Рецидивист без книжка убил мъжа, сменял гума край Хасково

54-годишен пловдивчанин без книжка и с множество присъди е шофьорът, блъснал и убил на място 24-годишния Станимир Василев в неделя край хасковското село Клокотница, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивист без книжка убил мъжа, сменял гума край Хасково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма какво да стои в ареста. Направо на бесилото, кото преди това близките на загиналия да имат 5 часа насаме с тоя изрод. Аман вече от престъпна паплач. Смърт на всички престъпници !!!

до балкъ - не полицаите могат да направят това а тапите депутати с она смахнат нисак на раст и акал президент желио желев които отмени смартното наказние и сега юрналистите ще почнат да пишат че тоя убиец няма права в затвора и е подложен на издевателства а аз питам каде са правата на убития как така ще отнема живота на млад човек един престапник и то без книжка че и избягал от место престаплението разбирате ли разликата престапника има права а жертвата не това не е правосадие а престапносадие

НЯМА ЛИ ВЕЧЕ "ТЪПИТЕ" НИ ПОЛИТИЦИ ДА ВЪЗСТАНОВЯТ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ????

КОЛКО още млади живота ще бъдат отнети така нелепо ? Защо точно в този момент се е спукала гумата,защо от там минава точно този тип , а пък си позволява и да бяга ? Що за ужасна съдба , да загинеш ЗАРАДИ НЕХАЙСТВОТО НА НЯКОЙ ДРУГ ?! Нека се помолим за душите на всички невинни жертви на пишман слепоците,които не внимават на пътя ! И махнете тези снимки,ако обичате.Имайте респект,не всичко е сеир !!

Нашето бавноразвиващо се население още не е разбрало, че законите ги правят цървулите ни, произведени в депутати. Където мирише, там със сигурност има партия.Това е положението.

Аз лично се колебая как да гледам на шофьор, който блъсне някого и избяга. От една страна е малко да го удушиш такъв с голи ръце задето поне не се е притекъл на помощ на умиращата жертва. Но от друга - това става за секунди, шофьорът е също в шок, разума му отказва и той действа по чист инстинкт - спасява се и бяга като диво животно. Наистина е сложно ако се погледне и от двете страни. Тук не коментирам какъв и кой е шофьорът.

Пак да го пуснат, и този път да му дадът книжка да си кара по спокойно , скапаняци !

Доживотна присъда на на този нечовек.

За вината на шофьора ясно Но по принцип този път е жива трагедия много натоварен и нощем е пълна лудница РВ карат бясно с китайски ксенон, турски тирове и каруци този път не е съобразен с трафика Избягвайте го

Махнете тези кървави снимки, не ви ли е срам? Журналисти ли сте, или лешояди? Относно извършителя ... ами сега очакваме да го оправдаят, или някоя условна присъдка, ама понеже е рецидивист все пак, вероятно ще го заболят зъбки, я на патерички ще тръгне, че да го пожалим колко е болен. Или адвокатчето му ще си вземе болнични, че да отлага делото.

И какво да сложат? Слипове, червило и бели орхидеи ли ? Или тийзър от Формула 1? Такъв е животът. Макар и да не е само това.

Нямаше да го напишеш ,ако беше лично засегнат,това е . Ужасно неетично от страна на журналистите да публикуват тези снимки. Утре може вас или ваш близък така да снимат. Що за пошлост и липса на такт !

И защо не пишат как се казва тоя изрод, да не би някой да се срамува или страхува от това? Иначе на жертвите можеше и да не ги пишете иманета. Гадове!

1chovek

В новината за трагичния случай, бях написал, че това не е шофьор, а убиец, който може да сгази хора и да избяга. Оказах се по-прав, отколкото съм и предполагал... Само не знам защо такъв човек е на свобода сред нас? Или всъщност знам - наскоро четох, че баща изнасилвал дъщеря си получил присъда от година и 8 мес. Май ще е затова...

Така е! Като не трепем престъпниците - те ще ни трепят нас! СМЪРТ И ТАКА И ИНАЧЕ ИМА, само че не на правилните хора... Понеже сме много "хуманни".

Както казва Арни в "Червена топлина", трябва да се почне от политиците. Ако бе за България Арни щеше да каже - трябва да се почне от съдиите и прокурорите....

Това е станало благадарение на съдиите.Цветанов е прав- сега те наистина са вредни за населението на страната.

Куршум за този скапаняк и бъдете сигурни обществото не ще тъжи за него.

Ех дядо.Те ако го бяха опандизили сега тези млади хора щяха да са живи и щастливи.Ама в БГ те нямат това право.В съда им е отнето.И то от законно по-законно...

затвор за изрода, никаква прошка

Търсете съдия Мирослава Тодорова!Само тя може да му помогне.

С всеки изминал ден се уверяваме че не живеем в държава....а в анарходържава ..срам и позор за всичко което се случва в България...

Простете, но Вие души имат ли??? Махнете тези снимки, ако отговорът е "да"!

Тоя ще го осъдят колкото оня изрод от Смолян който многократно е изнасилвал собствената си дъщеря, година и половина. Чудя се тия идиоти съдийте, след такива присъди които издават, как заспиват вечер? Каквато ни е държавата, такава е и съдебната ни система, всичко вмирисано, смрад. Жалко че сме се родили и живеем в България.

Напълно съм съгласна. Аман от нашето правосъдие......

Срамно е ако не го осъдят сраведливо. Срамно е адвокат да пледира невинен, съдия да вземе пари и да го оправдае, лекар да го изкара луд или болен.Само Господ ли да раздава справедливост. Излиза , че социализма е по справедлив строй

До повдигане на обвинение това е макса. Все пак нали не искаш да те задържат погрешка и да чакаш 1 г да те пуснат. Затова макс е 72 ч , а ако повдигнат обвинение може да си седиш постоянно вече.

Точно това се случва и ще продължава да се случва, докато мотивът "първо провинение" за убийство на пътя продължава да бъде основание за неналагане на ефективни присъди на убийците. Ще чакаме да станат рецидивисти, пък тогава ще мислим как да ги накажем.

И тоя рецидивист защо не е в затвора със солидна присъда? Или това е един от помилваните от Марин?

Елементарно! Защото или не е бил осъждан до момента, или е получавал условни присъди. Такава все пак е "съдебната практика", с което много удобно се оправдават съдиите.

Може да се окаже помилван от Петър Стоянов или Желю Желев,които са помилвали два пъти повече за 1 мандат,но за тях сега пресата мълчи. Защо ли?

Не забравяй, че "справедливия български съд" има правомощията да отнема имущество

Българският съд действа ,,здраво".

БОЖЕ как не им тежи на съвестта на тия мекерета съдиите. Идиоти са в по голяма си част съдиите

Хората са си свършили работата. Това говедо е заловено. Чакаме да видим "неподкупния" съд какво ще сътвори.

Сега е моментът този изрод да се признае за виновен и да каже, че много съжалява. Очаквам до седмица да са го пуснали с условна присъда.

За съжаление си ужасно права.

Що така бе, майна? И дали сега "независимият" български съд ще бъде любезен да обясни защо рецидивиист с множество присъди се разхожда необезпшокояван на свобода? И продължава да убива хора. невинни, предимно. И тия няколко адвоката дето са писали писмо на ЦЦ, какво ще кажат по въпроса? Дали пък адвокат Екомджиев един път няма да поеме защитата на пострадали от престъпниоците. ДАЛИ ХЕЛЗИНГСКИЯТ КОМИТЕТ НАЙ-НАКРАЯ НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ЗАЩИТАВА И ЖЕРТВИТЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА? Щото досега защитаваше само правата на престъпниците. Въпроси, въпроси, и май единственият разумен отговор е онзи, който ББ даде в качеството си на главен секретар на МВР: "Ние ги хващаме те ги пускат".

защо се разхожда навън. И проблема не е в съда. Нека ББ и ЦЦ да вкарат най-после законопроект по който да се промени закона и така наречената кумулация да стане като в САЩ. По сегашния закон един като го съдят за няколко престъпления и едното е например за 1 г. , другото за 3 г. а третото за 4г. му дават 4 г., който и да е съдия,защото изпълнява Закона.Парадокс, но и факт. Ако беше като в САЩ шеше да отнесе 8 г. Иначе за тоя изрод до живот!

Ей малоумника ти пак ли изплува от помията.

Бог да прости момчето, но бабата е станала баба на 34 години ли? Нещо бъркате, да не е майка му?

Как не ви е срам да публикувате такива снимки ?? Имайте малко уважение и съчувствие към жертвата и семейството му !

абсолютно! вземи думите, никакво уважение към близките на момчето, медиите понякога сa отвратителни в желанието си да шокират:((((

За да отпадне понятието "рецидивист", трябва да отпадне една буква от думата и една от закона - рецидиВИС!

Ей сега е на ред съдия Тодорова... Невинен.

Хайде сега да видим може ли най-сетне съдът да покаже,че има сили и съвест да осъди един рецидивист /крайно време е/ - стига и от ЕК да ни сочат с пръст, а и Цуцко да си затвори тъпия плямпалник.