяка западна държава , пострадалият би осъдил за една доста солидна сума виновната институция

Първокласните пътища не бяха ли с 90км/ч? Иначе случката е ужасна. За съжаление огромно количество мостови съоръжения са в такова състояние и са опасни ако не за автомобилите то за пешеходците. Прави се нещо но явно не е достатъчно бързо.

Да де и аз това имах предвид , а този сам си признава , че е карал с 30 км/ч над разрешеното , тъй като явно не е карал по магистралата , а по минаващия под нея път . НЕ , че имам нещо против него , но да си плати глобата за превишена скорост

човекът е карал по магистралата, а парчето е паднало от надлез - вчера даваха интервю с шофьора на автомобила, колата беше на магистралата, не на път под нея. За съжаление изключително неграмотно написано.

На момчето е отказана първа помощ ( медицинска ) докато не са му платили здравна осигуровка !Как е на запад или в АМЕРИКА - първо лекуват , после питат !

Ооо питат още на момента, стига да можеш да говориш .

Спешни случаи нямат право да се отказват, независимо дали е осигурен или не.

В Америка първо питат, после лекуват. Там може да умпреш на стълбите на болницата, ако застраховката ти не е достатъчна, докато някой дойде да те прибере и те извози до някоя болница за бедни или такава, каквато можеш да си позволиш.

виновен е Аспарух, че ни е довел по тези земи. и земното притегляне, сега да теглим по една на Нютон и да кажем, че жертвите са виновни, че са карали по този път и откъде накъде са минали под моста, като преди това е трябвало да слязат от колата и внимателно да проверят състоянието на бетона. мдам

винетките са виновни за този инцидент. преди нямаше такива , пътищата бяха по-здрави от сегашните и камъни не падаха от небето. появиха се винетките - появиха се и проблемите. утре като станат по 200 лв очаквайте цял мост да падне, а дупките по пътищата да ни отведат към някоя пещера.

"Оправдаха Георгиев по делото "Батко-Братко". Веселин Георгиев, тогава шеф на пътния фонд, който сега е Агенция пътна инфраструктура (АПИ)..."

"Надлезът на път I-1 при гара Яна не е ремонтиран от построяването му през 1975 г." Пак добре, че някой го е построил, защото ако чакахме на сегашните демократи, бивши комунисти, нямаше нищо да има. Повечето съоръжение май са в такова окаяно състояние и е въпрос на време инцидентите да зачестяват все повече. Получава се като с падането на асансьорите. Чака се да стане инцидент, да излезе новина в медиите, и чак тогава да се назначи комисия, която да замаже случая...

е виновен. Лилянка е прочела в книгата за Винету, че Нютон карал всичко на земята да пада и така съботирал министерството й. Сега Лиляна ще съди Нютон в Софийски градски съд и ще го осъди!

ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ОБЯСНИ!!! НЕ ДА МИ СЕ СВИВА, КАТО МАГАРЕШКА П...А СЕГА!!!

Още преди 50 години другаря Живков и "червени бабички" са поставили капан пред устрема на управляващите

#абрави троината коалиця ,Oрешарски и ,,некачественят" чвешки матерял.Tе са виновни за ,,Xемус ",а не м-р п-ля, Aпи папи и Mинистерството на р р.

и това е АПИ - сега пострадалия да я одруса с един иск 200-250 хиляди, за средна телесна , болки и страдания

Извънземните са виновни. Тъпи некадърни партийни номенклатурчици. До като за шефове се слагат партиици а не хора които знаят какво работят това ни чака. Жалко за пострадалия човек.

Няма как времето да е виновно, защото този процес не е започнал вчера. Значи е имало време да бъде предотвратено падането ако периодично се е правила проверка на съоръженията!

Виновни пак няма! Затънали сме в л...а в тази държава и виновни вечно няма!

ние пък си помислихме,че е от некачествен ремонт...ее извиняваме се - то си било от времето

представям си ако такова парче (или по-голямо) беше паднало върху колата на Лилето (Павлова) ?!?! кой ли щеше да е виновен ? еееххх мечти, мечти ....

па тя я с вертолет я със самолет хвърка - кой ще се вози в кола...

Никаква фасадна плоча не е падала паднала е кръпка. Много проста държава сме. Да кърпи надлези дето са подложени на вибрации.

За ремонти средства нямате, а за нов асфалт с трайност 6 месеца имате, вашта кожа...

Да не забравяме, че моста беше ремонтиран наскоро....

Времето не е виновно.Ако моста не беше построен нямаше да падне нищо.Или ако беше извършен ремонт своевременно.

Статията кърти миФки. Да твърдиш, че моста е до Елешница, е все едно да твърдиш, че София е до Москва. Загубена работа.

ГЕРБ никога не са виновни, времето, метеорити, вълци, въртенето на земята ... това са виновните. Народе, всичко си си го залужил до последната капка мъка.

в случая не е ГЕРБ. И аз не ги харесвам но за да чуят критиката ти е необходима тя да е градивна, а не за щяло и не щяло политиката да ви е в пръстите...

погледни кой мост ти пробутват в новината на дира, и кой мост дават по телевизиите? Поискай справка, рязана ли е лентичка по някакъв за този мост?

Това е предварително - Истинската причина е преминаващият автомобил, и те ще трябва да заплатят целия ремонт на моста.

zosha_@

те такова оправдание няма нийде другаде :)

DIDA

Пропуснали са да се оправдаят с глобалнот затопляне, Пеевски и хибридната война водена от Русия!

да осуди държавата и с парите да си купи имот в чужбина и ще де роди отново

Причина били температурните амплитуди. ,,,,,това означава ли че ако разбия зъбите на наглеците виновни за тва безхаберие ще са виновни законите на физиката и инерцията при движение на тяло.....

Напълно е възможно, зависи от адвоката и съда.

От държавата стопанин не става. Това е структура управлявана и ограбвана от анонимници безотговорно, затова соца приключи, сега ще приключи и тя.

Нямам думи! Не зная кой идиот може да посочи такава причина! Може би преди времето следва да се посочи Господ, че ни е създал, след това Аспарух, ..... Някой изобщо има ли акъл в АПИ?

Аз бих казал , че не само в АПИ нямат акъл , също и тези тъпанари дето ги назначават .Бойко-Бойко твоите хора пак строшиха тъпомера .

ми щом времето е виновно, да го вкараме в затвора !!! ама-ха! ще ни върти номера тука безнаказано... :-b

Не времето! Виновни са пострадалите че са минали оттам! Ех, докога тази простотия българска да няма виновни не знам....

и Орешарски, и Местан!

Т.е. при по-студено време да очакваме, че ще падне надлеза?

за 1 милион евро веднага,трябва да ги съдим до дупка за калпавите магистрали и пътища

ай ся винетката 500 леа

извода е прост - виновни са времето и вратата. така е най-изгодно за отговорниците на магистралата и на лифта. щом лапачите на държавни пари от АПИ не могат да се досетят , че е възможен такъв инцидент да вземат да върнат заплатите си. инспекторите по надзора на такива пътни съоръжения също да са в кюпа.

По телевизиите дадоха кадри паднало е парче от предишен ремонт. Нещо е било шпакловано небрежно. Ударено от друго превозно средство преди години.

Надлезът на път I-1 при гара Яна не е ремонтиран от построяването му през 1975 г. Това не е вярно , по телевизията даваха от къде е паднало парчето и се вижда че точно кръпка от некачествен ремонт се е откъртила

Ти дето пишеш минуси вероятно си на мнение че времето е виновно и че няма конкретен виновник. Внимавай като минаваш под подобни ремонтирани съоръжения

В тази държава никога субективен фактор виновен не е имало... Ние сме безгрешни и това е уникалността на НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС.

Парче от мост пада на главата на човечец - виновно е времето. Врата на въжената кабинка се отваря в движение и дете пада от 4м - пет годишното детенце е насилило металната врата. Е гати и правителството, е гати и държавата.

То само с крадене не става. Някои трябва да инвестора тея пари от винетки пътен данък. Целта на парите от народа са да подобрят живота на народа. Инфраструктора. Полиция пожарна. Съд. Това движи икономиката на развити държави. Сега момяпчето да съди държавата за. 10 молиона за нанасяна на Лека телесна повреда поради небрежност. Сьдете държавата вземете си парите

Ма много сте смешни това герберастите - всичко знаете и от нищо не отбирате с тия две леви ръце, завряни в з.дниците ви. Сега като не знаете как да се оправдавате - докарахте я до там, че и времето да ви е виновно! На вас все някой друг ви е виновен също като на Бай Тошо - или Гришата, или кишата, после и сушата. Нищо ново не можете да измислите. Обаче не знаете, че на калпав х.й вълната му пречи. То пък да беше и х.й - жалко подобие на калъф. И в крайна сметка за какво да давам повече пари за пътища и винетки, като знам, че ЕДНИ ГЕРБЕРАСТИ ПАК ЩЕ ГИ ОКРАДАТ?!

Не е виновно времето. Виновно е времето и земното притегляне!... Борисов ще съди Нютон в Софийския градски съд.

Човекът е със счупена челюст, а те -доволни,че движението не било нарушено!

Така се кърпят положителни новини.

Какво очаквате от държава на магистралите и умиращите деца.Тук никога няма виновни.